Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

Ilustrační foto.

FC Rokycany musí čekat...

Rokycany – Divizní fotbalisté FC klesli na 14. místo skupiny A. Mělo by znamenat pád do kraje, ale za určitých okolností není vyloučena záchrana.

FC ROKYCANY TJ SOKOL ČÍŽOVÁ 5:2 (1:2). Michal Černý proti růžové přesile, v pozadí je Pavel Grambal.

FC Rokycany musí věřit v zázrak

Rokycany - Divizní muži sice porazili lídra skupiny A, ale Jihočeši to dotáhli v Krumlově na očekávanou dělbu bodů. Přes výhru 5:2 se suverénně nejlepším mužstvem divizní skupiny A zavládl v pátek večer v Husových sadech obrovský smutek.

Jihočeské derby mezi celky krumlovského Slavoje a jankovského SK bohužel mnoho fotbalových lahůdek nenabídlo a hra se odbývala výhradně mezi šestnáctkami. V této chvíli domácí Jakub Wagner (vlevo) důrazně zastavil průnik hostujícího Zajíce.

Potřebovali bod a také ho v derby nakonec získali

Český Krumlov – Jihočeské derby, v němž krumlovský Slavoj hostil v pátek v podvečer soupeře z Jankova, mělo rozluštit tajenku, kdo jako třetí sestupující z áčkové divizní skupiny doprovodí do kraje Sušici a Ostrov.

Divizní zástupce podlehl doma Jankovu o čtyři branky. Zkusí dobýt Senco.

Recept pro FC Rokycany? Zapomenout!

Rokycany – Nepovedené vystoupení mají za sebou divizní fotbalisté Rokycan. Podlehli doma sestupem ohroženým Jihočechům a sami se tak důkladně namočili. Nic však není ztraceno!

Divize 2016/2017: Klatovy (červené dresy) - Čížová 1:4

FOTO: Klatovy na lídra z Čížové nestačily

Klatovy, Mariánské Lázně – Těžkého soupeře, lídra tabulky z Čížové, přivítali v sobotu divizní fotbalisté Klatov. Hosté se ukázali nad síly Klatovských a výhrou 4:1 stvrdili svůj postup do České fotbalové ligy. Sušice neuspěla v Mariánských Lázních.

Ilustrační foto.

Do Klatov přijede lídr tabulky

Klatovsko – Pouze tři kola chybí do konce fotbalových soutěží, což pro většinu účastníků hrajících o tomto víkendu doma znamená, že jde o předposlední jarní výhodu domácího hřiště.

Ilustrační foto

Rokycany zkusí šokovat Motorlet

Rokycany – Závěrečná čtyři kola mistrovských soutěží (a v rámci regionu pro někoho baráže) zbývají fotbalistům do konce soutěžního ročníku.

Ilustrační snímek

Divizní Rokycany pokořily Ostrov

Rokycany – Páteční zápas fotbalové příznivce z Rokycan a okolí láká. Důkazem bylo téměř tři sta diváků při důležitém divizním duelu FC proti soupeři z Karlovarska.

Ilustrační foto.

Rokycany dvakrát předehrávají

Rokycany – Fotbaloví fanoušci FC Rokycany mají napilno. Dnes i zítra vyrazí na mistrovské souboje mužů a důvodem je obří víkendový turnaj. V rámci Ondrášovka Cupu dorazí do Husových sadů 24 elitních týmů z ČR i ze Slovenska.

Vítání nových občánků v Čížové.

V Čížové mají hodně dětí, rozšiřují mateřinku

Čížová – Zatímco některé obce se potýkají se značným úbytkem obyvatel, v Čížové tyto starosti nemají. Jen při dubnovém obřadu zde slavnostně uvítali mezi občany obce tři chlapce a stejný počet děvčátek.

Divize 2016/2017: Klatovy (bílé dresy) - Český Krumlov 0:1

Sušice potrápila první Čížovou, Klatovy padly s Českým Krumlovem

Klatovy, Sušice – Po čtyřech vítězstvích v řadě nepotvrdily doma Klatovy roli favorita a Českému Krumlovu podlehly 0:1. Poslední Sušice překvapivě potrápila v Čížové lídra tabulky, který o zisku tří bodů rozhodl vítěznou brankou až čtvrt hodiny před koncem utkání.

Žáci připravili výstavu o včelách.

Žáci z Tylovky připravili výstavu o včelách

Písek - Vždy na jaře se žáci šestých tříd již tradičně účastní dvouhodinového vzdělávacího programu Včelařství jako součást environmentální výchovy, které zajišťuje dlouholetý spolupracovník školy p. Rotbauer z Apicentra Václava Jakše.

Ilustrační foto.

Kdo doma dokáže bodovat?...

Karlovarský kraj – Na fotbalovou divizi se půjde na třech místech v Karlovarském kraji. V sobotu se v domácím prostředí představí Ostrov a Mariánské Lázně. V neděli pak ve Dvorech Buldoci hostí tým Klatov.