Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

Varování na nebezpečí nákazou Aujeszkyho chorobou.Ilustrační foto.

Loveckého psa na Písecku zabila Aujeszkyho choroba

Písecko - Na Písecku byla v tomto týdnu potvrzena Aujeszkyho choroba u uhynulého loveckého psa. Ten se s největší pravděpodobností nakazil od divočáka, se kterým přišel do kontaktu během lovu.

Cábelíci si připsali tři třetiligové body.

Cábelíci vyhráli ve Strakonicích

Králův Dvůr - K poslednímu podzimnímu utkání České fotbalové ligy se vydali hráči Králova Dvora do Strakonic. Tamní stadion je současným domovem nováčka z Čížové.

Ilustrační foto

Narodili se

Písecko - V písecké porodnici se narodili:

Vítání občánků v opravené kapli v Čížové.

Noví občánci Čížové

Čížová – Vítání občánků se uskutečnilo v nově zrekonstruované zámecké kapli, která je v majetku obce.

Litoměřicko před duelem s Čížovou.

Litoměřicko oslabení nezvládlo, dostalo trojku

Litoměřice – Běžela teprve druhá minuta 12. kola ČFL a sudí Tryzna poslal pod sprchy jednoho z domácích stoperů Šustra. Šlo o zákrok, který vyvolal zejména u domácích příznivců řadu otázek. Netřeba dodávat, že něco podobného otřese psychikou i zkušeného celku. 

Halloween v Čížové

OBRAZEM: V Čížové slavili halloween

Čížová - Strašidelné převleky, dlabání dýní, lampiony i průvod masek. To vše patří k halloweenu, který v sobotu slavili v hostinci U Štálichů v Čížové.

Třetiligové derby mezi FK Litoměřicko a SK Sokol Brozany.

POZVÁNKY: Litoměřicko hostí Čížovou, doma hrají i divizní Hrobce

Litoměřice - Potvrdit výhru ze Štěchovic. To je úkol fotbalistů FK Litoměřicko v sobotním dopoledním duelu ČFL proti nováčkovi s Čížové, který na předposlední příčce ztrácí na patnáctý FK šest bodů. Osmé Brozany se představí v neděli na hřišti čtvrtého SK Zápy.   

Co na třetiligového nováčka vymyslí trenér FC Písek Ondřej Prášil?

K Otavě míří nováček z Nymburka

Písek - Třetiligoví fotbalisté Písku zakončí před sobotním obědem třízápasovou sérii proti nováčkům ČFL. Po nevydařených duelech s Čížovou a Ústím nad Orlicí se u Otavy představí nymburský Polaban.

Ilustrační foto

Narodili se

Písek - V písecké porodnici se v uplynulých dnech narodili:

Ilustrační foto.

Čížovou skolili na penalty a už nejsou poslední

Nymburk – Už zase nejsou poslední. Fotbalisté Polabanu Nymburk, nováček České fotbalové ligy, zdolali na svém trávníku mužstvo Čížové a odpoutali se ze dna tabulky. Tam poslali právě svého soupeře. Nymburk bral dva body, po nerozhodném výsledku zvítězil až v penaltovém rozstřelu.

Prvňáci ZŠ Na Nábřeží Havířov-Město. 1.A Mgr.Gabriela Turoňová. Horní řada zleva: Miriam, Natália, Roman, Karolína, Nina, Daniel, Aleš, Lukáš. Dolní řada zleva: Patrik, Lara, Vítězslav, Jakub, Melánie, Anna, Vanesa, Kája, Bára, Samuel

Představujeme prvňáky ZŠ a ZUŠ Školní Petřvald a ZŠ Na Nábřeží Havířov

Deník přináší čtenářům nový seriál Naši prvňáci. Jeho prostřednictvím bude představovat tabla jednotlivých prvních tříd základních škol, a to až do pololetního vysvědčení. Rodiče a blízcí žáků najdou své prvňáčky každou středu na straně 4 a na webu. Deník si tak mohou koupit na památku. Fotografii zvětšíte kliknutím. 

Česká fotbalová liga: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - Sokol Čížová.

Krátkého risk založil gólovku

Ústí nad Orlicí - Česká fotbalová liga: Běžel nastavený čas, když ústecký gólman zabránil pohromě a založil akci, po níž dali domácí vítězný gól.