Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

ČFL: Brozany - Písek

FOTO: Brozany se doma k výhře protrápily

Brozany – V dalším pokračování České fotbalové ligy se v Brozanech děly věci. Když po padesáti odehraných minutách vedli domácí 4:0, uvažovali jejich příznivci o pověstném bůru. Když však v 84. minutě byl stav 4:3, čas se neuvěřitelně vlekl a nakonec se hráči Sokola k výhře protrápili.

ČFL: Čížová - Brozany.

Brozany neměly s Čížovou problém

Strakonice – Fotbalisté třetiligových Brozan zvládli zápas s Čížovou suverénně. Domácím povolili v jejich strakonickém azylu skórovat až v závěru, kdy Kočí pouze snížil prohru na 1:3.

Litoměřicko se představí doma s Vyšehradem.

Litoměřicko vyzve Vyšehrad. A nabídne i vstupenky na derby do Edenu

Litoměřice – V minulém kole poprvé bodovali u soupeře (výhra 1:0 po penaltovém rozstřelu v Benešově) a teď to chtějí potvrdit i doma. Snadné to ale mít nebudou, fotbalisté patnáctého Litoměřicka totiž přivítají Slavoj Vyšehrad, který je se čtrnácti body na třetím místě tabulky ČFL. Navíc má parádní fazónu.

Zdeněk Michálek

Senko povede trenér Zdeněk Michálek

Plzeň – Jen dva dny byli bez trenéra fotbalisté divizního Senka Doubravka. Aleše Jindru, který v pondělí na svoji funkci rezignoval a v České fotbalové lize nyní povede nováčka Čížovou, nahradí zkušený kouč Zdeněk Michálek.

Z utkání třetiligové Jiskry Domažlice - ilustrační snímek.

ČFL: Šok pro Jiskru. Z Chrudimi si Chodové přivezli výprask!

Domažlice – Ve vloženém středečním kole České fotbalové ligy slavili Domažličtí vítězství nad Čížovou, tentokrát však přišla pohroma. Na hřišti Chrudimi totiž prohráli vysoko 0:7. Třemi góly se v dresu domácích blýskl Tomáš Dostálek.

Z utkání fotbalistů Jiskry Domažlice s Čížovou.

Domažlice i v deseti rozstřílely Čížovou

Domažlice – Fotbalisté Jiskry Domažlice zvládli svůj včerejší zápas vloženého 16. kola České fotbalové ligy na jedničku, když doma přehráli nováčka z Čížové 4:1.

Pavel Čapek vstřelil jediný gól zápasu Benešova s Brozany.

Čapek udržel Benešovu pozici lídra

Benešov – Nehraje se krásu, ale na body, tak lze charakterizovat vložené kolo České fotbalové ligy, ve kterém lídr tabulky z Benešova porazil gólem Pavla Čapka nováčka z Brozan, vedeného trenérem Jiřím Němcem, bývalým kapitánem reprezentace.

ČFL: Benátky - Čížová.

Vicemistři světa body nevzali

Benátky nad Jizerou – Benátecké fotbalisty o první tříbodový zisk nepřipravila ani dvojice vicemistrů světa do 20 let v dresu nováčka ČFL – Čížové. Bývalí hrdinové z Montrealu 2007 se ukázali v 52. minutě: Held se natlačil před Sudka, v souboji upadl a z přísné penalty vyrovnal Janda.

Nejlepší hráči Tip ligy na Mladoboleslavsku za podzim 2016

Tipliga odstartovala. Pojďte hrát s námi

Mladoboleslavsko - Prvním kolem se rozjel 35. půlročník oblíbené tipovací soutěže Boleslavského deníku. Do prvního kola se zapojilo 191 hráčů. Ti další se mohou přidat klidně od druhého kola, které má uzávěrku v pátek.

Ilustrační foto.

Narodili se

Písecko - Na Písecku v uplynulých dnech přišli na svět: 

V minulém domácím zápase hráli fotbalisté Dynama se Žižkovem 1:1 (na snímku Elvis Mashike bojuje s Onřejdem Švejdíkem), uspějí v neděli doma s Hradcem Králové?

Fotbalisté Dynama chtějí v neděli s Hradcem uspět

České Budějovice – K souboji dvou mužstev, která ve II. lize mají na druhé příčce tabulky stejně bodů i stejné skóre, dojde v nedělní podvečer na Střeleckém ostrově, kde se od 17 hodin fotbalisté Dynama střetnou s exligovým Hradcem Králové.

ČFL, Benešov - Čížová 1:0

Čapek si návrat osladil gólem

Benešov – Díky střelci Pavlu Čapkovi rozjeli fotbalisté Benešova pod novým trenérem Romanem Veselým třetiligovou soutěž na jedničku, když nejtěsnějším výsledkem porazili doma nováčka z Čížové.

Ilustrační foto

Kam za sportem

Benešovsko – O víkendu se rozjíždí fotbalové soutěže od I. A třídy po ČFL a také se jede plochá dráha v Divišově.

2. kolo MOL Cupu, Benešov - Bohemians 1905

Klokani Benešov jasně přeskákali

Benešov /AKTUALIZOVÁNO/ – Po hattricku Kabaeva a jednom gólu Maška a Nečase, vyprovodili ligoví Bohemians 1905 ze hřiště domácí třetiligový Benešov ve 2. Kole MOL Cupu s nepopulárním bůrem. Před více jak dvoutisícovou návštěvou zajistil jediný úspěch Benešova Laštovka z opakované penalty.

Martin Turek (ve žlutém) vstřelil do sítě Malše Roudné v 1. kole Mol cupu tři branky.

Mám chuť stále držet krok s mladými kluky, říká Turek

Benešov – Třetiligoví fotbalisté Benešova si v 1. kole Mol Cupu „pochutnali“ na divizním celku Malše Roudné, kterému na jeho hřišti nastříleli pět branek, z toho kapitán Martin Turek tři. „Bylo to týmovou prací a také s trochou dávkou štěstí,“ měl radost po vstřelení hattricku zkušený útočník.  

Vítěz divize zahájil přípravu na Sídlišti.

Vítěz divize začal s přípravou

Strakonice - Poslední vítěz loňského divizního ročníku z Čížové zahájil měsíc trvající letní dril, aby se pečlivě připravil na historickou účast v České fotbalové lize.

Ilustrační foto

Přes noc zmizelo z chodby elektrokolo

Čížová - Padesátitisícovou škodu způsobil zloděj, který se v noci z úterý na středu dostal do společných prostor bytového domu v Čížové a z chodby odcizil elektrokolo značky Apache s dětskou sedačkou i připevněným dětským batůžkem.

Pomyslnou klubovou korunu krále střelců v barvách krumlovského Slavoje paradoxně získal stoper Jakub Kabele (vlevo, na snímku při jedné z klíčových jarních domácích výher nad Ostrovem).

Sezona divizního Slavoje pod drobnohledem

Český Krumlov – Týmové a hráčské statistiky FK Slavoj Český Krumlov, který v mistrovské sezoně 2016/17 obsadil v konečném účtování divizní skupiny A třinácté místo.