Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

TJ Sokol Čížová – AFK Smetanova Lhota 1:7 (1:4).

Okresní fotbal: V Čížové dominovala Smetanka

Písecko - Kolotoč fotbalových soutěží už se začal roztáčet také v okresech. Na Písecku se rozehrál okresní přebor, týmy z okresní soutěže si na ostrý start ale musí ještě počkat.

Písečtí fotbalisté se pokusí odčinit podzimní porážku z Vyšehradu.

Do Písku v sobotu přijedou odhodlaní Šemíci

Písek - V sobotu je opět na programu třetiligový fotbal. Na jihu Čech prověří domácí žlutomodré kolektiv z pražského Vyšehradu, který chce u Otavy uspět. Písečtí ale také.

Ilustrační foto

Vstup do jara se Benešovu povedl na výbornou

Benešov – Fotbalisté Benešova se po odloženém zápase v Čížové dočkali odšpuntování jara v ČFL, když přivítali umělé trávě Písek a vůbec se s ním nemazlili. Soubor trenéra Romana Veselého, který nastoupil v základní sestavě s pěti novými tvářemi, rozhodl o výhře třemi góly již v prvním poločase.

Ilustrační foto

Narodili se

Písecko - V písecké porodnici se narodili:

Ilustrační foto.

Cábelíky obrala Čížová

Králův Dvůr – Generálku na třetiligové jarní odvety sehráli fotbalisté Králova Dvora na umělé trávě pražského Motorletu.

Bohuslava Vančatová z Čížové

Oslavila sté narozeniny

Čížová - Poslední únorový den oslavila sté narozeniny paní Bohuslava Vančatová z Čížové.

V přípravném utkání TJ Jiskra Domažlice - Viktoria Plzeň U21  je u míče Lukáš Hejda ( ve žlutém), kterého brání posila juniorky plzeňské Viktorie  Diego Živulič, který je jinak členem A – týmu.

Juniorka Viktorky s Živuličem porazila Jiskru

Plzeň – Fotbalisté prvního mužstva TJ Jiskra Domažlice se v nedělním slunečném, a mrazivém dopoledni, kdy hru znepříjemňoval studený silný boční vítr, střetli na umělé trávě v plzeňské Luční ulici s tradičním soupeřem svých příprav na sezonu – s juniorkou Viktorie Plzeň.

Ilustrační foto

Narodili se

Písecko - V písecké porodnici se v uplynulých dnech narodili:

V Makově vloni zachránili i výra velkého.

Školáci uspořádali sbírku pro záchrannou stanici

Písecko - Záchrannou stanici živočichů v Makově u Čížové poprvé od jejího vzniku v roce 1993 navštívilo vloni více než 10 tisíc lidí. Pracovníci stanice pro ně zorganizovali 74 komentovaných prohlídek a ukázek kroužkování ptáků.

Ilustrační foto

V Čížové u špejcharu někdo poškrábal černé BMW

Čížová - Škodu předběžně odhadnutou na deset tisíc korun způsobil zatím nezjištěný vandal, který někdy v době od sobotního večera do pondělního dopoledne poškodil lak u osobního automobilu značky BMW 320 černé barvy.

Na fotografii je při zdobení stromečku pro zvířátka Jana Malkusová.

Fotozprávy od čtenářů

Písecko - Děti přírodovědného kroužku z Čížové zdobily v Záchranné stanici živočichů Makov vánoční stromek pro zvířátka.

Česká fotbalová liga: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - SK Převýšov.

Jednou z předností Ústí je zodpovědná obranná hra

Ústí nad Orlicí /ROZHOVOR/ - Jako nováčka je každý pasoval do role outsidera. S tím se fotbalisté Ústí nad Orlicí včetně trenéra Vladimíra Chudého nechtěli smířit. A skončili v polovině premiérového ročníku ČFL na 11. místě.