Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

Utkání 6. kola Divize A 2018/2019 Tatran Sedlčany - Sokol Čížová 1:0 po penaltovém rozstřelu.

Čtyři inkasované góly? Hráči Sedlčan se i tak dočkali uznání! Dobříš padla

Čížová/Dobříš – Ukázali, že v momentální formě mohou hrát vyrovnanou partii s každým. Fotbalisté Sedlčan se herně vyrovnali i diviznímu lídrovi z Čížové, ovšem doplatili na špatnou efektivitu v koncovce, kde favorit, v jehož řadách nechyběli exligoví borci Martin Jirouš a Martin Šlapák, ukázal větší klid, zkušenost a kvalitu. Přesto byla porážka 1:4 pro mužstvo Ladislava Šacha až příliš krutá.

Ilustrační foto

Kam v okrese za fotbalem

Písecko - V okrese se o víkendu hrají zápasy 17. kola okresního přeboru a 13. kola okresní soutěže.

Ilustrační foto

Čížová s papírově slabším soupeřem znovu padla

Čížová - V minulém divizním kole Čížová odevzdala dost nečekaně na domácím hřišti všechny body Rakovníku. Odčinit porážku chtěli fotbalisté Čížové na hřišti třinácté Doubravky. Po prohře na penalty si odvezli alespoň bod.

Ilustrační foto.

Na Písecku začíná jarní část deratizace

Písecko - Ve městech a obcích na Písecku začíná koncem prvního dubnového týdne pravidelné hubení hlodavců, především potkanů. Provozovatel místní vodohospodářské sítě společnost ČEVAK tu prostřednictvím odborných firem zajišťuje deratizaci dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim.

Pavel Kovanda ml. z Písku si z redakce Deníku odnesl cenu pro vítěze

Druhé kolo Tip ligy vyhrál Pavel Kovanda ml.

Písecko – Druhé kolo Tip ligy bylo nesmírně vyrovnané. Všem tipujícím udělali čáru přes rozpočet fotbalisté Čížové, kteří nečekaně prohráli s Rakovníkem. S tím nepočítal nikdo.

FC Mariánské Lázně – TJ Sokol Čížová 0:2 (0:1).

Blažek: Velmi důležité tři body

V týmu mariánskolázeňské Viktorie patří k nejzkušenějším hráčům. A není divu. Devětadvacetiletý fotbalový univerzál Jakub Blažek má za sebou například angažmá v druholigovém Baníku Sokolov či třetiligových Domažlicích a Karlových Varech.

Ilustrační foto

Zach nakopl mužstvo k vítězství

Čížová – Fotbalisté divizního SK Rakovník předvedli velmi dobrý výkon v Čížové a vezou cennou výhru ze hřiště týmu bojujícího o postup.

Fotbalisté Čížové odevzdali všechny body Rakovníku. Foto: Jan Škrle

Čížová nečekaně prohrála

Čížová - Fotbalisté Čížové na jaře své soupeře dosud válcovali. O to víc překvapila v 19. kole divize jejich domácí porážka s desátým Rakovníkem.  

Ilustrační foto.

Viktoriáni v roli favorita vyzvou Táborsko B

Mariánské Lázně – Po špatném výkonu v uplynulém kole Fortuna Divize A, ve kterém viktoriáni prohráli s Čížovou 0:2, by rádi navázali na úspěšný vstup do jarní části, kdy hráli proti Dobříši.

Ilustrační foto

V přeboru hostí poslední prvního

Písecko – O nadcházejícím víkendu pokračuje okresní přebor fotbalistů. Jasného favorita má duel mezi poslední Krčí a vedoucími Kestřany. Oba celky dělí v tabulce 34 bodů.

Ilustrační foto

Kam na fotbal

Rakovnicko – Minulý víkend odstartoval fotbalový okresní přebor, takže jarní část sezony nabrala na obrátkách. O následujícím víkendu jsou na programu zápasy dalšího kola jednotlivých soutěží. Fotbalisté ve třetí a čtvrté třídě naskočí do bojů o mistrovské body až za týden. V sobotu hraje doma divizní Tatran Rakovník, který hostí Březovou, SK Rakovník jede do Čížové. Svým příznivcům se představí také Nové Strašecí, to hostí tým ze Slaného.

Ilustrační foto

Okresní přebor začíná v sobotu

Písecko – O nadcházejícím víkendu bude po zimní přestávce pokračovat fotbalový okresní přebor na Písecku. Pět zápasů se odehraje v sobotu, zbývající dva pak v neděli.

Fotbalisté Čížové porazili v divizi béčko Táborska 5:1.

Derby jasně pro Čížovou

Čížová - Fotbalisté Čížové vyhráli na jaře i svůj druhý mistrovský zápas. V 17. kole divize porazili v jihočeském derby béčko Táborska vysoko 5:1.

Ilustrační foto

Vichřice zničila zhruba 4000 kubíků dřeva

Strakonicko – Lesníci sčítají škody po víkendové vichřici. Ta na Strakonicku 9. a 10. března poničila přibližně 4000 kubických metrů porostů. Nejvíce lesy u hradu Helfenburk, dále okolí Strakonic a Blatensko.

Ilustrační foto.

Beroun může nasadit smrtící útočné duo

Beroun - Nováček divize si vedl na podzim nadmíru zdatně a mnohé fanoušky překvapil. Hráči si pochvalovali tréninky pod koučem Petrem Podzemským včetně jeho náročnosti zaměřené především na zodpovědnost. To se Českému Lvu-Union Beroun vyplatilo a byl odměněn šestým místem po podzimní části.

Zajištěná marihuana (ilustrační foto).

Muž prodával marihuanu, nyní ponese následky

Písecko - Písečtí kriminalisté, kteří se specializují na drogovou problematiku, řešili případ mladého muže z Čížové, který si měl od března do října loňského roku opatřovat bez povolení marihuanu.

Hod vánočním stromkem v Čížové.

V Čížové se házelo vánočním stromkem

Čížová - V sobotu 12. ledna se na hřišti v Čížové konal desátý ročník Hodu vánočním stromkem. Akce se zúčastnilo šedesát závodníků, kteří byli rozděleni do pěti skupin.

Tříkrálová sbírka ve Štěticích.

Tři králové vyrazili na koledu na koních

Písecko - Tříkrálová sbírka se v těchto dnech koná na mnoha místech Písecka, kde ji zaštiťuje Oblastní charita Písek. Poprvé se zapojily také Stáje Štětice, odkud v neděli před polednem Tři králové vyrazili na koledu jak jinak než na koních.

Ilustrační foto.

Dobříš i v devíti vzdorovala Čížové! Body ale nezískala

Čížová - Ani tři góly a dvě červené karty nezlomily divizní fotbalisty Dobříše na hřišti Čížové. Naopak i v devíti hráčích dokázali favorizovaný tým s řadou exligových fotbalistů po přestávce trápit. Dokonce snížili náskok soupeře na rozdíl jedné branky a bojovali do závěrečného hvizdu o bodový zisk, ale vyrovnat se jim už nepodařilo. Domů tak odjížděli sice bez bodů, ale se vztyčenou hlavou.