Kreativ

ŠTÍTEK: Čížová

Kamenný most v Písku.

Přijďte udělat papučový řetěz přes Kamenný most

V pondělí 7. října se připojí Domácí hospic Athelas v Písku k celostátní akci Papučový den, která má za cíl podpořit mobilní hospice v ČR. Program začne v 7.30 až 9.30 hodin snídaní v hospici, kam zvou pořadatelé veřejnost na kávu a něco dobrého.

DIVIZE Čížová - Sedlčany 4:1. Foto: Jan Škrle

V Sedlčanech litují neproměněných šancí

Hodně zklamaní odjížděli fotbalisté divizních Sedlčan ze sobotního utkání v Čížové. V konfrontaci se silným soupeřem, v jehož řadách je řada zkušených fotbalistů, kteří nastupovali i v ligových soutěžích či dokonce evropských pohárech byli sice herně lepší, ale pohořeli v koncovce, proto nakonec prohráli 1:4.

Diskuze s generálním ředitelem společnosti Primoco UAV SE z Krašovic Ladislavem Semetkovkým v Čížové.

KOMENTÁŘ STANISLAVY KOBLIHOVÉ: Lidi obtěžuje hluk od bezpilotních letadel

/ANKETA/ Lidé v Čížové se v poslední době brání peticí proti obtěžování hlukem z bezpilotních letadel. Podle starosty Tomáše Korejse, který petenty zastupuje, létají nad domy a působí velký hluk někdy až po dobu osmi hodin. Jejich provozovatelem je firma Primoco UAV SE, která sídlí na letišti v nedalekých Krašovicích a zabývá se výrobou a vývojem civilních bezpilotních letounů.

TJ Sokol Čížová – FK Hvězda Cheb 2:1 (1:1).

Čížová si doma poradila s Chebem

Divize A pokračovala v sobotu 6. kolem. Fotbalisté Čížové přivítali chebskou Hvězdu, na kterou měli před utkáním jednobodový náskok. 

Přeštice (na archivním snímku hráč v bílém) hostí Petřín.

První s posledním. Přeštice uvidí třaskavý souboj

Plzeňský kraj – Podzimní část áčkové skupiny fotbalové divize se o víkendu přehoupne do druhé třetiny. Na programu je kompletní porce osmi zápasů šestého kola a v akci bude opět šest týmů z Plzeňského kraje.

Ilustrační foto

Hořovicko a Beroun? Stejné body i skóre!

Divizní celky z našeho regionu vyrazili do jižních Čech. Hořovicko utrpělo podobně jako Beroun nedávno debakl v Čížové. Český lev-Union prohrál v Katovicích o tři góly.

Ilustrační foto

Beroun na jihu Čech tvrdě narazil

Podruhé za sebou inkasoval divizní Beroun sedmičku. Zatímco ta středeční od exligové Dukly Praha v poháru byla vcelku očekávaná, ta divizní se nečekala. Zvlášť při dobrém vstupu berounských fotbalistů do soutěže.

TJ Sokol Čížová - Union Beroun 7:1 (3:0).

Čížová si v domácí premiéře zastřílela

Čížová – Po prohře v úvodním kole divize gólem v závěru zápasu v Rokycanech se fotbalisté Čížové představili poprvé v novém ročníku domácím fanouškům, které potěšili vysokou výhrou nad Berounem.

Startují okresní fotbalové soutěže.

Startují okresní fotbalové soutěže

Písecko – Sobota 17. srpna bude prvním hracím dnem nových ročníků okresního přeboru a okresní soutěže. Fotbaloví příznivci nejnižších soutěží si tak opět každý týden přijdou na své.

FC Rokycany - TJ Sokol Čížová 1:0 (0:0)

Výhru Rokycan zajistil v závěru Kroc

Rokycany /VIDEO/ – Vítězně vstoupili do republikové soutěže fotbalisté FC Rokycany. Zdolali v domácím prostředí jednoho z aspirantů na postup.  

Ilustrační foto

Husovy sady čeká zkouška

Rokycany – Sportovní fanoušci jsou ve střehu. Do Rokycan se dnes v podvečer vrací fotbalová divize mužů atraktivním střetnutím FC proti jihočeské Čížové s výkopem v 18 hodin.

Petr Janda s Romanem Zahrádkou vedou trénink svých nových svěřenců.

Žáky FC Písek U12 vede bývalý reprezentant a slávista Petr Janda

Písek /ROZHOVOR/ - Novým trenérem žákovského týmu U12 se stal exligista a rodák z Čáslavi Petr Janda (32 let), jemuž bude asistovat u kormidla písecký odchovanec Roman Zahrádka. Hlavní kouč se poprvé představil svým svěřencům na úterním zahajovacím tréninku a v podvečer poskytl rozhovor klubovému webu FC Písek.

Sokol Čížová. Ilustrační foto.

Sokol Čížová slaví 100 let

Čížová – V současné době vrcholí přípravy na oslavu 100. výročí Sokola Čížová, které se uskuteční příští sobotu 20. července v čížovském sportovním areálu.