Kreativ

ŠTÍTEK: Skaštice

Divizní fotbalisté Skaštic (ve žlutém) v 11. kole skupiny E doma porazili Kostelec n. H. 3:1.

OBRAZEM. Důležitá výhra divizních Skaštic, stejně jako trefa roku kapitána!

/FOTOGALERIE a VIDEO/ Po třech porážkách opět nastartovali motor na vítěznou vlnu. Divizní fotbalisté Skaštic v sobotním duelu 11. kola sice opět prohrávali, ovšem nyní v pravou chvíli zabrali a proti Kostelci na Hané předvedli i díky dvěma trefám svého kapitána a kanonýra Zdeňka Konečníka obrat. (3:1).

Fotbalisté Břestu (barevní) v 10. kole porazily Zborovice B 3:2 a přenechaly jim černého Petra.

Šlágr ovládly Rymice a jsou v čele. Černého Petra mají Zborovice

Ve šlágru 10. kola a boji o první příčku okresního přeboru Rymice v domácím prostředí díky dvěma gólům v poslední čtvrthodině porazily Lubnou. Soupeři nejenže přivodily první porážku sezony, ale navíc je sesadily z čela. Na opačném pólu se bojovalo o černého Petra, kterého po prohře v Břestu převzala rezerva Zborovic.

Divize E - 10. kolo: HFK Olomouc - Nový Jičín 0:1 (8.10. 2023).

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Velký důvod k radosti měli o víkendu fotbalisté Nového Jičína. Podruhé v tomto ročníku divize E získali plný počet tří bodů, když v Olomouci porazili tým HFK 1:0, přesto v tabulce zůstali dál poslední. Střelcem jediného gólu utkání 10. kola byl ve 43. minutě Onyechere. Bod na domácím hřišti vyválčil Rýmařov za remízu s Baťovem 1:1. Zařídil ji v 78. minutě z pokutového kopu Jeřábek.

David Hleba dal dva góly

Netradiční střelec David Hleba rozzářil rýmařovskou Jiskru

Měli špatný začátek ale teď už šlapou. Fotbalisté rýmařovského Jiskry dokázali po domácí výhře nad Slavičínem uspět i ve Skašticích. Hrdinou duelu, který Rýmařov vyhrál 4:2, byl pětadvacetiletý obránce David Hleba. Odchovanec bruntálské Olympie se blýskl dvěma góly. I díky tomu se jeho tým posunul na druhé místo v tabulce.

TJ Skaštice – SK Jiskra Rýmařov 2:4 (1:2).

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Ze třetího vítězství v tomto ročníku divize E se o víkendu radovali fotbalisté Rýmařova. V 9. kole uspěli na hřišti Skaštic 4:2. Nový Jičín vyválčil cenný bod za první remízu této sezony v Kozlovicích (2:2).

Petr Kasala (v bílozeleném) vstřelil v divizi 100 branek.

Kasala vstřelil 100 branek v divizi: Do kabiny musím přinést občerstvení

Mimořádný počin. Bzenecký útočník Petr Kasala v sobotním zápase divize E se Skašticemi dosáhl úspěšného milníku, svou třetí brankou v duelu pokořil metu sto vstřelených gólů v divizi. „Mám z toho úžasný pocit. Doufal jsem, že to v podzimní části zvládnu, ale nevěřil jsem, že to bude už v tomto zápase,“ řekl spokojeně Kasala.

Fotbalisté Počenic (v bílém) doma přehráli Hulín 5:2 díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase.

Okresní přebor: Rymice rozcupovaly Skaštice B devíti góly!

Nejvíce branek – deset, z toho devět v síti rezervy Skaštic, viděli v rámci 8. kole fotbalového okresního přeboru viděli diváci v Rymicích. V čele soutěže však stále zůstává Lubná, která stále ještě nezaváhala a má plný počet bodů.

Zápas 8. kola divize E Rýmařov - Slavičín 5:2.

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Až v 8. kole mohli fotbalisté Nového Jičína slavit první vítězství v divizi E. Podařilo se jim to na domácím hřišti, kde porazili Baťov 2:1. Rýmařov v této sezoně uspěl už podruhé, o víkendu rozstřílel Slavičín 5:2 a v tabulce je desátý.

Fotbalisté Bzence (v bílozeleném) porazili 6:1 Skaštice.

PODÍVEJTE SE: Gólová kanonáda. Bzenec deklasoval Skaštice, Kasala dal hattrick

Takový střelecký koncert bzenečtí fanoušci dlouho nepamatují. Fotbalisté Slovanu v osmém kole divize E na domácím hřišti přestříleli Skaštice 6:1 a se čtrnácti body jim v tabulce patří páté místo. „Chceme pokračovat v našich výkonech a držet šňůru zápasů bez prohry. Bzenec se dostává do role, kdy sem soupeři budou těžko jezdit pro body,“ řekl po výhře bzenecký kouč Vladimír Beker.

Fotbalisté Němčic (v modrém) v 7. kole okresního přeboru OFS Kroměříž doma vysoko porazili Břest 8:2.

Podívejte se: derby v Němčicích přineslo deset gólů!

/FOTOGALERIE/ Na branky bohaté bylo uplynulé víkendové 7. kolo okresního přeboru OFS Kroměříž, ve kterém se blýskli zejména fotbalisté Němčic, kteří nasázeli Břestu osm branek. Hodně branek viděli i ve Skašticích, přičemž v čele dál zůstává dvojice Lubná a Rymice.

Divize E: Šternberk - Rýmařov (2.9.2023)

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Nevyšel ani sedmý zápas, fotbalisté Nového Jičína v divizi E posedmé prohráli, o víkendu nestačili na Skaštice (0:4) a v tabulce jsou poslední. V 7. kole neuspěl ani Rýmařov, na hřišti Nových Sadů padl 1:3.

Zápas 5. kola divize E: Šternberk - Rýmařov 1:1 (2. 9. 2023).

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Ani v 6. kole divize E to fotbalistům Nového Jičína nevyšlo, na svém hřišti podlehli Slavičínu 1:2 a na posledním místě tabulky dál čekají na první výhru v sezoně. Výhodu domácího prostředí využil Rýmařov, nepříznivý stav v 85. minutě srovnal z penalty Furík a na konto si Jiskra připsala bod za remízu 1:1, v tabulce je třináctá.

Fotbalisté Počenic (v bílém) ve 4. kole okresního přeboru doma porazili Břest 3:1.

Okresní přebor: vedoucí Lubná dál drtí soupeře. Čím to?

Fotbalisté Lubné zůstávají jediným celkem, který po pěti kolech okresního přeboru ještě neztratili ani bod. Ofenzivní sílu lídra na vlastní kůži poznali ve Zborovicích, kde domácí rezerva inkasovala šestkrát! Poslední Pravčice jsou naopak jediným celkem, který ještě v rozehrané sezoně nezvítězil.

Zápas 3. kola divize E Holešov - Rýmařov 7:2.

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ Fotbalistům Rýmařova se doma daří. V prvním zápase na svém hřišti remizovali se Všechovicemi (1:1) a v sobotu se na něm radovali z prvního vítězství v divizi E. Ve 4. kole porazili Strání 4:2. Bez bodů je zatím v tabulce poslední Nový Jičín, čtvrtou porážku v soutěži utrpěl v pátek doma od Přerova 0:1.

Divizní fotbalisté Skaštic (ve žlutém) se ve 2. kole skupiny E doma rozešli smírně s Novými Sady 2:2.

Nové Sady smazaly ve Skašticích dvoubrankovou ztrátu a vezou domů alespoň bod

Dost nepříjemný vývoj měl pro novosadské fotbalisty zápas druhého kola divize E na půdě Skaštic. Po poločase prohrávali o gól a chvíli po změně stran už o dva. V následujících minutách však prokázali svou kvalitu a zlepšeným výkonem dokázali srovnat. Na víc už jim ale nezbyl čas, a tak si domů do Olomouce odvezli pouze jeden bod.

Fotbalisté Rymic (v modrém) v neděli porazili Břest 3:0 a díky dvěma výhrám jsou v čele okresního přeboru OFS Kroměříž.

Okresní přebor: hattrick Hamaly pomohl k demolici Počenic

/FOTOGALERIE/ Hned dva kluby si o víkendu pořádně zastřílely, nasázely svým soupeřům po osmi gólech, přičemž kanonýrem 2. kola okresního přeboru OFS Kroměříž je kvasický Tomáš Hamala, jenž hattrickem pomohl k demolici Počenic. Po dlouhých 18 zápasech naopak prohrála rezerva Zborovic, když těsně padla ve Slavkově.

Zápas 2. kola divize F Rýmařov - Všechovice 1:1.

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - divize E

/FOTOGALERIE/ První bod v nové sezoně i divizní skupině E vybojovali fotbalisté Rýmařova, kteří ve 2. kole remizovali doma se Všechovicemi 1:1. Nový Jičín, druhý moravskoslezský nováček v „éčku“, dostal před svými fanoušky lekci od Strání, sobotní zápas prohrál 0:6.

Fotbalisté Přerova (v modrém) proti Skašticím. Martin Repček v jediné šanci Přerova.

VIDEO: Viktorka na Skaštice neměla. Ale za tohle červená?

/ANKETA/ Fotbalisté Přerova si vstup do nové divizní sezony a soutěžní premiéru trenéra Davida Chudy představovali jinak. Zkušenější a posílený soupeř ze Skaštic přetavil svou jasnou dominanci v prvním poločase ve dva góly, po změně stran jen zázrakem nepřidal další trefy. Viktorka měla šanci na zvrat o to menší, že od 57. minuty hrála v deseti po hodně diskutabilní červené kartě.

Srpnový zápas 1. kola minulého ročníku divize F Rýmařov - Nový Jičín 2:1. Oba týmy budou v nové sezoně účinkovat v divizní skupině E.

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku – podzimní los divize E

/FOTOGALERIE/ Skok do neznáma. Stará soutěž, ale nová skupina i soupeři. Fotbalisté Nového Jičína a Rýmařova se rozhodli pro změnu a v tomto ročníku divize budou bojovat o mistrovské body poprvé ve skupině E. Nová sezona začíná 1. kolem o tomto víkendu (5. a 6. srpna), naposledy se letos půjde na fotbal 11. a 12. listopadu.

Fotbalisté divizního Baťova vede nový trenér Jindřich Lehkoživ.

Baťov pod vedením nového kouče Lehkoživa podlehl Kvasicím, Gojš je ve Skašticích

Fotbalisté Baťova mají nového trenéra. Divizní tým možná trochu nečekaně převzal Jindřich Lehkoživ. Někdejší úspěšný kouč Kroměříže, Hulína a Bystřice pod Hostýnem naposledy vedl v krajském přeboru Zlínska Kvasice, odkud zamířil na opačný břeh řeky Moravy. Dosavadní trenér Pavel Gerych zůstává u týmu coby asistent.

Fotbalisté Slavkova p. H. (v zeleném) v předposledním kole okresního přeboru OFS Kroměříž porazili Břest 1:0.

Nováček z Pravčic sestupuje. Potopily je i Kvasice, které nepřijely k zápasu!

/FOTOGALERIE/ Nečekaně již kolo před koncem je o všem podstatném v okresním přeboru OFS Kroměříž rozhodnuto. Zatímco Němčice si prvenství a postup zajistily již v minulém kole, o tomto víkendu se rozhodlo i o majiteli černého Petra. Po porážce ve Skašticích se jim stal nováček z Prakšic. Dopomohla jim k tomu i rezerva z Kvasic, která nedojela k utkání na půdu zachraňujících se Žalkovic, jimž kontumační výhra přišla náramně vhod. A protože poslední Pravčice mají horší vzájemné zápasy s Počenicemi, minimálně na rok opouští nejvyšší okresní soutěž na Kroměřížsku.

Fotbalisté Pravčic (v černém) v sobotním záchranářském duelu okresního přeboru OFS Kroměříž doma podlehli Němčicím 1:3.

Němčice slaví postup. Černý Petr má stále čtyři adepty

/FOTOGALERIE/ Fotbalisté Němčic již dvě kola před koncem soutěže slaví prvenství v okresním přeboru OFS Kroměříž a postu do I. B třídy. Stačila jim k tomu nedělní remíza v Břestu, kterou ale museli v závěru zachraňovat. Na opačném pólu je naopak situace naprosto otevřená. Poslední Počenice totiž vyhrály v Pravčicích a před závěrečnými dvěma koly jsou v sestupových vodách, ze kterých padne nejhorší, namočeny čtyři celky.