Kreativ

ŠTÍTEK: Skaštice

Fotbalisté Skaštic mají formu jako hrom. Bodovali pošesté v řadě z toho brali čtyři výhry. Foto: pro Deník/Jan Zahnaš

Divizní Skaštice pošesté bodovaly a útočí na 5. místo

Formu jako hrom mají v samém závěru divize E fotbalisté Skaštic. Po víkendovém předposledním kole uspěli na půdě Beznce (3:1) a v šestém zápase za sebou bodovali. Z toho vyválčili na čtvrtou výhru a získali dohromady 14 bodů z 18 možných.

Fotbalisté 1. FC Viktorie Přerov (v bílém) proti FC Strání.

Podívejte se: Strání i přes prohru v Přerově dál živí šanci na záchranu

Zůstávají poslední, nikoliv odepsaní. Fotbalisté Strání živí i dvě kola před koncem sezony šanci na záchranu čtvrté nejvyšší soutěže. Celek z Uherskohradišťska sice v sobotním zápase 25. kola divize E prohrál na hřišti Přerova 0:3, ale neuspěl ani předposlední Holešov ve Skašticích, a tak krajští rivalové mají dál shodně čtrnáct bodů.

Fotbalisté Valašského Meziříčí (modré dresy) ve 24. kole divize E hráli se Skašticemi 2:2.

Skaštice vedou bod z Valaška. Premiéru si odbyl mladý gólman

Souboj fotbalistů Valašského Meziříčí a Skaštic skončil v divizi E remízou 2:2. Všechny čtyři branky se vešly do dvaceti minut druhé půle. Hosté z Kroměřížska se po trefě Zavadila ujali vedení, domácí ale dvěma góly Žilinského a Výmoly rychle za sebou výsledek otočili, aby o dělbě bodů rozhodl kanonýr Konečník.

Fotbalisté Valašského Meziříčí (modré dresy) ve 24. kole divize E hráli se Skašticemi 2:2.

Valmez remizoval se Skašticemi. Všechny branky se vešly do dvaceti minut

Souboj fotbalistů Valašského Meziříčí a Skaštic skončil v divizi E remízou 2:2. Všechny čtyři branky se vešly do dvaceti minut druhé půle. Hosté z Kroměřížska se po trefě Zavadila ujali vedení, domácí ale dvěma góly Žilinského a Výmoly rychle za sebou výsledek otočili, aby o dělbě bodů rozhodl kanonýr Konečník.

Fotbalisté Vsetína v derby porazili Valašské Meziříčí 2:0.

Bahounek zahodil dvě tutovky, pak vytasil parádní přímák. Parťáci ho vyhecovali

Hlavní kouč Vsetína Miroslav Mičega ho od poloviny hřiště povzbuzoval, že tentokrát to už vyjde. Slovenský trenér se nemýlil, Adam Bahounek po dvou spálených šancích ve druhém poločase trefil parádní přímý kop, kterým v sobotním derby proti Valašskému Meziříčí zvýšil na 2:0. „Upřímně musím říct, že jsem okolí vůbec nevnímal, soustředil jsem se pouze na samotné provedení kopu,“ připouští 25letý záložník.

Reprezentační tým Zlínského kraje (ve žlutém). Ilustrační foto.

Regions Cup na scéně! Reprezentace KFS Zlína bude bojovat v Holešově

Výběr Krajského fotbalového svaz (KFS) Zlín znovu bude usilovat o evropský šampionát amatérů Regions Cupu. V prvním kvalifikačním utkání se ve středu od 17.00 hodin představí proti výběru Moravskoslezského kraje. Jako hlavní trenér byl vybrán Lukáš Motal, roli asistenta bude vykonávat Roman Kolenič. „Chvíli jsem přemýšlel, zda to vzít. Nabídka však byla lákavá, je to něco jiného než každodenní práce v klubu,“ uvědomuje si Motal, aktuálně hrající kouč divizních Skaštic.

Divizní fotbalisté Skaštic (ve žlutém) v sobotním 20. kole skupiny E doma podlehli vysoko Přerovu 0:5.

Rojka vyhodil cizince a Viktorka šlape! I já dělám chyby, uznal

/GALERIE/ Magické dvojky doprovázely zatím nejpovedenější jarní vstoupení přerovských fotbalistů. Dva góly záložníka Dittmera, který první trefou zařídil klíčový poločasový náskok 2:0 před 222 diváky. Viktorka nakonec ve Skašticích zvítězila 5:0 a asi to nebyla magie čísla 2, která přispěla k dalšímu přerovskému triumfu. Podle trenéra Rojky pomohl i vyhazov tří zahraničních hráčů.

Fotbalisté Spartaku Hulín (v bílo-červeném) v pátečním zápase 20. kola okresního přeboru OFS Kroměříž porazili rezervu Kvasic 2:0. Domácí o svém úspěchu rozhodli trefami v závěru zápasu.

OBRAZEM: Fotbalisté Spartaku Hulín přetlačil rezervu Kvasic

Dramatickou a vyrovnanou bitvu přinesla páteční fotbalová předehrávka 20. kola okresního přeboru OFS Kroměříž v Hulíně. Domácí Spartak nakonec vyválčil cenné vítězství nad Kvasicemi B (2:0), když se o rozdílovou trefu postaral deset minut před koncem Jakub Kubo.

Fotbalisté HFK Olomouc

Holice promarnila dvoubrankové vedení i přes dlouhou přesilovku

Hráči HFK dohrávali ve Skašticích zápas 16. kola Divize E, který se v původním termínu neodehrál kvůli nečekané sněhové nadílce. A ze začátku to vypadalo, že budou pro změnu nadělovat oni. Po brzké červené kartě domácího hráče už totiž ve dvacáté minutě vedli 2:0. Nakonec svůj náskok ale špatným výkonem ve druhé půli prohospodařili a mohli být rádi, že si domů do Holic odvážejí alespoň bod za remízu 2:2.

Fotbalisté Skaštic ztratili o víkendu výhru s Novými Sady, inkasovali z poslední akce.

Divizní Skaštice připravila poslední střela o výhru. Bod ale berou

Opět jim protekly body mezi prsty. Zatímco před týdnem divizní fotbalisté Skaštic přišli o všechny gólem z poslední akce, nyní doma s Novými Sady je připravil o vítězství (2:2). „Takové ztráty mrzí, ale i takový je fotbal. Objektivně ale musím přiznat, že remíza byla zasloužená, soupeř měl kvalitu,“ zhodnotil hrající kouč 12. celku skupiny E Lukáš Motal.

Fotbalisté Nových Sadů porazili doma lídra divizní tabulky Kozlovice 4:1 (3:0).

Nové Sady remizovaly podruhé v řadě. Ve Skašticích zachraňoval bod Kucharčuk

V rámci 18. kola Divize E jeli fotbalisté Nových Sadů na půdu Skaštic s cílem napravit minulou remízu se Vsetínem. To se jim ale i přes dobrý začátek nepodařilo. Svěřenci Rostislava Sobka sice po první půli vedli zásluhou Marčíka 1:0, po změně stran ale soupeř vývoj utkání otočil. Nakonec ale Novosadští zabojovali a v posledních vteřinách nastavení dokázal alespoň na konečných 2:2 vyrovnat Pavel Kucharčuk.

Fotbalisté Šumperku porazili Skaštice 2.1

VIDEO: Podívejte se na sestřih, jak Šumperk skolil Skaštice

Dvě výhry v úvodních dvou jarních zápasech divize E mají na svém kontě fotbalisté Šumperku. V neděli porazili Skaštice 2:1 a klub na svém youtube kanálu zveřejnil sestřih z tohoto duelu. Podívejte se na branky Marka Hausknechta a Stanislava Lavroviče.

Fotbalisté Břestu (ve žlutém) doma padli, vedoucí Kroměříž B zápas ve Skašticích zápas odložila. Kvůli špatnému terénu.

Okresní přebor: Chlad a vítr favority nezastavil. Nejvíce pálila Lubná

Nevlídné fotbalové počasí – chlad, zima a místy sněhové přeháňky. Ani tyto podmínky s výjimkou jednoho zápasu nezastavily dění ve fotbalovém okresním přeboru na Kroměřížsku. Pouze duel rezervy Skaštice se zálohou Kroměříže byl kvůli nezpůsobilému terénu odložen na 14. dubna (17.30).

Divizní derby mezi fotbalisty Přerova (v bílém) a Kozlovicemi. Martin Repček

Podívejte se: Statistiky divize E: Kdo má velkou návštěvnost a kdo nejvíce karet

Fotbalová divize E má za sebou podzimní část sezony. A na čele je celkem překvapivý lídr v podobě Přerova. Tomu na paty šlapou původní favorité na postup Kozlovice s Hranicemi. Další celky z olomouckého kraje Všechovice, Nové Sady a Šumperk okupují přesný střed tabulky. Nejhůře na tom je pak HFK Olomouc na 11. místě. Podívejte se na statistické okénko po odehraných 13. duelech. Kdo je nejlepším střelcem, nejtrestanějším mužem nebo nejslušnějším mančaftem? Čí zápasy nejvíce táhnou fanoušky?

Fotbalisté Skaštic.

Skaštice předvedly holomajznu a vysoko padly

Na poslední výhru nenavázali, duel o šest bodů „projeli“. Divizní fotbalisté Skaštic si zkomplikovali boj o záchranu ve skupině E, když doma podlehli přímému rivalovi z Bzence vysoko o čtyři branky.

Fotbalisté Otrokovic (modro-bílé dresy) podruhé v sezoně zvítězili, porazili Jihlavu "B" 2:0.

Okresní přebor: fotbalové kanonády v Hulíně a Počenicích

Přes deset branek nabídly hned dva duely okresního přeboru OFS Kroměříž. Zatímco Sparta Hulín doma přestřílel rezervu Morkovic 8:4, zápas Počenic se zálohou Skaštic skončil nerozhodně 5:5. Duel lídra Kroměříže B s Lubnou byl odložen na 27. 10.

Fotbalisté Valašského Meziříčí bodovali i v sobotu v Hranicích.

Valašské Meziříčí obralo Hranice. Bod bereme, přiznal trenér Hajný

Fotbalisté Valašského Meziříčí v divizi E bodovali ve třetím venkovním utkání v řadě. Po Slavičínu a Skašticích okradli i ambiciózní Hranice, kde hráli nerozhodně 2:2. Hosté na půdě favorita po brankách Vozáka a Macíčka dvakrát vedli, ale pokaždé o náskok přišli. Porážku domácích odvrátil v 73. minutě stoper Kundrát.

Fotbalisté Skaštic se trápí v defenzivě, na pět inkasovaných branek od valšského Meziříčí odpověděli jen čtyřmi trefami.

Skaštice v přestřelce smazaly tříbrankové manko, body ale nemají

Málo vídaná přestřelka, čtyři vstřelené góly, hattrick Konečníka, přesto bez získaného bodu. Divizní fotbalisté Skaštic v regionálním derby podlehli Valašskému Meziříčí 4:5, když v duelu dokázali smazat i tříbrankové manko. „Už si pořádně nepamatuji na takovou přestřelku, ale s našimi výsledky a defenzivou to asi nebude poslední,“ trpce se pousmál hrající kouč Skaštic Lukáš Motal.

Fotbalisté Valašského Meziříčí se venku daří. V sobotu vyhráli i ve Skašticích.

Ze selanky drama. Valašské Meziříčí přestřílelo Skaštice 5:4. Rozhodl náhradník

Tohle byla skvělá přestřelka, parádní zápas. Dvě stovky diváků se náramně bavilo, zato trenéři nechápali. Fotbalisté Valašského Meziříčí zvládli bláznivý divizní duel ve Skašticích. I když hosté po přestávce promrhali tříbrankový náskok, nakonec gólem střídajícího Pavla Macíčka zvítězili na půdě krajského rivala 5:4 a udržel kontakt se čtvrtým Vsetínem.

Radek Fojtů, trenér SK Hranice

Hranice zpátky ve hře o postup. Nepanikařil jsem, hlásí kouč

Před měsícem by se v případě ztráty se Slavičínem možná strachoval o místo, teď může být trenér fotbalistů Hranic Radek Fojtů spokojen. Favorit divize E nasbíral v posledních pěti zápasech třináct bodů a na vedoucí Kozlovice ztrácí pouze bod.