Kreativ

ŠTÍTEK: obuv

Ilustrační foto

Zloději v Kladně opět vykrádali sklepy

Kladno - Policisté z Kladna řeší další případy vloupání do sklepních kójí. Zloděj se tentokrát dostal do suterénu v bytovém domě v Kyjevské ulici v Kladně, a odnesl si všechno, co mělo nějakou cenu. Nejvíce jej však zajímaly bicykly i další věci.

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích připravil na sobotu 26. ledna speciální akci pro zájemce, kteří si chtějí vyzkoušet skialpining.

Razula láká na sobotní testování skialpů a večerní skialpový závod

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích připravil na sobotu 26. ledna speciální akci pro zájemce, kteří si chtějí vyzkoušet skialpining. Tento sport, založený na zdolávání horských terénů na lyžích se speciální skluznicí a vázáním, se v poslední době těší čím dál větší popularitě.

Snímky z pochodu z archivu účastníků.

Půjdou po stopách žen, které zahynuly při pochodu smrti

Vimperk - „Seber odvahu a ukaž, že na to máš!" Pod tímto heslem organizují ve dnech 12. až 14. dubna příslušníci druhé baterie 252. protiletadlového raketového oddílu ze Strakonic dálkový pochod nazvaný Military Death March.

Sál nymburské Cejpovny zaplnili v sobotu dopoledne prodávající i nakupující.

První nymburský blešák sklidil úspěch. A plány má i do budoucna

Nymburk /FOTOGALERIE/ – Možnost zbavit se nenošeného oblečení či použitých věcí i nevhodných dárků nabídl nymburský blešák na Cejpovně. Ten se v historickém sálu konal poprvé v sobotu 19. ledna, a do budoucna by měl být pravidelnou záležitostí. Což by neměl být problém - zaplnila jej úctyhodná návštěvnost kupujících i prodávajících!

Poznáte mužích na snímcích? Volejte policii!

Trojice mužů vyděsila prodavačku Na Balkáně

Poděbrady /FOTOGALERIE/ - Krádež peněz z pokladny. To byl cíl trojice mužů, kteří přišli do obchodu v lokalitě Na Balkáně u Poděbrad. Díky duchapřítomnosti prodavačky si však nic neodnesli.

Ilustrační foto

Rokycanští zaplní nové kontejnery

Rokycany – Koncem loňského roku na čas zmizely z ulic Rokycan speciální kontejnery na použitý textil a obuv. V současnosti už je nahradily nové, a to ve větším rozsahu.

Na Hochfichtu si lyžaři ve středu užívali sluníčko.

Slunečné počasí slibuje parádní lyžařský víkend

Lipensko /VIDEO/ - Slunce! Lyžaři u Lipna i na rakouské straně se po několika strastiplných dnech konečně dočkali. Ve čtvrtek ráno na obloze vykouklo slunce a podle předpovědi si ho užijeme i v následujících dnech.

Nová tenisová hala v Přerově těsně před dokončením

Přerované si mohou přijít zdarma zahrát tenis do nové haly

Nová tenisová hala v Přerově, která v uplynulém roce vyrostla na místě centrálního kurtu v ulici Kosmákova, je od prosince minulého roku v plném provozu. Za sebou již má i první turnaje. Nyní se ale na řadu dostává široká veřejnost, která si zde může bílý sport také vyzkoušet, a to zcela zdarma.

Ilustrační fotografie.

Noční řádění opilé dvojice

Mariánské Lázně - Hned několika trestných činů se dopustili dvacetiletý muž a o šest let starší žena v Mariánských Lázních.

Ilustrační foto

Jak se připravit na ples, abychom byli za dámy a gentlemany?

FOTOGALERIE/ Plesová sezona 2019 je tu! Jak se na ni připravit, co si obléknout, jak se upravit a další? Redaktor Deníku oslovil několik módních expertů napříč obory a zde jsou některé jejich rady i varování. Buďte in, ciťte se dobře a své plesy si užijte s plnou grácií!

innogy Winter Run

Winter Run nalákal běžecké nadšence

Hradec Králové - V sobotu centrem krajské metropole proběhlo zhruba 850 nadšenců, z toho 100 dětí. Již pošesté zavítal do města oblíbený závod zimní série Innogy Winter Run.

Unesená třináctiletá Jayme Clossová

Rodiče jí zavraždili. Teď třináctiletá Američanka uprchla po čtvrt roce únosci

Třináctiletá Jayme Clossová, kterou americká policie hledala od října loňského roku, kdy byli v domě u města Barron ve Wisconsinu zastřeleni její rodiče, je naživu. Dívce se podařilo uprchnout únosci a kontaktovat kolemjdoucí ženu, která přivolala policii. Ta během několika minut podezřelého zadržela. Téměř tříměsíční pátrání tak má šťastný konec.

Ilustrační fotografie.

S novým rokem nové podvody přes internet

Rychnovsko - Hořkou příchuť měly vánoční svátky pro oznamovatele, kteří se stali oběťmi podvodných prodejů přes internet. Ty mají podobný průběh, přičemž lákají na nízkou cenu za zboží.

Ilustrační foto.

Noční řádění opilé dvojice

Mariánské Lázně - Hned několika trestných činů se dopustili dvacetiletý muž a o šest let starší žena v Mariánských Lázních.

Frymburské louky jsou čerstvě projeté na klasiku skútrem se stopořezem.

Frymburk u Lipna se těší rekordnímu zájmu běžkařů

Frymburk - Není tak známý a sněhové jistý jako šumavská Kvilda nebo rakouský Schöneben, ten je teď navíc kvůli popadaným stromům zavřený. O to více pohodové výlety na běžkách s nádhernými výhledy do krajiny nabízí Frymburk. Na okolní louky v těchto dnech míří denně desítky až stovky nadšených běžkařů.

Ilustrační foto

Vloupal se do budovy. Dopadli ho strážníci, když poté s autem zapadl do bláta

Brno – S autem v blátě na poli uvízl muž v úterý odpoledne, když si jeho vozu všimli brněnští strážníci. „V autě jsme uviděli nezraněnou ženu a muže a zajímali se o to, co se přihodilo. Muž tvrdil, že dostal smyk, po kterém s autem zapadl, a snaží se ho vyprostit,“ sdělil mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Ilustrační fotografie.

Policie pátrá po zlodějce

Tachovsko – S žádostí o pomoc při pátrání se obracejí na veřejnost policisté z dálničního oddělení.

Ilustrační foto

Nevhodný vánoční dárek? Lidé mohou vrátit i sestavený nábytek

Jižní Morava – V dobré víře se snaží potěšit své blízké, ne vždy se ale trefí. Lidé tak pod vánočním stromečkem najdou špatnou velikost oblečení nebo třeba přebytečnou elektroniku. V některých obchodech špatně zvolený dárek vrátí ještě dlouho po Vánocích, jinde jsou prodejci po uplynutí lhůty k vrácení zboží neúprosní.

Kolem třetí hodiny odpoledne měli malí koledníčci už pořádně mokro v botách.

Tříkrálová sbírka: vedou tichou soutěž, kdo dá víc. Do kasiček padaly pětistovky

Přibyslav – Více než dvě hodiny v zimě, mokru a sněhu putovali dům od domu v sobotu 5. ledna odpoledne malí tříkráloví koledníci na Přibyslavsku. Někde už na ně čekali, koledníky podarovali nějakou dobrotou, u jiných dveří zvonili marně. Ale tam, kde jim otevřeli, byli dárci štědří. Do zapečetěných kasiček padaly dokonce i pětistovky.

Poslední dva závody letošního roku zastihli některé mladé cyklisty z IVAR CS AUTHOR Teamu v reprezentačním dresu v Belgii.

V belgickém Bredenu skončil Stránský zlatý

Belgie - Poslední dva závody letošního roku zastihli některé mladé cyklisty z IVAR CS AUTHOR Teamu v reprezentačním dresu v Belgii. Tam už někteří odjeli dva závody světového poháru. Poslední dva závody roku se jeli v Bredene (29.12. – Brico Cross) a Diegemu (30.12. - Superprestige). A v tom prvním si kadet Matěj Stránský připsal cenné vítězství.