Kreativ

ŠTÍTEK: podprsenka

Ilustrační foto.

V podprsence i kosmetice. Organizovaná skupina pašovala drogy do věznic

Lounští kriminalisté obvinili z pašování drog do věznic na Lounsku a Chomutovsku devět lidí z různých koutů České republiky. Šest mužů a tři ženy jsou podezřelí ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, některým z nich policisté také sdělili obvinění z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Ilustrační foto.

V podprsence i kosmetice. Organizovaná skupina pašovala drogy do věznic

Kriminalisté obvinili z pašování drog do věznic na Chomutovsku a Lounsku devět lidí z různých koutů České republiky. Šest mužů a tři ženy jsou podezřelí ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, některým z nich policisté také sdělili obvinění z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Martin Komárek

Zkouška nahoře bez

Etický kodex zemědělské univerzity by mohl znít: „Chceš udělat školu, podprsenku dolů“.

Rektorát České zemědělské univerzity.

Na test bez podprsenky. Studentky ČZU popsaly jak probíhají zkoušky na škole

Velmi nepříjemný zážitek zažily během začínajícího zkouškového období na vysokých školách studentky na Provozně ekonomické fakultě na České zemědělské univerzitě (ČZU) v Praze. Před plánovanou zkouškou v tzv. testovacím centru byly totiž donuceny si svléknout podprsenky kvůli bezpečnostnímu rámu. 

Akce po názvem „Ve čtvrtek v pět deset“ setkání vedení s fanoušky FC Baník Ostrava, 20. července 2023, Ostrava.

Fanoušci zpovídali šéfy Baníku: posily, podprsenky i stadion. Věřím, řekl Brabec

/VIDEO, FOTOGALERIE/ „V neděli v pět deset, sraz u Baníku…“ Těmito slovy začíná slavná píseň Jaromíra Nohavici „Fotbal“. Ostravský klub si z ní vzal příklad, a byť ne v neděli, nýbrž ve čtvrtek, uspořádal originální akci. Na zrekonstruovaném stadionu na Bazalech pozval 450 držitelů permanentních vstupenek, aby viděli obměněný A-tým pohromadě a hlavně diskutovali s nejvyšším vedením, včetně majitele Václava Brabce, nebo s trenérem Pavlem Hapalem.

Na svatbě s Alexem Králem loni v květnu použila Markéta do šatů s odvážným výstřihem samozřejmě prsní pásky.

Manželka fotbalisty Alexe Krále pomáhá ženám zvedat prsa a zbavit se bolesti

Prsní pásky namísto podprsenky, která přeci jen může tělo až moc svírat. Tento zlepšovák nabízí u nás ženám Markéta Králová, manželka špičkového českého fotbalisty Alexe Krále, která přišla s vlastní značkou tejpovacích pásek. Ty jsou považovány za nejen praktické, ale také zdravé, a ženy se díky nim dokonce zbavují potíží s páteří či s bolestmi hlavy.

Opilá žena se v Brně vystavovala jen v podprsence.

VIDEO: Opilá šedesátnice bušila do výlohy v Brně, na sobě měla jen podprsenku

Skutečně zajímavou podívanou měli ve čtvrtek večeřící hosté jedné luxusní restaurace v centru Brna. Před vstupem do podniku a i před výlohou se jim vystavovala žena, která na sobě měla jen podprsenku. Opilá šedesátnice pak začala do skleněné výlohy bušit, což už zřejmě personál nevydržel a zavolal na linku 156. Opilá divoška byla na přicházející hosty hrubá a podrážděně křičela i na strážníky.

Opilá žena se v Brně vystavovala jen v podprsence.

VIDEO: opilá šedesátnice bušila do výlohy restaurace v Brně, měla jen podprsenku

Skutečně zajímavou podívanou měli ve čtvrtek večeřící hosté jedné luxusní restaurace v centru Brna. Před vstupem do podniku a i před výlohou se jim vystavovala žena, která na sobě měla jen podprsenku. Opilá šedesátnice pak začala do skleněné výlohy bušit, což už zřejmě personál nevydržel a zavolal na linku 156. Opilá divoška byla na přicházející hosty hrubá a podrážděně křičela i na strážníky.

Prapodivným vynálezem byl také hromadný holicí strojek.

Pštrosí polštář, vodní podprsenka. Výběr bizarních vynálezů, o něž svět nežádal

Jak se říká, pokrok nezastavíš. Snaha jít neustále kupředu a vymýšlet nové věci, které by usnadnily nebo zpříjemnily lidem život, je obrovská. Ovšem nad tím, co vše byli lidé schopni vymyslet, někdy zůstává rozum stát. Přinášíme vám seznam kuriózních vynálezů, které byly zbytečné, nebezpečné nebo natolik divné, že zkrátka neměly naději na úspěch.

Michaela Kuklová je nejen herečka, ale také malířka. S portréty a obrázky začala během covidu. „Nemohli jsme hrát, a tak jsem znovu začala s malováním,“ vysvětlila

Michaela Kuklová po rakovině: Dnes už hrdě chodím bez podprsenky. Lidi neřeším

Když před lety Michaela Kuklová bojovala s rakovinou, přišla o obě prsa. Nafotila sice reklamní snímky na spodní prádlo, čímž chtěla ukázat, že se i ženy po masketomii mohou cítit sexy, ona se však dobře necítila ani ve skvěle padnoucí podprsence. „Sebevědomí se mi vrátilo až s novými ňadry,“ přiznala herečka v časopisu Story.   

Karolína Kurková předváděla pro Victoria's Secret

Vybrat správnou podprsenku je věda. Spodní prádlo potřebuje zvláštní péči

Před dvaceti lety byl u nás trh se spodním prádlem v plenkách. Existovalo pár značek v několika málo specializovaných prodejnách, jinak se prádlo prodávalo v obchodních domech. Prodavačky otráveným pohledem prohlédly zákaznici a ukázaly ji několik kousků prádla. Do kabinek ji raději ani nepustily. Tedy pokud v obchodě vůbec nějaké kabinky byly. 

Elizaveta Litovka (https://www.instagram.com/floweirdy/) se obouvá do spodního prádla, hub, ovoce, prachovky či pečiva

Neortodoxní Líza si vyrábí boty z podprsenky i jídla

Pro ruskou fotografku a influencerku Elizavetu Litovku se chodidla stala prostředkem, jak uspět na poli umění. Různě je zdobí a vyrábí pro ně boty tak, že jejich počiny zaujaly už desítky tisíc lidí po celém světě. 

Liberecká značka Negliže.

FOTO: Konfekce mladé návrhářce z Liberce neseděla. Stvořila Negliže

Pohodlné, respektující postavu a zároveň sexy. To jsou nejčastější požadavky žen na spodní prádlo. Přesto pro řadu z nich bývá problém v obchodních řetězcích vybrat si padnoucí podprsenku. Právě pro ně vznikla liberecká značka Negliže. Zrodila se před třemi lety a skloubila ženskost, půvab a praktičnost.

Chomutovský čáp a jeho podprsenky nalezené v hnízdě baví i ve světě.

Chomutovský čáp a jeho podprsenky baví i ve světě

Noviny, rádia, televize, zpravodajské weby, sociální sítě… Zpravodajské kanály po celé republice zaplnila koncem ledna kuriózní zpráva z chomutovského zooparku. Jeden z čápů bílých si do hnízda postupně nanosil neobvyklou sbírku lidského oblečení, a to včetně spodního prádla. Úsměvnou zprávu převzalo i několik zahraničních serverů.

Mobilní rozhlas. Ilustrační foto.

Mobilní rozhlas nenahradí hlášení z tlampačů, má ale spoustu výhod

„Občané se i prostřednictvím sms či emailu dozví například to, že se na náměstí prodávají podprsenky, kuřata a brambory,“ usmívá se starosta Hulína Roman Hoza, když popisuje fungování aplikace mobilní rozhlas. Mezi obcemi a městy si aplikace našla své místo. Nově ji na Kroměřížsku zavedl Dřínov a podle tamního starosty Miroslava Štěpánka si již získala desítky odběratelů.

Osmatřicetiletého muže ležícího pod přístřeškem na lavičce v přestupním uzlu na brněnském Mendlově náměstí si vyhlédla ve čtvrtek kolem jedenácté hodiny v noci osmnáctiletá žena a okradla ho. Jde o druhý případ okradení spícího muže za pár dní.

Opět okradený spáč na zastávce. Peněženku a mobil ukrývala zlodějka v podprsence

Brno /VIDEO/ – Osmatřicetiletého muže ležícího pod přístřeškem na lavičce v přestupním uzlu na brněnském Mendlově náměstí si vyhlédla ve čtvrtek kolem jedenácté hodiny v noci osmnáctiletá žena a okradla ho. Jde o druhý případ okradení spícího muže za pár dní. V noci na středu okradli muže před hlavním nádražím hned dvakrát.

Věznice Rýnovice

Do věznice chtěla dostat drogy a řízky. Ty schovávala v podprsence

Jablonec n. Nisou – Rodičovská láska dokáže jít až do extrému. Matka totiž za „pomoc“ synovi riskovala vlastní svobodu. Ženě, kterou zadrželi ve Věznici Rýnovice při pokusu předat odsouzenému synovi drogy, hrozí až pět let vězení. Rozhodně ale nebude bydlet se svým synem.

Společnost Astratex se specializuje na prodej spodního prádla.

Babišův Hartenberg investuje do podprsenek. Kupuje prodejce prádla Astratex

Byznys Andreje Babiše se opět rozrůstá. Premiér v demisi se tentokrát však vrhl do překvapivého odvětví. Fond Hartenberg, který patří do jeho svěřeneckého fondu, totiž kupuje většinový podíl v největším středoevropském internetovém prodejci spodního prádla Astratex. Astratex o tom informoval ve své tiskové zprávě.

Studenti informatiky a spojů měli maturitní ples.

OBRAZEM: Maturitní muže v černém uvedli malí trolové

Kolín – Tečku za letošní sezonou maturitních plesů v kolínském Městském společenském domě udělali třetí březnový pátek studenti a studentky tříd 4TA a 4TB Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Informatiky a spojů Kolín.

Masopust v Hluboké u Borovan na Českobudějovicku

Masopust a Moučnej. Ve vsích dodržují tradice

Hluboká u Borovan, Střížov – Po cestě do vsi Hluboká u Borovan potkáváme skupinku mužů v maskách. Nedaleko na dvorku rodinného domu je slyšet povyk. Místní tu pořádají masopust už 30 let.

Ilustrační foto.

Jak bez obav nakupovat oblečení na internetu? Je to o velikosti

Praha - Na internetu lze koupit takřka cokoliv, od rohlíků až po automobily. Většinou víme, co přesně chceme a objednání například elektroniky není příliš obtížné. Jiné je to ale u oblečení. To sice patří mezi zboží, které si zákazníci na internetu pořizují nejčastěji, ale stále u velké skupiny nakupujících převládá obava, že se třeba netrefí do správné velikosti. Proto se nakonec k nákupu neodhodlají, i když online obchody lákají výběrem nesrovnatelným s místními kamennými obchody. Jak připomíná Mary Elyutinová ze společnosti PayPal, stačí přitom jen dodržet pár osvědčených rad a nákup oblečení na internetu se stane hračkou.