Kreativ

ŠTÍTEK: podprsenka

Alena Kosová přišla v pohodlných džínových kraťasech, bílé halence a žabkách. Odešla doslova za dámu.

Po proměně přišlo překvapení – žádost o ruku

Plzeň – „Nepovažuji se za ošklivku, ale myslím, že pořád je co zlepšovat. Navíc se těším na ten půlden jen pro mě," říká 30letá Alena Kosová, další předplatitelka Deníku, jež se zúčastnila letní proměny připravené ve spolupráci s Centrem Olympia.

Kapela "donutila" publikum tancovat i v dešti. Nechyběly ani dobové kostýmy.

Při koncertu Beatles revival přiletěla na pódium podprsenka

Uherský Ostroh /FOTOGALERIE/ – Podprsenku jako suvenýr si odvezla revivalová kapela The Beatles z koncertu Uherském Ostrohu. Tamním zámeckým nádvořím zněly největší hity legendární skupiny v sobotu večer. Na konci první poloviny se k nim ale přidaly blesky.

Kapela "donutila" publikum tancovat i v dešti. Nechyběly ani dobové kostýmy.

Při koncertu Beatles revival přiletěla na pódium podprsenka

Uherský Ostroh /FOTOGALERIE/ – Podprsenku jako suvenýr si odvezla revivalová kapela The Beatles z koncertu Uherském Ostrohu. Tamním zámeckým nádvořím zněly největší hity legendární skupiny v sobotu večer. Na konci první poloviny se k nim ale přidaly blesky.

Mladou ženu nalíčila Eva Vakešová

Jarka: Do práce se asi začnu líčit, líbí se mi to

Plzeň – Pátým rokem na rodičovské dovolené s dvěma dětmi a téměř žádný čas pro sebe. To byly hlavní důvody toho, proč se do letní proměny, již Deník připravil ve spolupráci s plzeňským OC Olympia, přihlásila Jarka Boublíková z Ostřetic u Klatov.

Oblečení i doplňky Věře vybrala Marcela Šmídová

Věra Juhová: Je báječné nechat se hýčkat

Plzeň - „Věřím, že se mi vaším zákrokem zvýší sebevědomí a i ve svém věku se budu více líbit rodině a přátelům," napsala v průvodním e-mailu Věra Juhová ze Sedlce u Starého Plzence.

Starostka Litvínova Kamila Bláhová ministrovi ze střechy Koldomu ukázala, co se kde nachází.

Ministr se prošel mezi podprsenkami. Na odkladu rozhodnutí o lomu ČSA trvá

Horní Jiřetín, Litvínov /FOTOGALERIE/- Na Litvínovsko v úterý 28. července zavítal ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Důvodem jeho další návštěvy byly opět těžební limity. Ministr si například v Horním Jiřetíně prohlédl zázemí společnosti Triola, která se staví proti pokračování těžby. Mládek se nechal slyšet, že k odložení rozhodnutí o limitech na lomu ČSA o pět let má zásadní důvody a že podle současných předpokladů uhlí potřeba nebude. Zároveň však uvedl, že zachování limitů by pro obyvatele regionu v podstatě navždy znamenalo nejistotu.

Starostka Litvínova Kamila Bláhová ministrovi ze střechy Koldomu ukázala, co se kde nachází.

Ministr se prošel mezi podprsenkami. Na odkladu rozhodnutí o lomu ČSA trvá

Horní Jiřetín, Litvínov /FOTO/ - Na Litvínovsko v úterý 28. července zavítal ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Důvodem jeho další návštěvy byly opět těžební limity. Ministr si například v Horním Jiřetíně prohlédl zázemí společnosti Triola, která se staví proti pokračování těžby. Mládek se nechal slyšet, že k odložení rozhodnutí o limitech na lomu ČSA o pět let má zásadní důvody a že podle současných předpokladů uhlí potřeba nebude. Zároveň však uvedl, že zachování limitů by pro obyvatele regionu v podstatě navždy znamenalo nejistotu.

Chrám Galta, poutní místo indických hinduistů, je proslavený výskytem makaků.

POHLEDEM Miroslava Bobka: Chrám Opičích zlodějů

Tak kde jsou? Rozhlédl jsem se napravo a nalevo. Po každé straně se tyčila jedna mohutná, krásně zdobená stavba z růžového pískovce. Obě budovy spíš než součást chrámového komplexu připomínaly paláce - jenže v Rádžastánu je všechno trochu jinak… Až z Dillí jsem ovšem do kopců nad Džajpúrem, do chrámu Galta, nejel kvůli architektuře, ale především jeho obyvatelům.

Drnovická kapela Punkevní jesvyně chtěla hrát punk rock v podstatě od začátku. Jde totiž podle nich o příležitost, jak říct lidem pravdu.

Trojice z Drnovic si plní sen. Se svým punk rockem chce šířit pravdu

Drnovice /BAVÍ NÁS Z PÓDIA/ – Ještě se osobně neznali, když Pavel Otevřel, kterému nikdo neřekne jinak než Otýsek, přišel k Daliboru Kunhartovi domů na montáž sádrokartonů. To, co uviděl na půdě, nečekal: monitory. Tedy šikmé bedny, pomocí kterých kapela hraje sama na sebe, aby se slyšela při vystoupení. Zmínil, že od mládí chce hrát v kapele. Slovo dalo slovo a díky tomu nyní Vyškovský deník Rovnost představuje drnovickou kapelu Punkevní jesvyně v dalším díle seriálu Baví nás z pódia.

Podle německých chovatelů je Tano mimořádně inteligentní gorilí sameček.

Sameček Tano z Prahy bude žít s dospělými gorilami v Mnichově

Praha /FOTOGALERIE/ - Gorilí sameček Tano původem ze Zoo Praha, jehož se před více než třemi lety ujalo specializované zařízení pro malé gorily v německém Stuttgartu, se v úterý přestěhoval do zoologické zahrady v Mnichově. Mládě, které matka krátce po porodu opustila, tak poprvé bude mít možnost žít s dospělou gorilí rodinou.

Europeana Divadla Tramtarie

Tramtarie provede dějinami válek i sexuality

Olomouc – Na podivuhodný výlet dějinami dvacátého století se vydají návštěvníci první reprízy inscenace Europeana, s podtitulem Stručné dějiny dvacátého věku, kterou hostí v pátek olomoucké Divadlo Tramtarie.

Ilustrační foto

Dezertéři Islamského státu prchají v zoufalství v ženských šatech

Bagdád/Damašek – Někteří bojovníci radikální organizace Islámský stát (IS) se snaží dezertovat a aby unikli pronásledování, převlékají se za ženy. Zahalují se do závojů, někteří si navlékají podprsenky a druzí se malují, přičemž někteří si ani neoholili vousy. Jak dnes napsal list The Jerusalem Post, irácká armáda zadržela v Bákubě 20 členů IS převlečených za ženy.

Kláda je nezranila.

Sousedé jsou proti větrníkům u parku

ŠTĚSTÍ. U Rohru v okrese Kelheim sjela 32letá řidička z místní komunikace a narazila do dlouhého dříví složeného při kraji. Jeden z kmenů silný asi půl metru prorazil přední sklo v místě spolujezdce a vyšel zadním sklem. Dvouletá dcera řidičky sedící na zadním sedadle měla neuvěřitelné štěstí – strom minul její hlavu o dva centimetry, píše PNP. Pro jistotu byla dopravena vrtulníkem do nemocnice. Matka a její tři týdny starý synek utrpěli lehká zranění. „To se na místě museli shromáždit všichni andělé strážní z regionu," říká šéf záchranky z Kelheimu Stephan Zieglmeier.

Ilustrační foto.

Žena se svlékala přímo na ulici

Praha - Spíše na jednání s agresivními zuřivci než na nečekané něžnosti jsou zvyklí příslušníci pražské městské policie - v sobotu v noci to ale na Vinohradech bylo jinak. Alespoň v případě polonahé mladé ženy, na kterou natrefil strážník hlídkující v Jugoslávské ulici.

Ilustrační foto

Japonci přestávají mít zájem o sex, muži ztrácejí sebedůvěru

Tokio – Po celé roky se Japonci snaží najít příčiny klesající porodnosti a zmenšující se populace. Jeden z nových průzkumů ale teď naznačuje, že odpověď může být velmi prostá – celá země se kolektivně vzdává sexu. Polovina Japonců a 45 procent všech sezdaných lidí totiž připustilo, že v předchozím měsíci neměli pohlavní styk. To je zjištění, které může mít alarmující dopady na zemi čelící dlouhodobé demografické krizi.

Jablonečtí výrobci bižuterie včera předvedli, jak umí ozdobit svět.

Jablonečtí výrobci bižuterie předvedli, jak umí ozdobit svět

Jablonec n. N. - Jablonečtí výrobci bižuterie v Eurocentru předvedli, jak umí ozdobit svět. Na tradiční přehlídce Made in Jablonec se představilo šest desítek modelů, které vytvořili designéři tří škol, 14 oděvních a 16 bižuterních firem z regionu na téma Zdobíme svět. Každá firma předvedla tři kreativní modely inspirované jedním z vybraných světových módních center - Moskva - New York - Paříž.

Pražská policie proto v úterý zveřejnila kamerové záběry a obrátila se na veřejnost s žádostí o pomoc. Jakékoliv informace vedoucí k nalezení neznámé jsou vítány na bezplatné tísňové lince 158; přijme je také kterákoli policejní služebna.

Zlodějka byla rychlejší než okradená

Praha /VIDEO/ - Na prsa neznámé ženy, kterou zachytila bezpečnostní kamera u bankomatu, zaměřili už před čtvrtrokem svoji pozornost policisté z Horních Počernic na okraji metropole.

Ilustrační fotografie.

Ochutnávka následujícího vydání Deníku: co v něm najdete?

Hradec Králové - Také během dnešního dne redaktoři a fotografové našich novin získávali další aktuální materiály, informace, snímky a témata, aby vše zařadili na stránky nadcházejícího vydání tohoto periodika. Pokud o to nechce být ochuzeni, pořiďte si další vydání Hradeckého deníku. Co vás uvnitř listu čeká?

Podprsenka dnes často bývá módním doplňkem skýtajícím estetický zážitek, který zrychluje tep mužů po celém světě. K jejímu vzniku ovšem vedly důvody ryze praktické a zdravotní. Ilustrační foto.

Podprsenka před 100 lety osvobodila ženy od nepohodlného korzetu

Washington/Praha – Podprsenka dnes často bývá módním doplňkem skýtajícím estetický zážitek, který zrychluje tep mužů po celém světě. K jejímu vzniku ovšem vedly důvody ryze praktické a zdravotní. Když si před sto lety, 3. listopadu 1914, nechala Američanka Mary Phelpsová Jacobová patentovat svůj jednoduchý vynález vyrobený ze dvou kapesníčků a stuhy, navždy osvobodila ženy od nevyhovujícího korzetu.

Ilustrační foto.

Pohodlné, kulaté košíčky. České ženy chtějí praktické podprsenky

Kravaře (Opavsko) - České ženy chtějí hlavně praktické podprsenky v bílé, černé nebo smetanové barvě. Měly by být pohodlné, oproti dřívějším špičkám je dnes zájem o podprsenky s košíčky přírodního, kulatého tvaru. Používá se více elastických materiálů a roste poptávka po podprsenkách s většími košíčky. Takové jsou poznatky Eriky a Jindřicha Stoklasových, majitelů rodinné společnosti Spoltex Kravaře, jež je jednou z mála firem, které v Česku podprsenky vyrábějí.

Kolektivní režie stojí za hrou Ze života ženy, kterou Divadelní soubor Trdla hraje od července loňského roku.

Divadelní Trdloviny: ženy improvizovaly, diváci tleskali

Vyškov /REPORTÁŽ/ – Rády sní. A přejí si, aby snil někdo o nich. Ženy. Chtějí, aby jejich sváteční oběd všem chutnal, aby byly v centru dění, aby všem okolo sloužilo zdraví. O ženách se ženami. O tom, jaké představení si na letošním devatenáctém ročníku divadelního festivalu Trdloviny vyberu, je předem rozhodnuto. Domácí jsou domácí a Divadelní soubor Trdla si pozornost zaslouží. Amatérští herci autorského představení Ze života ženy mají ještě dvě hodiny čas. „Určitě budeme zkoušet sex," utrousí jedna z hereček souboru.

Pro mrňouse dost velká židle!

Poplatek za psy má u sousedů hranice

MAJÍ REKORD. Eichingerovi z Kirchbergu jsou specialisty na pěstování tykví. 10. října sklidili další rekordní produkt. Po plodu vážícím 99 kilogramů z roku 2010 a 181kilogramovém z roku 2012 to letos dotáhli na 191,5 kilogramu. Pro porovnání na rekordní tykvi sedí tříletý Niklas.

Koncert Lady Gaga v O2 areně v roce 2010.

Lady Gaga: umělohmotná oslava kreativity v Praze moc netáhla

Praha /RECENZE/ – Před čtyřmi lety měla v pražské O2 areně vyprodáno, teď na první pohled jen sotva přes polovinu zaplněnou halu. A i když návštěva sama o sobě často neznamená vůbec nic, v případě jedné z nejúspěšnějších popových hvězd současnosti, osmadvacetileté Američanky Lady Gaga, jako by byla přímou úměrou: když k nám přijela poprvé, měla za sebou debutovou desku The Fame, která získala dvakrát Grammy, jednu Brit Awards nebo zařazení do stovky nejlepších alb všech dob podle časopisu Rolling Stone.

Speciální lis umožňuje vyžehlit čtyři trička za dvě vteřiny.

O rekordních 35 tun oblečení se postaralo jen pět pradlen

Temelín – Speciální prádelna v Jaderné  elektrárně Temelín (JETE), která pracuje v kontrolovaném pásmu, dosáhla za letošní červenec a srpen rekordního objemu prádla v historii. V souvislosti s odstávkou a řadou dalších investičních akcí prošlo rukama pěti pracovnic ČEZ Energoservis neuvěřitelných 35 tun prádla.

Ilustrační foto.

Žena se ve vazební cele oběsila na podprsence

Plzeň – Policisté vyšetřují zářijovou sebevraždu ženy, ta se oběsila na podprsence ve vazební cele ve věznici na Borech. „Byla ve vazbě pro násilnou trestnou činnost," upřesnila policejní mluvčí Hana Štefflová.

Již tradiční veletrh Styl a Kabo se každoročně těší velké návštěvnosti.

Styl a Kabo: spousty krásného prádla i zásoby ortopedických bot

Brno /FOTOGALERIE/ – Je tma, sálem duní rytmická hudba a najednou se ve světle reflektorů objevuje krásná dívka. Po přehlídkovém molu přichází blíže divákům, usmívá se a vrací se směrem, odkud přichází další mladá žena. Dívky na sobě mají jen prádlo. Předvádějí jej na přehlídce Lingerie Show, která je součástí veletrhu Styl v pavilonu P na brněnském výstavišti.

Ilustrační foto

V Německu klesá zájem o nudistické kluby

Berlín – Je to obvyklá klasika těch několika málo pěkných dní. Když slunce nesměle vykoukne, Němci hned vysvlékají pruhované slipy a krajkové podprsenky, aby se, jak je pánbůh stvořil, vyložili na plážích, u jezer i na trávnících ve městě. Sice se pořád rádi sluní nazí na plážích ve Francii a ve Španělsku, ale doma se už v nudistických spolcích neangažují. Kluby, kde se lidé vysvlékají do naha, na historické půdě přímořského naturismu upadají.