Kreativ

ŠTÍTEK: podprsenka

Výběr pomůcek pro ženy v třinecké nemocnici Podlesí, které přišly o ňadro.

Nemocnice pomáhá ženám, které přišly o ňadra

Třinec – Zhoubný nádor prsu patří mezi nejčastější zhoubná nádorová onemocnění žen v České republice. Své smutné prvenství bohužel potvrzují i statistiky, podle nichž zhoubným nádorem (neboli rakovinou) ročně onemocní zhruba pět tisíc žen.

Největší žilu v České republice, tvořenou šestnácti pruty, upletlo loni patnáct nadšenců z Němčiček za šest hodin a pět minut.

Šohaji vyplácejí v Němčičkách rekordní pomlázkou

Němčičky /FOTOGALERIE, VIDEO/ - Dostat vymrskáno největší velikonoční pomlázkou v České republice? V Němčičkách letos žádný problém. Na Velikonoční pondělí totiž vyrazili tamní krojovaní šohaji šlahat s obrem, který měří pětadvacet metrů a pětatřicet centimetrů.

Ilustrační foto.

Kam s kradeným zbožím? Třeba do podprsenky

Zlínský kraj – Zloději jsou stále vynalézavější. Nejenom že hledají různé skrýše, kam zastrčit svou kořist, ale také vymýšlejí způsoby, jak obalamutit bezpečnostní brány a pronést tak zboží nepozorovaně ven.

On-line rozhovor s kapelou Divokej Bill ve čtvrtek 11. března 2010 v Hradeckém deníku.

Divokej Bill: Kalhotky letící na pódium nás potěší, ale podprsenkou taky nepohrdneme!

Hradec Králové /VIDEO, FOTOGALERIE/ - S pořádnou dávkou humoru přišli do Hradeckého deníku Roman Procházka a Martin Pecka z kapely Divokej Bill, aby ve čtvrtek trpělivě skoro dvě hodiny odovídali na zvídavé otázky čtenářů. A jak se můžete sami přesvědčit, jako roduvěrní rockeři si nebrali sevítky! Z Úval až na velká jeviště se propracovala tahle osmičlenná partička hudebníků. Druhým domovem už mohou nazývat festival Rock for People a s Lucernou si začali tykat. Kapela Divokej Bill nedávno vydala další desku Mlsná a teď vyjíždí na turné. V Hradci se objeví ve středu 17. března, ale ještě před tím dva členové, Roman Procházka a Martin Pecka, odpovídali na otázky čtenářů, které zajímalo i to, jestli jim lezou fanynky do postele. „Ne, my lezeme sami sobě navzájem do postele,“ utrousili pobaveně.

Ilustrační foto

Kartáček si strčila do podprsenky, ostraha ji zadržela

Mostecko, Teplicko – Vynalézavost zlodějů specializujících se na krádeže v obchodech je opravdu obdivuhodná. Kradené zboží se nesnaží ukrýt jen pod bundami nebo v taškách, ale nacpou si ho klidně i do nohavic nebo podprsenek.

Dáša Bláhová

Dáša Bláhová: V televizi nám za totáče kontrolovali podprsenky

Klášterec nad Ohří /EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR/ – Posilovna, diety, liposukce, botox, zvětšování i zmenšování, aby byly ženy spokojené se svým vzhledem. Jsou pak vlastně vůbec šťastné? S touto problematikou zavítalo ve středu do Klášterce nad Ohří Intimní divadlo Dáši Bláhové. Soubor, který slaví úspěchy po celé České republice již několik let. V kulturním domě uvedlo inscenaci Tělo – volné pokračování velmi úspěšné divadelní hry Monology vagíny. Obě napsané Eve Enslerovou. Režie se opět opět ujala Irena Žantovská. Ve třech hlavních rolích Těla se představily herečky Jitka Asterová, Míša Sajlerová a Dáša Bláhová. S ní jsme si také povídali.

Obchodníci jsou k lidem vstřícní.

Dárky se vracejí zpátky do prodejen, mění se

Hranice – Nevhodná velikost nebo dva i více stejných dárků. To jsou nejčastější důvody povánočních návštěv prodejen všeho druhu. S výměnou zboží mají v těchto dnech bohaté zkušenosti prodavačky a prodavači textilu, obuvi i elektrospotřebičů.

Ilustrační foto

KRIMI SERIÁL: Krásná Jana ráda cestovala stopem

„Naše šestnáctiletá dcera Jana se dnes nevrátila domů. S manželkou se bojíme, že se jí stalo něco zlého,“ oznámil ustaraně šestnáctého května 2002 večer na policejním oddělení ve Strakonicích Jan Štěpánek.

Ilustrační foto

KRIMI SERIÁL: Krásná Jana ráda cestovala stopem

„Naše šestnáctiletá dcera Jana se dnes nevrátila domů. S manželkou se bojíme, že se jí stalo něco zlého,“ oznámil ustaraně šestnáctého května 2002 večer na policejním oddělení ve Strakonicích Jan Štěpánek.

Miss mokré tričko volili návštěvníci bruntálského hudebního klubu La Fabrique. Sličné děvy zlité vodou neváhaly sundat trika ani podprsenky a pochlubit se zejména mužské části osazenstva podniku svými vnadami.

OBRAZEM: Sličné dívky ukázaly svoje půvaby

Bruntál /FOTOGALERIE/ - Miss mokré tričkovolili návštěvníci bruntálského hudebního klubu La Fabrique. Sličné děvy zlité vodou neváhaly sundat trika ani podprsenky a pochlubit se zejména mužské části osazenstva podniku svými vnadami.

Slavnostní zahájení brněnských vánočních trhů.

Vánoce v Brně začaly

Brno /FOTOGALERIE/ - Tisíce lidí sledovaly v pět hodin odpoledne na brněnském náměstí Svobody rozsvícení vánočního stromu. Vánoční trhy, které jsou letos i na Zelném trhu začaly už dopoledne.

Ilustrační fotografie.

Vánoce v Brně: místo podprsenek tradiční atmosféra

Brno /AKTUALIZOVÁNO/ - Letošní Vánoce budou plné světel. Anovinek, které mají Brno přiblížit jiným evropským městům. Mimo jiné to bude například znamenat, že se vůbec poprvé vánoční strom rozsvítí vněkolika krocích.

Smyslné dívky Vobezdud bavily Bechyni

Bechyně - Jako nástroj jim poslouží i izolepa, v textech zpívají o prvních milostných trablech nebo o hodině tělocviku, k níž je holčičí část třídy nastoupena v počtu 14 žákyň, dvě chybí a deset necvičí.

Chytré materiály zpříjemní pobyt v přírodě i za nepříznivého počasí

Do přírody vyrazte s chytrými materiály

Vytápěný spací pytel, batoh se solárními panely anebo pohorky se zapínáním převzatým ze snowboardových bot? Ano, to všechno existuje. Plánujete-li výlet na Karlštejn, nebudete nejspíš tyhle výrobky potřebovat. Kvalitní outdoorové oblečení se ale hodí i tam.

Sousoší Ženy po koupeli opět zahalilo spodní prádlo.

OBRAZEM: Brněnské sochy opět v podprsenkách

Brno – Sochy v brněnském parku na Náměstí 28. října neznámý vtipálek ve středu znovu oblékl do podprsenek. Poprvé se na sousoší Ženy po koupeli dámské prádlo objevilo v úterý. Po několika hodninách jej sundali brněnští strážníci.

Socha v brněnském parku oděná do podprsenky.

Sousoší v brněnském parku někdo oblékl. Do podprsenek

Brno /FOTOGALERIE/ – Sousoší tří žen v parku na brněnském náměstí 28.října v úterý odpoledne získalo nezvyklý doplněk. Podprsenky na obnažených ňadrech. Vydržely jen několik hodin, než je sundala hlídka městských strážníků.

Spisovatelka Barbara Nesvatbová.

Spisovatelka Barbara Nesvadbová v Broumově

Broumov - V sobotu 20. června se (nejen) broumovské čtenářky dočkaly. Po několika odkladech se v Městském divadle na akci, pořádané zdejší Městskou knihovnou, setkaly s Barbarou Nesvadbovou.

Ilustrační foto

Manželce ukradl peníze z podprsenky

Hranice - V podprsence si musela ukrýt peníze před svou drahou polovičkou žena, kterou v pondělí kolem osmé hodiny večer okradl v Hranicích vlastní manžel.

Ilustrační foto

Manželce ukradl peníze z podprsenky

Hranice - V podprsence si musela ukrýt peníze před svou drahou polovičkou žena, kterou v pondělí kolem osmé hodiny večer okradl v Hranicích vlastní manžel.

Během pobytu v Písku se Dan Nekonečný stihl i vyfotografovat se svými fanynkami.

Jsem vulkán, říká o sobě zpěvák Dan Nekonečný

Písek /ROZHOVOR/- Než se stal známým muzikantem a bavičem, vyzkoušel si Dan Nekonečný i povolání porodního asistenta a hrobníka. Ale bavit lidi a kouzlit úsměvy na jejich tvářích považuje, jak sám říká, za své skutečné povolání.

Ilustrační foto.

Někdo zneužil školačku. Obžalovaný to nebyl

Frýdek-Místek – V případu pohlavního zneužívání padl ve středu osvobozující rozsudek. Okresní soud zprostil obžaloby muže, jenž měl v červnu 2007 ve Frýdku-Místku osahávat třináctiletou dívku, kterou předtím vlákal do auta. Školačka na muže dvakrát ukázala při takzvané rekognici, soud však má o jeho vině vážné pochybnosti.

Ilustrační foto

Jelineková hledá únik z patriarchálního stereotypu

KNIŽNÍ RECENZE - Tuto knihu budoucí laureátka Nobelovy ceny za literaturu, rakouská spisovatelka Elfriede Jelineková (1946), napsala dávno předtím, než se o ní v souvislosti s takovýmto oceněním vůbec mohlo uvažovat.

Ilustrační foto.

Léčba rakoviny se výrazně zlepší

Zlín - Před několika lety vybojovala Vladimíra Musilová ze Zlína svůj boj s rakovinou. Součástí náročné léčby bylo i nepříjemné dojíždění mimo město kvůli ozařování.

Informační náskok aneb Žbrblajda

Víte, co je to žbrblajda? Je večer, běží hlavní zprávy. Vařím květák a jen tak občas mrknu na obrazovku. Převrat někde, rázem zapomínám kde.

Ilustrační foto

Platy podle trenýrek

Komentář - Kolik má člověk vlastně vydělávat? O kolik si má říct, když nastupuje do práce jako čerstvý absolvent či když ve vyšším věku mění zaměstnání?