Kreativ

ŠTÍTEK: Richard Müller

STYLOVĚ. Martin Chodúr nafotil obrázky ke svému debutu přímo v Las Vegas.

Martin Chodúr: Ve slovenské televizi mi praskly kalhoty!

Děčín, Ústí nad Labem /EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR, FOTOGALERIE, RECENZE ALBA/ – Neslýchané! Tři měsíce má Martin Chodúr, objev i vítěz 1. řady reality show Česko Slovenská SuperStar, zpoždění se svým CD Let´s Celebrate. „Těší mě, že jsme na něj ale měli dostatek klidu,“ říká Martin Chodúr o CD, které v pondělí 7. června spatřilo světlo světa. A v podobném duchu, nadšeně i skromně, odpovídal také v rozhovoru pro Deník.

Herci divadla Kvelb.

Začíná festival Otevřeno

Chomutov – Festival Otevřeno dnes začíná večerním divadlem, hlavní program je připraven na pátek a sobotu.

Natáčení klipu na píseň Richarda Müllera v Prostějově

Klip pro Richarda Müllera je hotový. Podívejte se

Prostějov /VIDEO/ - Hudební klip ke skladbě Hluk Richarda Müllera natočený prostějovskými tvůrci je dokončen. Hlavní role se zhostil Robert Šobr z prostějovské školy potápění DiveCrew, který v něm ztvárnil roli potápěče objevujícího zvuky města.

Richard Müller letos vydal nové CD

Richard Müller: Už je z mého pohledu příjemná a teplá deska

Praha /ROZHOVOR/ - Přede dvěma roky začal Richard Müller pomalu a nenápadně porušovat své předsevzetí, že už nikdy nebude vystupovat. Nejdřív na zkoušku objel pár letních festivalů a odezva byla taková, že znovu dostal chuť zpívat. Následovalo velké slovenské-české turné a už je tu i nové řadové album Už… Už bylo načase!

Richard Müller letos vydal nové CD

Müller v Chomutově řekne: Už!

Chomutov /EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR/ – Sedmý ročník multižánrového festivalu Otevřeno už klepe na dveře. Od čtvrtka 3. června vystoupí u městského divadla v Chomutově přední hudební skupiny či divadelní soubory. Zhlédnout můžete koncerty Richarda Müllera, Davida Kollera, kapel Toxique, Echt!, Xindla X, představení divadel Kvelb, VOSTO5 či muzikál Pornohvězdy. O festivalu Otevřeno a výběru interpretů jsme si povídali s jednatelkou Správy kulturních zařízení a organizátorkou Věrou Flaškovou.

Natáčení klipu na píseň Richarda Müllera v Prostějově

V Prostějově natáčí klip pro Richarda Müllera

Prostějov – Po hlavním prostějovském náměstí se proháněl potápěč na červené koloběžce. Zamířil ke kašně, kde si z jejích řídítek vzal velkou žlutou troubu, přiložil ji k uchu a dal se do poslouchání bublající vody.

Richard Müller

Richard Müller je zpět a vydává nové album!

Praha - Nové album Richarda Müllera vychází 10. května a bude se jmenovat „Už“, stejně jako pilotní singl, který začala hrát rádia už 1. dubna. Práce na albu je momentálně v plném proudu, skladby vznikají ve studiích Creative Music House v Bratislavě, za pomoci renomovaných producentů Petra Grausa, Tomáše Zubáka, Sláva Solovica a Mariána Kachúta.

Jožo Ráž

Legendární Elán zahájí turné v pražské O2 areně

Praha – Slovenská rocková legenda Elán vyjíždí po dvou letech na turné. TOUR 2010 odstartuje 20. října v pražské O2 areně. Jožo Ráž, Vašo Patejdl a Ján Baláž chystají bezmála dvouhodinovou show, při které zazní největší hity jejich kariéry. Fanoušci se tak mohou těšit na písně Voda, čo ma drží nad vodou, Ak nie si moja, Kočka, Sestrička z Kramárov, Od Tatier k Dunaju, Královná bielých tenisiek, Láska Moja, Nie sme zlí, Tanečnice z Lúčnice, Stužková, Zalúbil sa chlapec nebo třeba Ulica.

Cena Anděl - kdo všechno ji letos získá?

Andělé začínají psát novou tradici

Praha – Aneta Langerová, Monkey Business nebo například Toxique mohou získat hudební ceny Anděl, jejichž udělování začne letos psát novou tradici. Podle slov organizátora Leška Wronky bude koncept navazovat v tom nejlepším slova smyslu na loňské předávání těchto výročních ocenění. „Bude průhlednější z hlediska hlasování, interaktivnější a atraktivnější pro televizního diváka. Koncept bude mít větší rozsah a bude reprezentativním průřezem české hudební scény,“ sdělil.

V Buddha-Bar Hotelu se 23. února uskutečnila tisková konference k natáčení filmu Román pro muže podle knihy Michala Viewegha. Na snímku herec Filip Čapka (zleva), herečka Vanda Hybnerová, scénárista a spisovatel Michal Viewegh.

Román pro muže je spíš pro ženy

Praha – Jiný než Román pro ženy, takový by měl být nový film podle románu Michala Viewegha Román pro muže. Alespoň podle slov jeho režiséra Tomáše Bařiny, tvůrce úspěšné komedie Bobule. „Už knížka je jiná než ta ‚pro ženy‘,“ říká režisér. „Stránka mužská, o které film samozřejmě je, bude až, řekněme, na druhém místě. Ale půjde tu víc ještě o jiné věci.“ To upřesňuje autor předlohy a spoluautor scénáře Michal Viewegh: „Scénář není jen o světě mužů, ale i o tom, jak například zůstat slušným člověkem v dnešní době. Román má vlastně jakýsi společensko-politický rozměr.“

Německá kapela Die Happy s českou zpěvačkou Martou Jandovou

Benátská noc oslaví plnoletost!

Malá Skála /FOTOGALERIE/ – Mnohá, a to zdaleka nejen hudební překvapení chystají organizátoři pro letošní ročník Benátské noci, který proběhne v Malé Skále od 30. července. „Osmnáctý ročník bude asi nejvíce ve znamení oslav plnoletosti,“ uvedla Johana Turnerová. Organizátoři chystají mnohá překvapení a jako první se dočká výrazných změn web festivalu. Stránky www.benatskanoc.cz budou slavnostně spuštěny 18. února v osmnáct hodin, osmnáct minut, osmnáct sekund. „Připravuje se i „fanouškovské“ propojení prostřednictvím facebooku,“ prozradila Turnerová. Jako závdavek na letošní letní festival si prohlédněte fotogalerii z toho loňského…

Igor Timko

Benátská noc oslaví plnoletost

Malá Skála – Mnohá, nejen hudební, překvapení chystají organizátoři pro letošní ročník Benátské noci, který proběhne v Malé Skále od 30. července.

Koncert Superstar v Olympii

Na mé desce se bude podílet i Richard Müller, vzkazuje fanouškům Leona Šenková

Teplice /FOTO, VIDEO SUPERSTAR/ – Rockerka tělem i duší. I tak lze ve stručnosti charakterizovat finalistku nedávno skončené pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, šestnáctiletou Leonu Šenkovou z Přelouče, která v průběhu konání této hudební reality show ohromila nejen diváky, ale i porotu svým hlubokým hlasem a profesionálním projevem. Díky tomu také postoupila do finálové dvanáctky, kde skončila nakonec osmá.

Hudební festival Znojmo má šanci získat Cenu Ď.

Letošní kulturu odstartuje JazzFest

Znojemsko - Tradiční akce, koncerty, přednášky, festivaly, ale i novinky a oslavy výročí. Tím vším chtějí města a obce na Znojemsku lákat návštěvníky v letošním roce.

Richard Müller

OBRAZEM: Müller se vrátil na scénu

Zlín /FOTOGALERIE/ - Známý slovenský zpěvák Richard Müller se vrátil na koncertní pódia a vyrazil na turné Best of tour 2009. O tom, jak fanouškům chyběl, svědčí fakt, že k plánovaným šesti koncertům musel pro velký zájem přidat další dva.

Populární slovenský zpěvák Richard Müller se v rámci svého dlouho očekávaného česko-slovenského turné Best Of Tour 09 včera večer představil v ostravské ČEZ Aréně.

Richard Müller slaví velký comeback

Zlín /FOTOGALERIE/ – Populární slovenský zpěvák Richard Müller se vrátil na pódia a po čtyřech letech vyrazil na začátku října na turné. Nebývalý zájem o vstupenky ho přiměl z původně plánovaných šesti koncertů šňůru rozšířit o další dvě vystoupení v prosinci. A zamíří i do Zlína. V pátek 4. prosince si zabere jeviště zlínské sportovní haly Euronics (bývalé Novesty).

Richard Müller

Müller slaví velký comeback

Zlín – Populární slovenský zpěvák Richard Müller se vrátil na pódia a po čtyřech letech vyrazil na začátku října na turné.

Richard Müller

Vstupenky na Richarda Müllera jsou v prodeji

Žďár nad Sázavou - Fanoušci Richarda Müllera zpozorněli. Zapálenější z nich už vědí, že oblíbený slovenský zpěvák míří do Žďáru nad Sázavou. V rámci svého Best Of Tour 09 vystoupí ve čtvrtek 3. prosince v tamním Domě kultury.

Populární slovenský zpěvák Richard Müller se v rámci svého dlouho očekávaného česko-slovenského turné Best Of Tour 09 včera večer představil v ostravské ČEZ Aréně.

Richard Müller se vrátil!

Ostrava /RECENZE KONCERTU/ – Dokázal to. Vrátil se na koncertní pódia, byť už chtěl přestat zpívat. Velký démon, oblíbený interpret, bouřlivák, nespoutaný živel, ale také miláček zejména fanynek – zpěvák Richard Müller.

Slovenský zpěvák Richard Müller

Na Müllera vstupenky ještě jsou

Liberec - Slovenská hudební legenda se vrací. Richard Müller, který ještě donedávna byl rozhodnutý se zpěvem nadobro skončit, je zpět.

Koncert Richarda Müllera v Ostravě

Richard Müller se vrátil, zahnal trému a nezklamal

Ostrava - Dokázal to. Vrátil se na koncertní pódia, byť už chtěl přestat zpívat. Velký démon, oblíbený interpret, bouřlivák, nespoutaný živel, ale také miláček zejména fanynek – zpěvák Richard Müller.

NEVIDITELNÝ OBR  Z vizualizace je zjevné jak daleko je obří avšak prostým okem neviditelný prstenec vzdálený od Saturnu.

Saturn má o prstenec víc

Pasadena - Dosud neznámý Saturnův prstenec objevil Spitzerův vesmírný teleskop, oznámila včera americká kosmická agentura NASA.

Koncert Richarda Müllera v Ostravě

OBRAZEM: Richard Müller koncertoval v Ostravě

Ostrava - Populární slovenský zpěvák Richard Müller se v rámci svého dlouho očekávaného česko-slovenského turné Best Of Tour 09 v úterý večer představil v ostravské ČEZ Aréně.

Koncert Richarda Müllera v hale Vodova v Brně.

Velkolepý comeback charismatického Richarda Müllera

Brno /FOTOGALERIE/ - Slovenský zpěvák Richard Müller zahájil v neděli v brněnské hale Vodova své dlouho očekávané česko-slovenské turné Best Of Tour 09. Na pódia se Müller vrátil po dvou letech, a vyvrátil tak předchozí prohlášení, že s hudbou definitivně končí. Nikdy neříkej nikdy, Rišo!

Koncert Richarda Müllera v hale Vodova v Brně.

OBRAZEM: Müllerův návrat

Brno - Slovenský zpěvák Richard Müller zahájil v neděli v brněnské hale Vodova své dlouho očekávané česko-slovenské turné Best Of Tour 09. Na pódia se Müller vrátil po dvou letech, a vyvrátil tak prohlášení, že s hudbou končí.

Richard Müller

Müllerův ostravský koncert ještě není vyprodán

Ostrava - Navzdory dřívějším prohlášením o ukončení své pěvecké kariéry se populární slovenský zpěvák Richard Müller vrací na pódia a v říjnu vyráží na turné Richard Müller Best Of Tour 09.

Richard Müller

Richard Müller míří do Olomouce, nahý i po schodoch

Olomouc – Před nedávnem chtěl skončit se zpíváním, nyní vyráží na turné po Česku a Slovensku. Richard Müller chce svým fanouškům naservírovat své největší hity. Jednou ze štací hudebníků bude i olomoucká Sportovní hala Univerzity Palackého, kde zahrají už v pondělí 5. října.

Müller se vrací tam, kde je mu nejlépe: na koncertní pódia. A s ním jede i jeho operátor.

Richard Müller bude mít koncert i ve Žďáře

Žďár nad Sázavou - Populární slovenský zpěvák Richard Müller vyráží po čtyřleté pauze opět na koncertní turné. Jednou z jeho zastávek na cestách po Česku i Slovensku by se měla stát také Vysočina, kde vystoupí 3. prosince v Domě kultury ve Žďáře nad Sázavou.

Adam Suchý

Po textu pro Gotta chce knihu jak od Viewegha

Olomouc -Textař, básník a poradce Ligy otevřených mužů, to vše je pětatřicetiletý olomoucký psycholog Adam Suchý, který se od psaní básniček postupem času dostal až k psaní textů písní pro Karla Gotta nebo Helenu Vondráčkovou.

Vladivojna La Chia vydává sólové album

Vladivojna La Chia poprvé sólově

Ostrava - Vladivojna La Chia - zpěvačka, textařka a hudebnice ze známé ostravské elektro-rockové skupiny Banana nakročila na sólovou dráhu.

Olympic a Petr Janda.

Richard Müller a Olympic se chystají do Ostravy

Ostrava - Slovenský zpěvák Richard Müller se po dvouleté odmlce opět vrací na česká koncertní pódia. O více než dvě desítky kilogramů lehčí se muzikant představí už na podzim šestého října na vystoupení v ostravské ČEZ Aréně.

Hlavní část budovy na jirkovském autobusovém nádraží.

Díky Beltinu mají v Jirkově znovu ožít plesy a koncerty

Jirkov - Rozšíření tanečního sálu, nové obložení stěn, nové osvětlení, zázemí pro účinkující i návštěvníky. Město Jirkov už může plánovat nutné opravy ve svém novém kulturním domě – bývalém klubu Beltine. Koupí ho od firmy ABC Chomutov za 24 milionů korun.

Po roce se opět v českobudějovickém Domě kultury Metropol uskuteční oblíbený ples. Chybět nebude ani módní přehlídka.

Na plese V žitě vystoupí na padesát celebrit

České Budějovice - 23.ledna se českobudějovický Metropol opět zaplní elegantními dámami ve večerních róbách, jejich protějšky v gala, ale také známými osobnostmi a okouzlujícími modelkami.

Ples v žitě 2009

Na plese V žitě vystoupí celebrity showbyznysu

České Budějovice - 23.ledna se českobudějovický Metropol opět zaplní elegantními dámami ve večerních róbách, jejich protějšky v gala, ale také známými osobnostmi a okouzlujícími modelkami.