Kreativ

ŠTÍTEK: Richard Müller

Kino Puls. Ilustrační foto.

V Kopřivnici hraje s kapelou Andrej Šeban

Kopřivnice -  Jeden z nejúspěšnějších slovenských kytaristů Andrej Šeban míří do Kopřivnice. V kině Puls předvede své umění spolu se svou kapelou už tento pátek. Podle organizátorů akce nás čeká nezapomenutelný zvuk.

Richard Müller překvapí Česko svým a capella projektem Hlasy.

Zpěvák Richard Müller se 
v Příbrami obejde bez nástrojů

Příbram – U slovenského zpěváka Richarda Müllera rozhodně nehrozí, že by usnul na vavřínech a žil z podstaty. Pořád něco vymýšlí, tentokrát přichází s projektem Hlasy!, v němž se spojil s vokální skupinou Fragile. Společně zamíří i do Příbrami, originální koncert se v Divadle Antonína Dvořáka uskuteční v sobotu 26. října od 19 hodin.

Břeclavská kapela Tonic. Na třicet let starých fotkách jsou Josef Ščuka, Luděk Harnušek, Ladislav Bartoš, Dagmar Kučerová, Jiří Zonyga a Zdeněk Petr.

Frontman kapely Tonic: Živou muziku pomalu zabily diskotéky

Břeclav /OZVĚNY BŘECLAVSKÉHO ROCKU/ – Ozvěny břeclavského rocku vrací zaniklé rockové kapely z Břeclavi zpět na pódia už třetím rokem. V sobotu druhého listopadu v kulturním domě Delta pobaví příznivce místních rockových legend pět sestav včetně skupiny Tonic, která byla hvězdou regionální taneční scény osmdesátých let. O nástupcích popové legendy Chromatic vyprávěl kytarista a vedoucí Tonicu Ladislav Bartoš.

Koncert Richarda Müllera se skupinou Fragile na jevišti Krušnohorského divadla v Teplicích.

Richard Müller živě na hubu: Óda na radost i ústa dam

Teplice, Liberec /REPORTÁŽ, FOTOGALERIE/ - Na výbornou vokální skupinu Fragile vsadil též slovenský Zlatý slávik Richard Müller pro své turné Hlasy i stejnojmenné album. Královsky bavili ve čtvrtek 2. října i Teplice.

RICHARD MÜLLER NADCHL TEPLICE

FOTO: Richard Műller s Hlasy nadchl Teplice

Teplice - Populární slovenský zpěvák v doprovodu sedmičlenné vokální sestavy navázal na úspěšné a beznadějně vyprodané Potichu Tour, kdy své příznivce překvapil nevšedními aranžemi svých hitů.

Richard Müller a vokální skupina Fragile. I jejich křehké písně jsou na divadelním turné síla!

Richard Müller: Vystoupení a capella se mi líbí, baví mě

Teplice, Liberec /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ - Ve středu 2. října v Krušnohorském divadle v Teplicích a v neděli 27. října v DK Liberec představí zpěvák Richard Müller nový koncertní program Hlasy, s vokální skupinou Fragile. Unikátní koncert se „obejde" bez hudebních nástrojů, respektive nám je zazpívají…

Richard Müller a vokální skupina Fragile. I jejich křehké písně jsou na divadelním turné síla!

Richard Müller: Vystoupení a capella se mi líbí, baví mě

Teplice, Liberec /ROZHOVOR/ - Ve středu 2. října v Krušnohorském divadle v Teplicích a v neděli 27. října v DK Liberec představí zpěvák Richard Müller nový koncertní program Hlasy, s vokální skupinou Fragile. Unikátní koncert se „obejde" bez hudebních nástrojů, resp. nám je zazpívají.

Richard Müller a vokální skupina Fragile. I jejich křehké písně jsou na divadelním turné síla!

Richard Müller: Vystoupení a capella se mi líbí, baví mě

Teplice, Liberec /ROZHOVOR/ - Ve středu 2. října v Krušnohorském divadle v Teplicích a v neděli 27. října v DK Liberec představí zpěvák Richard Müller nový koncertní program Hlasy, s vokální skupinou Fragile. Unikátní koncert se „obejde" bez hudebních nástrojů, resp. nám je zazpívají.

Richard Müller překvapí Česko svým a capella projektem Hlasy.

Richard Müller propustil své muzikanty!

Teplice, Liberec /VIDEO, PROGRAM TURNÉ/ - Na turné „Hlasy" s vokální šestkou Fragile (SK) si to namíří Richard Müller i na sever. „Je to nejtěžší práce za dlouhých 30 let mojí kariéry. Nepřeháním," tak mluví zpěvák Richard Müller, zlatý slávik, o chystaném albu i turné, na které vyrazí už tuto sobotu. Dvakrát také pobaví sever Čech. Ve středu 2. října jej hostí Krušnohorské divadlo v Teplicích, v neděli 27. října zazpívá v DK v Liberci.

Ilustrační foto

Beseda zavádí novinky

Plzeň – V Měšťanské besedě, centru kultury Plzeňského kraje, skončí tímto víkendem letní sezona a hned na ni naváže nabitý podzimní program.

Kytaristka Lenka Filipová.

V Besedě na podzim zazpívají třeba Müller, Bárta nebo Filipová

Plzeň – Richard Müller, Dan Bárta, Lenka Filipová nebo Eva a Vašek – to je jen několik jmen interpretů, kteří letos na podzim vystoupí v Měšťanské besedě. Ta tradičně nabídne široký rozsah hudebních žánrů od vážné hudby přes folk, jazz či pop až k rocku. Na většinu hudebních představení lze už nyní sehnat vstupenky v předprodeji, a to v Infocentru na náměstí Republiky nebo přímo v Besedě. Celý program najdete na www.mestanska-beseda.cz.

Práce v podzemí černouhelných dolů na Karvinsku. Ilustrační snímek.

OKD kvůli úsporám ruší Hornické slavnosti

Ostrava - Těžební společnost OKD kvůli úsporám zruší Hornické slavnosti, které se konaly vždy na začátku září v Karviné a ve Staříči v souvislosti s oslavami Dne horníků. O rozhodnutí vedení společnosti dnes informoval mluvčí společnosti Vladislav Sobol.

MALOSKALSKÁ NOC měla vše, co Benátské chybí.  Žádné fronty na pivo a toalety, komorní vyznění, bližší kontakt vystupujících s publikem.

Jaroslav Uhlíř: Proč nedělám pop? Za to mohou Svěrákovy hutné a plné texty

Malá Skála /ROZHOVOR, FOTOGALERIE, ANKETA, REPORTÁŽ/ - Rozhovor s Jaroslavem Uhlířem a kapelníkem Fredy Bittnerem, kteří na Maloskalské noci diváky vrátili do dětských let. „Především vás chci poprosit, abyste se vrátili do věku deseti let a takto můj koncert vnímali," zahájil své vystoupení drobný muž s brýlemi a knírem, oděný do žluté košile a usedajíc za klávesy.

Bernard Fest v Humpolci.

OBRAZEM: Humpolecké náměstí zpívalo s Klusem Pánu bohu do oken

Humpolec – Už devatenáctý ročník Bernard Festu opět nezklamal. Humpolecké Horní náměstí bylo po oba dva dny zcela zaplněné. Sobotní festivalový den zahájilo duo Eva a Vašek, které vystřídala skupina The Tap Tap, která na Bernard Festu nebyla nováčkem.

Zpěvák Richard Müller.

Richard Müller bude hvězdou první Maloskalské noci

Malá Skála, Český ráj - A ti ostatní v krásném přírodním areálu na Malé Skále v Českém ráji v sobotu 22. června 2013? MIG 21, Jaroslav Uhlíř, Anna K… První ročník jednodenního festivalu Maloskalská noc vrátí do malebného místa Malé Skály v Českém ráji opět nejlepší interprety současné české, ale také nám velmi blízké slovenské hudební scény.

Zpěvák Richard Müller.

Vyhrajte vstupenky na Maloskalskou noc

Malá Skála – Už v sobotu 22. června se na vás těší první ročník Maloskalské noci. Program stojí za to – uvidíte Richarda Müllera, MIG 21, Annu K, Eddie Stoilow a další.

Votvírák v Milovicích.

Votvírák: 60 tisíc lidí, Tlaková níž Richarda Müllera a povedený hudební víkend

Milovice /REPORTÁŽ, FOTOGALERIE/  - V Milovicích se o víkendu konal hudební festival Votvírák. Reportér Deníku přináší postřehy neobvykle, formou abecedy…  Po dvou dnech hudby na festivalu vybalíte doma spacák a kecky. A znáte to. Jste plný zážitků, takže můžete buď půl dne mluvit, nebo to shrnout jedním slovem. Super. Paráda. Dobrý. Hrůza. Propadák.

Votvírák v Milovicích.

Votvírák: 60 tisíc lidí, Tlaková níž Richarda Müllera a povedený hudební víkend

Milovice - Po dvou dnech hudby na festivalu vybalíte doma spacák a kecky. A znáte to. Jste plný zážitků, takže můžete buď půl dne mluvit, nebo to shrnout jedním slovem. Super. Paráda. Dobrý. Hrůza. Propadák. Jaký byl šestý ročník Votvíráku, který se o posledním víkendu konal na letišti Boží dar v Milovicích? Odpovím celou abecedou.

Richard Müller

Richard Müller opět překvapuje: Vyrazí na turné a cappella

Ostrava - Také do Ostravy zavítá známý slovenský interpret Richard Müller v rámci podzimní koncertní šňůry nazvané Hlasy. V Domě kultury města Ostravy vystoupí v doprovodu osmičlenné vokální sestavy Fragile v pondělí 16. září od 19 hodin. Navazuje tak na mimořádně úspěšné a beznadějně vyprodané Potichu Tour, kdy se svou kapelou a speciálním hostem Danem Bártou překvapil své příznivce nevšedními aranžemi svých hitů.

Ilustrační foto.

Že není doma, pochopil, až když otevřela cizí žena

Vysoké Mýto – Po schodoch, po schodoch, poznávam poschodia… Text téhle písně Richarda Müllera si sice mohl 34letý Slovák o víkendu cestou domů z restauračního zařízení zpívat, jeho počínání však bylo přesně opačné.