Kreativ

ŠTÍTEK: restaurace

Restaurace - penzion U Jana

Hradec Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Hradecký deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 33 - Restaurace - penzion U Jana.

Danup

Hradec Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Hradecký deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 34 - DANUP.

Restaurace Atlanta

Hradec Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Hradecký deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 32 - Restaurace Atlanta.

A-SPORT zábavní centrum

Hradec Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Hradecký deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 36 - A-SPORT zábavní centrum.

Chata Hvězda

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 30 - Chata Hvězda.

Restaurace Panský dům

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 32 - Restaurace Panský dům.

Restaurace Sauna

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 33 - Restaurace Sauna.

Restaurace U Lípy

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 34 - Restaurace U Lípy.

Penzion a restaurace Lucie, Jičín

Jičín- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to penzion a restauraci Lucie.

Restaurace na Kumburáku, Kumburský Újezd

Kumburský Újezd - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to restauraci na Kumburáku.

Koupaliště a kemp Pecka

Pecka- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to koupaliště a kemp v Pecce.

Motorest u Pavla

Náchod- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 34 - Motorest U Pavla.

Restaurace Pod Montací

Náchod- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 33 - Restaurace Pod Montací.

Staropadolská hospůdka

Hronov - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 32 - Staropadolská hospůdka.

Motorest U devíti křížů

Červený Kostelec- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 31 -Motorest U devíti křížů.

Horečky mají šanci znovu ožít

Frenštát pod Radhoštěm /FOTOGALERIE/ - Tolik lidí, jako v sobotu 23. července, navštívilo naposledy areál amfiteátru na Horečkách ve Frenštátě pod Radhoštěm asi před dvěma desítkami let. Sobota možná odstartovala světlejší kapitolu v dějinách Horeček.

Český poutník: Poutník ve filmovém ráji

Začátkem letních prázdnin se Karlovy Vary pravidelně stávají hlavním evropským městem kinematografie. Do nejznámějšího českého lázeňského města míří desetitisíce milovníků kouzelného světa filmů. V tomto čase se tedy i mé toulavé boty vydaly tímto směrem.

Běh na Lysou horu

Karviná – Letošní Běh na Lysou horu, který pořádá tradičně atletický oddíl Jäkl Karviná a další partneři, ponese přívlastek EURO Beskyd Cup v rámci česko-polské spolupráce.

V restauraci řádil mladý lupič

Klatovy – Policisté z Klatov pátrají od nedělního večera po mladíkovi, který oloupil asijskou servírku v jednom z tamních podniků.

Na Seči se objevily pohádkové bytosti

Seč /FOTOGALERIE/ – Počasí v posledních dnech zatím rekreantům moc nepřeje. Z několika programů, které si rekreanti mohli v kempu Pláž na Seči vybrat, byl páteční večer (22. července) v restauraci U krbu ve znamení tance s živou hudbou.

Během víkendu řádili agresivní opilci

Opavsko - Opili se a napadali ostatní. Řeč je o třech mužích, ke kterým museli v průběhu uplynulého víkendu vyjíždět policisté z různých částí Opavska. Všichni agresoři skončili na záchytce.

Na bývalou restauraci Perla v Tplicích se zaměřili zloději

Teplicko – Restaurace Perla neláká už jenom pivaře, ale i zloděje. Zlatavý mok už v ní totiž neteče a objekt bývalé restaurace je plný lákadel pro lapky. „Na upozornění od občana vyjela hlídka kolem páté hodiny odpolední do Perly. Z venku viděli strážníci, že se někdo pohybuje v prostoru bývalého výčepu,“ sdělil Michal Chrdle, ředitel teplické městské policie.

RADÍME: S platební kartou do zahraničí

Řešíte každoročně před zahraniční dovolenou, kolik peněz vyměnit, aby vám to stačilo a nemuseli jste s sebou zbytečně vozit české koruny na případnou výměnu na místě?

Počasí kempům nepřeje

Havlíčkobrodsko – Po slibném začátku to vypadá, že Vysočinu čeká ještě pěkných pár propršelých dní.

Brigádu si užívá i s jednou zásuvkou

Vyškov - Docházka lidí do práce v Řecku? Prostě jak to vyjde. Právě nedochvilnost zřejmě nejvíc překvapila Vyškovana Ondřeje Horku, který si pro letní brigádu nevybral nějakou vyškovskou továrnu a ani nezamířil do oblíbených zemí brigádníků, jako je Anglie nebo Irsko.

Jedna z vtelenských kaplí získá svou původní podobu

Most -V současné době se rekonstruuje soubor čtyř kaplí Sedmera zastavení u kostela ve Vtelně. Nově nalezená fotografie ukazuje, že jedna z kaplí měla po obou stranách kamenné sloupy s hlavicemi. To však v původní dokumentaci na rekonstrukci nebylo.

Rozhodčí musí na fyzické zkoušky

Děčínsko – Komise rozhodčích Okresního fotbalového svazu Děčín pořádá pro okresní rozhodčí děčínského regionu letní seminář spojený s fyzickými prověrkami fotbalových rozhodčích.

Brokeš: Byl to pro nás půlrok nadšení

Ústí n. O. /NA PIVU S…/ – Točené pro tentokrát střídá lahvové a zahradní restauraci krásné prostředí ústecké římskokatolické fary. To proto, že na druhé straně stolu sedí zdejší děkan Vladislav Brokeš, který neztrácí dobrou náladu ani po náročném pracovním týdnu.

Petr Kunc: V kuchyni v Bangkoku se musím s kolegy dorozumívat vlastní řečí i rukama a nohama

Příbram /ROZHOVOR / – V březnu jsme uveřejnili rozhovor s kuchařem Petrem Kuncem, který se z Rožmitálu přes Londýn dostal až do exotického Bangkoku. Zde se věnuje profesi kuchaře. V prvním rozhovoru jsme se ho ptali na jeho cestu z příbramské hotelové školy do pražských restaurací a dále do anglických kuchyní. Dozvěděli jsme se něco o přípravě pokrmů v anglických restauracích. Petr nám také přiblížil svoje hlavní motto: polovinou úspěchu je profesionální přístup.

Marek Stromský: Dostih v Albertovci beru hodně prestižně

Štěpánkovice – Bezesporu největší postavou nedělního jezdeckého dne v Albertovci bude místní rodák Marek Stromský. Jeden z nejlepších českých žokejů současnosti se představí hned v šesti dostizích, jednou dokonce v sedle Amanta Gris, se kterým loni skončil druhý na Velké pardubické.