Šumperk – Chuť Jeseníků je první akcí v historii, která oficiálně spojila města a obce obou krajů Jeseníků – Moravskoslezského i Olomouckého. Osobní záštitu nad festivalem převzalo sedmnáct starostek a starostů, jejich města či obce se zároveň staly oficiálními partnery festivalu.
Rychnov nad Kněžnou -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem22 -Restaurace Panorama.
Opočno -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem24 - Restaurace a penzion Podloubí.
Rychnov nad Kněžnou -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem23 - Hotel Havel.
Kvasiny - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem21 -Restaurace U Zlatého soudku.
Broumov - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 25 - Restaurace Střelnice.
Nové Město nad Metují- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace U Trunečků.
Dolní Ředice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 25 - Hostinec U Desatera
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace La Cabaňa
Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 23 - Hostinec Radnice
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 22 - Restaurace Pivovarka
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 21 - Restaurace Cartellone
Jaroměř- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 23 - Hotel Nová Amerika.
Náchod- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 22 - Restaurace Na koupališti.
Nové Město nad Metují- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 21 - Pizzerie Malecí.
Břeclav /AKTUALIZOVÁNO/ - Ve všední dny do deseti večer, v pátek a v sobotu do půlnoci. To je obsahem vyhlášky, která možná bude platit v Břeclavi pro restaurační zařízení a herny.
Brno /ROZHOVOR, ANKETA/ - Už jako dítě obdivoval, jak jeho matka uměla téměř z ničeho vykouzlit slavnostní večeři. A možná to předurčilo jeho budoucí profesi. Novozélanďan Liam Claringbold je totiž šéfkuchař. Nyní vede Restaurant Palazzo v hotelu Comsa Brno Palace, ale za sebou má práci v nejlepších restauracích světa. Rád vymýšlí vlastní originální recepty.
Břeclav – Ve všední dny do deseti večer, v pátek a v sobotu do půlnoci. To je obsahem vyhlášky, která začne brzy platit v Břeclavi pro restaurační zařízení a herny. Má ale spoustu kritiků, hlavně z řad provozovatelů podniků tohoto typu. Jedním z nich je Jiří Císař, který má několik hospod.
Česká Skalice – Vskutku tropické počasí provázelo stejně jako před rokem letošní Tropickou pouť, která od 8. do 10. července přilákala na prostranství mezi úpský přivaděč a restauraci Tropical stovky návštěvníků.
Trhanov /VIDEO/ - Náš Deník se náhodou ´přimotal´ před restaurací U Svatého Jána v Trhanově k ´zatahování´, které tradičně připravují novomanželům jejich přátelé či spolupracovníci.
Jívák -Zřejmě alkohol se stal osudným muži, který nad ránem odjel z místní restaurace. V neděli ráno po osmé hodině ho našel místní chatař utonulého na kraji rybníka Jívák
Brno /ROZHOVOR, ANKETA/ - Už jako dítě obdivoval, jak jeho matka uměla téměř z ničeho vykouzlit slavnostní večeři. A možná to předurčilo jeho budoucí profesi. Novozélanďan Liam Claringbold je totiž šéfkuchař. Nyní vede Restaurant Palazzo v hotelu Comsa Brno Palace, ale za sebou má práci v nejlepších restauracích světa. Rád vymýšlí vlastní originální recepty.
Olomouc – Jak mít zabezpečeného psa ve volné přírodě? Na prostranstvích ve městě určuje podmínky vyhláška. Pravidla například na Poděbradech však určená vyhláškou nejsou.
Uherské Hradiště /FOTOGALERIE/- Vážení, čtenáři, čtenářky, na letní měsíce jsme pro vás připravili soutěž Svatební pár Deníku. Pochlubte se svými krásnými svatebními fotografiemi v našich denících a vyhrajte atraktivní ceny.
Praha – Národní protidrogový koordinátor Jindřich Vobořil nesouhlasí s postupem ombudsmana, podle něhož jsou policejní kontroly mladistvých kvůli pití alkoholu neúčinné a na hraně zákona.
Brno /PROGRAM/ – Chroust v pivě nebo pár kapek deště. Tyto drobné nepříjemnosti neodrazují filmové fanoušky od návštěv letních kin. O letošních prázdninách jsou v Brně v provozu tři.
Třinec - Kuriózní zákrok čekal na třinecké policisty v jedné z místních restaurací. Jedna žena tam druhou udeřila pivní láhví tak razantně, že ji střepem pořezala ucho.
Ostravice – Pořádně živo bude tuto sobotu v Ostravici. Vedení obce připravilo pro obyvatele, ale i návštěvníky a turisty premiérový Den obce Ostravice. Akce vypukne ve 14 hodin v areálu fotbalového hřiště TJ Sokol.