Kreativ

ŠTÍTEK: restaurace

Plzeňský Prazdroj zdražuje sudy

Plzeň - Plzeňskému Prazdroji se v poslední době ztrácejí sudy o objemu 50 litrů, takže se pivovar rozhodl zvýšit na ně zálohy.

Patrik odhalil opilé řidiče i celostátně hledaného

Nymbursko - V rámci víkendové akce pod názvem Patrik se policisté zaměřili na Poděbradsko. Jediný páteční večer přinesl opilé řidiče i mladistvé, 48 dopravních přestupků i zatčení celostátně hledané osoby.

Policisté pátrají po Františku Vobrovi

Žďár nad Sázavou – Po šestadvacetiletém Františku Vobrovi ze Žďáru nad Sázavou pátrají nyní žďárští policisté. Okresní soud ve Žďáře nad Sázavou vydal totiž příkaz k jeho zatčení, a to pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví.

Hokejisté v Kanadě zaplňují hranické restaurace

Hranice – Někde měli plno, jinde by návštěvníci našli místo bez problému – takový byl stav hranických restaurací v neděli večer, kdy hráli čeští hokejisté na olympiádě v Kanadě utkání s Ruskem. To bylo nakonec prvním, ve kterém svěřenci Vladimíra Růžičky podlehli.

Hotel Hubertus zmizel navždy z Karlovy Studánky

Karlova Studánka /FOTOGALERIE/– Dřívější slavná dominanta Karlovy Studánky hotel Hubertus stojící v horní části obce, je už navždy minulostí. Místo něj brzy vyroste u parkoviště bytový dům.

Hasiči obnovili masopust ve Věšíně

Věšín /FOTOGALERIE/ - Masopustní veselí vládlo v sobotu i v obci Věšín nedaleko Rožmitálu. O obnovu této tradice se pokusili úspěšně už vloni dobrovolní hasiči, kteří byli pořadateli i letošního masopustu.

V Praze se představila nejsilnější piva Evropy

Praha /FOTOGALERIE/ - O Češích se říká, že jsou pivním národem. Alespoň to tak vypadá při srovnání počtu vypitých piv na hlavu. Jak to ale vypadá se znalostmi? Svět piva totiž není jen o „desítkách“, „dvanáctkách“ a nějakém tom černém ležáku.

Hradčany svědčily Hrdinovi

Rokycany – Vynikající péči a stravu si v sobotu pochvalovalo padesát mariášníků rokycanské restauraci Na Hradčanech.

Mistrem dršťkové se stal Ječný

Volduchy – Roman Ječný si v pátek večer navlékl zástěru pro vítěze kuchařské soutěže ve Volduchách. Podle mínění desetičlenné poroty uvařil mezi šesti účastníky nejchutnější dršťkovou polévku.

V Praze se představila nejsilnější piva Evropy

Praha – O Češích se říká, že jsou pivním národem. Alespoň to tak vypadá při srovnání počtu vypitých piv na hlavu. Jak to ale vypadá se znalostmi? Svět piva totiž není jen o „desítkách“, „dvanáctkách“ a nějakém to černém ležáku.

Jak to bylo

Ústí nad Orlicí - Co psal před dvaceti lety nezávislý ústecký týdeník Úfórum.

Zátah: každé desáté dítě pilo

Brno – Pět podnapilých dětí. Taková je bilance víkendového zátahu brněnských strážníků a policistů zaměřeného na podávání alkoholu mladistvým. Šestnáctiletá dívka pro opilost nedokázala ani fouknout do balónku.

Ženy chystají v Karlových Varech dámský klub

Karlovy Vary - Ženy ženám. Takové je hlavní motto, které doprovází vznik prvního karlovarského Dámského klubu J & M. Myšlenka založit první dámský klub vznikla v hlavách Marcely Lörinczové a Jany Kratochvílové přibližně před dvěma měsíci.

Litoměřický pivovar má znovu ožít

Litoměřice /FOTOGALERIE/ – V bývalém Korunním pivovaru Litoměřice je rušno. A to i přesto, že výroba piva zde byla ukončena již před několika lety.

Rodiče versus škola. Může někdo vyhrát?

Frýdlant v Čechách – Bouřlivý potlesk, hlasitý smích i pískání. Výbuchy emocí doprovázely v přeplněném sále restaurace Beseda čtvrteční jednání zastupitelů Frýdlantu. Lidé sem přišli říci svůj názor na chystanou reorganizaci základní školy.

Městu byla představena nová hala Polárka

Frýdek-Místek – Město už ví, jak bude vypadat nová hokejová hala, která by měla v průběhu příštích let nahradit frýdecko-místeckou víceúčelovou sportovní halu.

Do Brnířova zavítala šipkařská elita

Brnířov – Pětaosmdesát kilogramů vepřového masa rozdělil Pavel Pučelík mezi devětadvacet šipkařů, kteří se zúčastnili turnaje v restauraci Pod Šibenicí v Brnířově.

Polední menu? Téměř v každé hospodě

Vyškovsko - Velká část pracujích na Vyškovsku se stravuje během všedních dní v restauracích. Ty lákají na polední „meníčka“. Oproti době před pár lety se situace dost změnila. Konkurence je tvrdá. Na jídelních lístcích bývá několik jídel, ceny jsou nízké a stravenky přijímají prakticky všude.