Kreativ

ŠTÍTEK: sex

Ilustrační foto

Čechů s kapavkou, syfilis a HIV je stále víc

V Česku v posledních letech přibývá nemocných se sexuálně nakažlivými chorobami. Lékaři registrují nárůst počtu onemocnění syfilis a kapavky. V roce 2010 se nově objevila i tropická choroba lymphogranuloma venerum, která se od té doby také šíří. Dlouhodobě vzrůstá i počet nemocných HIV.

Evakuace všech zaměstnanců a zákazníků v malenovickém Centru ve Zlíně.

Sex se ženou. Ten byl příčinou evakuace stovek lidí

Fotopast do zkušební kabinky v obchodním centru v Malenovicích umístil 28letý muž, který tam chtěl mít se ženou sex. Manželka ale nepřišla, a on na fotopast zapomněl. Kvůli němu evakuovali policisté o víkendu ve Zlíně stovky lidí. Mladík zaplatí výjezdy policistů a hasičů a obchodníkům ušlý zisk. Pokus o hrátky ho přijde odhadem na stovky tisíc korun.

Syfilis. Ilustrační foto.

Syfilis je opět na postupu, může za to lehkomyslnost

/INFOGRAFIKA/ Aktuální situace je alarmující. To k tématu syfilis a ostatních pohlavních chorob uvedl Martin Šalek z Nemocnice na Bulovce. Před lehkomyslností, s níž si někteří lidé počínají ve svých vztazích, chtějí před začátkem hlavní sezony letních dovolených a prázdnin příští týden varovat nejen odborníci z Bulovky.

Syfilis. Ilustrační foto.

Syfilis je opět na postupu, může za to lehkomyslnost

Praha – Aktuální situace je alarmující. To k tématu syfilis a ostatních pohlavních chorob uvedl Martin Šalek z Nemocnice na Bulovce. Před lehkomyslností, s níž si někteří lidé počínají ve svých vztazích, chtějí před začátkem hlavní sezony letních dovolených a prázdnin příští týden varovat nejen odborníci z Bulovky.

Pozitivní test HIV. Ilustrační foto.

Nákaza jim nebránila v sexu

Liberec - Šiřitelé infekčních chorob zaměstnávají v těchto dnech severočeské soudy. V Liberci začalo líčení se dvěma muži. První z nich vědomě šířil virus HIV, druhý žloutenku typu B. V Ústí nad Labem začal tribunál řešit případ Zdeňka Pfeifera, který měl zkázonosným virem HIV nakazit tři osoby.

Jakub Stehlík u Krajského soudu v Brně.

Sadomasochismus vyžadovala sama, brání se muž odsouzený za znásilnění

Brno, Znojmo – Narvu do tebe brčko a frknu ti tam kokain, psala mi a já se nebránil. Násilí při sexu ji vzrušovalo, zdůraznil sedmadvacetiletý Jakub Stehlík. Muž ze Znojma dostal v roce 2014 za znásilnění bývalé přítelkyně pětiletý trest vězení. Krajský soud v Brně se v pondělí zabýval facebookovou konverzací, kterou Stehlíkova obhájkyně předložila jako důkaz k tomu, aby se případ znovu prošetřil. Žena podle ní lže, když popírá sadomasochistické praktiky, které si se Stehlíkem společně užívali. Oběť znásilnění tvrdila, že si žádné podobné zprávy nepamatuje.

Zdeněk Pfeifer u ústeckého krajského soudu.

ON-LINE: Věděl, že má virus HIV, přesto souložil s třináctiletým

Ústí nad Labem – Vězeňská stráž přivedla v pondělí po půl deváté ráno do soudní síně z vazby před trestní senát ústeckého krajského soudu Zdeňka Pfeifera (1967) z Mostu. Státní zástupce Vladimír Jan podal obžalobu na Pfeifera již koncem září loňského roku, ale do soudní síně vstoupil až v pondělí 19. června.

Marilyn Monroe kam se podíváš

Marilyn Monroe kam se podíváš

Police nad Metují - Mimoářnou příležitost seznámit se s dílem kmotra pop artu nabízí od včerejšího podvečera Zelený domeček v Polici nad Metují.

Sexuolog Radim Uzel.

Radim Uzel popovídá o sexu

Sněžné – Na humorné a zároveň poučné vyprávění o intimních slastech a strastech se sexuologem Radimem Uzlem zve v pátek 16. června městys Sněžné.

Štěstí je stav mysli v Němčicích nad Hanou

Krampol a spol. baví Prostějovsko, tentokrát v Němčicích

Čtvrtou zastávku zábavného pořadu Štěstí je stav mysli si vychutnali diváci v sále sokolovny v Němčicích nad Hanou. Zábavu jim po celý večer obstarali bavič Jiří Krampol, sexuolog Radim Uzel a Petr Michek, jenž stojí za vznikem občanské poradny v Prostějově, která celou akci pořádá.

Thajská policie deportovala Čecha Zdeňka Pfeifera.

Muži, který vědomě šířil virus HIV, hrozí až 12 let vězení

Ústí nad Labem - Zdeněk Pfeifer (1967) z Mostu, který vědomě šířil HIV, předstoupí za dva týdny před trestní senát ústeckého krajského soudu. V letech 2013 až 2015 měl nechráněný pohlavní styk s nezletilými a mladistvými chlapci i dospělými muži a několik z nich nakazil.

Muzikál Matilda v klatovském divadle.

Divadlo bude v kině a na Hůrce

Klatovy – Ve dnech 16. až 18. června se můžete v Klatovech těšit na Divadelní slavnosti. Jde o přehlídku amatérských divadelních souborů a společností.

z filmu Zabijáci z maloměsta

Dánská škola černé komedie

/TRAILER/ Dánský film Zabijáci z maloměsta potvrzuje pravdu o tom, že severští filmaři se s ničím nepářou a jejich záliba v sarkasmu bývá notně temná.

Matěj Ruppert

Matěj Ruppert: Wabiho a Marty si vážíme, obdivujeme je

/ROZHOVOR, VIDEO/ Jarní část klubového turné „Už jsi zaplatil daň z práva na život?" završí Monkey Business, za které v rozhovoru mluví Matěj Ruppert, na narozeninovém koncertu v pražských Žlutých lázních. Open-air akce se uskuteční 25. května od 19 hodin.

Pozitivní test HIV. Ilustrační foto.

Nových případů HIV v Česku v 1. čtvrtletí meziročně o třetinu ubylo

Počet nových případů nákazy virem HIV v Česku letos v prvním čtvrtletí meziročně klesl zhruba o třetinu. Lékaři jich letos do konce března zaznamenali 68, loni bylo nových případů za první tři měsíce roku 95. Vyplývá to z údajů Národní referenční laboratoře pro HIV/AIDS na webu Státního zdravotního ústavu. V březnu byla zaznamenána i nákaza krevní transfuzí, dotyčný člověk se ale nakazil před lety v cizině.

Martin Kratochvíl.

Týdenní zkrat: Eutanazie nebude

Česko i celý svět šílí. Z Kima, po Budvaru, kvůli asistované sebevraždě, přesčasům a sexu. Jen Petr Janda drží pohromadě a Dominik Hašek má naštěstí svůj drink.

Zdeňka Procházková.

Děti na internetu prodávají své nahé fotky a nabízí i sex, říká policistka

Jižní Morava /ROZHOVOR/ - Internetový fenomén Modrá velryba, který skrze sérii úkolů, jež mohou vést až k sebevraždám, ovlivňuje děti a teenagery, se objevil i v České republice. Tvrdí to policisté, konkrétní případy ale nechtějí zveřejnit. Medializace fenoménu, který mezi lidmi vyvolal velký ohlas, nebyl dobrý krok podle jihomoravské policejní koordinátorky prevence Zdeňky Procházkové. „Už je to moc nafouknuté. Podobná nebezpečí jsou na internetu pořád, jen se pokaždé jinak nazývají," tvrdí.

Ilustrační foto

„Nejsi v tom sám,“ šíří dobrou vůli nejlepší mladé rétorky z Vysočiny

Havlíčkův Brod - Prezentaci na špičkové úrovni si v pátek mohli vyzkoušet studenti z Vysočiny. Krajské kolo soutěže Prezentiáda hostila brodská Střední průmyslová škola stavební akademika Stanislava Bechyně. Devět týmů středních škol se snažilo zaujmout porotu svým originálním pojetím témat Láska, sex a něžnosti nebo Nejpřínosnější vynález.