Kreativ

ŠTÍTEK: sex

ilustrační foto

Zrzky mají pestřejší sex, navíc lépe snáší bolest, tvrdí studie

/ANKETA/ Přestože se s lidmi se zrzavými vlasy pojí mnoho mýtů a předsudků, současné vědecké studie prokázaly, že se od zbytku populace skutečně trochu odlišují. Rudovlasé ženy mají například vyšší práh bolesti, vypadají mladší a dle nejnovějšího výzkumu německých odborníků z Hamburku si rovněž užívají více sexu s více partnery.

Salma Hayek

Chtěl sex i lesbické scény, ozvala se Salma Hayek, další oběť Weinsteina

/ANKETA, VIDEO/ Obětí chtíče hollywoodského producenta Harvyho Weinsteina je i herecká star Salma Hayek, která si vytrpěla své během natáčení snímku Frida z roku 2002. Nabízel mi společné sprchování, orální sex a nutil mě k natáčení lesbických scén, uvedla slavná herečka reportérům listu New York Times. 

Generálka hry Děkujeme, že zde kouříte.

FOTO: Odměna za kvalitní sex? Podraz!

Ústí nad Labem - V hlavní roli cigareta a svoboda. Satirické drama „Děkujeme, že zde kouříte“ má v pondělís v 19 hodin první reprízu v Činoherním studiu.

Muž se pokusil znásilnit studentku v autě.

VIDEO: Žádost o zapalovač byla jen záminka. Skončilo to pokusem o znásilnění

Na začátku listopadu jela mladá žena do školy autem. Byla ovšem zvyklá cestovat MHD a přijela o tři čtvrtě hodiny dřív. Zaparkovala tedy svůj vůz nedaleko školy na parkovišti v Suchdole a chtěla využít zbývající čas k prostudování skript. Mezitím si všimla muže, který přechází po parkovišti sem a tam. Nevěnovala mu pozornost. Tedy až do té doby, než otevřel dveře u spolujezdce a naklonil se do vozu. O případu informovala v úterý pražská policie.

Testování na HIV. Ilustrační foto.

HIV? Včasné testování vám zachrání život

Česko patřilo k zemím s nižším výskytem nákazy HIV. Relativně dobrou situaci ale v posledních letech zhoršil prudký nárůst počtu nových pacientů. Odborníci poukazují na fakt, že strach z nemoci opadl a že se dokonce přestáváme chránit. Lidé totiž častěji spoléhají na nové léky, díky nimž mohou výrazně déle žít.

Jednadvacetiletá Asa Hutchinsovoá čelí obivnění za to, že přihlížela potyčce

Za cizí selfie do vězení? Britka v Dubaji přihlížela potyčce, Švéd ji udal

Ve špatnou chvíli na špatném místě se ocitla jednadvacetiletá Angličanka Asa Hutchinsonová. Skupina jejích kamarádů si po snídani všimla opilého Švéda, který vyspával na pohovce v hotelové hale. Mladíci se pokusili se spícím mužem vyfotit, tím ho však vzbudili a vyprovokovali k útoku. Jediný, komu nyní hrozí vězení, je paradoxně Hutchinsonová, která incidentu pouze přihlížela. 

Sedmdesátiletým únoscům hrozí až dvanáct let vězení.

Důchodci unesli ženu u mateřské školy. Pouta koupili v sex shopu

/FOTOGALERIE/ Pět až dvanáct let vězení hrozí třem sedmdesátiletým důchodcům, kteří unesli matku dítěte, když odcházela z mateřské školy. Poté ji drželi celý den v temné místnosti s pytlem na hlavě. Únos činorodí staříci provedli na zakázku. Jejich 54letý komplic Petr Ráz chtěl, aby za unesenou ženu její přítel zaplatil jeden milion korun.

Chvaletická kapela Komat si opět uspořádala v sále rockového klubu U Vodvárků svůj tradiční festiválek nazvaný Kolín v Komatu.

OBRAZEM. Kolín se opět U Vodvárků ponořil do Komatu

Kolín – Chvaletická kapela Komat si opět uspořádala v sále rockového klubu U Vodvárků svůj tradiční festiválek nazvaný Kolín v Komatu. Ve dvacet hodin jej otevřela cerhenická parta Insignie, která kromě skladeb vydaných nedávno na EP desce zahrála i několik novinek, na které jejich publikum reagovalo hned od počátku.

Volaráci slyšeli vyprávění sexuologa Radima Uzla a písničky Pepy Štrose.

O sexu převážně nevážně vyprávěl Radim Uzel

Volary - O sexu, převážně nevážně aneb O intimních slastech a strastech s MUDr. Radimem Uzlem a písničkářem Pepou Štrossem a jeho synem Matějem slyšeli posluchači ve volarském společenském sále.

Ilustrační foto.

Znásilnil mě, stojí si dcera za svým. Krajský soud nevinu otce potvrdil

Brno – Osahával mě, strkal mi jazyk do pusy a pohlavně mě zneužil, tvrdí v současné době už plnoletá žena z obce na Brněnsku. Osočila z toho svého devětačtyřicetiletého otce. Soud jej však zprostil viny. Proti rozsudku Okresního soudu na Brněnsku se odvolala státní zástupkyně Andrea Ulvrová. Soulož mezi příbuznými proto ve čtvrtek projednával Krajský soud v Brně. Odvolání zamítl.

Ilustrační foto.

Deviant platil nezletilým dívkám za sex

Jihlava – Okresní soud v Jihlavě v pondělí potrestal dvaatřicetiletého sexuálního devianta Zdeňka Šedivého z Jihlavska za to, že třem školačkám platil za sex. Podle obžaloby věděl, že je dívkám méně než patnáct let. Šedivý to popíral. 

Světový den boje proti AIDS připadá v kalendáři na 1. prosincový den. Ilustrační foto

První oběť u nás HIV podlehla před 30 lety

Jižní Čechy – Češi se přestali HIV bát. Vypovídají o tom poslední čísla Krajské hygienické stanice Jihočeského kraje. Přitom stále platí, že na toto virové onemocnění neexistuje lék, který by jej dokázal vyléčit, pouze zpomalit.

HIV tester. Ilustrační foto.

Pražané se mohou nechat zdarma otestovat na HIV a žloutenku

Pražští hygienici se zapojí do osvětové kampaně Evropský týden testování HIV a žloutenky. Akce proběhne v mnoha státech Evropy včetně České republiky. Zájemci se budou moci nechat příští týden zdarma otestovat na HIV infekci a žloutenku typu B, C. Ve čtvrtek o tom na svých stránkách informovali hygienci. 

Marihuana. Ilustrační foto.

Kouříte marihuanu? Pak byste měli mít více sexu i partnerů

Nedávná studie odborníků ze Stanford University School of Medicine ukázala, že kuřáci marihuany se oddávají sexu častěji než lidé, kteří tuto drogu neužívají. Podle nejnovějšího výzkumu si chroničtí uživatelé konopí sex více užívají, více „vydrží“, mívají však i dvakrát více sexuálních partnerů.

Veronika Lukešová

Bubenice Limetalu: Sex, drogy a rock’n’roll? Přežitek

Kapela Limetal zahájila 20. října své turné na Staré střelnici v Hranicích. Kromě nové scény, kterou jim vymysleli lidé z kapely Kabát, představili také novou členku uskupení – pětadvacetiletou bubenici Veroniku Lukešovou, která si zahrála se světovými muzikanty z Deep Purple nebo Helloween.

Třetí zastávkou šestnácti bodového turné kapely Limetal po českých městech se stal o sobotním státním svátku sál Městského společenského domu v Kolíně.

OBRAZEM: Státní svátek se v Kolíně stal i svátkem pro stovky rockerů

Kolín – Třetí zastávkou šestnácti bodového turné kapely Limetal po českých městech se stal o sobotním státním svátku sál Městského společenského domu v Kolíně. Než však jeho zpěvák Fany Michalík vyběhl na připravené molo mezi fanoušky, čekala je nejen autogramiáda muzikantů Limetalu, ale i sety dvou předkapel.

Radim Uzel a Simona Klímová ve Slaném.

Radim Uzel se Simonou Klímovou pobavil slánské publikum

Slaný /FOTOGALERIE/ - Pořad O lásce a sexu převážně nevážně se uskutečnil ve slánském Hotelu Hejtmanský dvůr. Publikum bavila jak Simona Klímová, tak sexuolog Radim Uzel. Nebyla nouze o humorné vyprávění z praxe vyhlášeného sexuologa, o vtipné historky, nechyběly ani písničky Simony Klímové.

Ilustrační foto

Nabízela sex u silnice, dostala pokutu dva tisíce

Znojmo – Pětadvacetiletá žena dostala od znojemských strážníků pokutu dva tisíce korun za nabízení erotických služeb u silnice vedoucí z Oblekovic směrem na Hatě. Od roku 2009 platí ve Znojmě vyhláška zakazující takové nabízení služeb. 

Ve volební místnosti v Janůvkách bylo plno.

V Janůvkách má polovina voličů odvoleno

Janůvky - Nevelká obec nedaleko Křenova patří z pohledu počtu oprávněných voličů k nejmenším na Svitavsku. V pátek kolem sedmé hodiny večer bylo v malé volební místnosti v budově obecního úřadu plno.

Ilustrační foto.

Neví, zda měla sex. Prý byla opilá

„Byl to pro mne slušný přivýdělek. Dělaly jsme společnost mužům, a jestli došlo i na sex, to záleželo na nich. Peníze jsem ale dostala jen za sex, když nebyl, tak ne,“ vysvětlovala ve čtvrtek senátu krajského soudu ve Zlíně mladá žena z Kroměřížska.

Sex Culomets.

Duo Sex Culomets říká: Kulomety jsou víc než pistole

Litoměřice - V Litoměřicích začal v sobotu 14. října osmý ročník divadelní benefice ochotnických souborů. Den před jeho začátkem se v music klubu Baronka konal benefiční večer, kde vystoupilo s premiérou nové hry divadlo Sex Culomets.

William Sebastian Böd u soudu.

Bodnutí nůžkami i anální sex. Za týrání přítelkyně dostal čtyři roky vězení

Brno – Fyzicky i psychicky podle soudu týral svou přítelkyni. Krajský soud v Brně za to poslal ve čtvrtek třiadvacetiletého Williama Sebestiana Böda na čtyři roky do vězení. Musí také zaplatit pojišťovně osmdesát tisíc za léčbu poškozené. Ta utrpěla posttraumatickou stresovou poruchu. Rozsudek není pravomocný, obě strany si ponechaly lhůtu na odvolání.

Sexuolog Radim Uzel.

V Medou si o sexu promluví s Uzlem

Humpolec – Návštěvníci Centra denních služeb Medou v Humpolci budou ve čtvrtek 12. října mluvit o sexu s humorem. Ve zmíněném centru se totiž ve čtvrtek odpoledne uskuteční stejnojmenná přednáška se známým gynekologem a sexuologem Radimem Uzlem.

Filmové hvězdy Angelina Jolie (vlevo) a Gwyneth Paltrowová.

Skandál v Hollywoodu. Filmový magnát obtěžoval i herečky Jolie a Paltrow

Filmového producenta Harveyho Weinsteina, který byl odvolán z The Weinstein Company kvůli sexuálního obtěžování žen, obvinily z nevhodného chování další herečky. Jsou mezi nimi mimo jiné i oscarové vítězky Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrowová. Ta získala svého jediného Oscara za film Zamilovaný Shakespeare, který produkoval právě Weinstein.  

Policie. Ilustrační foto.

Pražské ženy hlásí asi jen pět procent znásilnění

Poslední tři roky se počet nahlášených případů v metropoli drží nad hranicí stovky. Většina zneužívání se odehrává doma za zavřenými dveřmi. Měla vyzývavé oblečení a byla opilá. Říkala si o to. Problematiku znásilnění stále provází řada mýtů. Tím nejkřiklavějším zůstává, že si za to oběť může sama. V metropoli jen za letošek policie eviduje 76 případů. 

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.