Kreativ

ŠTÍTEK: sex

Indické protesty za práva homosexuálů

Historický průlom v Indii. Sex mezi homosexuály není zločin, rozhodl soud

Průlomový rozsudek vynesl nejvyšší soud v Indii. Pohlavní styk mezi lidmi stejného pohlaví již nadále není považován za porušení zákona. Nový verdikt zvrátil rozhodnutí z roku 2013 na základě zákona z dob koloniální éry, označovaného jako sekce 377, podle kterého je homosexuální styk „nepřirozeným zločinem“. Informaci zveřejnila britská BBC.

Virus HIV/AIDS, ilustrační foto.

Od ledna do července přibylo 121 pacientů s virem HIV

Za prvních sedm měsíců letošního roku byla v ČR nově zjištěna nákaza virem HIV u 121 lidí, což je zhruba polovina loni odhalených případů. Celkový počet případů HIV vzrostl od 80. let na 3281. V červenci byla v Česku zjištěna nákaza virem HIV nově u 11 lidí. Přes výkyvy v jednotlivých letech odborníci pozorují rostoucí trend nákazy. Virus se přenáší hlavně mezi muži, kteří mají sex s muži.

Jimmy Bennett a Asia Argentová

Skočil na mě, uvedla iniciátorka kampaně MeToo o svém románku s nezletilým

Herečka Asia Argentová se měla soukromě přiznat, že s nezletilým hercem Jimmym Bennettem opravdu spala. Argentová, jež je jednou z tváří mezinárodního hnutí proti sexuálnímu obtěžování MeToo, čelí obvinění, že Bennetta donutila k sexuálnímu styku v době, kdy mu bylo teprve 17 let. Herečka to veřejně odmítla, její nejmenovaná kamarádka však teď zveřejnila SMS zprávu, podle níž k sexu došlo. Mladík prý na Argentovou skočil.

Asia Argentová

Italská herečka rozpoutala kampaň MeToo. Sama ale zneužila mladšího kolegu

Harvey Weinsten mě před dvaceti lety násilím donutil k sexu, prohlásila loni v říjnu italská herečka a režisérka Asia Argentová. Stala se tak jednou z hlavních tváří kampaně #MeToo. O necelý rok později ale sama čelí obvinění ze sexuálního útoku. Toho se měla dopustit na herci Jimmym Bennettovi, kterému v té době bylo pouhých 17 let.  

Nakonec musel zavazadla sundat...

Pěkně napakovaný soused na výletě

Pasov - S pojízdným křeslem, několika jízdními koly, chladničkou a více motocyklovými koly na střeše minibusu jel 44letý muž řeckého původu z oblasti Würzburgu po Švýcarsku.

Soud s Vladimírem Pliskou, který se vydával za hokejistu Davida Stacha.

Vydával se za hokejistu Plzně. Z žen lákal nahé fotky, pak je vydíral

Za Davida Stacha, útočníka hokejové Plzně, se koncem loňského roku na sociálních sítích vydával Slovák Vladimír Pliska (37) žijící na Domažlicku. Podařilo se mu oblafnout čtyři dívky, jež mu v iluzi, že komunikují s mladým pohledným sportovcem, poslaly své nahé fotografie. Pliska ženy poté vydíral. Vyhrožoval jim, že když s ním nebudou mít orální, anální či klasický pohlavní styk, tak snímky zveřejní.

Ilustrační snímek

Jen ano znamená ano. Španělsko chystá zákon o sexu se souhlasem

Španělská vláda chce zavést zákon o sexu se souhlasem, který by předešel nejednoznačnostem v případech znásilnění. Podle nové legislativy by souhlas s pohlavním stykem musel být výslovný, cokoli jiného by bylo považováno za nesouhlas. Podobné opatření zavedlo nedávno i Švédsko.  

Skupina Public Image Ltd zahraje v pátek v pražském Lucerna Music Baru.

Rotten ze Sex Pistols bude v Praze. Public Image Ltd koncertem oslaví 40. výročí

Na kontě mají deset alb, a i když v letech 1992 až 2009 zmizeli ze scény, slaví Public Image Ltd (PiL) čtyřicet let od svého založení. Po sedmnáct let trvající pauze je totiž John Lydon obnovil a vydal s nimi ještě dvě desky. Ta druhá, zatím poslední s názvem What the World Needs Now, vyšla před třemi lety. V pátek zahrájí PiL v pražském Lucerna Music Baru.

Divadlo Antonína Dvořáka v Ostravě. Ilustrační foto.

Sex, drogy a hafo prachů

Východiskem pro inscenaci s názvem Sex, drogy a hafo prachů je výběr několika neobyčejně osobitých monologů z pera americko-arménského herce a spisovatele Erika Bogosiana.

Slavnostní zahájení MS 2018

Sex povolen, letenky za bůra. Putin se postará i o fanoušky

Myslíte, že fotbalové mistrovství světa je hlavně o gólech, hráčích na trávníku a prodávání reklamního času v televizních přenosech? Chyba lávky. Rusko žije mamutí sportovní akcí už celé týdny a těžko hledat nějaký aspekt tamního života, který zůstal vzrušením kolem mičudy netknutý.

DIVÁCKÝ FAVORIT. Animovaná podoba filmu vznikla jako z nouze ctnost. Režisér nemohl natáčet v reálných kulisách Teheránu.

Sex, práce a šaría. Svět plný tabu

Do kin jej vybrali ti nejpovolanější, sami diváci. Volili dobře. Vítěz projektu Scope 100, animovaná Teheránská tabu, vás přiková k sedadlu jako máloco.

Justiční stráž přivádí k soudu Rostislava Šafratu z Bohumína. Souzen byl za výrobu pornografie, ohrožování mravní východy dětí, znásilnění a další sexuálně motivované činy.

Čtyři roky za sex s nezletilými dívkami

Na čtyři roky do vězení poslal Okresní soud v Karviné sedmdesátiletého Rostislava Šafratu z Bohumína. Uznal jej vinným z toho, že fotil a natáčel nezletilé dívky, nejen oblečené, ale i nahé, navíc na video dokumentoval také sexuální styk s nimi. Fotky i videa si dokumentoval pro vlastní potřebu. Materiály policisté po jeho zatčení zajistili.

Zleva Vilém Udatný, Martina Hudečková, Jitka Ježková a Vladimír Kratina.

Herci Kdyni předvedli, jak se sexem dostat ke štěstí

Kdyně – V neděli se v kině povídalo o sexu. A ne ledajak. Martina Hudečková coby sexkoučka vedla na jevišti sexuální poradnu a radila Vladimíru Kratinovi v divadelní komedii Křížem krážem aneb Sexem ke štěstí.

Radim Uzel.

Sexuolog Radim Uzel: Ženská krása je věčná, i když ta kritéria se trochu mění

/ROZHOVOR/ Radim Uzel, vyhlášený sexuolog a gynekolog, ale také literát, vysokoškolský pedagog, pravidelný host televizních talk show a rozhlasových pořadů, ostravský rodák a patriot i velký milovník operního umění v rozhovoru pro Deník přiznává: "Nějak se pořád nemohu smířit s ženskou tetováží na viditelných místech těla, vyholeným genitálem, kroužkem v nose, perlou v jazyku a tělesnou vychrtlostí."     

Radim Uzel.

Sexuolog Radim Uzel: Ženská krása je věčná, i když ta kritéria se trochu mění

/ROZHOVOR/ Radim Uzel, vyhlášený sexuolog a gynekolog, ale také literát, vysokoškolský pedagog, pravidelný host televizních talk show a rozhlasových pořadů, ostravský rodák a patriot i velký milovník operního umění v rozhovoru pro Deník přiznává: "Nějak se pořád nemohu smířit s ženskou tetováží na viditelných místech těla, vyholeným genitálem, kroužkem v nose, perlou v jazyku a tělesnou vychrtlostí."     

Radim Uzel.

Sexuolog Radim Uzel: Ženská krása je věčná, i když ta kritéria se trochu mění

/ROZHOVOR/ Radim Uzel, vyhlášený sexuolog a gynekolog, ale také literát, vysokoškolský pedagog, pravidelný host televizních talk-show a rozhlasových pořadů, ostravský rodák a patriot i velký milovník operního umění v rozhovoru pro Deník přiznává: "Nějak se pořád nemohu smířit s ženskou tetováží na viditelných místech těla, vyholeným genitálem, kroužkem v nose, perlou v jazyku a tělesnou vychrtlostí."     

Mladý Kubánec u soudu odmítl obžalobu ze znásilnění. Dívku prý k sexu nenutil. Jak přišla k podlitinám a zraněním a proč utekl s jejím mobilním telefonem, však vysvětlit nedokázal.

Mladý Kubánec obžalobu ze znásilnění dívky odmítl

Hradec Králové - Mladý Kubánec v pondělí u soudu odmítl obžalobu ze znásilnění. Dívku prý k sexu nenutil. Jak přišla k podlitinám a zraněním a proč utekl s jejím mobilním telefonem, však vysvětlit nedokázal.

Alice Macková

Herečku známou ze seriálu Smallville zatkli pro obchod se ženami

Herečku Allison Mackovou, známou z amerického televizního seriálu Smallville o Supermanově dospívání, zatkli pro údajný obchod s lidmi. Macková podle obvinění prováděla nábor žen do zdánlivě terapeutické, mentorské skupiny, v níž však byly nuceny k sexu s "vůdcem" skupiny Keithem Ranierem, známým také jako "Vanguard" (předák).

Ilustrační foto.

Poslanci se přeli o protikuřácký zákon. Došlo na srovnání se sexem

Zmírnění protikuřáckého zákona zřejmě bude čelit ve Sněmovně návrhu na zamítnutí už v prvním čtení. Poslanci dnes úvodní kolo debaty o poslanecké předloze, jež by upravila zejména nynější úplný zákaz kouření v restauracích, nedokončili. Měli by v ní pokračovat na příští schůzi, která začne ve druhé polovině května.

ilustrační foto

Afrodiziaka aneb Co nepřijde s celerem, můžete přehnat s chemií

Je sex s partnerem už trochu nuda? Chtělo by to povyražení, ale erotické pomůcky se vám zdají příliš „ujeté”? Přípravě „zázračných” elixírů lásky, jež by znásobily erotické radovánky, se lidé věnovali již od starověku. Co ale platí dnes? Stačí nám přírodní potraviny, nebo raději sáhneme po „zaručených” pilulkách? Způsobů, jak okořenit touhu a zvýšit libido je nespočet.

Češi a Češky patří k promiskuitním národům a málo se chrání před možnou nákazou. Náhodný sex přiznává 66 procent českých mužů a 40 procent žen.

V Británii se objevila kapavka, na kterou antibiotika nezabírají

Británie ohlásila první případ výskytu bakterie způsobující kapavku, která je imunní vůči antibiotikům. Respektive vůči kombinaci antibiotik doporučených Světovou zdravotnickou organizací jako poslední volba, pokud jiné léky nezabírají. Kapavkou onemocněl Angličan po jedné noci strávené s prostitutkou v jihovýchodní Asii.

Logo značky Playboy

Playboy se inspiroval Elonem Muskem, smazal své facebookové stránky

Od dnešního dne se už na facebookový profil legendárního časopisu pro pány Playboy nepodíváte. Časopis se totiž rozhodl přerušit veškeré své aktivity na této sociální síti. Reaguje tím na aféru známou jako "skandál Cambridge Analytica", která se týká neoprávněného použití údajů o uživatelích sítě. V posledních dnech se stejně zachovaly i firmy Elona Muska.