Kreativ

ŠTÍTEK: sex

Viktor Veselovskyy u Krajského soudu v Plzni.

Brutální útok na školačku: Osmnáct let se zdá mladíkovi moc, dívce poslal vzkaz

Osmnáct let ve věznici s ostrahou. To je trest, který navrhl ve čtvrtek u Krajského soudu v Plzni po dokončení dokazování státní zástupce Jiří Richtr pro devatenáctiletého Ukrajince Viktora Veselovského, který loni v Plzni znásilnil a poté se pokusil brutálně zavraždit svoji o čtyři roky mladší známou. Dívku, která měla naštěstí tolik duchapřítomnosti, že po pobodání úspěšně předstírala, že je mrtvá, poté polil dezinfekcí, zabalil do pytle, shodil ze srázu a zakryl větvemi. Pak utekl. Trest 18 let se mu ale zdá vysoký, prostřednictvím svého obhájce sdělil, že za adekvátní považuje 11 let vězení. Své oběti vzkázal, že jí přeje šťastný život a aby na něj brzy zapomněla.

Lenka Králová s Bohumilou Čihákovou

Sexuologa zajímalo, co dělám při masturbaci a milování, říká Lenka Králová

Dospělý a svéprávný člověk má být zodpovědný za svoje rozhodnutí, za svoje tělo a za svůj život. Je o tom přesvědčená Lenka Králová, která své proměně z muže na ženu obětovala manželství, rodinu i domov. „K tomu, abych mohla brát hormony, opravdu nechci sexuologovi odpovídat na otázky, na co myslím, když masturbuji, anebo když jsem měla sex, jestli se v posteli otírám, anebo zasouvám,“ říká v rozhovoru pro Deník.

Gynekolog Robert Pecha z gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Kyjov.

Klesá kvalita i objem ejakulátu, varuje gynekolog Pecha z kyjovské nemocnice

Co spermie a dnešní doba? S touto přednáškou přišel před účastníky zdravotnické konference v Kyjově gynekolog Robert Pecha z gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Kyjov. I když sál většinově zaplnily ženy, sklidil odborný lékař s poutavě pojatým tématem velký úspěch i ovace.

Masopust v Bílé Třemešné byl letos ve stylu dovolené u moře v Chorvatsku.

Masopust jako dovolená v Chorvatsku: koupání, zmrzka z prejtu, sex on the Bagrák

/FOTO, VIDEO/ Po čtrnácti stovkách domácích jitrnic, čtyřiceti šiškách tlačenky a dalších zabíjačkových dobrotách ovaru, kroupách, guláši a koláčcích se v sobotu v Bílé Třemešné jen zaprášilo. Konal se tam tradiční masopust. Pořádající místní spolek Střemcha ho letos pojal neobvykle ve stylu dovolené u moře v Chorvatsku. Lidé při něm mohli ochutnat zmrzlinu z prejtu.

Jan S. s obhájcem u Okresního soudu v Klatovech.

Dívku omámil a znásilnil. Otěhotněla, musela na potrat, tvrdí obžaloba

Svoji spolubydlící podle obžaloby přiměl k ochutnání speciálního gelu, který je ilegální a mužům pomáhá k lepší erekci, ovšem ženy jej užívat nesmějí. Když se jí udělalo špatně a nebyla schopna se bránit, znásilnil ji. Pro mladou ženu to byla o to větší rána, že při násilně vynuceném sexu otěhotněla, a tak nakonec musela na potrat. Řidiči kamionu za to hrozí až deset let vězení, u soudu ale vinu odmítl. Prohlásil, že s ním dívka spala dobrovolně.

Jan S. s obhájcem u Okresního soudu v Klatovech.

Dívku omámil a znásilnil. Otěhotněla, musela na potrat, tvrdí obžaloba

Svoji spolubydlící podle obžaloby přiměl k ochutnání speciálního gelu, který je ilegální a mužům pomáhá k lepší erekci, ovšem ženy jej užívat nesmějí. Když se jí udělalo špatně a nebyla schopna se bránit, znásilnil ji. Pro mladou ženu to byla o to větší rána, že při násilně vynuceném sexu otěhotněla, a tak nakonec musela na potrat. Řidiči kamionu za to hrozí až deset let vězení, u soudu ale vinu odmítl. Prohlásil, že s ním dívka spala dobrovolně.

Robin Š. s advokátem u Krajského soudu v Plzni.

Nejen Brno. I na západě Čech padají za znásilnění a zneužívání podmínky

Českem v těchto dnech hýbe případ muže, který opakovaně znásilňoval nevlastní dceru a dostal za to u odvolacího Krajského soudu v Brně jen podmínku. Pobouřena je veřejnost, umělci, politici, do věci se vložil i ministr spravedlnosti, pro dívku se již vybraly miliony korun. Případy, kdy je za sexuální násilí, a to i dlouhodobé, ukládána podmínka, ale zase nejsou tak výjimečné, jak by se mohlo zdát.

Růžový slon v Havířově, 20. 1. 2024.

Sex shop v pohotovosti, blíží se Valentýn: Co je letos trendy?

Valentine´s Forever, neboli česky Valentýn navždy, hlásá poutač s příhodně spoře oděnou dámou v sex shopu Růžový slon v Havířově. Přesto se tady už nyní extra chystají na svátek zamilovaných, jenž pro ně znamená druhé nejvytíženější období v roce.

Server Pornhub analyzuje chování a preference svých uživatelů už deset let. Rok 2023 se dle jeho zástupců nesl na vlně „animáčů“, zralých žen a velikostí.

Hentai, zralé ženy i pornoparodie. Pornhub odtajnil nejsledovanější témata roku

Oblíbený server s lechtivým obsahem Pornhub zveřejnil své statistiky za loňský rok. V kategorii světově nejčastěji vyhledávaného druhu videí již potřetí za sebou zvítězily krátké filmy s tematikou hentai. V Česku dominuje pojem lesbičky. Oblíbené jsou také zralé ženy, velká prsa či velká pozadí. Lidé se také na filmy pro dospělé dívají déle než dřív. Jsou však ale i dny a události, kdy jde i tento druh zábavy stranou.

Svobodomyslnou vyhodili...

Od sousedů: Učitelka jako "papežka orgasmu" nežádoucí

Pod názvem „Orgasmus-Päpstin“ bloggovala 47letá pedagožka základní školy z Mühlviertlu v sociálních médiích o lásce, sexu, něžnostech, výchovných problémech a o magické síle yang a yin. Jako trenérka motivace nabízela také placené virtuální semináře.

Policejní vyšetřování na místě zločinu. Ilustrační foto.

Muž v Ostravě sledoval ženu od tramvaje až k domu. Místo sexu dostal želízka

Posilnil se alkoholem a dostal chuť na sex. Rozhodl se, že své choutky uspokojí v Ostravě. Při cestě tramvají z centra města do Přívozu jeho pozornost upoutala neznámá žena. Muž z Karvinska (37 let) později uvedl, že se mu v jednom okamžiku zdálo, že se na něj pasažérka usmála. Nabyl tak dojmu, že se jí líbí a možná chce něco více…  

Dominik Feri u soudu.

Žalobkyně navrhla Ferimu za znásilnění trest okolo tří let vězení

Státní zástupkyně navrhla pro bývalého poslance, teplického studenta a posléze radního města Teplic Dominika Feriho obžalovaného ze dvou znásilnění a pokusu o znásilnění trest okolo tří let vězení. Řekla to v úterý 31. října v závěrečné řeči u Obvodního soudu pro Prahu 3, který se případem zabývá.

FK Jablonec - Bohemians Praha

Jablonecký trenér: Neodchodili jsme to. Ale ta efektivita. To máte jako při sexu

Je dohráno. V dalším utkání FORTUNA:LIGY domácí Jablonec brankáře Bohemians Praha nepřekonal a podlehl soupeři 0:1. Bez šancí ale určitě Jablonečtí nebyli. Jen jim chybělo trochu štěstí a přízeň fotbalového boha. Čím a kdy ho rozzlobili, že to trvá tak dlouho? Po reprezentační pauze se jablonecká Střelnice na výhru těšila dvojnásob.

Jaroslav Dušek a Mnislav Zelený v KC Labuť ve čtvrtek 12. října 2023.

O sexu, životě i smrti indiánů hovořili Jaroslav Dušek s Mnislavem Zeleným

Povídání herce Jaroslava Duška s Mnislavem Zeleným Atapanou "Život, sex a smrt u indiánů" hostilo říčanské Kulturní centrum Labuť ve čtvrtek 12. října. Divákům přiblížili život šamanů, indiánský způsob výchovy dětí, spirituální a fyzické zkoušky dospělosti nebo veselé pohřby. Začátek akce jsme navštívili s redakčním objektivem.

Film Jak mít sex.

Jak mít sex v létě na sluníčku, kdy je to pro všechny dost fajn

Veřejný sál Hraničář v Ústí nad Labem bude dnes 9. října od 17.30 promítat filmové drama Jak mít sex. Snímek natočil režisér Molly Manning Walker, film zaznamenal obrovský úspěch na festivalu v Cannes. Plné vstupné stojí 170 korun, snížené přijde na 140 korun (studeti, senioři, ZTP).

Soud, ilustrační foto

Muž z Třebíče měl unést dítě a prodávat manželku na sex jiným mužům

Nejen psychickým a fyzickým týráním si podle obžaloby prošla žena z Třebíče, kterou její pětatřicetiletý manžel měl prodávat na sex jiným mužům. Michal S. z Třebíče čelí i obvinění z únosu nezletilého dítěte, které mylně považoval za své. Neobvyklým případem kuplířství, únosu a týrání se v pondělí 11. září začal zabývat Okresní soud v Třebíči.

Ilustrační foto

Potvrzeno. Za znásilnění ženy v kukuřici u Kramolína muži dostali devět let

Vrchní soud v Olomouci v úterý 5. září potvrdil devítiletý trest dvěma recidivistům z Brna za znásilnění mentálně retardované ženy v kukuřičném poli u Kramolína na Třebíčsku. Ladislav Tomko a Robert Tomek tak neuspěli s odvoláním proti rozsudku Krajského soudu v Brně z letošního května. Podle odvolacího soudu je trest zcela adekvátní.

Profesor David Cibula je přednostou Gynekologicko-porodnické kliniky 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Ženu zbytečně operovali kvůli rakovině. Nádor totiž zřejmě nikde neměla

Zhoubná onemocnění u mladých žen dnes gynekologové vidí vzácně. S přibývajícími léty a zvlášť po padesátém roce ale počty nádorů prsu, vaječníků nebo dělohy narůstají. Chodit na pravidelné gynekologické prohlídky se zralým ženám leckdy nechce. Onkogynekolog profesor David Cibula pro ně má pochopení. Povídali jsme si s ním o tom, co pro sebe ženy mohou udělat, aby rakovině předešly. Jak se nejlépe na rakovinu otestovat, co chtít od svých lékařů, a kdy naopak nepodlehnout strachu a nedělat zbytečné testy, které ničemu nepomohou a někdy dokonce mohou ženu ohrozit.

Vulvovaginální atrofie způsobuje nepříjemnou vaginální suchost.

Neignorujte vaginální suchost. Může se vyskytnout i při závažných onemocněních

Oblast intimních partií je pro každou ženu velice citlivým tématem, tím spíš, pokud se jedná o nějaký zdravotní problém. Nejčastěji ženy řeší infekci kvasinkami, bakteriemi, bolest při sexu či zánět močových cest. Mykóza a infekce však nejsou jediným problémem, který ženy trápí. Problémem může být i nedostatečná vlhkost a vaginální suchost, jež může provázet například i rakovinu či endometriózu.

Ilustrační foto

Za sex se spolužačkou během přestávky mladík potrestán nebude

Patnáctiletý chlapec, který se měl ve škole na Klatovsku oddávat o přestávce mezi dvěma hodinami sexu se čtrnáctiletou spolužačkou, nebude nijak potrestán. Za pohlavní zneužití nezletilé mu sice coby mladistvému hrozily až čtyři roky vězení, ale před soudem nestane.

Každá menstruační fáze je charakteristická určitými příznaky

Nevíte, kdy jste měla poslední menstruaci? Snadno to vypočítáte ze signálů těla

Také vás na gynekologii už při vstupu do ordinace vždy zaskočí otázka na vaši poslední periodu? Její datum si nikdy nepamatujete a do aplikace, kterou jste si stáhla, nejste schopna zanášet data? V takovém případě jen těžko usuzovat, kdy rudá armáda zaútočí znovu. Poznat, že se blíží menstruace, však můžete i podle jasných signálů, které vám dává tělo.

Martin Komárek

Sex, drogy a Rammstein

Pryč jsou šedesátá, sedmdesátá i osmdesátá léta. Dnes zažíváme novou pruderii.

Legislativa, která by umožnila vymýtit pouliční prostituci nebo jí dát přesná pravidla. není k dispozici ani 30 let po listopadu 1989

Za kolik? Sexuchtiví muži pokřikují v Karviné i na místní ženy

Kdo jezdí častěji na trase Karviná – Český Těšín, ví, že mladé ženy v minisukních vyzývavě postávající podél silnice nečekají na kamarády s autem ani na autobus, ale nabízejí sexuální služby v té nejsyrovější podobě. Pro policii i úřady je to ale tak trochu boj s větrnými mlýny.

Odsouzený vrah Arthur J. Shawcross (vpravo)

Vrah od řeky Genesee: Arthur John Shawcross vykročil z vězení a rozpoutal peklo

Případ Arthura Johna Shawcrosse bývá často zmiňován jako příklad justičního selhání. Zabiják byl dopaden už po spáchání první vraždy a odsouzen k 25letému trestu vězení. Po 14 letech byl podmínečně propuštěn, ačkoli jeho psychiatři varovali, že jde o schizoidního psychopata. V dubnu 1987 vykročil z vězení a rozpoutal peklo.

Pokud skřípe vztah, napravte jej, ale nečekejte, že automaticky naskočí i chuť na sex.

Když touha po milování slábne, je třeba o sex znovu začít pečovat. Poradíme jak

Děti dospěly, osamostatnily se a Eva s Adamem zůstali doma sami. Sice ještě chodili do práce, ale jejich životní tempo konečně přece jen polevilo. Potřeba blízkosti, dotyků, pohlazení a obejmutí byla naplněna, ale i když měli na sebe teď víc času, touha po milování s přibývajícími roky stále víc slábla. Nikdo nebyl iniciátorem, ani jeden o sexu nemluvil, zdálo se, že v páru nechybí. Přesto v Evě hlodaly pochybnosti, zda je Adam doopravdy spokojený a zda by se neměla pokusit fyzickou intimitu mezi nimi nějak vzkřísit.

Milování při menstruaci bývá mnohem intenzivnější

Sex během menstruace: Pro někoho tabu, pro jiné skvělý zážitek z milování

Sex během menstruace byl odjakživa tabu, o kterém se ve společnosti příliš nemluví. Pro jednoho z partnerů může jít v době menstruace o nejlepší sex v celém měsíci, druhý, sex v tomto období vnímá jako nehygienický a špinavý zážitek. Jak to se sexem během periody skutečně je? A je nutné se mu vyhýbat, nebo si jej lze v pohodě užít?

S nitroděložním tělískem je spojena řada mýtů

Mýty a fakta o nitroděložním tělísku: Hrozí poranění při sexu či tloustnutí?

Nitroděložní tělíska, ať už hormonální či ne, jsou velice účinnou formou dlouhodobé antikoncepce. I přesto se však setkáváme s obavami žen, které mají strach z náhodného vytažení tamponem, poranění partnera při sexu, přibírání na váze či nedostatečné ochrany před otěhotněním. Jaké mýty jsou s nitroděložními tělísky nejčastěji spojovány?

Lukáš E. u Okresního soudu Plzeň-sever.

Samozvaný vesnický učitel sexu a poberta jde za mříže na tři roky

Nech moji dceru na pokoji, ještě jí není patnáct, varoval Lukáše E. (25) soused z malé obce na pomezí okresů Plzeň-sever, Tachov a Karlovy Vary. Jenže mladík si nedal říct, dál se se školačkou stýkal, a dokonce si od ní nechal udělat orální sex. Nejprve ho stihl trest od naštvaného táty a teď i od soudu.

Ilustrační snímek

Dva dělníci znásilnili mentálně postiženou ženu. U soudu dostali devět let

V kukuřičném poli u Kramolína na Třebíčsku znásilnili dva muži mentálně postiženou ženu. Dělníci z Brna Ladislav Tomko a Robert Tomek za to dostali u Krajského soudu v Brně devět let vězení. Rozsudek není pravomocný. Oba obžalovaní se na místě odvolali. Kauzou se tak ještě bude muset zabývat Vrchní soud v Olomouci.

Ilustrační snímek

Znásilnění u Dalešické přehrady. Dva dělníci dostali devítileté tresty

V kukuřičném poli u Kramolína na Třebíčsku znásilnili dva muži mentálně postiženou ženu. Dělníci z Brna Ladislav Tomko a Robert Tomek za to dostali u Krajského soudu v Brně devět let vězení. Rozsudek není pravomocný. Oba obžalovaní se na místě odvolali. Kauzou se tak ještě bude muset zabývat Vrchní soud v Olomouci.

Když lidé vědí, po čem ten druhý vlastně touží, překvapivě je pak baví hledat cestičky, kudy se k tomu prožitku dostat.

Miláčku, chci ti něco říct: Vzrušuje mě domina, ale zatím si o tom jen povídejme

Jedné noci si Adam definitivně uvědomil si, že se opakovaně rád vrací k témuž erotickému filmu, v němž si dominantní žena pohrává s mužem. Její nadvláda a moc ho vzrušovaly, stejně jako drsnější zacházení. Na moment si zkusil představit, že se manželce se svými pocity svěří, ale hned ji zavrhl. Eva byla příliš submisivní a křehká. Bál se, že by ji spíš vyděsil.