Kreativ

ŠTÍTEK: sex

Ilustrační foto.

Nech mě, prosila se slzami v očích. I tak ji otec znásilnil

Brečela, prosila ho, ať ji nechá, snažila se bránit, ale bylo to marné. Vlastní otec ji znásilnil. A ne jen jednou, opakovaně. Utrpení trvalo roky. Sex muž násilím vymáhal podle obžaloby i po druhé dceři, která je mentálně zaostalá, je na úrovni čtyřletého dítěte. Krajský soud v Plzni teď za to poslal plzeňského rodáka O. P. (54) na sedm let za mříže.

Ilustrační foto.

Nech mě, prosila se slzami v očích. I tak ji otec znásilnil

Brečela, prosila ho, ať ji nechá, snažila se bránit, ale bylo to marné. Vlastní otec ji znásilnil. A ne jen jednou, opakovaně. Utrpení trvalo roky. Sex muž násilím vymáhal podle obžaloby i po druhé dceři, která je mentálně zaostalá, je na úrovni čtyřletého dítěte. Krajský soud v Plzni teď za to poslal plzeňského rodáka O. P. (54) na sedm let za mříže.

O přesné podobě dinosauřího páření neexistují žádné důkazy

Záhada dinosauřího sexu. Rozmnožování pravěkých tvorů nabízí bizarní teorie

Navzdory četným objevům si dinosauři dodnes uchovávají celou řadu tajemství. Fascinující pravěcí tvorové obývali naši planetu přibližně po dobu 150 milionů let, dokud před 66 miliony let hromadně nevymřeli. O okolnostech jejich zániku již bylo napsáno mnohé. Jak se ale rozmnožovali? Při hledání odpovědi na tuto otázku vědci stále tápou, což vede ke vzniku řady bizarních teorií. 

Rocking, angling, pairing či shallowing. Tak zní názvy čtyř metod, které v průměru 80 procentům žen spolehlivě pomáhají k lepšímu a intenzivnějšímu sexu.

Lepší sex? Ženám pomůže rocking, shallowing či pairing

Ženy, chcete si více užít sexuální radovánky? Pak vsaďte na rocking, angling, pairing či shallowing. Tak zní názvy čtyř metod, které v průměru 80 procentům žen spolehlivě pomáhají k lepšímu a intenzivnějšímu sexu. „Na základě průzkumu mezi čtyřmi tisícovkami žen je definovala a pojmenovala nedávná studie amerických odborníků,“ informoval Deník Adam Durčák z e-shopu Ruzovyslon.cz, který prodává erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou.

Otec prodával své dcery známému. Peníze, které dostaly za sex, musely odevzdat.

Sex za peníze. Muž ze Svitavska prodával svoje dcery, teď míří za mříže

Muž z Březové nad Svitavou vydělával peníze tím, že posílal svoje nezletilé dcery na sex kamarádovi. Soud ho poslal na sedm let do vězení, ale muž stále trvá na tom, že je nevinný, a odvolal se. Z jeho telefonu ale odešla mimo jiné zpráva, v níž se ptá, proč známý nezaplatil, když s dívkou spal. Byl to jeden z usvědčujících důkazů. Více najdete v článku. 

Otec prodával své dcery známému. Peníze, které dostaly za sex, musely odevzdat.

Otec prodával své dcery známému. Skončil před soudem, děti v domově

/FOTOGALERIE/ Pardubický soud řeší případ obchodování s lidmi, kdy otec měl posílat své nezletilé dcery ke známému v Březové nad Svitavou, který s nimi měl sex. Za něj dívkám platil. Před soudem skončili oba muži.  „Posílal jsem je tam prát prádlo, ne jako prostitutky,“ hájil se ve středu před pardubickým soudem šestačtyřicetiletý muž s tím, že se necítí být vinný.

Menstruace.

Vše, co chcete vědět o menstruaci: komunisté v altánku, tampóny i rituály

Všichni, jak tu jsme, jsme tu díky menstruaci našich matek. Nebýt jí, nenarodili bychom se. Přestože každý měsíc menstruují miliony žen na planetě, stále se ostýcháme o své periodě mluvit otevřeně a beze studu. Přinášíme text, který se tématem zabývá z mnoha stran a zcela bez studu a zábran, kdy padají všechna tabu.

Ilustrační foto

Dva opilí muži chtěli změřit síly nastartovanou motorovou pilou

Až neuvěřitelné příběhy zažívají v této době milovičtí strážníci. Jejich zásahy se často týkají lidí pod vlivem alkoholu. Na stránkách městské policie pak ty víceméně humorné popisují lehkým perem. Dva případy z uplynulého víkendu nabízíme. Přičemž ten první nejprve na zábavnou historku nevypadal.

Vladimír D., obžalovaný ze znásilnění, týrání či vydírání, u Krajského soudu Plzeň.

Polštář přes hlavu, anální sex, bití. Žena roky trpěla

Roky hrůzy prožila Jana B. (36). Její druh Vladimír D. (40) ji podle obžaloby, která ve čtvrtek zazněla u Krajského soudu Plzeň, dlouhodobě surově týral, urážel a znásilňoval. Když např. při vynuceném análním sexu krvácela a křičela bolestí, přikryl jí hlavu polštářem, aby nebyla slyšet mimo byt.

Ilustrační fotografie.

Děti prožívaly peklo. Muž je roky znásilňoval

Otčím roky nutil k sexu dvě nevlastní dcery, znásilnit se pokusil i dceru vlastní. Další muž se chtěl násilím zmocnit sestry své družky. To jsou některá ze znásilnění, která v nejbližších dnech bude projednávat plzeňský Krajský soud.

EKO sex a BIO menstruace

EKO sex a BIO menstruace

Vsadíme se, že když začnete používat přírodní produkty pečující o vaše vlasy, přičichnete k eko práškům do pečiva a prádlo vyperete v eko pracím gelu, začnete se brzy zajímat i o to, co si dáváte „mezi nohy“. Právě tenhle intimní pohled s sebou přináší druhá, pokročilá ekologická vlna. V intimní sféře projedeme měsíční záležitosti i ty sexuální. K běžně používaným pomůckám při menstruaci a sexu totiž existují alternativy.

Obžalovaný.

Byla jeho nevlastní dcerou. Přesto ji znásilnil

Dva a půl roku za mřížemi s podmínkou na čtyři roky. Tak ocenil strakonický okresní soud ve čtvrtek 27. května chování Václava Ch. z Vodňan. Ten byl obžalován ze zločinu znásilnění dokonaného a druhého ve stadiu pokusu.

HPV: Očkování sníží riziko onemocnění o 93 procent.

HPV je tichý zabiják. Předejít mu lze před prvním sexem

Mezi nebezpečná nádorová onemocnění žen patří rakovina děložního čípku. Každý rok je v Česku diagnostikována přibližně 800 pacientkám a více než jedna žena denně na ni v průměru zemře. Způsobuje ji lidský papilomavirus (HPV).

Zajeďte si o víkendu do autokina!

TIPY DENÍKU: Zajeďte si o víkendu do autokina

O víkendu startuje na parkovišti pod Svatou Horou "kára" s názvem a značkou filmová kultura a tankuje 8 filmových hitů během 3 dní. V nabídce jsou i filmy pro malé i velké. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Vydejte se na provoněnou procházku!

TIPY DENÍKU: Vydejte se na provoněnou procházku

Dochází vám tipy na výlety? Vydejte se na zámek Loučeň, který kromě svých zahrad s labyrinty otevřel také své komnaty. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Vydejte se objevovat malebná zákoutí Kutné Hory na prohlídce  města s průvodcem!

TIPY DENÍKU: Objevujte malebná zákoutí Kutné Hory

Dochází vám tipy na výlety? Vydejte se objevovat malebná zákoutí Kutné Hory na prohlídce  města s průvodcem. A kdo ví, třeba se dozvíte i nějakou "peprnější" historku. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Přidejte se k Velkooseckému Kamínkohraní!

TIPY DENÍKU: Přidejte se k Velkooseckému Kamínkohraní

Potkali jste už někdy namalovaný kamínek? Třeba to byl jeden z těch zapojených do Kamínkohraní od TJ Sokol Velký Osek. Přidejte se k této akci, plňte úkoly a tvořte své vlastní výtvory. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Vydejte se o víkendu po stopách Sherlocka Holmese!

TIPY DENÍKU: Vydejte se po stopách Sherlocka Holmese v Unhošti

Máte rádi únikové hry? A Sherlocka Holmese? Do konce víkendu máte možnost se zapojit do"únikovky" ZŠ Unhošť, která je právě s tímto slavným detektivem spojená. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Kapela RockTom o víkendu zahraje na podporu dětského oddělení!

TIPY DENÍKU: RockTom zahraje na podporu dětského oddělení

Pusťte si o víkendu online koncert benešovské kapely RockTom. Vstupné na koncert je dobrovolné a veškerý zisk půjde na podporu dětského oddělení Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Hvězdárna Vlašim je opět otevřena pro veřejnost!

TIPY DENÍKU: Vydejte se pozorovat noční oblohu

Docházejí vám tipy na výlety? Navštivte o víkendu do Hvězdárnu Vlašim, která je opět otevřena veřejnosti. To a mnoho dalšího, jako přednášky, promítání filmů nebo koncerty, vám přinášíme v našich víkendových tipech.

Mezi generací Z se zrodil i trend nazvaný "straight edge", který hlásá naprostou abstinenci, nulovou toleranci vůči drogám nebo nevázané sexualitě.

Střídmá generace Z: mladí lidé moc nepijí a svůj život mají pod kontrolou

Zapomeňte na to, že se každá nová generace chová uvolněněji než ta předchozí. Že jde dál v testování hranic, co se týče alkoholu, drog, sexu nebo způsobu, jakým tráví volný čas. O zodpovědné generaci Z to totiž neplatí. A není to jen tím, že se podvědomě vymezuje vůči generaci svých rodičů.

Jestli vám to v posteli momentálně skřípe, věnujte pozornost tomu, co jíte. Jídlo má totiž na sex mnohem větší vliv, než se zdá.

Špatný sex? Možná pijete moc kávy. Co jíst, aby vám to v ložnici klapalo?

Lásku si lze jen těžko představit bez sexu. Pokud vám to v posteli momentálně skřípe, věnuje pozornost tomu, co jíte. Jídlo má totiž na sex mnohem větší vliv, než by se mohlo zdát. Významně ovlivňuje vaše libido, míru vaší vzrušivosti a má vliv i na orgasmus. Vybrali jsme nejčastější problémy, s kterými se páry v sexu potýkají, a rozebrali je z pohledu tradiční čínské medicíny, ale i západní vědy. A poradíme, co změnit v kuchyni, aby vám to lépe fungovalo i v ložnici.

Muži po mě chtějí hlavně uspokojení pusou. A při tom se opravdu rouška nosit nedá, stěžuje si paní Věra. Ilustrační foto

Prostituce v krizi. Lidé chtějí místo sexu uvařit a vyprat, popisuje žena

Místo sexu nyní chtějí chlapi uvařit, vyprat či si po telefonu udělat dobře a odpočinou si od manželky, popisuje poslední měsíce koronavirového lockdownu šestapadesátiletá paní Věra, která ve svém domě nedaleko Hradce Králové již několik let provozuje jedno z nejstarších řemesel světa – prostituci.

"Ústečan" z dokumentu V síti před soudem v Ústí nad Labem

Sexuální predátoři z dokumentu V síti. Podívejte se, jak to s nimi je dnes

Velmi sledovaný filmový dokument V síti otevřel donedávna tabuizované téma zneužívání dětí v internetovém prostoru. Sexuální predátoři v něm útočili na dívky ve věku kolem 12 let (hrály je mladé dospělé ženy) a neměli žádné zábrany. Vedli oplzlé řeči, požadovali intimní fotografie, masturbovali před kamerou, chtěli setkání a sex. Po premiéře dokumentu se o celý případ začala zajímat policie a několik predátorů mělo co vysvětlovat. Podívejte se, jaké jsou dnes jejich osudy.

Rostislav B. obžalovaný z brutální vraždy cyklistky ve Chválkovicích u krajského soudu v Olomouci, 10. 2. 2021

Za brutální vraždu cyklistky v Olomouci dostal násilník výjimečný trest

Za hrůznou vraždu cyklistky, která se odehrála loni na jaře na okraji Olomouce, dostal ve středu osmačtyřicetiletý Rostislav Basler výjimečný trest 25 let vězení. Krajský soud v Olomouci mu zároveň nařídil i zabezpečovací detenci. Podle znalců jde o agresivního sadistu, který je pro společnost extrémně nebezpečný.

Mezi generací Z se zrodil i trend nazvaný ‚straight edge‘, který hlásá naprostou abstinenci, nulovou toleranci vůči drogám nebo nevázané sexualitě.

Suchý únor? Pro dvacátníky žádný problém, alkohol je u nich out

Zapomeňte na to, že se každá nová generace chová uvolněněji než ta předchozí. Že jde dál v testování hranic, co se týče alkoholu, drog, sexu nebo způsobu, jakým tráví volný čas. O zodpovědné generaci Z, tedy o dnešních dvacátnících, to totiž neplatí. Držet Suchej únor pro ně není žádná velká výzva. Někteří se totiž alkoholu vyhýbají celoročně.

Muž kontaktoval dívky na internetu, erotickém chatu i přes sociální sítě.

Muž z Opavska platil nezletilým dívkám z kraje za sex. Nejmladší bylo 11 let!

Znásilnění a pohlavní zneužití, přečiny svádění k pohlavnímu styku, ohrožování výchovy dítěte, omezování svobody a nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, zločin výroby a jiného nakládání s dětskou pornografií. To je výčet skutků, ze kterých byl obviněn čtyřicetiletý muž z Opavska. Pět let na internetu vyhledával dívky od 12 do 15 let a scházel se s nimi za účelem sexu, za který jim platil. Nejmladší bylo dokonce teprve 11 let! Dohromady jich bylo několik desítek.

Spisovatelka Irena Obermannová: Sex je náš. Babičky jsou nejlepší milenky

Když se muž prehistorický vyjádřil o nějaké ženě, že je to klimakterická bába, bylo to jako by ji popravil. Znamenalo to, že taková osoba je odepsaná. Že dotyčná je hysterická, nevzhledná, zatrpklá, závistivá, zákeřná a zlá, zkrátka absolutně nepoužitelná pro cokoli, protože už nemůže mít děti a tak (samozřejmě!) nenávidí sex i mladé dívky. Taková osoba byla zkrátka mrtvá. Jenže co hůř- ona žila! Proto se muži tvářili, že je neviditelná.

Marie Rykrová se s Romanem Adámkem sešla u soudu. V lednu se jim narodí dítě, shodně jim hrozí 10 let vězení.

Místo sexu dostali nakládačku a ještě je oloupili

Zaplatil si za sex s mladou dívkou a začal si s ní užívat na zadním sedadle svého auta. Jenže místo slastného vyvrcholení přišel šok – dostal pořádnou nakládačku. A ještě ho oloupili. Podobně dopadl i další sexuchtivý muž z Plzeňska. Případ nyní začal rozplétat Okresní soud Plzeň-město.