Kreativ

ŠTÍTEK: sex

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Svět knihy. Ilustrační foto.

Knižní tipy na víkend

Kniha se hodí jako správný doplněk ke každé příležitosti. Ve spolupráci s Knihkupectvím a atikvariátem Fryč vám přinášíme vybrané knižní tipy.

Martin Kratochvíl.

Týdenní zkrat: A znáte tenhle průzkum?

I po tomto týdnu můžeme říci: jsme opět chytřejší. Poděkujme všem průzkumníkům, dotazovatelům, sčítačům i radilům. Bez nich bychom své životy prožili v temnotě.

Ilustrační foto.

Jakou hudbu Češi preferují při sexu? Za pop music následuje klasika a punk

/INFOGRAFIKA/ Češi si při sexu pouští nejčastěji popové skladby, dále vážnou hudbu nebo dokonce punk. V průzkumu hudební aplikace Youradio, kterého se zúčastnila téměř tisícovka respondentů, si punk jako zvukovou kulisu zvolilo překvapivě zhruba osmdesát lidí. Mezi odpověďmi se objevily i další kuriozity jako vzdechy partnerky či partnera nebo komerčně populární dvojice Eva a Vašek s jejich repertoárem lidových písní.

Ilustrační foto

Zhasnutí světla či sprcha? Průzkum odhalil Top 10 požadavků žen před sexem

Požadavky na poslední chvíli od žen jsou ve chvílích vášně běžné, ale podle nedávné studie, kterou vypracovala internetová seznamka Victoria Milan, se od jedné zemi ke druhé liší. Ať už jde o taktiku oddalování, nebo o nesmyslné požadavky, Top 10 nejoblíbenějších požadavků žen v ložnici na poslední chvíli byl odhalen.

Ilustrační foto

Kvůli levnému sexu ztrácejí muži zájem o manželství

Trh s manželstvím je v rukou mužů. Ti se však v současné době snadno dostanou k sexu i mimo manželské lože, proto ztrácejí motivaci usilovat o ženu. Podle vědců z University of Texas navíc budou mít heterosexuální ženy čím dál větší problém najít dlouhodobého spolehlivého partnera.

Muž z Břeclavska se u brněnského krasjkého soudu zodpovídá z pohlavního zneužívání dětí.

Z pohlavního zneužívání dětí viní 22letého mladíka z Břeclavi

Brno, Břeclav – Za znásilnění nezletilého chlapce hrozí dvaadvacetiletému muži z Břeclavi až dvanáct let za mřížemi. Případ v pondělí ráno začal řešit Krajský soud v Brně. Muž je obžalovaný také z pohlavního zneužívání dítěte mladšího patnácti let. Měl obtěžovat hned několik chlapců.

Bezdomovci Václavu Dražskému hrozí za znásilnění a další trestnou činnost až 10 let vězení.

Družku znásilňoval, pak ji oloupil

Klatovsko – Dva týdny hrůzy prožila v Klatovech 35letá žena z Lounska. Její přítel, Václav Dražský (28) z Chotěšova, ji opakovaně znásilňoval.

Tomáš Klus, Suvereno, Daniel Nekonečný, Filip Říha nebo sexuoložka Gaia Poupětová  provedou prvními narozeninami akce zvané Štrůdl. Oslavy doprovázené workshopy a hudbou se budou konat na střeše galerie Vanguard v Praze.

Štrůdl vás provede erotickou komunikací i uměním zevlingu

Praha - Tomáš Klus, Suvereno, Daniel Nekonečný, Filip Říha nebo sexuoložka Gaia Poupětová  provedou prvními narozeninami akce zvané Štrůdl. Oslavy doprovázené workshopy a hudbou se budou konat na střeše galerie Vanguard v Praze. Ty se uskuteční v neděli 20. srpna od patnácti hodin.

Ilustrační foto

Obžalovaná mi hrozila vytrháním vlasů, řekla žena, kterou nutili k prostituci

Brno – Chtěla si v Rakousku vydělat peníze úklidem, místo toho skončila na chodníku mezi prostitutkami. Před brněnským krajským soudem ve středu vypovídala žena, kterou obžalovaní Ján Dirda a Marta Hudcová údajně nutili k sexu za peníze. „Po cestě do Rakouska mi v autě říkala, že se budu mít dobře a že nesmím být blbá. Potom jsme zastavili a ukázala mi, kde mám stát na chodníku. Odmítla jsem a chtěla jet zpátky. Marta mi ale pohrozila, že pokud nevystoupím z auta, vytrhá mi vlasy ještě víc. Měla jsem je zrovna na krátko ostříhané,“ uvedla poškozená.

Ilustrační foto

Místo úklidu nutili ženu k prostituci. Obžalovaní vinu odmítají

Brno - Nalákali ji na štědře placený úklid domácnosti, převezli ji přes hranice a poté nutili k prostituci. Podle obžaloby takto zneužili ženu z Orlickoústecka Marta Hudcová a její druh Ján Dirda. V úterý stanuli před Krajským soudem v Brně kvůli obvinění z kuplířství, obchodování s lidmi a ohrožení mravní výchovy dítěte.

foto z výstavy Voayer: Výstava skutečných nahých žen

V Praze se budou po tři dny vystavovat skutečné nahé ženy

Kontroverzní výstava nahých žen nazvaná Voayer: Výstava skutečných nahých žen se u nás poprvé uskuteční ve dnech 17. až 19. srpna 2017. První výstavu tohoto typu zorganizoval loni v září v Bratislavě Mário Petreje. Trvala pouhých 12 hodin a přišlo na ni 700 návštěvníků

Bílovecký zámek

Anglická komedie pobaví nezvyklým námětem

/POZVÁNKA/ Divadlo bez portfeje Nový Jičín navštíví bílovecký zámek s veselou anglickou komedií Vražda sexem dramatičky Joan Shirleyové. Divadelníci spustí oponu v pátek 1. září v 18.00 hodin.

Ilustrační foto

Jordánsko už nechce omlouvat pachatele znásilnění

Jordánské národní shromáždění schválilo zrušení kritizované klauzule, která umožňuje pachatelům znásilnění vyhnout se trestu, pokud se s obětí ožení. Lidskoprávní aktivisté nyní s napětím očekávají, zdali změnu posvětí i horní komora parlamentu a král.

Pětašedesátiletý Rus Valerij Lebeděv u brněnského krajského soudu.

Soud Lebeděva zprostil obžaloby ze znásilnění. Státní zástupce se odvolal

Brno – Dva roky vězení s podmíněným odkladem na tři roky a pětileté vyhoštění z České republiky. Tak v pátek skončil soud s Rusem Valerijem Lebeděvem, kterého státní zástupce Marek Vagai obžaloval ze znásilnění dvou dívek, vydírání a zneužití profilu jedné z nich na sociálních sítích. Soud muže uznal vinným ze svádění k pohlavnímu styku a nepovolenému přístupu k mobilnímu telefonu poškozené. Rozsudek není pravomocný, státní zástupce se na místě odvolal.

Manželský pár v Malajsii

Malajsijský poslanec: Odmítání sexu v manželství je týrání

Malajsijský zákonodárce prohlásil, že ženy, které odmítají sex svým manželům, konají formu "psychologického a emočního zneužívání". Che Mohamad Zulkifly Jusoh z vládnoucí koalice Barisan Nasion výrok řekl v rámci diskuse o domácím násilí během parlamentního zasedání.

Ilustrační foto

Vlastní nahé tělo je noční můrou pro většinu žen, ukázal průzkum

/ANKETA/ Za své tělo se stydí celkem 68 procent žen, přičemž nadpoloviční většina pak trpí komplexy. Naopak muži jsou se sebou vcelku spokojeni. Pocit studu trápí pouze 37 procent z nich a komplexy trpí pak necelá čtvrtina. Otevřené rozhovory ohledně nahoty však většinou ani jednomu pohlaví problém nedělají.

Ilustrační foto

„Pilulka po“ je dostupnější. Ženám přijde i poštou

/ANKETA/ České ženy a dívky, které chtějí rychle zabránit nechtěnému otěhotnění, to mají opět o něco snazší. Státní ústav pro kontrolu léčiv uvolnil výdej další nouzové antikoncepční pilulky. Bez receptu a občanky budou ode dneška dostupné i přípravky s účinnou látkou levonorgestrel, například Navela.

Martin Kratochvíl.

Týdenní zkrat: Někdo to rád brutál

Začaly prázdniny a rozmohl se nám v zemi takový nešvar. Lidé přestali obyčejně souložit a raději v sexu experimentují. I s hadicemi. Proto přinášíme pár doporučení.