Kreativ

ŠTÍTEK: televizní pořad

Ilustrační foto

Problémy s kabelovou televizí v Habrovanech trvají dál

Habrovany – Lidé v Habrovanech, kteří se těšili na novou kabelovou televizi s dvaceti volně přístupnými programy, se už téměř dva týdny potýkají s problémy. „Nechali jsme si v obci před dvěma týdny zrekonstruovat kabelovou televizi. To jsme ale ještě nevěděli, jaké problémy nás teprve čekají," zdůraznil habrovanský starosta Radoslav Dvořáček.

Vystoupení komiků. Polášek, Knor a další

Návštěvníky pivnice pobaví komici z pořadu Na stojáka

Šumperk /SOUTĚŽ O VSTUPENKY/ – Ti nejlepší protagonisté z televizního pořadu Na stojáka budou ve středu 31. října bavit publikum v šumperské pivnici Holba. Celovečerní představení Komici s.r.o. startuje „na Majáku" ve 20 hodin.

Patrik Gluchowski.

Tanečník z Mostu Patrik Gluchowski opět bojuje v talentové soutěži

Most - Je mu dvacet let. Tancování je jeho koníčkem už od sedmnácti. Rád vaří a bydlí jen se psem. Chcete znát jeho jméno? Patrik Gluchowski, rodák z Mostu. Do redakce na pozvání přišel mladý energický člověk, který o sobě tvrdí, že je ve skutečnosti hrozně nudná bytost. Školu na čas přerušil, vzhledem ke své práci a zájmům. V životě se mu daří dosahovat svých cílů.

Partička

Partička se podruhé představí v Opavě

Opava /POZVÁNKA/ - Málokdo nezná populární televizní pořad Partička v podání Richarda Genzera, Michala Suchánka, Ondřeje Sokola a Igora Chmely. S touto čtveřicí se můžeme setkat nejen na televizních obrazovkách, ale i na divadelních jevištích celé České republiky.

Michal Nesvadba.

Soutěžte o lístky na Michala

Ústí n. O., Č. Třebová –  I když budou o víkendu dospěláci asi žít především volbami, neměli by zapomínat na své ratolesti a připravit jim nějaký hezký program.

Veronika Jamborová se věnuje fitness už 17 let. Kromě tradičního cvičení se však zabývá i dalšími způsoby, jak zdokonalit své klienty.

Fitness trenérka Jamborová: Jde mi o osobní přístup a spokojenost klienta

Žďár nad Sázavou – Životní styl se za posledních dvacet let převrátil vzhůru nohama. Neustálý shon, stres a nedostatek pohybu se postupně čím dál tím více podepisují na našem těle. V dnešní době televizních pořadů o hubnutí a zdravém životním stylu si své nedostatky uvědomuje stále více lidí, a proto se snaží vyhledat odbornou pomoc.

Zlatý hrozen ze 14. ročníku Mezinárodního televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii  Znojemský hrozen 2012 si ve středu večer odvezl známý Ital v kuchyni Emanuel Ridi.

OBRAZEM: Znojemský hrozen utrhl Ital v kuchyni

Znojmo - Zlatý hrozen ze 14. ročníku Mezinárodního televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii  Znojemský hrozen 2012 si ve středu večer odvezl známý Ital v kuchyni Emanuel Ridi.

Noc vědců bude ve slánském gymnáziu v pátek 28. září od 18 hodin.

Ve slánském gymnáziu letos překročí hranice nanosvěta

Slaný - Obří vzduchové dělo před budovou slánského gymnázia je předzvěstí, že se zde chystá něco nebývalého. Gymnazisté z týmu Laborky.cz, kteří s nevídaným monstrem ustavili v červnu český rekord a překonali světový, se s monstrózní rekvizitou představí veřejnosti už v pátek od 18 hodin při Noci vědců.

Zamknout řeku Bílinu přijel rekordní počet vodáků

FOTO: Zamknout řeku Bílinu přijel rekordní počet vodáků

Teplicko - Byla sobota krátce před polednem a u mostu v Hostomicích se připravovali tepličtí vodáci na svoji letošní poslední cestu po řece. Tradičně byla na závěr sezony vybrána právě Bílina. Už několik let tuto akci organizují nadšenci ze sdružení Voda a Rum Teplice.

Třebíčská radnice

Cenu města dostane herec a výtvarník

Třebíč - Zastupitelé města Třebíče minulý týden schválili udělení Ceny města Třebíče dvěma významným osobnostem. Cena města bude udělena herci Oldřichu Navrátilovi a také výtvarníkovi Emanuelu Rannému.

Generál Tomáš Sedláček v červnu 2012.

Vzpomínka na generála Tomáše Sedláčka

Kopidlensko – Když měl svého času Marek Eben v televizním pořadu Na plovárně hosta generála Tomáše Sedláčka, tak mne tento člověk velmi zaujal svým charakterem a touhou bojovat za naši vlast.

Ivan Hoffman

Zpět do kuchyně

Řečeno dnešní češtinou, vařit je trendy. Plyne to z různých průzkumů, ale i z pohledu do televizních programů. Jací jsme kuchaři je obtížné obecně říct. Asi by musel někdo nezávisle projít republikou a ochutnávat dům od domu, neboť jak hodnotíme sami sebe, nemá valnou vypovídací hodnotu.

Premiér Petr Nečas.

Nečas: Jednotná DPH by zvýšila deficit o 24 miliard korun

Praha – Spory kolem budoucí sazby daně z přidané hodnoty (DPH) posilují podle předsedy vlády a ODS Petra Nečase hrozbu rozpočtového provizoria. Pokud by v příštím roce platila dříve schválená jednotná sazba DPH ve výši 17,5 procenta, deficit státního rozpočtu by se zvýšil o 24 miliard korun, uvedl dnes Nečas v televizním pořadu Otázky Václava Moravce.

Ilustrační foto

Rokycanští opět figurují ve scénářích

Rokycany – Historické bitvy ve filmech nebo televizních pořadech si už nelze představit bez nadšenců z rokycanského Muzea na demarkační linii. Nezahálejí ani v těchto dnech.

Cyklista Lance Armstrong.

Hamilton napsal knihu, v níž popisuje doping s Armstrongem

New York – Necelé dva týdny poté, co Lance Armstrong dostal doživotní trest za doping, vyjde kniha, v níž jeho bývalý týmový kolega Tyler Hamilton popisuje jejich dopingové praktiky z dob společného působení. V knize Hamilton opakuje tvrzení, která pronesl loni v televizním pořadu „60 minut".

Ilustrační foto

Slabákova Moravanka zamíří Pod Kozlov

Košťálov - Tahákem desáté oblastní přehlídky dechových hudeb bude v sobotu Moravanka. V hasičském areálu Pod Kozlovem si současnou produkci pod taktovkou Jana Slabáka mohou posluchači vychutnat od 16.30 hodin.

Známý britský přírodovědec a průvodce televizními pořady o přírodě David Attenborough.

Australský pavoukovec pojmenován po přírodovědci Attenboroughovi

Londýn - Nově objevený druh australského pavoukovce ponese od nynějška jméno známého britského přírodovědce a průvodce televizními pořady o přírodě Davida Attenborougha. Šestaosmdesátiletý přírodovědec podle serveru BBC řekl, že je poctěn, že se po něm tento pavoukovec bude nazývat.

Michal Nesvadba

Michal Nesvadba vykouzlí úsměvy ve Velkých Pavlovicích

Velké Pavlovice - S programem Michal k snídani zpestří dětem ve Velkých Pavlovicích letní prázdniny známý herec a mim Michal Nesvadba. Protagonista Kouzelné školky vykouzlí dětem úsměvy tuto neděli v areálu tamní sokolovny. Zábavný pořad pro děti začne o půl třetí odpoledne.

Michal Nesvadba

Michal Nesvadba vykouzlí úsměvy ve Velkých Pavlovicích

Velké Pavlovice - S programem Michal k snídani zpestří dětem ve Velkých Pavlovicích letní prázdniny známý herec a mim Michal Nesvadba. Protagonista Kouzelné školky vykouzlí dětem úsměvy tuto neděli v areálu tamní sokolovny. Zábavný pořad pro děti začne o půl třetí odpoledne.

Ilustrační foto.

Uvař to! vyzývá Chuť Jeseníků amatérské kuchaře

Šumperk – Soutěž amatérských kuchařů nazvanou Uvař to! vyhlásili pořadatelé gastronomického festivalu Chuť Jeseníků. Klání je inspirované známým televizním pořadem Prostřeno. Přihlásit se do něj mohou všichni, kdo rádi vaří, ale na účast v reality show před kamerami nemají dost odvahy.

Ilustrační foto.

Uvař to! vyzývá Chuť Jeseníků amatérské kuchaře

Šumperk – Soutěž amatérských kuchařů nazvanou Uvař to! vyhlásili pořadatelé gastronomického festivalu Chuť Jeseníků. Klání je inspirované známým televizním pořadem Prostřeno. Přihlásit se do něj mohou všichni, kdo rádi vaří, ale na účast v reality show před kamerami nemají dost odvahy.

Satelit. Ilustační foto

Bezplatný satelitní příjem televize končí

Domažlicko – Sto šestnáct korun bude muset od září každý měsíc najít v rodinném rozpočtu pan Karel z Domažlic. Pro příjem televizních programů totiž doma i na chalupě využívá satelit. Dosud bezplatný příjem základních českých stanic zatěžuje nový majitel obou nejsilnějších platforem  (Skylink, CS link) Servisním poplatkem za každou kartu ve výši 29 korun měsíčně.