Kreativ

ŠTÍTEK: televizní pořad

Webová stránka lepsi.tv

Přestaňte spěchat, televize počká!

Ke sledování televizního vysílání už řadu let nepotřebujete jen klasickou anténu, kabelovku nebo satelit. Prostřednictvím služby Lepší.TV můžete sledovat své oblíbené televizní programy také díky internetu. A nyní dokonce s vánočním dárkem.

Hokejová extraliga: Mountfield HK - HC Dukla Jihlava.

Pozor! Na Boleslav už ve středu

Hradec Králové - Kvůli účasti na vánočním Spengler Cupu a také televiznímu programu se mění termíny některých zápasů hokejistů Hradce naplánovaných do konce kalendářního roku.

Mama‘s bistro. Novinkami jsou mimo jiné černá výmalba, nové logo s podobiznami bratrů Kaňákových, změny v jídelníčku a samozřejmě tři hvězdy u vstupu.

Mama‘s bistro z centra Ostravy dostalo od Pohlreicha tři hvězdy!

/FOTOGALERIE, ANKETA/ Úroveň gastronomie v moravskoslezské metropoli je nadále na výrazném vzestupu. Rodinný podnik bratrů Kaňákových zazářil v televizním pořadu Ano, šéfe!, kde dosáhl maximálního ocenění. Stejně úspěšných podniků, které se do reality show přihlásilo, je v celé zemi jen sedm.

Ilustrační foto.

Podívaná na vědu

Již pošesté chce dětem i dospělým Všeobecné a sportovní gymnázium Bruntál předvést, že fyzika, chemie a matematika nejsou nudné předměty, ve kterých studenti jen koukají do knih a tabulek.

z představení Divadla Kalich

Kalich zve na pány Kaisera a Lábuse. Dojde i na gumičky?

Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem – už přítomnost jména Kubrt v názvu nového představení Divadla Kalich by mohla napovědět, o co v něm asi tak půjde… Ano, složené je z oblíbených scének z dílny Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse z televizních pořadů Možná přijde i kouzelník a Ruská ruleta i z několika bonusů, doprovázených písničkami Dáši Vokaté. Premiéra se uskuteční už dnes.

Ilustrační fotografie.

Když na dechovku, tak do Skutče

Skuteč – I když různé přehlídky dechových hudeb pořádali ve Skutči už dříve, největší takto žánrově zaměřenou akci tu pro milovníky dechovky vymysleli před 10 lety.

spisovatelka Irena Obermannová

Irena Obermannová: nikoho se neptám, co mám dělat, jsem už velká holka

/ROZHOVOR/ Podzimní televizní program nabízí divákům a zejména divačkám nový seriál Trapný padesátky, pod nímž je podepsána scenáristka Irena Obermannová. Během léta jí vyšla i nová kniha, detektivka Dobré duše, originální příběh se šachovou zápletkou. Jeho hlavní hrdinka si neustále přehrává partie v hlavě i na tabletu, pár let strávila na psychiatrii, nesnáší doteky cizích lidí, nerozumí vtipům a láska jí vůbec nic neříká.

Zpěvák Jan Kopečný pochází z Českých Budějovic.

Zpěvák podpořil Alzheimercentrum

České Budějovice - V soutěži Tvoje tvář má známý hlas uspěl Jihočech. Jan Kopečný, muzikálový zpěvák a herec zvítězil ve druhém díle čtvrtého kola televizního pořadu, v němž se hvězdy snaží co nejvíce napodobit hudební videoklip a interpreta z něj.

Bývalá miss z Náramče Jitka Boho, za svobodna Válková, boduje v populární televizní show Tvoje tvář má známý hlas. První kolo vyhrála, proměnila se do Beyoncé.

Bývalá miss z Náramče boduje v show Tvoje tvář má známý hlas

Nárameč /FOTOGALERIE/ - V televizi právě startovala další řada úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. V Náramči, rodné vsi vítězky úvodního dílu Jitky Boho, bylo ve stejný čas v sobotu večer pořádně veselo. Jenže na televizi tam koukal málokdo. Zrovna se totiž slavily dožínky. A pořádně ve velkém. Řada místních tak přišla o zážitek, kdy si zdejší rodačka zapsala další dílčí úspěch.

Bývalá miss z Náramče Jitka Boho, za svobodna Válková, boduje v populární televizní show Tvoje tvář má známý hlas. První kolo vyhrála, proměnila se do Beyoncé.

Bývalá miss boduje v show Tvoje tvář má známý hlas

/FOTOGALERIE/ V televizi právě startovala další řada úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. V Náramči, rodné vsi vítězky úvodního dílu Jitky Boho, bylo ve stejný čas v sobotu večer pořádně veselo. Jenže na televizi tam koukal málokdo. Zrovna se totiž slavily dožínky. A pořádně ve velkém. Řada místních tak přišla o zážitek, kdy si zdejší rodačka zapsala další dílčí úspěch.

Křídlovanka ve Zruči nad Sázavou

Dechovkový koncert potěšil ve zručském parku

Zruč n. S. /FOTOGALERIE/ - Na dvě stě milovníků dechovky přišlo do zámeckého parku ve Zruči nad Sázavou na vystoupení kapely Křídlovanka. Koncert byl pořádán za podpory města Zruče nad Sázavou - vstupné zdarma.

Během festivalu Open Air Lázně v Klatovech vystoupil zpěvák Ben Cristovao.

Hvězdou českého YouTube je Ben Cristovao

Globálním hitem YouTube se letos v létě stala španělská píseň Despacito. V Česku ji ale překonávají domácí hity v čele s písní od Bena Cristovaa, kterou na internetu sleduje stejný počet lidí jako u obrazovek nejsledovanější televizní pořady.

Výtvarnice a publicistka Monika Brýdová

Monika Brýdová: Ráda ženám poradím

České Budějovice - Prodávat moc neumí, prý raději učí vyrábět. Kreativní publicistka Monika Brýdová chodí na Kabelkový veletr každý rok a nebude chybět ani letos.

Oblíbený Letní festival plný kulinářských specialit  a doplněný příjemnou hudbou se opět po roce uskutečnil v zahradě Kladenského zámku. Pochoutky i mediální hvězdy přilákali do areálu na setkání opět mnoho návštěvníků z Kladna i okolí.

Hvězdou Letního festivalu v zámecké zahradě byl kuchař Liu

Kladno /FOTOGALERIE/ - V zahradě Kladenského zámku se v sobotu sešli vyznavači dobrého jídla, pití i zábavy. Letošní ročník festivalu, který byl přehlídkou specialit lokálních restaurací, se nesl především ve znamení asijské kuchyně. 

Michal Nesdvadba z Kouzelné školky

Den pirátů nebezpečný nebude

Jihlava – Příští sobotu 19. srpna se bude v Jihlavě poprvé konat festival Den pirátů před rodinným parkem Robinson, který akci pořádá. Na dvou pódiích vystoupí několik umělců. Dopoledne dětem zahrají divadlo herci z divadla Pinder a po nich dvakrát vystoupí dětská skupina Pískomil se vrací.

Krakonoš a plné náměstí, to prostě patří k pivním slavnostem ve Vrchlabí.

Krkonošské pivní slavnosti oslaví dvacetiny s Olympikem

Vrchlabí - Krkonošské pivní slavnosti ve Vrchlabí, jenž jsou nejstarší akcí svého druhu v Krkonoších, slaví své významné jubileum. V sobotu se na vrchlabském náměstí a přilehlém prostranství uskuteční již 20. ročník tohoto svátku milovníků piva, dobré zábavy a výtečných krkonošských pochoutek.

Ilustrační foto

Senioři se pohádali kvůli televiznímu programu

Svitavsko – O tom, že práce zdravotního personálu v nemocnicích není žádný med, snad nikdo nepochybuje. Ale, že budou muset zdravotníci, namísto péče o pacienty, řešit něco tak banálního, jako je televizní program, asi nečekali. 

Ilustrační foto

Senioři se pohádali kvůli televiznímu programu

Pardubický kraj, Svitavsko - O tom, že práce zdravotního personálu v nemocnicích není žádný med, snad nikdo nepochybuje. Ale, že budou muset zdravotníci, namísto péče o pacienty, řešit něco tak banálního, jako je televizní program, asi nečekali.

Retroden ve Svratce nabídl přehlídku seriálů.

V hlavních rolích Retrodne se blýsknou filmové postavy

Svratka – Do nálady minulých let už se opět dostávají ve Svratce, kde se pilně chystají na tradiční Retroden. Už devátý ročník zábavné akce se tam odehraje v sobotu 5. srpna, program začíná ve 14 hodin v areálu hasičské a sokolské zahrady.

Dederova kola

V Třešti pokřtí šlapadlo, na které se složili lidé

Třešť – K Dederovým modrobílým kolům, která si lidé mohou zdarma půjčit už třetím rokem v Třešti, přibude ještě šlapadlo. Křest nového šlapacího stroje se uskuteční v pátek v osm hodin večer na takzvané Jámě, blízko zámeckého parku a vojenského bunkru.

Koch s asistentkou.

Spokojenost je malá sestra štěstí....

Linec - Jak i náš list informoval, v kostele v lineckém Bindermichlu byl v neděli hostem Samuel Koch (29), původně gymnasta, který měl v roce 2010 při televizním pořadu Vsaď, že… tak těžkou nehodu, že ochrnul od pasu dolů. Jeho vyprávění o tom, jak se změnil jeho život po úrazu, si přišlo poslechnout na 300 lidí.

Jiří Paroubek.

Zaorálek ani Sobotka nechtějí Paroubka zpět v ČSSD

Bývalý předseda vlády a někdejší šéf ČSSD Jiří Paroubek podle volebního lídra sociální demokracie Lubomíra Zaorálka znovu do strany přijat nebude. Ani podle premiéra Bohuslava Sobotky by ČSSD neměla přijímat lidi, kteří na ni opakovaně útočili. Uvedli to v dnešních diskusních televizních pořadech. Paroubek dnes ČTK řekl, že být na jejich místě, tak se snaží každou ruku, která se jim nabízí k pomoci, využít.

Michal Nesvadba a jeho představení.

Michal z Kouzelné školky má k Příbramsku blízký vztah

Příbram - Herec Michal Nesvadba navázal na rodinnou tradici a podobně jako jeho otec Miloš se věnuje pořadům pro ty nejmladší diváky. Baví děti již přes třicet let. Od roku 1999 je výraznou tváří televizního pořadu Kouzelná školka a díky tomu znají Michala všude, kde se objeví.

Jan Onder.

Děti mohou oslavit svůj svátek tancem

Mladá Boleslav - ŠKODA Muzeum připravilo na oslavu svátku dětí hodinu plnou tance a pohybu s oblíbeným tanečníkem a choreografem Honzou Onderem. Show navazuje na úspěšný televizní pořad Taneční hrátky s Honzou Onderem.

Zbigniew Czendlik

Za knězem do kina

Besedu s knězem Zbigniewem Janem Czendlikem mohou lidé navštívit v Bruntále ve čtvrtek 25. května v 19 hodin v kině Centrum.

Tvarůžkový festival v Olomouci

Tvarůžkový festival zaplnil centrum Olomouce

Druhý ročník tvarůžkového festivalu zaplnil Horní i Dolní náměstí v Olomouci. Letos se prodloužil na dva dny a nabídl návštěvníkům speciality z tvarůžků na slano i na sladko, výběr více než dvaceti restaurací či bister a bohatý kulturní program.