Kreativ

ŠTÍTEK: účes

Ilustrační foto

Podzimní účesové trendy ovládnou vlny a mikáda

Praha – Podzimní kadeřnické trendy budou ve znamení mikád a vln. Účesy dostanou přirozený nádech, který se dotkne i barev. Převládat budou kávové odstíny a zesvětlené konečky, které jsou přirozenější variantou tzv. stylu ombré, kdy tmavá barva přechází do světlé. Nové trendy v účesech na veletrhu World of beauty & spa předvedli kadeřníci ze studia Bomton.

KlOKan open air v Lanškrouně.

KlOKan do Lanškrouna přinesl dobrou zábavu

Lanškroun /FOTOGALERIE/ – Sobota byla létem provoněný den. A tak se pořadatelé festivalu klOKan těšili na první návštěvníky. „Tento rok jsme ´klokana´ obohatili o nové dílny. Nejen děti zručně malovaly na zrcátka, dřevěné klokany, keramiku, skládaly kusudami. Úspěšné bylo také stanoviště ´uprav fasádu´, kdo měl odvahu, nechal si učesat punkový účes, uplést africké copánky, nakreslit tetování hennou nebo si nechat pomalovat obličej a změnit se třeba v pavouka," připomínají úspěšné novinky Veronika Beranová a Lucie Šternástková.

Díky šikovným rukám kadeřnic z kadeřnictví KLIER získaly ženy atraktivní účes, díky kosmetičkám z obchodu Yves Rocher zase profesionální nalíčení.

Proměna žen, část pátá

Když se dostavily všechny účastnice projektu Proměna žen před týdnem do Bredy, zůstali ostatní v němém úžasu. Úbytek váhy byl u všech markantní. Ovšem to nikdo netušil, co bude následovat. /FOTOGALERIE/

Ilustrační foto.

Noste krásné poprsí i bez pomoci plastiky

V dnešní době se mnoho žen věnuje své postavě ve fitness centrech, investuje do kosmetiky, účesu, kvalitního oblečení. Cílem může být snaha uspět v práci, najít nového partnera, ale také zapadnout do společnosti, ve které se pohybujeme, či nutnost účastnit se na různých pracovních či společenských aktivitách.

Petr Pýcha na úvodním tréninku kolínských hokejistů.

První dostaveníčko Kozlů: proslov, teplákovky a fotbálek

Kolín - „Ty jsi pěkně opálený." „A ten účes, hmm." Jedna ironická poklona za druhou. A přesně tak to ve čtvrtek hučelo před posilovnou kolínského zimního stadionu. Neměla tam ale dostaveníčko skupinka dívek atletek, nýbrž jednadvacítka kolínských hokejistů. Červencové volno skončilo a na úvodním tréninku je přivítal trenér Václav Rác, manažer Jakub Plašil a vedoucí týmu Rudolf Musílek.

Při víc než hodinové noční tajuplné procházce hradem Buchlov si mohli návštěvníci užívat hraných veselých i vážných pověstí a také zhlédnout vystoupení moravské šermířské skupiny a ohnivou show.

Noci s černou paní na starobylém hradě Buchlově

Buchlov - Pověst o černé paní buchlovské stejně jako další zkazky a příběhy hradu Buchlova nevymizely mezi lidmi ani přes hradby staletí. Díky správě hradu a občanského sdružení HB Collegium si mohlo 1500 návštěvníků užívat v památkovém objektu tradiční Buchlovské noci s černou paní.

David Přibyl

Nechtěli ho. 'Ale zášť vůči Hradci? Vůbec ne,' říká Přibyl

Východní Čechy /ROZHOVOR/ – Pan Nenápadný. Před zápasem určitě. Po něm taky. V kabině rozhodně nebude bušit do stolu a hulákat, že soupeř musí dostat na budku. V civilu u něj nečekejte  žluté boty s ohromnou špičkou a extravagantní účes. Normální chlap, co zapadne v davu, řekli byste.

První ročník Ostrakonu v Ostravě.

Anime a manga: v zajetí japonské kresby

Ostrava - Anime a manga, jeden japonský výtvarný styl s tím rozdílem, že mangu si můžete přečíst na papíře, zatímco na anime se podíváte na televizní obrazovce. Japonský fenomén komiksů a animovaných seriálů se stále častěji dostává i do našich končin.

Ilustrační foto.

Chystá se show - krása účesů i módní přehlídka v Hradci

Hradec Králové – Ve středu 17. července  od 18 hodin pořádá profesionální modelingová agentura D&D Hradec Králové ve spolupráci s restaurací Cartellone v prostorách hotelu Okresní dům speciální ukázkovou kadeřnickou, make up a fashion show.

Lak na vlasy Lybar se stal součástí prestižního kalendáře Slavné lokální značky, který jako reflexi na zajímavou minulost vydalo město Ústí nad Labem.

Made in Ústí nad Labem: Lybaru se prodalo sto milionů

Ústecko - Lybar, lak na vlasy. Za „socíku" ho znaly všechny slečny a paní. Ostatně, nic lepšího tu nebylo a když, shánělo se to moc špatně. Ačkoliv patří ke skutečně legendárním výrobkům tehdejšího Spolku pro chemickou a hutní výrobu (Spolchemie), moc dobrou pověst neměl.

Romana Špiříková před a po proměně.

Změnit střih, nalíčit a třetí proměna s Deníkem je zde!

Krnov /ANKETA/ - Redakce Deníku uveřejnila před časem výzvu pro zájemkyně, které by rády vyzkoušely změnu své vizáže za pomoci profesionální kosmetičky a kadeřnice. V rámci vyhlášené Proměny s Bruntálským a Krnovským deníkem byly vybrány tři čtenářky, kterým nevadilo případné zkrácení účesů a výraznější změna barvy. Nyní si přiblížíme jak probíhala proměna u poslední účastnice.

Ilustrační foto

Tři hosté ze čtyř dýško obsluze nechají. Zpravidla do deseti procent

Ostrava - Dýško. Zpravidla se jedná o samozřejmost, kterou hosté restaurací nechávají při odchodu na přilepšenou obsluze. Podle průzkumu gastronomického portálu Alakarte.cz většina lidí dobrovolně zaplatí k celkové útratě navíc ještě zhruba dalších pět až deset procent. Skoro čtvrtina lidí však nedává nic. Deník vyrazil do ostravských podniků.

Jana Vrbová po proměně.

Proměna s Deníkem 2013 Jany Vrbové

Nový Jičín - Léto je za dveřmi a s ním přichází také další ročník Proměny s Novojičínským deníkem. I tentokrát jsme vybrali čtyři předplatitelky, které jsme svěřili do péče zkušených kadeřníků a kosmetičky, aby v nich nalezli a vyzdvihli jejich přirozený půvab.

Tereza Gottvaldová před a po proměně.

Druhá proměna s Deníkem

Krnov /ANKETA/ - Jak se promění žena pod rukama kosmetičky a kadeřnice si vyzkoušely tři čtenářky našich novin. Nyní vám představujeme výsledky druhé proměny.

Lenka Kozelková po proměně

Proměna s Deníkem 2013 Lenky Kozelkové

Nový Jičín - Léto je za dveřmi a s ním přichází také další ročník Proměny s Novojičínským deníkem. I tentokrát jsme vybrali čtyři předplatitelky, které jsme svěřili do péče zkušených kadeřníků a kosmetičky, aby v nich nalezli a vyzdvihli jejich přirozený půvab.

Účastnice projekt Proměna žen. Zleva: Alena Adamcová, Ivana Kubíčková a Ladislava Sobolová.

Proměna žen, část druhá

Opava – Ať si říká kdo chce, co chce, jsou statečné. Soutěžící našeho projektu Proměna žen se rozhodly do jisté míry obětovat soukromí.

Příběh Coco Chanel uvedou 13. června v divadle Semafor. Jednu z hlavních rolí, mladou módní návrhářku Coco, ztvární Michaela Dolinová.

Herečka Michaela Dolinová: Dávám si daleko větší pozor, co, kdy a kde řeknu

Praha /ROZHOVOR/ - Její jméno nesou drahé parfémy, dodnes je považována za módní ikonu, která přišla s revolučními myšlenkami v oblékání žen, v účesech, ale i v kapitalistickém myšlení. Byla úspěšná, pracovitá, muži i ženami obdivovaná… V nitru duše však toužila po jediném po lásce a spokojeném rodinném životě. Ačkoli se jí všechno, na co sáhla, dařilo, toho, po čem opravdu prahla, se jí nikdy nedostalo.

Nevěsty na zámku II. - Módní přehlídka svatebních šatů na zámku v Lužanech.

FOTOGALERIE: Nevěsty z Klatov obsadily zámek

Lužany - Netradiční příjezdy nevěst, přehlídka dvacítky svatebních šatů, pánské obleky, úchvatné účesy a mnoho dalších zážitků přinesl sobotní svatební veletrh na zámku v Lužanech u Přeštic. 

Svatební veletrh v Lužanech

OBRAZEM: Zámek v Lužanech obsadily nevěsty

Lužany - Netradiční příjezdy nevěst, přehlídka dvacítky svatebních šatů, pánské obleky, úchvatné účesy a mnoho dalších zážitků přinesl svatební veletrh na zámku v Lužanech u Přeštic na Plzeňsku.

Svatební veletrh v Lužanech

Zámek v Lužanech obsadily nevěsty

Lužany - Netradiční příjezdy nevěst, přehlídka dvacítky svatebních šatů, pánské obleky, úchvatné účesy a mnoho dalších zážitků přinesl sobotní svatební veletrh na zámku v Lužanech u Přeštic.

Ilustrační foto

Zničené vlasy pomůže ošetřit brazilský keratin

Keratin je základní složkou jak vlasů, tak nehtů. Dodává poškozeným vlasům to, co jim schází. Napomáhá jejich regeneraci. Jedná se o produkt zcela přírodní a k vlasům velmi šetrný. Vrací jim lesk, sílu a vitalitu.

Miloslava Kadaňová z Třebomyslic

Proměněny. Teď budou čtenáři volit svoji Miss Proměny

Klatovsko – Pěti ženám z Klatovska jsme umožnili změnit jejich účes i vizáž v rámci projektu Změňte se s Deníkem, do kterého se přihlásily. Nyní bude na čtenářích, aby vybrali tu proměnu, která se jim nejvíce líbila.

Ilustrační foto.

Maďar uprchl z německé káznice s doklady českého spoluvězně

Drážďany - S použitím neobvyklého triku uprchl ve středu z káznice v Drážďanech maďarský vězeň. Využil podobnosti s českým spoluvězněm, který měl být ten den propuštěn. S propouštěcími doklady Čecha pak pohodlně odešel z věznice. Informoval o tom dnes list Sächsische Zeitung.

ÚČESY JAKO Z JINÉ GALAXIE vytvářeli kadeřníci a kadeřnice na dalším ročníku soutěže Zlatý hřeben 2013 pořádané v Litoměřicích Střední a mateřskou školou o. p. s.

FOTOGALERIE: Galaktické účesy oslňovaly

Litoměřice - Účesy jako z jiné galaxie vytvářeli kadeřníci a kadeřnice na dalším ročníku soutěže Zlatý hřeben 2013 pořádané v Litoměřicích Střední a mateřskou školou o. p. s.

Ilustrační foto.

V lešenském zámku loni vstoupilo do manželství 24 párů

Lešná – Čtyřiadvacet párů oddali loni v zámku Lešná u Valašského Meziříčí. A zájem snoubenců roste, takže letos bude číslo ještě vyšší. Tamní pracovníci se proto rozhodli vyjít budoucím novomanželům vstříc a uspořádali ve slavnostně vyzdobených komnatách prezentaci svatebních salónů.