Kreativ

ŠTÍTEK: Zdeňka Marková

Ilustrační foto

Žena rodila na pokoji, sál byl plný

Sokolov - Porod na pokoji a dětské oddělení plné novopečených maminek. Tak to vypadalo během uplynulých čtrnácti dnů v sokolovské nemocnici. V Karlovarském kraji totiž fungovaly kvůli opravám pouze dvě porodnice ze čtyř.

Zdeňka Marková, mluvčí Karlovarské krajské nemocnice.

Otázka pro Zdeňku Markovou

Cheb -Na odděleních ARO a jednotkách intenzivní péče nemocnic v Chebu a v Karlových Varech jsou zakázené návštěvy.

Ilustrační foto

Další člověk se nadýchal zplodin z plynové karmy

Cheb, Střížov –V případě plynných paliv jsou podle nové legislativy od ledna 2011 provozovatelé povinni čistit nebo kontrolovat spalinové cesty jednou ročně bez ohledu na výkon připojeného spotřebiče, varovalmluvčí hasičského záchranného sboru.

Pohled na hlavní vstup Regeneračního centra.

Relaxační centrum nebude

Nové Město na Moravě - Novo〜městští radní zastavili přípravy ke stavbě dlouho očekávaného relaxačního centra. Proti jeho výstavbě zvedlo ruku na aktuálním zasedání zastupitelstva patnáct z jedenadvaceti politiků.

Dítě popálila elektřina

Karlovarský kraj - Šestiletého chlapce z Aše poranil elektrický proud, když neopatrně sáhnul na domácí vánoční osvětlení. Popáleniny jsou třetího stupně

Ilustrační foto

Chlapce popálil proud, sahal na vánoční osvětlení

Aš – Vánoční osvětlení znamená nejen hezkou dekoraci, ale také možnost úrazu. Přesvědčila se o tom rodina z Aše, když se šestiletý chlapec neopatrně dotkl vánočních světýlek a popálil jej elektrický proud.

V regeneračním centru v Novém Městě na Moravě by návštěvníci měli podle původního projektu  najít nejen wellness a fitnes zónu, ale i hotel.

Projekt regecentra je pro nové vedení Města drahý

Nové Město na Moravě – Nad výstavbou regeneračního centra v Novém Městě visí otazník. Pro nové vedení radnice, které se utvořilo po podzimních komunálních volbách, je investiční záměr bývalých zastupitelů města příliš finančně náročný.

Jiří Maděra

V Novém Městě jsou první vyjednávání u konce

Nové Město na Moravě – Přestože nedošlo k definitivnímu rozhodnutí, první jednání zvolených zástupců politických stran už proběhla. Spolupráci na příští čtyřleté volební období podepsali zástupci ČSSD, TOP 09, SNK pro obce a KDU – ČSL.

Jiří Maděra

Druhý místostarosta ve Městě? Když, tak neuvolněný

Nové Město na Moravě – Ve městě dojde ke změně na postu starosty. Končí Zdeňka Marková (SNK a SNK ED). Na její místo na radnici usedne Jiří Maděra (ČSSD), který není novou tváří v komunální politice. Členem zastupitelstva Nového Města na Moravě je od roku 2006.

Ilustrační foto

ČSSD si připsala vítězství ve Městě

Nové Město na Moravě – Sociální demokraté slaví vítězství v komunálních volbách v Novém Městě na Moravě. Získali šest mandátů. K ovládnutí radnice ale potřebují sehnat podporu rovnající se síle dalších šesti mandátů.

V Novém Městě na Moravě o víkendu slavnostně odhalili pamětní desku, která je věnována veliteli četnictva a účastníkovi partyzánského odboje - Hynku Hájkovi.

Novoměstští věnovali desku Hynku Hájkovi

Nové Město na Moravě /FOTOGALERIE/ - V Novém Městě na Moravě o víkendu slavnostně odhalili pamětní desku, která je věnována veliteli četnictva a účastníkovi partyzánského odboje - Hynku Hájkovi.

Soukromý investor se ujal nevyužívané lokality mezi Novým Městem a Maršovicemi, pojmenované Nad městem, kde vzniklo kolem třiceti volných stavebních pozemků.

Nad Novým Městem si lidé postaví domy

Nové Město na Moravě – Před dvěma lety Nové Město na Moravě doprodalo poslední volné stavební parcely na Brožkově kopci s tím, že další volná místa k výstavbě rodinných domů zatím nemá.