![](https://g.denik.cz/51/e0/230409pivo_prazena-list-l.jpg)
Sládek: Malé pivovary více spolupracují
Na historicky první lomnické pivní slavnosti přijelo šest Karlovarských a jeden Plzeňský pivovar
Na historicky první lomnické pivní slavnosti přijelo šest Karlovarských a jeden Plzeňský pivovar
Roberto Santibanez je propagátor moderní mexické kuchyně. Chce lidem ukázat, že mexická kuchyně je pestrá a komplexní stejně jako Mexiko samotné.
PARDUBICE - Hepčík, ozývá se v těchto dnech všude kolem nás. Zkrátka nastalo období, v němž se nejvíce projevují pylové alergie. Kromě kýchání teče dětem i dospělým z nosu, slzí jim oči, trápí je ekzémy a zlobí průdušky.
HRANICKO/PŘEROVSKO - Starostové chtějí, aby dřeviny vrátily obcím jejich původní krajinný ráz.
PŘEROVSKO/HRANICKO - Starostové chtějí, aby dřeviny vrátily obcím jejich původní krajinný ráz.
ZLÍN - Ovládnout kuchařské umění pomáhala začátečníkům ve Zlíně profesionálka. V sobotu se totiž v tamním Dětském centru Burešov konala Hera Sobotní škola pečení.
Slečna Alžběta Kučerová odjela do Londýna přesně před devíti lety. Nevěděla, jak dlouho zůstane a kde přesně by mohla pracovat. Jako čerstvá absolventka střední školy neměla žádnou praxi.
HRADEC KRÁLOVÉ - Česká asociace hasičských důstojníků již tradičně vyhlašuje pátek 13. dubna 2007 jako „Den požární bezpečnosti“. Většina lidí považuje pátek třináctého za nešťastný den. Hasiči se snaží tuto pověru nešťastného pátku zlomit a poskytnout veřejnosti prostřednictvím sdělovacích prostředků informace o požárech a jiných mimořádných událostech ( jak jim předcházet a jak se při nich chovat).
TÁBOR- Trendem ve vaření je rychlá a pohodlná příprava. Tomu odpovídá již rozporcovaná drůbež
ODRY - Vyčištěním studánky se rozhodli přivítat nástup jara členové oderské organizace svazu ochránců přírody.
Obstarat si návod na výrobu pervitinu není v současné době vůbec těžké.
HODONÍNSKO - Od pátku platí vyšší ceny zemního plynu