Kreativ

ŠTÍTEK: veletrh

Ilustrační foto

Práci i vzdělávání najdete na veletrhu 29. ledna

I když práci nehledáte, přijít na veletrh se vyplatí! To je heslo organizátorů veletrhu práce a vzdělávání s názvem Klíč k příležitostem, který se letos koná 29. ledna od 10 do 18 hodin v TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech.

Svatba. Ilustrační foto.

Starý Bohumín hostí svatební veletrh

Módní přehlídka a výstava svatebních šatů, kosmetické a kadeřnické služby, cukrářské výrobky, výběr snubních prstenů. Počtvrté se ve Starém Bohumíně koná „Svatba na hranici“, česko-polský svatební veletrh. V hotelu Pod Zeleným dubem, v neděli 26. ledna. 

Na veletrhu to ho bylo k vidění spoustu, mimo jiné se tam prezentovala také Zoo Jihlava.

OBRAZEM: Na brněnském veletrhu lidé dostali i pozvánku do jihlavské zoo

Neuvěřitelné třicáté narozeniny oslavil mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu Go a jen o rok méně s ním i mezinárodní veletrh turistických možností v regionech Regiontour. Pravidelně se s oběma konají vždy v půlce ledna i jejich doprovodné festivaly Reg Food Fest a Go Kamera. Jubilea Go se v areálu brněnských veletrhů a výstav i letos zúčastnilo mnoho vystavovatelů, mezi nimiž nechyběla ani ZOO Jihlava.

Zahájení veletrhů GO a REGIONTOUR na brněnském výstavišti.

Tip na neděli 19. ledna: Naplánují dovolenou. Na veletrzích

Už jen poslední možnost mají lidé v neděli devatenáctého ledna na návštěvu letošního ročníku veletrhů cestovního ruchu Go a Regiontour a dalších akcí v pavilonech P a F na brněnském výstavišti. Lidé si například vyzkouší různé gastronomické dobroty nebo naplánují dovolenou po České republice či zahraničí.

Svatební veletrh v Litomyšli.

Pátý Svatební veletrh v Litomyšli zve k návštěvě

Víkend 18. ledna a 19. ledna bude na zámeckém návrší a v sálech Evropského školícího centra v Litomyšli patřit 5. ročníku úspěšného svatebního veletrhu v Litomyšli, který nese podtitul Svatba a párty.

Svatební veletrh se bude konat v Petrof Gallery v Hradci Králové.

Chystá se: Tak trochu jiný svatební veletrh

/POZVÁNKY/ Skutečný svatební veletrh se vším, co k němu patří, to bude Svatbárium. Tak trochu jiný svatební veletrh se bude konat v sobotu 25. ledna od 9 do 18 hodin v Petrof Gallery v Hradci Králové. Návštěvníci se mohou těšit na veletrh plný nápadů, inspirace, originality a hlavně praktických rad, které ani internet netuší. Chybět nebudou ani přednášky, workshopy a osobní setkání.

Svatební veletrh.

Českobudějovické výstaviště bude hostit svatební veletrh

Českobudějovické výstaviště v sobotu 11. ledna od 10 do 18 hodin zaplní květiny, dorty, bílé šaty a hlavně odborníci z řad vizážistů, návrhářů, kadeřníků či fotografů. Koná se tady svatební veletrh, největší na jihu Čech.

Fiktivní firma Devil chocolate z Vlašimi. Foto:

Ďábelská čokoláda z Vlašimi ohromovala na veletrzích

Devil chocolate. Právě tak nazvali žáci čtvrtého ročníku Ekonomického lycea na Obchodní akademii Vlašim svou fiktivní firmu, s níž reprezentovali školu při mezinárodním veletrhu v Nitře. Mezi dalšími „vymyšlenými“ obchodními společnostmi ze škol celkem osmi zemí, získali mladí Vlašimáci druhé místo.

Charitativní projekty nejsou Miladě Sokolové cizí.

Kabelkový veletrh ráda podpořím, říká radní Milada Sokolová

Kabelkový veletrh Deníku je tradiční charitativní akcí Deníku. V rámci Olomouckého kraje ho organizuje redakce Olomouckého deníku. Jedním se sběrných míst je letos premiérově i Turistické informační centrum v Prostějově, které pomohla zajistit náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Přijít si pro radu i vyzkoušet techniku mohou vinaři na Vinařském veletrhu příští týden v Mikulově.

Vinaři nakoupí traktory i sudy. Na veletrhu v Mikulově

Mikulov – Vyzkouší si malotraktory, prohlédnou si dřevěné i betonové nádoby na víno nebo lahvovací linku v provozu. Profesionální vinaři i ti, kteří vyrábí víno jen pro zábavu, míří na Vinařský jarmark. Uskuteční se v úterý v areálu Vína Mikulov od deseti hodin do tří odpoledne.

Veletrh v Sokolově

Role veletrhu se trochu obrátily

Lidé bez zaměstnání, studenti, ale i ti, kteří práci mají a pouze uvažují o případné změně. Taková byla skladba návštěvníků Veletrhu pracovních příležitostí, který připravila Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje.

Kabelkový veletrh Deníku v Opavě, OC Breda & Weinstein, pátek 15. listopadu 2019.

Kabelkový veletrh Deníku opět rozdával radost

/FOTOGALERIE/ Vybraná částka 91 855 korun poputuje na pomoc Zdeňkovi Pavelkovi mladšímu. Kabelkový veletrh letos opět podpořil také hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák, který přispěl deseti tisíci korunami.

Ilustrační foto.

Jak obdivovat Prahu ze středočeských kempů? Němci dostanou návod

Která oblast Evropy je zaslíbená pro zážitky z turistického poznávání či cestování s karavanem? Půvabné oblasti kousek za Prahou! Takové je poselství, jež pojedou zástupci Středočeské centrály cestovního ruchu tlumočit do Německa zájemcům o cestování.

Ilustrační foto.

Veletrh práce a vzdělávání

S rozhodováním, jakou střední školu si vybrat a které povolání by je bavilo, pomůže žákům osmých a devátých ročníků základních škol Veletrh práce a vzdělávání v Kroměříži.

Od odvozu na místo obřadu až po hostinu po prvním manželském polibku. Vše potřebné si mohli zamilované páry vybrat na sobotním svatebním veletrhu v brněnském hotelu Courtyard.

Zástup svatebních šatů? Dřív to bylo jednodušší, byly jen dvoje, směje se žena

Brno /VIDEO/ - Zářivě bílé svatební šaty i oblek skvěle padnou, svatebčané se dobře baví v nádherně zdobených prostorách a prstýnky, které si při obřadu zamilovaný pár nasadí, se zářivě třpytí. Dokonalý svatební den přesně podle svých představ si mohli Brňané v sobotu naplánovat na svatebním veletrhu v brněnském hotelu Courtyard.

Svatební veletrh a den otevřených dveří v salonu Ariana.

Salon Ariana uspořádal svatební veletrh

V prostorách svatebního salonu Ariana v opavské Krnovské ulici odstartoval v pátek 8. listopadu odpoledne den otevřených dveří spojený se svatebním veletrhem.