Kreativ

ŠTÍTEK: vodka

Vodka 42 Blended

Nejlépe oblékanou lahví je Vodka 42 Blended

Krásné Březno –V české národní soutěži o nejlepší obal roku, pořádané obalovým institutem Syba, získala Vodka 42 Blended v nové lahvi titul Obal roku 2010 v kategorii spotřebitelské obaly.

Ve sviadnovské tělocvičně skončil další ročník Zimní ligy v nohejbale trojic.

Nohejbalisté SKP první

Sviadnov – Nohejbalisté Nového Jičína se stali vítězi dalšího ročníku zimního nohejbalového turnaje Vodka Helsinki liga v nohejbale trojic.

Ilustrační foto

Mladík vypil deci vodky a vydal se na cestu

Plzeň – V síti strážníku uvízl v sobotu nad ránem v Plzni na Doubravce opilý řidič. Pozornost hlídky upoutal nejistým způsobem jízdy a nerozsvíceným předepsaným osvětlením.

Ilustrační foto.

Z restaurace odnesl peníze, vodku a rum

Valašské Meziříčí – Do restaurace v ulici Kouty ve Valašském Meziříčí se v noci na čtvrtek vloupal prozatím neznámý darebák. Podle vsetínské policejní mluvčí Ludmily Brousilové zloděj do podniku vlezl přes okno a vše důkladně prohledal.

Ilustrační foto

Likérky: Ceny rumu, vodky i zelené se zvýší

Praha – Výroba některých menších tuzemských likérek loni klesla až o třetinu.Uvedlo to v pondělí Sdružení výrobců lihovin (SVL) sdružující tři desítky menších producentů.

Ilustrační foto

Whisky s vodkou aneb Démon alkoholu pohledem filmařů

Opava - Opavský filmový klub nabídne tentokrát poněkud neobvyklou ochutnávku, totiž Whisky s vodkou. Jedné se o melancholickou německou komedii poměrně úspěšného režiséra Andrease Dresena, za niž získal na filmovém festivalu v Karlových Varech Cenu za nejlepší režii.

JEN  POD LEHKÝM OTEVŘENÝM STANEM míchali drinky účastníci národního finále Finlandia Vodka Cupu. Letos v Harrachově jim počasí s teplotami kolem nuly relativně přálo. Vítězem a obhájcem loňského prvenství se stal Milan Zaleš.

Barmani v národním finále míchali drinky u sjezdovky

Harrachov – Drinky, šejkry, bezpočet ingrediencí a šikovné ruce barmanů. To vše na baru pod otevřeným nebem. Národní finále Finlandia Vodka Cupu se po loňském klání ve Špindlerově Mlýně letos přesunulo do skiareálu pod Čertovu horu.

Ilustrační foto.

Likérka z Března neodchází

Krásné Březno – Likérka Granette v Krásném Březně zavírá. Po 164 letech přesouvá své aktivity do Prostějova. Pětašedesát lidí tu přijde o práci. Klášterní tajemství, Napoleon, Vodka 42 a především Stará myslivecká už nebudou tradičním rodinným stříbrem Ústí nad Labem. Přesně tato zpráva se rozšířila po krajské metropoli.

Ilustrační foto

Salám, stehna i vodku si nacpal do kalhot

Zlín – Velkou hostinu si zamýšlel udělat třiatřicetiletý muž. V jednom zlínském supermarketu uzmul v pondělí 4. ledna celou štangli salámu, balíček uzených kuřecích stehen a k tomu láhev vodky.

Ilustrační foto.

Likérka z Března neodchází

Krásné Březno – Likérka Granette v Krásném Březně zavírá. Po 164 letech přesouvá své aktivity do Prostějova. Pětašedesát lidí tu přijde o práci. Klášterní tajemství, Napoleon, Vodka 42 a především Stará myslivecká už nebudou tradičním rodinným stříbrem Ústí nad Labem. Přesně tato zpráva se rozšířila po krajské metropoli.

Veverka obecná.

Rusy před opilstvím varuje veverka v deliriu

Moskva - Před alkoholem varuje Rusy už i opilá veverka. Přinejmenším ta, která se, zjevně po mnoha sklenkách na kuráž, chopila hlavní role ve snímku, natočeném za honorář od ministerstva zdravotnictví. Výběr herce není náhodný: deliriu tremens se v Rusku říká „běločka“, tedy doslova „veverka“.

Policisté včera při bezpečnostní akci v Jindřichově Hradci na nábřeží zadrželi řidiče, který měl pozitivní dechovou zkoušku. Na snímku vyhodnocují měření přístroje.

Dvě vodky a pár pivek znamenaly konec řidičáku

Jindřichův Hradec – Hned čtvrtý řidič, kterého včera dopoledne dopravní policisté kontrolovali na jindřichohradeckém nábřeží v rámci preventivní akce, měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol.

Den čtrnáctý: Stůl jak pro krále. Holubce i vodka

Zlín /FOTOGALERIE/ - Vstáváme v 6 hodin ráno a nejde elektřina. Včera byla bouřka. Na to, že je pátek 6. srpna, a část naší dobrovolnické skupinky odjíždí dnes po obědě z Ukrajiny domů, to není moc příjemné. Nakonec ale mají kamarádi štěstí. Proud se zapíná a oni se mohou před jízdou aspoň osprchovat.

Ilustrační foto.

Několik pohádek o láhvi vodky

Svitavy – Zřejmě neodolatelná chuť napít se vodky přiměla pětadvacetiletého muže k údajné krádeži ve svitavském supermarketu.

Ilustrační foto

Ještě jim nebylo osmnáct. Ale opili se v podchodě

Brno - Láhev rumu a taky láhev vodky si v noci na dnešek rozhodla v podchodu v Louční ulici v Brně vychutnat trojice přátel. Nikdo z nich přitom nebyl ani dost starý na to, aby si alkohol mohl koupit v obchodě.

Ilustrační foto

Děti si prázdniny zpestřily lahví vína, vodky a rumu

Brno – Sedm dětí mladších osmnácti let a jedno, kterému ještě nebylo patnáct popíjely v úterý večer v parku Poznaňské ulice v brněnských Žabovřeskách. Jejich večerní zábava se ale nelíbila lidem z okolních domů a přivolali hlídky strážníků a policie.

Ilustrační foto

Zapomeňte na ovoce, na trh míří vodka s příchutí masa

Wasilla (Aljaška) - Připravte své chuťové pohárky na koktejly pro masožravce. Právě pro ně uvedla na trh americká výrobna lihovin Alaska Distillery ve městě Wasilla vodku s příchutí uzeného lososa. Učinila tak zhruba rok poté, co lihopalna Black Rock Spirits sídlící v Seattlu představila svou šunkovou vodku, píše dnes agentura AP.

Ilustrační foto

Žena z Bílina se napila a bodla muže do hrudníku. Dostala 11 let

Ústí nad Labem, Bílina – Buď její druh spáchal sebevraždu, nebo ho někdo zabil, to Jana Mikleová z Bíliny neví. Naopak jasno má senát ústeckého krajského soudu. Poslal ženu na 11 let za mříže. Žena si nechala lhůtu a rozmyslí se, jestli se odvolá.

Lucie Vinterová

Dříve se pila vodka z půllitrů jako dnes pivo

Tachovsko/Moskva - Jako studentka Lomonosovovy univerzity odjela z Tachova poznávat Rusko a jeho hlavní město Moskvu. Sledujte s námi, co studentku potkává na cestách a s čím vším se setkává.

První zápasy semifinále CD futsalové ligy, 8. dubna 2010.

FOTOGALERIE: Green Bar se pasoval do role favorita

Kutná Hora - Vúvodním semifinále Club Deportivo futsalové ligy se vdramatické bitvě přiklonilo vposlední minutě štěstí na tým STS Chvojkovice, který gólem zpenalty vyhrál nad Restaurací Na Valech 4:3. Po druhém semifinálovém utkání rozhodně hráče Green Baru hlava po Vodce se semtexem za 35 nebolela. Barmani si do odvety odnesli slušný náskok 5:0.

Ilustrační foto

Odposlechy jsou pro obžalované oprátkou

Ústí nad Labem - Prodej více než 12 000 litrů nelegálně vyrobeného alkoholu značek Český tuzemák, Vodka M. K., Vodka B. O. M. E., České jablko, Česká meruňka, Česká vodka a rum John Silver, vyžaduje neustálé telefonování. To nakonec může obžalované usvědčit.

Ilustrační foto

Vyráběli načerno tisíce litrů kořalky, hrozí jim léta vězení

Ústí nad Labem - Kvůli více než 12 000 litrům nelegálně vyrobeného alkoholu značek Český tuzemák, Vodka M.K., Vodka B.O.M.E., České jablko, Česká meruňka, Česká vodka a rum John Silver, se ocitli před ústeckým krajským soudem Vladimír Gýna, Martin a Milan Kratochvílovi z Mostu a Jan Kruliš z Břvan. Hrozí jim až osm let vězení.

Ilustrační foto.

Pijákům vodky v Rusku nastávají suché časy

Moskva – V Rusku, ráji vodky, se šéf vlády Vladimir Putin postará o suché časy. Bývalý vládce Kremlu ohlašuje velkou ofenzivu proti pijáctví v zemi. Do roku 2020 chce konzumaci alkoholu u svých krajanů snížit na méně než polovinu, napsala agentura DPA.

Ilustrační foto

Z restaurace u sadského jezera bral peníze i vodku

Sadská - Poměrně slušně se napakoval zloděj, který navštívil restauraci u sadského jezera v době od čtvrteční druhé odpoledne do páteční deváté ráno. Jen v hotovosti si odnesl 60 tisíc korun.