Kreativ

ŠTÍTEK: Přítluky

Ilustrační foto

Slavoj opět prohrál a již nevede tabulku

BŘECLAVSKO - Druhá ztráta stála Velké Pavlovice místo na čele tabulky. Ve stejné soutěži uspěl jen Lanžhot proti Tvrdonicím. Přítluky vyhrály ve Velkých Bílovicích a vykročily za záchranou v I. B třídě.

Ilustrační foto

Na Hlohovec i Lanžhot čeká utkání pravdy

BŘECLAVSKO - fotbalové soutěže se dostávají do finiše. Na hřištích klubů z Břeclavska se o víkendu rozhoří bitvy, které rozhodnou o lepším či horším umístění týmů v tabulce. A že se mají diváci na co těšit. Boje o záchranu, kterých bude k vidění nejvíce, si nic nezadají s těmi o postup.

Ilustrační foto

Slavoj vyhrál v Kosticích a zvýšil náskok v tabulce

BŘECLAVSKO - Velkopavlovický Slavoj si poradil v Kosticích a na své pronásledovatele má již čtyřbodový náskok. Lanžhot doma překvapivě porazil Rohatec a zdá se, že záchranu ještě nevzdává. Podivín vedl ještě patnáct minut před koncem na svém hřišti 3:0. Pak ale přišel nevysvětlitelný kolaps domácích hráčů, kteří nechali Vracov srovnat.

ilustrační foto

Bavory si zastřílely, odnesly to Přítluky

BŘECLAV - Kanonádu, která se v krajských soutěžích často nevidí, si vychutnali diváci v Bavorech. Deset gólů za zády hostujícího brankáře asi dlouho nezažili. Mikulov pokračuje v jarní spanilé jízdě, konečně také vyhrál i Hlohovec. Naopak Novosedly a Tvrdonice prožívají těžkou jarní krizi a příliš bodů si zatím nepřipsaly.

Nové Mlýny

Jezera lákají nejen turisty

NOVÉ MLÝNY - Realitní kanceláře rozprodávají pozemky u novomlýnských nádrží. Zájem je o stavby domů i o rekreaci.

fotbal2

Kostice porazil kuriózní gól

BŘECLAVSKO – Velmi podivná branka na hranici regulérnosti srazila do kolen Kostice. Jejich soupeř, domácí Velká nad Veličkou, je tak v tabulce přeskočil.