Kreativ

ŠTÍTEK: Petr Beran

Nadějná badmintonistka SKB Český Krumlov Sabina Milová.

Mezi staršími juniory se nejvíce dařilo Milové a Kukačovi

Českokrumlovsko – V druhé části ohlédnutí za minulou badmintonovou sezonou z pohledu umístění hráčů a hráček z našeho regionu na celorepublikových žebříčcích dnes pokračujeme kategorií starších juniorů do devatenácti let.

Nová část stomatologické kliniky je vybavena nejmodernější technikou.

Bolest zubů může být velký problém, ordinace mají plno

Rychnovsko – Přistěhovali jste se nebo jen chcete vyměnit zubaře? Obrňte si nervy, protože hledání není jednoduché a ani nemusí být úspěšné. Sehnat zubaře na Rychnovsku je velikým problémem. Většina z nich má totiž plno a další pacienty už nepřibírají. Někteří nové přijmou pouze v případě, že se někdo z jejich stávajících pacientů například odstěhuje nebo odejde jinam. To se však stává zřídka.

BOJ PAVLA KNOPA. Stříbrný liberecký závodník je nahoře.

Pavel Knop z Lokomotivy získal na mistrovství stříbro

Liberec – Na Mistrovství republiky ve volném stylu mladších žáků vybojoval Pavel Knop z Lokomotivy Liberec stříbrnou medaili. Šampionát pořádal Sokol Hradec Králové a Lokomotiva na něj vyslala dva své borce. U obou se tajně doufalo, že se umístí na medailových pozicích.

Ilustrační foto.

Plzeňský archiv vydal sborník zajímavých studií

Plzeň – Archiv města Plzně soustřeďuje a ochraňuje nejen důležité historické materiály, ale každoročně vydává sborník studií, které se zabývají významnými historickými událostmi západočeského regionu.