Kreativ

ŠTÍTEK: Petr Beran

V Havlíčkově Brodě padl masérský rekord

V Havlíčkově Brodě padl masérský rekord

Havlíčkův Brod (FOTOGALERIE) - V neděli krátce po šestnácté hodině padl v Havlíčkově Brodě masérský rekord, který bude zapsán do České knihy rekordů pelhřimovské agentury Dobrý den.

Ilustrační foto.

Jak se brání metropole před povodní?

Dubeč - Prahu v současné době chrání před povodní asi 17 kilometrů zábran. Jejich funkčnost Praha prověří při velkém protipovodňovém cvičení, které se chystá na sobotu 1. října.

Tři bronzové medaile si ze šampionátu na českokrumlovských kurtech odvezl křemežský mladíček Petr Beran.

Beran na šampionátu třikrát bronzový

Český Krumlov - Českokrumlovské badmintonové naděje zůstaly na domácích kurtech při Mistrovství České republiky třináctiletých tentokrát pod stupni.

Cena hejtmana Zlínského kraje členům ISZ Salvator 2010.

Hlasujte pro ty, kteří zachraňovali životy

Zlín – Hlasovací období Ceny Salvator 2010 – Ceny hejtmana Zlínského kraje odstartovalo právě v pondělí. Lidé mohou svým hlasem rozhodnout o vítězi v kategorii Občan.

Poděkování od matky zachráněného chlapce se sdělením, že je zcela v pořádku. To je pro Petra Berana z Otrokovic největší odměnou za to, že zachránil život sedmiletému dítěti.

Zachránce z Otrokovic je nominován na Cenu Salvator

Otrokovice – Cena Salvator je každoročně udělována nejen členům Integrovaného záchranného systému Zlínského kraje, ale i občanům, kteří mají mimořádnou zásluhu v oblasti ochrany života, zdraví, majetku či bezpečnosti obyvatel.

Důvod k úsměvu měla na krajském turnaji mladšího žactva teprve jedenáctiletá naděje křemežského Sokola - Petr Beran, jenž ve všech třech disciplínách vystoupal až na stupínek nejvyšší.

Křemežský Beran ovládl Sokolovnu

České Budějovice - Pětice zlatých medailí zamířila z krajské metropole do Křemže, Českokrumlovští stáli na nejvyšším stupínku celkem třikrát.

Z výroční schůze fotbalového oddílu Sokola Postřekov.

Fotbalisté Sokola Postřekov bilancovali

Postřekov /FOTOGALERIE/ – TJ Sokol Postřekov letos slaví sto let od svého založení. Součástí jednoty je i fotbalový oddíl, který si v roce 2011 připomene šedesát let činnosti, a ten svoji sezonu zakončil valnou hromadou v hotelu U Nádraží. O úplný závěr se postarají hráči při silvestrovském utkání.

Ilustrační foto

Šest medailí mířilo do Křemže

České Budějovice - Na kurtech českobudějovického Sokola se hrál republikový přebor žáků České obce sokolské (ČOS) v badmintonu.

Cyklistická Grand Prix 2010 na prostějovském velodromu

FOTO: Super cyklozávody diváky nepřitáhly

Prostějov – Na velodromu v Kostelecké ulici se konal v pátek a o víkendu skvěle obsazený mezinárodní mítink v dráhové cyklistice GP Prostějov. Šlo o závody, jediné svého druhu v Čechách, které letos navíc poskočily do prestižní 2. UCI kategorie. Zatímco cyklisté se na oválu mohli přetrhnout, Prostějovany jejich snažení nechalo povětšině absolutně chladnými. Zpoza ochranného hrazení je v akci po oba dny sledovaly jen malé hloučky diváků.

Vodáci o víkendu zahajovali sezónu. Z kempu v Královském Poříčí na jich na vodu v sobotu vyrazily zhruba tři stovky.

Víla odemkla Ohři, skočila do vody

Ohře - S velkým nadšením odstartovali vodáci letošní sezónu na řece Ohři. V sobotu ji slavnostně odemkli a hromadně si projeli úsek z Královského Poříčí do Lokte.

Vodáci o víkendu zahajovali sezónu. Z kempu v Královském Poříčí na jich na vodu v sobotu vyrazily zhruba tři stovky.

Víla odemkla Ohři, skočila do vody

Sokolovsko – /FOTOGALERIE/ S velkým nadšením odstartovali vodáci letošní sezónu na řece Ohři. V sobotu ji slavnostně odemkli a hromadně si projeli úsek z Královského Poříčí do Lokte. Kdo na vodu vyráží pravidelně, mohl si všimnout celé řady nových tváří. Byli mezi nimi nejen děti, ale také dospělí, jenž zlákalo dobrodružství a touha po čerstvých zážitcích.