Kreativ

ŠTÍTEK: automobil

Hrozivě vypadající nehoda uzavřela hlavní tah mezi Dobruškou a Novým Městem nad Metují.

VIDEO: Hlavní tah mezi Dobruškou a Novým Městem uzavřela srážka čtyř vozidel

/FOTO, VIDEO/ K nehodě tří osobních aut a jednoho nákladního spěchali ve středu ráno záchranáři na silnici I. třídy I/14 mezi Dobruškou a Novým Městem nad Metují. Ta musela být uzavřena. Zranili se tři lidé, z toho jednu ženu transportoval do nemocnice záchranářský vrtulník. Žena zůstala ve vraku zaklíněna, utrpěla těžké zranění.

Kolona na dálnici. Ilustrační foto.

Dálnici u Všestud zastavila vážná dopravní nehoda. Auto skončilo na střeše

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý ráno na dálnici D8 poblíž Všestud na Mělnicku. Auto při ní skončilo na střeše. Ředitelství silnic a dálnic Středočeského kraje informovalo, že dálnice je ve směru na Prahu uzavřena. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Pro jednoho ze zraněných, který zůstal ve voze zaklíněný a hasiči ho museli vyprošťovat, letěl vrtulník.

Kolona na dálnici. Ilustrační foto.

Dálnici u Všestud zastavila vážná dopravní nehoda. Auto skončilo na střeše

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý ráno na dálnici D8 poblíž Všestud na Mělnicku. Auto při ní skončilo na střeše. Ředitelství silnic a dálnic Středočeského kraje informovalo, že dálnice je ve směru na Prahu uzavřena. Na místě zasahovali všechny složky integrovaného záchranného systému. Pro jednoho ze zraněných, který zůstal ve voze zaklíněný a hasiči ho museli vyprošťovat, letěl vrtulník.

Nehoda motorkáře - Ilustrační foto

Září bylo na silnicích tragické hlavně pro motorkáře. Zemřelo více lidí než loni

V září zemřelo na českých silnicích zatím 46 lidí, o pět víc než loni. Od začátku roku si dopravní nehody vyžádaly 356 životů, což je o 17 více než ve stejném období před rokem. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie k páteční půlnoci. Výrazný nárůst počtu úmrtí oproti loňskému září zaznamenali policisté u motorkářů.

Tragická srážka osobního auta s autobusem u Stoklasné Lhoty na Táborsku 21. září 2023.

Na Táborsku se srazil osobák s autobusem. Nehoda si vyžádala lidský život

Ve čtvrtek 21. září před jednou hodinou odpoledne se nedaleko Stoklasné Lhoty na Táborsku odehrála tragická dopravní nehoda. Jak informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner, srazil se tam osobák s autobusem. „Řidič osobního auta zemřel, dva spolucestující byli vážně zraněni. V autobuse jsou lehká zranění několika dětí,“ uvedl Matzner s tím, že na místě zasahovali záchranáři a silnice byla uzavřena.