Kreativ

ŠTÍTEK: Bonbon

Ilustrační foto

Očekávané utkání těsně pro Performers

Pojizeří – Bonbónek si ve svém programu nechala na poslední letošní kolo Nejvyšší pojizerská liga. V přímém souboji o první místo se na lomnickém stadionu utkali hráči Hnanic a Performers. Oba týmy měly před vzájemným střetnutím stejný bodový zisk, a tak bylo o atraktivitu postaráno.

Ilustrační foto

3x zlodějina: ukradené polobotky, portmonka a bonbóny

Olomoucko - V Aksamitově ulici v Olomouci ukradl výtečník o víkendu z golfu dataprojektor a z oktávky boty, v Pražské ulici další expert sebral v obchoďáku peneženku a v Litovli řádily zlodějky čokolády.

Ilustrační foto

Ukradl čokoládové vejce. Zdrhal, ale chytili ho

Lipnicko – Cigarety různých značek, bonbony a čokoládu za téměř 35 tisíc korun ukradl ze skladu prodejny ve Lhotě na Lipnicku třicetiletý zloděj. Pachatel nejprve sebral igelitový pytel a přepravku na ovoce a do nich pak uložil kradené zboží.

Ilustrační foto.

Čáslav je pro nás takový bonbónek

Letohrad – Jiskra Ústí už má druhé kolo Ondrášovka Cupu za sebou. FK OEZ Letohrad na hřiště vyběhne ale až dnes. V sestavě by se chtěl objevit i ONDŘEJ BÍRO.

TPCA Beat Fest

Změna hlasování přinesla litý boj, porota ocenila styl ska

Kolín – Kapela z Lysé nad Labem říkající si Sek jsi bombónky a Kolínsko – pečecká letitá metalová parta Roxor se staly vítězi třetího ročníku TPCA Beat Festu, který se uskutečnil v sobotu v kolínském amfiteátru na Kmochově ostrově.

Zábavné odpoledne družiny 3. ZŠ

Školní zahrada se proměnila na Divoký západ

Rakovník /FOTOGALERIE/ -Po zaplacení vstupného jedním sáčkem bonbonů se rodiče a ostatní příbuzní přenesli na Divoký západ. Na dvoře 3. ZŠ v Rakovníku to žáci právě roztáčeli na nefalšovaném country bále při tancích z Divokého západu.

Slatinarekord 2010.

Slatina lámala rekordy. V šachu i cucání bonbonů

Brno /FOTOGALERIE, REPORTÁŽ/ - „A teď razítko na ruku. Může být?“ ptá se vážným tónem pán ve stánku, který ve čtvrtek vyrašil uprostřed Přemyslova náměstí ve Slatině. A šestiletý Martin bez váhání nastaví zápěstí. Bez razítka a žlutého papíru se totiž nemůže postavit na start prvního ročníku akce Slatinarekord 2010. A hlavně si zahrát obří šachy.

Skupina Sek jsi bombónky se svým autem "Oldou".

Kapela Sek jsi bombónky z Lysé vydala CD Masakříček

Lysá nad Labem /FOTO/ - O veselé lyské kapele Sek jsi bombónky jste jistě už něco zaslechli. Tato našlápnutá hudební formace hrající vlastní repertoár ve stylu funky-hop-ska-jazz-latin pouliční voříšek (podle jejich vlastních slov) si počátkem roku splnila jeden ze svých snů a natočila první studiové demo CD.

Hana Pokorná, majitelka obchodu nazvaného Čokoládový ráj.

Čokoláda s chutí chilli papričky? I ta se prodává

Žďár nad Sázavou – Na náměstí Republiky se krčí nenápadný obchůdek s nápisem Čokoládový ráj. Hned za dveřmi přivítá návštěvníky nejen vitrína s malou ukázkou čokoládových dobrot, ale i usměvavá prodavačka i majitelka krámku v jedné osobě, Hana Pokorná. Byznys, který si před osmnácti měsíci otevřela, a kterého by se kdekdo bál, prosperuje.

Náměstkyně plzeňského primátora Marcela Krejsová ve středu na tiskové konferenci nabízela novinářům bonbony. Podobné to bylo i v úterý při prezentaci plzeňského projektu v Praze

Plzeň čeká tajná kulturní inspekce

Plzeň - Čokoládové bonbony, maňásek nebo klaunský nos. Všechny tyto věci byly součástí prezentace projektu Plzeň 2015. I díky ní Plzeň postoupila do druhého kola klání o titul Evropské hlavní město kultury. Konkurentem jí bude Ostrava.

Drobné krádeže. Ilustrační snímek.

Ukradl žvýkačky a gumové bonbóny

Jablonec n. N. - V průběhu noci ze soboty na neděli odcizil zatím neznámý pachatel v ulici Sadová v Jablonci nad Nisou věci ze zaparkovaného vozidla Škoda Octavia.

Dům č.p. 22 na Horním náměstí ve Znojmě kolem roku 1938.

Cukrárna na Horním náměstí svou historii dopsala

Znojmo /FOTOGALERIE/ - Dnešní díl seriálu by se měl jmenovat spíše: Byly a právě skončily. Tu nejsmutnější kapitolu napsala třicátého září jedna z největších trvalek mezi znojemskými obchody. Studenti sem už za dob hluboké totality chodili na zmrzlinové poháry randit, důchodci si tu dávali kávičku s oblíbeným brtníkem či laskonkou a maminky tu dětem kupovaly bonbóny a čokolády. Cukrárna Speciál na Horním náměstí má však od včerejšího dne na svých dveřích nápis ZAVŘENO.

Gólman Jindřich Skácel

Skácel: Blažkovi kopačky se jenom leskly

Otrokovice - Po pěti letech se postavil prvoligovému mužstvu v mistrovském zápase. A ačkoliv fotbalisté Zlína z poháru vypadli, brankář Jindřich Skácel si duel s Libercem užíval. „Byl to pro mě takový bonbónek,“ usmíval se zkušený gólman.

Ilustrační foto

HLASUJTE: Do kina Sněžník už bez pití i bonbonů

Děčín - Děčínské kino Sněžník prošlo za poslední rok radikální modernizací. Dříve bylo obyčejným městským kinem, kterých jsou v republice desítky. Dnes sem přijíždějí lidé na promítání nebo koncerty ze širokého okolí.

Ilustrační foto

Drogový dealer poslal dívku na smrt, odsedí si šest let

Jeseník/ Šumperk - Na šest let poslal jesenický soud do vězení šestadvacetiletého drogového dealera Karla Směšného ze Šumperka. Ten dodával drogy i devatenáctileté studentce zJeseníku, která na následky předávkování loni vzáří zemřela.

Vedoucí oddělení hospodářské kriminality jesenické policie Ludmila Andělová

Poslal studentku na smrt. Dostal šest let

Jeseník/ Šumperk - Na šest let poslal jesenický soud do vězení šestadvacetiletého drogového dealera Karla Směšného ze Šumperka. Ten dodával drogy i devatenáctileté studentce zJeseníku, která na následky předávkování loni vzáří zemřela.

Derniéra klatovské taneční skupiny Bonbon

VIDEO, FOTO: Bonbon řekl své 'sbohem'

Klatovy - Klatovská taneční skupina vedená manžely Sudovými, která sedmkrát dobyla Evropu a prošlo jí za 32 let přes čtyři tisíce tanečníků, měla v kulturním domě derniéru

Ilustrační foto

Zloděj si z cestovky odnesl i bonbóny

Kroměříž - Vloupání do cestovní kanceláře na Velkém náměstí v Kroměříži řeší v těchto dnech tamní kriminalisté. Neznámý lupič si na cestu kromě peněz navíc přibalil i bonbóny.

Někdo preferuje hořkou čokoládu, někdo mléčnou.

Jak se prodává čokoláda?..

Žďár nad Sázavou - Jehly a nitě vyměnila za lopatičky a čokoládové bonbony. Hana Pokorná se krize nezalekla. Profesi švadleny vyměnila za živnostenský list a založila v okresním městě „Čokoládový ráj“.

Čokoládové figurky a podobné sladkosti nejsou to jediné, co by měly děti nalézt ve své mikulášské nadílce.

K obezitě přispívá i Mikuláš

DOMAŽLICKO - Chcete–li obdarovat své děti mikulášskou nadílkou, zvolte místo klasických čokolád a bonbónů přírodní ořechy, želatinové medvídky a čerstvé ovoce

Čínská delegace si včera prohlédla provoz plzeňské balírny želatinových bonbonů

Čínskou delegaci nadchly v plzeňském závodě želatinové oči

PLZEŇ - Cvakání fotoaparátů si včera dopoledne do sytosti užívali zaměstnanci balírny želatinových bonbonů Trolli Bohemia v Plzni. Provozovnu totiž navštívila sedmičlenná čínská delegace. Jednalo se o zástupce jihočínského města Shawan. V tamní továrně se cukrovinky od roku 2000 vyrábí.

V Česku se prodávaly bonbony s nadlimitním výskytem melaminu.

Bonbóny s melaminem se prodávaly i v Česku

ČR - Také Češi kupovali bonbony s nadlimitním výskytem melaminu. Na konci února přišly na český trh bonbony White Rabbit původem z Číny, prodáno bylo u nás dvacet balení těchto sladkostí, u kterých byl melamin prokázán.

Ilustrační foto

Nákupní košík Deníku 16. října

Liberec - Přinášíme vám cenové srovnání, které jsme provedli v níže uvedených libereckých obchodech ve čtvrtek 16. října. Nejlevněji bylo v součtu v Kauflandu.

Nemilé překvapení čekalo čtenáře Náchodského deníku uvnitř sáčku s bonbóny.

Červi ve sladkostech? Nelze to vyloučit, říká výrobce

Náchod - Ačkoli se dnes na hygienické normy při výrobě a skladování hodně dbá, může se stát leccos. I přes všechny sliby producentů a prodejců se poměrně často objevují případy zkaženého masa na pultě. Stejně tak našeho čtenáře udivilo, když v sáčku s bonbóny JOJO arašídky v cukru našel červa.