Kreativ

ŠTÍTEK: Bonbon

Nemilé překvapení čekalo čtenáře Náchodského deníku uvnitř sáčku s bonbóny.

Červi ve sladkostech? Nelze vyloučit, říká výrobce

Náchod - Ačkoli se dnes na hygienické normy při výrobě a skladování hodně dbá, může se stát leccos. I přes všechny sliby producentů a prodejců masných výrobků se poměrně často objevují v médiích kauzy zkaženého masa přímo na pultě. Stejně tak našeho čtenáře udivilo, když v sáčku s bonbóny JOJO arašídky v cukru našel červa.

Logo klubu

Ovčárský Sokol vybojoval cennou remízu

Týniště n. O. - Místní fotbalové příznivce čekal po středečním pohárovém bonbónku, kterým byl start prvoligového týmu FC Brno, další atraktivní soupeř. V Olšině se představilo vedoucí mužstvo divizní tabulky – Sokol Ovčáry.

Ilustrační foto

Nákupní košík Deníku 21.7.

Liberec - V následujícím přehledu přinášíme čtenářům cenové srovnání, které jsme provedli v níže uvedených libereckých obchodech v pondělí 21. července. Nejlevněji bylo v součtu v Tescu.

Ivan Langer

Ministr přivezl reformní bonbony

České Budějovice - S novinkami, které od příštího roku přinese reforma Policie ČR, přijeli v pátek do Českých Budějovic seznámit představitele samosprávy ministr vnitra Ivan Langer a policejní ředitel Oldřich Martinů.

Mars v Poříčí to je především čistota a bezpečnost

FOTOGALERIE: Mars, továrna téměř jako z Marsu

Poříčí nad Sázavou/ Jeden z největších zaměstnavatelů na Benešovsku slaví deset let své činnosti v Česku. Továrna na nečokoládové bonbony v úterý ukázala, jak pracuje její sugar team. Každý kdo vstoupil do výrobních hal byl najednou jeho součástí

Děti se v knihovně setkaly s Karlem Čapkem i Pohádkovým pošťákem.

Karel Čapek rozdával v kamenické knihovně bonbony

Kamenice nad Lipou - Do pátečního mezinárodního Nocování s Andersenem se zapojila i dětská knihovna v Kamenici nad Lipou. Na dvacet malých čtenářů čekala spousta překvapení. Pohádkový večer tentokrát patřil Karlu Čapkovi.

Ilustrační foto

Ztratilo se 2280 balení mentolových bonbonů

Havlíčkův Brod - Zloděj byl zřejmě pořádný mlsal. Anebo obchodník. V jednom brodském obchodním domě se ztratilo koncem uplynulého týdne přímo z prodejny celkem sedmapadesát kartonů mentolových bonbonů různých příchutí.

Ilustrační foto.

Senioři jsou pro zloděje bombónek

Zlínsko - Zlínským policistům během čtvrtka přibyly v evidenci další dva případy, kdy zloději využili bezbrannosti a dobrosrdečnosti seniorů. S nehoráznou drzostí dvou žen se ve čtvrtek dopoledne setkala sedmasedmdesátiletá žena z Napajedel.

Z ligových utkání

V sobotu bonbónek se Slavií

RAKOVNÍK - V sobotu 15. září od 13. 30 hodin vstupují do extraligových bojů obhájkyně mistrovského titulu HC 1972 Rakovník a nečeká je nikdo jiný, než jejich poslední finálové soupeřky pozemní hokejistky pražské Slavie.

Celý minulý týden přecházeli chodci na stěžejních přechodech v centru měst a u škol pod dozorem státní i městské policie.

Strážníci chytali psa a také rozdávali policejní bonbóny

TÁBORSKO - Celý minulý týden přecházeli chodci na stěžejních přechodech v centru měst a u škol pod dozorem státní i městské policie. Celorepubliková dopravně preventivní akce „Zebra se za tebe nerozhlédne“ byla spojena se začátkem školního roku a vyvrcholila v pátek, kdy do ulic vyrazilo čtrnáct policistů z Tábora a Sezimova Ústí.

Newyorská kapela USA IS A MONSTER.

Music Art nabídl hudební bonbónky a zábavu

BOHUMÍN - USA is a monster. Newyorská kapela s tímto názvem zachycená na snímku byla jedním z hudebních bonbónků festivalu Music Art, který o víkendu probíhal v Bohumíně v tamním parku Petra Bezruče.

Podnikatel Radomír Havlík.

Radomír Havlík: Živí mne lízátka a bonbony

BRNO - Začínal v běžné reklamní agentuře a špatná zkušenost se zásilkou reklamních bonbonů jej vynesla až na pomyslnou příď agentur, které zajišťují firmám cukrovinkové reklamní předměty. Radomíra Havlíka teď živí roksová lízátka a ovocné bonbony a je nadmíru spokojený.

Ilustrační foto

Příbram se chystá prodat byty v takzvaném Bonbónku

PŘÍBRAM - Příbramští radní doporučili zastupitelstvu, aby schválilo prodej bytů a k nim oprávněných parkovacích stání v Příbrami v Brodské ulici číslo 93. Tento dům zvaný Bonbónek byl zkolaudován v roce 1998.