Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Michal Lesniak (vlevo),  který hostoval rok v Mostě, se  objevil v neděli v mateřském týmu Blšan, přestože v sobotu ho zkoušel FK Louny a před týdnem S. Tuchořice. Až ve třetím mužstvu poprvé žádnou branku nevstřelil a Blšany prohrály s Tuchlovicemi 2:3.

Zlom po zahozené penaltě

Blšany - Lesniak je po návratu z Mostu na roztrhání, během týdne ho zkoušelo již třetí mužstvo, z nichž ale prohrály jen jeho domácí Blšany.

Kemp Jana Bergera v areálu SK Spartak Příbram.

Fotbalový letní Kemp Jana Bergera je v půlce

Příbram /FOTO, ROZHOVOR/ – V areálu SK Spartak Příbram probíhá již třetí ročník Kempu Jana Bergera. Ve čtvrtek skončila jeho první část a šéfem dopoledního tréninku byl Michal Bílek.

Fotbalisté Červené Vody.

Červená Voda slavila 50 let fotbalu

Červená Voda – Fotbalové zápasy, požehnání fotbalového areálu nebo beseda s fotbalovými znalci. To je jen část programu sobotních oslav, které probíhaly od rána v Červené Vodě.

Ilustrační foto.

Kam v sobotu za sportem

Rakovnicko - Přinášíme vám možnosti, kam můžete o víkendu vyrazit za sportovním děním.

Litoměřice - Bezděkov.

Pozvání na oslavu 90 let fotbalu

Litoměřice – Místní Fotbalový klub, účastník přeboru Ústeckého kraje, si letos připomíná 90 let trvání fotbalu v Litoměřicích.

Projížďky na koni

Zkuste si červnové FOTOHÁDANKY. Jak jste na tom?

Prostějovsko /FOTOKVÍZ/ - Čtete pravidelně Prostějovský deník? Sledujete ho na webu? Jezdíte rádi na výlety po regionu. Vyznáte se V místním sportu a kultuře? Pokud alespoň trochu ano, je právě pro vás určen následující fotokvíz. Ale můžete si ho klidně pro zábavu vyzkoušet, i když jste třeba z Aše či Trutnova. Tak s chutí do toho.

Josef Galbavý mezi plzeňskými hráči.

Čapi a jeho návrat do Slaného

Žižice - Na jaře si Josef Čapi Galbavý v Blšanech zakopal v útoku s vyhlášeným kanonýrem Horstem Sieglem, o víkendu ´hostoval´ v dresu slánského béčka na žižickém memoriálu. Mluví se o tom, že by mohl být posilou prvního týmu SK Slaný, nováčka I. A třídy. Jeho předseda Zdeněk Hořejší připouští, že jsou v kontaktu s majitelem střížkovského Bohemky, již Galbavý patří. Bývalý hráč Kladna k tématu moc sdílný nebyl.

Ilustrační foto

Udrží Neštěmice druhé místo?

Ústí nad Labem – Oba krajští zástupci se v posledním kole krajského přeboru představí na domácím hřišti a oba mají stejný cíl: zvítězit a důstojnou hrou se rozloučit se svými věrnými fanoušky.

Ilustrační foto

Udělili Blšanům lekci z produktivity

Lovosice – Kdo neviděl střetnutí 28. kola přeboru Ústecka mezi domácím FK a hostujícím blšanským Chmelem na vlastní oči, asi suše konstatuje, že někdejším ligistům dochází v závěru jara šťáva i kyslík.

FOTBALOVÉ NADĚJE NA STŘELNICI. Svátek fotbalu žactva – McDonald’s Cup začal v pondělí v Jablonci.

Družstvo ZŠ Březové Hory skončilo šesté

Jablonec /FOTOGALERIE/ - Pohár pro vítěze 13. ročníku McDonald’s Cupu putuje do Základní školy z Plzně. Ve finále porazili žáci plzeňské školy hráče z Hlučína 2:1. Příbramské družstvo ZŠ Březové Hory skončilo šesté.

Dres domácí Viktorie v charitativním utkání na stadionu ve Štruncových sadech proti internacionálům Československa oblékne zítra také Miloš Paul

Legendy si zahrají v Plzni

Plzeň - Už potřetí za sebou se mohou těšit fotbaloví fanoušci v Plzni na utkání československých internacionálů a bývalých ligových hráčů Viktorie.

Kapela UDG

Třebíčsko: Tipy na víkend

Třebíčsko - Na Třebíčsku můžete o víkendu navštívit hvězdárnu, poslechnout heligonky či se projít po jinošovských studánkách.

Milan Schejbal

Fotbalové legendy podpoří dobrou věc

Plzeň - Chcete vidět fotbalové legendy Jozefa Chovance, Horsta Siegla, Martina Frýdka, Jiřího Sloupa a spoustu dalších vynikajích fotbalistů přímo v akci? A zároveň také pomoci těžce nemocným pacientům?

Roudnice nad Labem - Oldřichov.

Roudnice v neděli přivítá Blšany

Litoměřice – V pozici třetího týmu tabulky se v sobotu na hřišti zachraňujícího se Chodova představí fotbalisté divizního Sokola Brozany.

Zápas Blšan (v bílém) proti Roudnici nad Labem

Kádr na jaro bude kvalitní, slibuje Siegl

Blšany - Fotbalové Blšany by už v sobotu měly vstoupit do jarní části krajského přeboru. Příprava probíhala v Praze se slepeným kádrem, mužstvo se ještě dává dohromady, u Chmelařů už tradičně na poslední chvíli.

POBĚŽOVIČTÍ NA TURNAJI V PRAZE. Série devíti zápasů vyvrcholila pro ´starou gardu´ Poběžovic utkáním proti Bohemians Karola Dobiáše.

Poběžovičtí se utkali s Bohemians

Poběžovice - Utkáním s legendami Bohemians v čele s Karolem Dobiášem vyvrcholil pro poběžovickou starou gardu náročný fotbalový turnaj v pražském Edenu.

V exligovém týmu FK Chmel Blšany se představili v duelu se Střekovem také dva hráči ze západu Čech, Horst Siegl, Radek Čížek, trenér Josef Němec, sportovní ředitel Jaroslav Janoušek, a také masér Petr Němec.

FOTO: Západočeši v Blšanech tvrdí fotbalovou muziku

Západní Čechy - Vexligovém týmu FK Chmel Blšany se představili vduelu se Střekovem také dva hráči ze západu Čech, Horst Siegl, Radek Čížek, trenér Josef Němec, sportovní ředitel Jaroslav Janoušek, a také masér PetrNěmec.