Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Utkání Blšan (v bílém) proti Proboštovu

FOTO: Proboštov vyhrál v Blšanech

Blšany - Smolný zápas ve stylu ČR – Arménie sehráli fotbalisté Blšan v sobotu na svém stadionu a utrpěli první porážku v letošním ročníku krajského přeboru.

Utkání Blšan (v bílém) proti Milešovu

Blšany nepřipustily s nováčkem z Milešova překvapení

Blšany - Po sedmigólových hodech před týdnem v Kadani se těšili fanoušci Blšan na podobnou nadílku do sítě soupeře i při podzimní premiéře na domácím hřišti. A dorazili proti zvyklostem v posledních letech v nebývale hojném počtu - přišlo přibližně 200 lidí.

Ilustrační foto.

Chmelaři sehnali dobré posily, Kadaň dostala sedm

Blšany - Několik nových a kvalitních posil se prezentovalo v prvním kole krajského přeboru v dresu Blšan. Zdá se, že Chmelaři znovu překvapili a postavili silný tým, první tři body vybojovali v Kadani.

Tomáš Kakrda vyrovnal v Hradci na 2:2 a stal se hrdinou

Pohádka o útočníku Kakrdovi: Z potížisty se stal hrdinou

Hradec Králové, Pardubice /HVĚZDA ZÁPASU/ – Geniální tah! Pardubický trenér Jiří Krejčí zabránil porážce v derby. Už to vypadalo, že z jedenadvacetiletého Tomáše Kakrdy bude navždy jenom brácha bojovníka Vojtěcha, který sem tam naskočí za áčko. Omyl.

Fotbalová exhibice v Sedleci.

Fotbal: Spartě zařídil výhru dvěma zásahy ´bomber´ Tomáš Skuhravý

Sedlec – Den plný fotbalu byl k vidění během závěru týdne ve sportovním areálu sedleckého KSNP. Nejdříve poměřili svůj um mladší a starší žáci Sedlece, kterým byli soupeřem stejně staří hráči v dresu karlovarského Witte SFAM. Úderem 13. hodiny přišel na program zlatý fotbalový hřeb.

FC Fastav Zlín. Ilustrační foto

Benefiční duel láká na hvězdy

Zlín – Netradiční podívaná, hvězdy v akci a přímá podpora těm, kteří ji opravdu potřebují. To vše nabídne páteční odpoledne na zlínské Letné, kde se odehraje benefiční utkání mezi týmy Real Top Praha vs. Zlín Stars.

LEGENDA V AKCI. Olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle (na snímku uprostřed při utkání Doudleby – Amfora Praha v roce 2009) posílí Rychnov retro utkání poháru s pražskou Spartou.

Rychnovské fotbalisty posílí olympijský vítěz Roman Šebrle

Rychnov n. K. – Trumfové eso vytáhli tento týden z rukávu pořadatelé odvetného pohárového utkání z roku 1996 Spartak Rychnov – AC Sparta Praha. Domácí tým posílí olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle, který hrál v Rychnově fotbal v žákovských a dorosteneckých kategoriích.

Děkovačka – Ivan Trojan

Benefiční zápas osobností na Letné pomůže dětem

Zlín – Slavnostní završení mistrovské sezony na zlínské Letné, kde hrávají své domácí zápasy druholigoví ševci, obstará příští sobotu 8. června benefiční duel mezi týmy Real Top Praha a Zlín Stars.

Fanoušci FC Hradec Králové. Ilustrační fotografie.

Je tu atraktivní soutěž Deníku o lístky na fotbal se Spartou

Hradec Králové – Deník společně s fotbalovým klubem FC Hradec Králové vyhlašuje tradiční soutěž o deset vstupenek na nedělní atraktivní zápas „votroků" se Spartou (hraje se od 17 hodin). Stačí zodpovědět snadnou anketní otázku a správnou odpověď zaslat včas na e-mailovou adresu: radek.sprynar@denik.cz.

Ilustrační foto

Bania: Blšany mají silný tým

Blšany – Druhé vítězství ve druhém zápase zaznamenali blšanští fotbalisté. Výhru 2:0 nad Litoměřicemi viděli fandové Chmelařů doma.

Přípravný fotbalový zápas Blšany (v oranžovém) - Velká Černoc (v bílém) skončil výsledkem 10:2. Blšany se nyní představí v ostrém startu jako první z okresu - už v sobotu nastupují v Bílině.

Blšany skládají soupisku jako obvykle na poslední chvíli

Blšany – Chmelaři, nově spolupracující s Chomutovem, před startem fotbalového krajského přeboru vyhlašují, že se chtějí rychle vráti zpět do divize. Fotbalisty, kteří to mají zařídit, ale hledají až pár dní před ostrým startem.

Přípravný fotbalový zápas Blšany (v oranžovém) - Velká Černoc (v bílém).

Fotbalisté Blšan nastříleli deset gólů Velké Černoci

Blšany - Byl to ovšem jen první přípravný zápas proti soupeři, který letos hrál okresní přebor. Sestava Chmelařů byla hodně nejasná a lepila se na poslední chvíli. Otázkou zůstává, jaký kádr se představí jen za pár dní při ostrém zahájení krajského přeboru.

Ilustrační foto

Pouťové oslavy okoření fotbaloví internacionálové

Ovčáry – Pouťové slavnosti v Ovčárech u Kolína budou mít o víkendu také sportovní nádech. Vyvrcholením víkendového programu bude totiž přátelské fotbalové utkání. V něm se střetne Stará garda FC Ovčáry s týmem jedenáctky internacionálů České republiky.

Benefiční utkání sportovních, hudebních a hereckých celebrit v dresu Real Top Praha (v bílém) a Výběru Karlových Varů na pomoc dětem postiženým cystickou fibrózou (žlutí).

Ve Dvorech se proháněly nejen fotbalové celebrity

Karlovy Vary – V rámci festivalového šílenství se odehrálo v úterý na fotbalovém stadionku ve Dvorech benefiční utkání sportovních, hudebních a hereckých celebrit v dresu Real Top Praha a Výběru Karlových Varů na pomoc dětem postiženým cystickou fibrózou.

Brozany - Blšany

Z Chmelu už strach nejde

Brozany – Los 27. kola divizní skupiny B svedl k souboji o mistrovské body bývalé prvoligové mužstvo FK Chmel Blšany, jehož lesk v posledních letech notně ochabuje a tradičního účastníka soutěže SK Sokol Brozany.

Fotbalista Petr Jendruščák v dresu Jiskry Domažlice.

Petr Jendruščák: Prvních pár kol jsem si protrpěl

Domažlice – Obránce Domažlic Petr Jendruščák (31 let) je pro fanoušky Jiskry asi nejméně známou postavou. Původně útočník má ve sbírce medaili z mistrovství Evropy osmnáctiletých, v Baníku Most, odkud do druhého nejúspěšnějšího klubu na západě Čech v zimní pauze přišel, vykopal postup do ligy. Jen velcí znalci si možná vzpomenou, že ´nějaký´ Jendruščák dvěma góly během tří minut kdysi v I. lize zajistil Příbrami výhru nad Plzní tehdy s Knakalem, Pilařem, Barteskou a Sieglem v sestavě…

Divize: Neratovice - Meteor Praha

Hattrick Buldry - blšanské K. O. za jedenáct minut

Neratovice – Fotbalisté Neratovic si v divizi po čtyřech předešlých kolech bez výhry zase připsali plný bodový zisk. Na domácím hřišti splnili roli favorita a třemi góly Tomáše Buldry ve druhém poločase porazili poslední Blšany, na jejichž kontě tak zůstává pouhých šest bodů.