Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Ilustrační foto

V Poříčí se hraje o první místo

Benešovsko – Fotbalové jaro je rozjeto na plné obrátky a všech třináct týmů okresu od FNL po I. B třídy bude bojovat ve vyšších soutěžích o důležité body.

Lhota v derby uspěla a zvítězila nad Slaným 2:1 (2:0)

Poslední okresní zástupce v poháru končí

Slaný - Poslední zástupce Kladenska v krajské části Agro Poháru CS skončil. Fotbalisté Slaného osmifinálový zápas v Jílovišti tak trochu odpískali předem a po porážce 0:3 končí.

Futsal. Ilustrační foto.

Benefiční futsal pomůže dětskému domovu v Lípě

Česká Lípa - Fotbalový útočníci jako Horst Siegl nebo Pavel Kuka dorazí tuto neděli do Sportovní haly v České Lípě. Právě zde proběhne od 16 hodin sportovní utkání, které bude mít benefiční závěr.

Ilustrační foto

Tochovice porazily Nový Knín, Jíloviště obralo Podlesí

Příbramsko – Ve fotbalové I. A třídě na sebe narazily dva týmy z okresu. Do Tochovic zavítali hráči Nového Knína, překvapení se ale nekonalo a všechny body zůstaly doma. Další zástupce z Podlesí zavítal na půdu dalšího kvalitního soupeře z Jíloviště a tvrdě tam narazil, když prohrál rozdílem čtyř branek.  

Zavidov prohrál s Jílovištěm 1:3.

Zavidovskou tvrz dobylo Sieglovo Jíloviště

Zavidov /FOTOGALERIE/ – Zavidovští fotbalisté přišli o svoji domácí neporazitelnost. Pět soupeřů v řadě si zde v tomto ročníku I. A třídy vylámalo zuby, ale Jíloviště v sestavě s Horstem Sieglem mladším, jenž otevřel skóre utkání, toto pravidlo porušilo a vyhrálo 3:1.

V exhibičním utkání prohrála stará garda Lubné se Sigi teamem 2:8.

V Lubné řádil Sigi team

Lubná - V Lubné se uskutečnilo exhibiční utkání mezi starou gardou Lubné a týmem bývalých hvězd české i československé kopané - Sigi teamem, jenž byl doplněn o Vízkovu Kozlovnu. 

Ilustrační foto

Strašecí vypadlo z poháru se Sieglovým Jílovištěm

Jíloviště – Druhé kolo znamená konečnou. Fotbalisté Nového Strašecí vypadli ze středočeského Agro CS poháru, když nestačili na Jíloviště, za něhož nastoupil i syn slavného Horsta Siegla, který mužstvo trénuje. Bubáci podlehli 0:2. 

Přátelský zápas Šeďa Team - Sigi Team.

Siegl a spol tým oslavence nešetřili

Votice – Oslavu Abrahámovin Milana Šedivého, prezidenta klubu SK Votice, skrápěl na hřišti déšť, který účastníky zápasu Šeďa team versus Sigi team, rozhodně nešetřil.

SK Hřebeč - TJ Jíloviště 3:1 (2:0), 1.A. tř., 26. 8. 2017

Hřebeč velebí Gibiše i Sedláčka, přehrála Sieglovo Jíloviště

Hřebeč /FOTOGALERIE/ – Stejně jako Libušín zatím válí v I. A třídě fotbalisté Hřebče. Sice soupeře nedrtí takovým rozdílem jako Libušínští, ale zase mají už dva hodně silné soky z krku. Po Podlesí si doma poradili i s loni přeborovým Jílovištěm vedeným slavným kanonýrem Horstem Sieglem 3:1 – všechny góly dal Sedláček. 

Mezi děti přijely opět hvězdy fotbalového nebe.

Nechceme z kempu dělat fabriku na kvantitu, říká Málek

Ostrá /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ – Už potřetí se konal letní fotbalový kemp Lukáše Váchy v Ostré pro začínající fotbalisty. Je velmi oblíbený, kapacita je každý rok okamžitě vyčerpána. Ani letos nechyběly v Ostré fotbalové hvězdy současnosti nebo nedávné minulosti. O tom, co to obnáší, jsme si povídali s členem realizačního týmu pořadatelů Pavlem Málkem.

Horst Siegl starší

Nemáte plán na sobotu? Zavítejte k fotbalovým hvězdám do Řepína

Řepín – Stále nevíte, jak strávit sobotní odpoledne? Pro fotbalové fanoušky je parádním tipem Řepín. Tam se totiž sjede bývalá fotbalová elita, která proti místnímu týmu sehraje exhibiční utkání. Zápas proběhne v rámci oslav padesáti let fotbalu v Řepíně.

Futsalista pražské Slavie Jan Homola začínál hrát fotbal v Dražovicích.

Tušil jsem, že budeme hrát o titul, říká futsalista Jan Homola

Dražovice /ROZHOVOR/ – Fotbalová Slavia zbrojí na Ligu mistrů. Na její famózní jarní tažení za domácím titulem tak trochu doplatila její mladší futsalová sestřička, která v nejvyšší soutěži vybojovala stříbrné medaile. „Je to historický úspěch a já jsem rád, že jsem byl při tom,“ říká vicemistr republiky Jan Homola, který první kontakty s fotbalovým míčem zažil v rodných Dražovicích.

Byšice- Řepín 1:2

Řepínský fotbal oslaví padesátku! Dorazí Lokvenc, Bílek i Siegl

Řepín - Konec měsíce bude patřit Řepínu! Místní fotbalový oddíl TJ totiž pořádá v sobotu 29. července na svém hřišti oslavy padesáti let existence. Zlatý hřebem dne bude exhibiční utkání místního týmu s internacionály České republiky. Rozhodně bude na co koukat, na Mělnicku se představí zkušená fotbalová elita.

Antonín Panenka.

Svátek fotbalu: přijedou slavní internacionálové

Solnice - Exhibiční utkání fotbalových internacionálů, kteří reprezentovali Československo i Česko, versus Výběr Orlicka pořádá dne 25. června fotbalový klub Solnice ve spolupráci se Škoda Auto.

Slaný B - Hostouň B 0:2.

Hostouň připravila velké oslavy založení klubu

Hostouň /FOTOGALERIE/ – V Hostouni fotbal nekončí ani se závěrem úspěšné sezony. Sokol už za několik dnů oslaví 110 let od svého založení, fotbalovému klubu je pak o rovných dvacet roků méně.

Z exhibičního utkání SG Dublovice - Sigi team.

FOTOGALERIE: V Dublovicích hrály hvězdy fotbalu

Dublovice – Blížící se konec sezony využili v Dublovicích k uspořádání exhibičního fotbalového zápasu. Domácí funkcionář Z. Matucha pozval na Sigi team, kterému se statečně postavila stará garda.

Fotbalový den v divizní Hostouni / Nábor a ukázkový trénink pod patronací Horsta Siegla / 12. 6. 2017

Horst Siegl: Trenérský tah ve Spartě jsem nepochopil

Praha - Aktuálně vyhlíží trenérské angažmá, ale na trávnících ale Horsta Siegla můžete vidět pořád. Nedávno se třeba věnoval dětem v Hostouni u Prahy, o víkendech hraje za béčko Jíloviště a áčku pomáhá se záchranou krajského přeboru. Člen klubu ligových kanonýrů také sleduje situaci ve „své" Spartě i národním týmu.

Fotbalový den v divizní Hostouni / Nábor a ukázkový trénink pod patronací Horsta Siegla / 12. 6. 2017

Horst Siegl: Jestli to Křetínskému nevyjde, tak Spartu prodá

Hostouň – Trenérské angažmá aktuálně vyhlíží, na trávnících ale Horsta Siegla můžete vidět pořád. V pondělí se věnoval dětem v Hostouni u Prahy, o víkendech hraje za béčko Jíloviště a áčku pomáhá se záchranou krajského přeboru. Člen klubu ligových kanonýrů také sleduje situaci ve „své" Spartě i národním týmu.

Fotbalový den v divizní Hostouni / Nábor a ukázkový trénink pod patronací Horsta Siegla / 12. 6. 2017

Hostouň láká mládí hvězdami i kvalitou

Hostouň /FOTOGALERIE, VIDEO/  – Pár týdnů po návštěvě sparťanského obránce Costy se mezi fotbalovou mládeží Sokola Hostouň objevil jiný sparťan, legendární kanonýr letenského klubu Horst Siegl. Důvod byl jasný, Hostouň touží vybudovat skutečně silnou mládežnickou základnu. A Siegl je pro mladé lákadlem.

TJ Unhošť - SK Baník Libušín 1:1 (1:0) Pen: 3:0, 27. 6. 2016, A3A - Fair Credit I.B třída skupina A, rozhodčí Josef Krejza

Josef Krejsa zve do Hostouně na Horsta Siegla

Hostouň – Fotbalová Hostouň je šťastná, že se jí povedlo udržet divizní soutěž mužů, ale nejrychleji rozvíjející se klub v okrese nezajímají zdaleka jen muži. Budují i silnou mládež a ví, jaká lákadla zvolit, aby byli úspěšní. Při nedávné akci se dětem na stadionu V. Zeithamela věnoval slavný sparťan současnosti Costa, v pondělí 12. června zase dorazí slavný sparťan minulosti – Horst Siegl. Co si od velkého náboru hostouňský Sokol slibuje, o tom hovořil pro Deník manažer mládeže Josef Krejsa.

Den sportu Příbram 2017 v areálu Nového rybníku.

Den sportu v Příbrami pobavil davy dětí i dospělých

Příbram /FOTOGALERIE/ – Je sobota ráno, kolem sedmé hodiny. Eliška a její mladší sestra Amálka, nato, že je víkend, nezvykle brzy vstávají. Těší se na den plný zážitků. To se akorát tak sestry plavkyně a gymnastky stačí nasnídat a už aby vyrazily k Novému rybníku, kde se koná Den sportu a kde se celý areál proměnil na malý „olympijský" stadion.

Sparta Golf Cup 2017.

Ze sparťanů hráli golf úplně nejlépe tenisté

Michalovice – Kdo hraje na Spartě nejlépe golf? Na tuto otázku se pokusili najít odpověď na Michalovicích. „Já mám od mala sparťanské srdíčko, takže takový turnaj legend napříč všemi sporty jsem nosil v hlavě dlouho. Pak přišla na řadu náročná promotérská jednání a jsem rád, že se nám první ročník Sparta Cupu podařilo uspořádat," říká manažer boleslavského golfového resortu Lukáš Chmelař.

Ilustrační foto

Sparťané s holemi obsadí Michalovice

Mladá Boleslav – Nevšední golfová podívaná bude ve středu od desáté hodiny dopolední k vidění na mladoboleslavském golfovém hřišti v Michalovicích. V rámci prvního ročníku netradičního turnaje Sparta Golf Cup se totiž na hřišti s golfovými holemi představí legendy pražské Sparty.

Ilustrační foto

Sieglovo Jíloviště zdolalo Bubáky po penaltách

Jíloviště – Pouze bod brali fotbalisté Nového Strašecí v Jílovišti, kam v rámci 26. kola Ondrášovka krajského přeboru zavítali. Domácí, za které nastupuje syn slavného ex-sparťana Horsta Siegla (ten Jílovišťské dirigoval z lavičky), se v 61. minutě ujali vedení. Svoboda však po pár minutách srovnal. Rozhodující gól nepadl, následný penaltový rozstřel se lépe povedl Jílovišti.

Areál přírodního koupaliště Nový rybník v Příbrami.

Den sportu přiláká na Novák tisíce lidí

Příbram - Desátý červnový den by si měli v kalendáři zaškrtnout všichni příznivci pohybu. Příbram ožije sportem a budou u toho ty nejslavnější osobnosti, které se v uplynulých letech a desetiletích zapsaly do sportovní historie.

KP: Brandýs n. L. - Zbuzany

Brandýs už otevírá divizní bránu

Střední Čechy – Cestu do divize už si nehodlají komplikovat. Fotbalisté Brandýsa se v krajském přeboru vrátili po minulé porážce na vítěznou vlnu. K dokonání čtvrtého postupu v řadě jim chybí uhrát v závěrečných pěti kolech bod, což by měla být pro partu z Prahy-východ hračka. Stále zamotanější je boj o záchranu.

Horst Siegl během akce Dneska první liga! ve Zdicích na Berounsku.

Siegl: Jíloviště vedu dočasně, prioritou je liga

Střední Čechy – V úvodních čtyřech jarních kolech ani ťuk, v minulých třech sedm bodů z devíti možných. Fotbalový klub z Jíloviště se nechce smířit s hrozícím pádem ze středočeského přeboru. Na lavičku prvního celku vedení povolalo v béčku hrajícího Horsta Siegla a pod jeho taktovkou tým očividně pookřál.

Na utkání fotbalové I. B třídy v rámci projektu Dneska první liga přišlo množství příznivců, kteří viděli výhru hostů 3:2.

Zdice dotahovaly, ale bod nezískaly

Zdice – Atraktivní náplň v podobě projektu Středočeského fotbalového svazu „Dneska první liga" přilákala na zdický stadion rekordní návštěvu 932 platících diváků. Hráči se jim odměnili dobrým představením stejně jako další protagonisté doprovodných akcí.

Trenér Zdic Miroslav Porsch (vlevo) sleduje jeden z turnajů přípravek společně s žebráckým předsedou Emilem Lehockým.

Porsch: Očekávám Ligu mistrů

Zdice – Plni očekávání jsou fanoušci, funkcionáři a jistě i hráči před sobotním duelem I. B třídy, jímž je derby Zdice – Komárov právem zařazené do projektu Dneska první liga.

A-třídní utkání v Sokolči oživil projekt krajského svazu Dneska první liga!.

Dneska první liga! míří na Berounsko. Siegl chce vidět Kuku na lopatkách

Střední Čechy – Dohromady mají na kontě přes tři stovky ligových gólů. Jeden střílel za Spartu, druhý za Slavii. Na vojně v Chebu, později v Kaiserslauternu a Voticích se jejich kariéry přímo proťaly. V sobotu (začátek ve 14.30) se ale znovu postaví proti sobě. Horst Siegl povede v rámci projektu Dneska první liga! jako patron fotbalisty domácích Zdic, Pavel Kuka hosty z Komárova. Oba se na Berounsko velmi těší.

Ilustrační foto

Bonus brali Siegelovci

Slaný - Uplynulo pár desítek vteřin utkání fotbalového krajského přeboru, když kluzký terén posadil na zadek dva bránící hráče Slaného a kapitán Jíloviště Kočí přízně okolností využil k přehození brankáře Sedláka. Domácí byli nebezpečnější a často zakončovali, dalším výsledkem jejich poločasového úsilí byla dvě břevna.

Horst Siegl starší

Siegl zpátky na scéně. Legendární kanonýr probudil Jíloviště

Střední Čechy – V minulosti trénoval jako asistent Spartu nebo Slovan Bratislava, teď se někdejší kanonýr Horst Siegl objevil na lavičce Jíloviště v utkání krajského přeboru. Tým z Prahy-západ pod jeho taktovkou očividně pookřál. Po dlouhých devíti kolech si připsal tříbodový zisk a jasnou výhrou nad Berounem vzkřísil skomírající šance na záchranu. Podle zpráv z klubu jde ale pouze o dočasnou výpomoc.

V rámci Oslav dne sportu u příležitosti vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Chebska roku 2016 se v sobotu uskuteční od 14.30 hodin na stadionu FC Cheb exhibiční fotbalové utkání

Oslava Dne sportu je za dveřmi

Sportovní fanoušci se mají na co těšit. Oslava dne sportu, který pořádá Sportovní unie Chebska spolu s dalšími partnery u příležitosti vyhlášení Nejúspěšnějších sportovců Chebska za rok 2016, je za dveřmi.

Ostravský patriot Marek Jankulovski (vlevo) a Vratislav Lokvenc s dresem Sparty.

Památné bitvy Baníku se Spartou ožijí v Ostravě. Díky klubovým legendám

/FOTOGALERIE/ Fotbalové legendy Baníku a Sparty se týden před Vánocemi utkají v přátelském halovém utkání na stadionu v Ostravě-Porubě. Výčtu známých jmen na hřišti by měli vévodit Milan Baroš, Marek Jankulovski, Horst Siegl, Jiří Novotný nebo Vratislav Lokvenc. Hlavním mediálním partnerem akce je Deník.

Ostravský patriot Marek Jankulovski (vlevo) a Vratislav Lokvenc s dresem Sparty.

Ožijí památné bitvy Baníku se Spartou. Díky klubovým legendám

Ostrava /FOTOGALERIE/ - Fotbalové legendy Baníku a Sparty se týden před Vánocemi utkají v přátelském halovém utkání na stadionu v Ostravě-Porubě. Výčtu známých jmen na hřišti by měli vévodit Milan Baroš, Marek Jankulovski, Horst Siegl, Jiří Novotný nebo Vratislav Lokvenc.

Do Lubné přijela stará garda Sparty

Siegl: Titul by měl být pro Spartu povinností

Lubná /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ – Na hřišti v Lubné se uskutečnil exhibiční zápas mezi bývalými i současnými hráči místního Baníku se starou gardou Sparty, kterou do Lubné pozval její současný kouč Zdeněk Vopat. Několik stovek diváků se bavilo výkony bývalých ligových hvězd i reprezentantů a ti předvedli, že ač jejich rychlost už není taková jako před lety, fotbal hrát rozhodně nezapomněli. Sparťané nakonec zvítězili nad Lubnou 9:2, avšak výsledek není až tak důležitý. Asi největší hvězdou, která se na trávníku objevila, což bylo patrné i z velkého aplausu, byl autor hattricku, obávaný kanonýr Horst Siegl, který pro Rakovnický deník poskytl rozhovor.