Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Fotbalisté Neštěmic rozstříleli Blšany 4:0.

Horst Siegl: Další hráče jsme sehnali, v Dubu hrát budeme

Liberec – Fotbalisté Blšan, kteří dnes mají hrát divizi v Českém Dubu, nenastoupili na jaře již dvakrát k zápasu, potřetí nehrát znamená vyloučení. Chmel Blšany nenastoupil k derby v Žatci. A to kvůli problémům se sestavou, klub má málo hráčů. Ze stejného důvodu Blšany nehrály ani v úvodním jarním kole na hřišti Litole. „Už se to nestane, další hráče jsme sehnali,“ slibuje hrající trenér Blšan Horst Siegl.

Opavská víceúčelová hala v sobotu hostila druhý ročník turnaje fanklubu české fotbalové reprezentace.

Šmicer team obhájil loňské prvenství

Opava /FOTOGALERIE/ – Opavská víceúčelová hala v sobotu hostila druhý ročník turnaje fanklubu české fotbalové reprezentace. Mezi osobnostmi v Městských sadech nechyběla taková jména jako Vladimír Šmicer, Ladislav Vízek či Horst Siegl.

Někdejší brankář, teď útočník staré gardy Slaného Radek Šaroch skóroval do sítě Družce.

Hořký chmel servírovali i Sieglové s Klinkou

Slaný – Proti druhdy slavným a stále ještě divizním Blšanům si zahráli zajímavou přípravu fotbalisté SK Slaný. A bylo se nač dívat. Padlo devět gólů, těsnou výhru 5:4 pak slavili chmelaři dirigovaní z lavičky slavným kanonýrem Horstem Sieglem.

Z utkání FK Kolín - Čáslav B (4:1).

Kolín porazil Zápy i s Pařízkem v bráně

Kolín – Fotbalisté Kolína v přípravném období ani na šestý pokus neprohráli. Naposledy porazili v souboji dvou týmů, které shodně okupují druhou příčku ve své divizní skupině, ambiciózní Zápy 3:2.

Ilustrační foto

Kamenem úrazu pro nás byla fluktuace, říká Pihávek

Votice – Votický fotbal má výbornou historii, vždycky produkoval vysokou kvalitu. Z klubu do fotbalových bitev hráči jako Miroslav Beránek, Horst Siegl, Pavel Kuka, agent Pavel Zíka, ale i Ivan Pihávek. Bývalý borec ligové Příbrami oslavil v úvodu prosince 47. narozeniny, o nich ale řeč nebyla. Na programu bylo podzimní bilancování Votic v divizi.

Divize: Blšany - Neratovice

Neratovice vyloupily bývalou ligovou baštu

Blšany – Na stadionu kdysi slavného klubu a pod umělým osvětlením. Páteční utkání 10. divizního kola mělo pro fotbalisty Neratovic zvláštní atmosféru, kterou navíc vyšperkoval příznivý výsledek. Po gólu Palanského z prvního poločasu totiž z Blšan odvezli všechny tři body.

Tomáš Řepka (vlevo) ze Sparty a dotírající Václav Ondřejka ze Slovácka.

1.FK Příbram je blízko dohodě s Řepkou

Příbram -Příbramský fotbalový klub 1.FK vstoupil do jednání o příchodu Tomáše Řepky. Ten vypadl ze základní sestavy Sparty a vypadá to, že na nabídku týmu od Litavky kývne.

Fotbalové utkání Blšan (v bílém) proti Žatci. Na snímku žatecký Josef Baierl a blšanský Radek Krejčík.

Dnes divizní derby: Chmelaři vs. Slavoj

Blšany, Žatec /ROZHOVORY/ - Nováčci divize, Žatec a Blšany, se dnes od 19 hodin utkají v ostře sledovaném duelu. Kdo si z trávníku odnese titul krále regionu?

Vítězná sestava Šacungu – (zleva) Jiří Holub, Jiří Doubrava a Petr Stejskal.

Nohejbalisté Šacungu si dali dárek k jubileu

Kaliště – Lensedly – Nádherný dárek si k jubileu mezinárodního nohejbalového turnaje Šacung OMV dal domácí klub Šacung Benešov. Na 50. ročníku akce, která se tradičně konala ve starém posázavském osadním areálu v Kališti – Lensedlech, pozvedla putovní trofej nad hlavu první domácí klubová sestava a navázala tak na devět let starý triumf.

Michal Riška (vlevo) a Ján Leško.

Slováci na testech uspěli, Siegl junior se zranil

Opava – Slovenští obránci Ján Leško a Michal Riška uspěli na testech v druholigové Opavě. Oba by měli ve Slezsku podepsat roční smlouvy. Navíc na půlroční hostování přichází do Městských sadů brankář olomoucké Sigmy Martin Blaha.

Stoper Pavel Dreksa

Dreksa a Blaha míří na sever

Olomouc – Dva fotbalisté SK Sigma Olomouc, kteří si nevybojovali místo v základní sestavě, se přesouvají na sever Moravy. Obránce Pavel Dreksa zamířil do Baníku Ostrava a gólman Martin Blaha do druholigové Opavy.

Slezský FC Opava – SK Hanácká Slávia Kroměříž 3:0

FOTBAL příprava: Opava - Kroměříž 3:0

Opava /FOTOGALERIE, VIDEO/ - Třemi brankami ve druhém poločase rozhodli opavští fotbalisté o svém vítězství v přípravnám zápase nad Kroměříží. Trenér Josef Mazura dal v úvodní pětačtyřiceti minutovce šanci všem testovaným hráčům. Horst Siegl ale vydržel na trávníku pouze třicet minut, protože musel pro zranění střídat.

Horst Siegl mladší (v bílém)

Horst Siegl a Martin Blaha ve Slezském FC

Opava – Další dva noví fotbalisté v Opavě. Na pátečním tréninku Slezského FC se objevili noví hráči, a to útočník Horst Siegl a brankář Martin Blaha.

Fotbalová legenda Jan Berger s domažlickými příznivci Miloslavem Fialou a Jiřím Pojarem.

Divize: Berger skončil, Hořovicko povede Trávník

Hořovice - Divizní fotbalisté Hořovicka předvedli v jarní části soutěže pod vedením trenéra Jana Bergera nevídanou sérii, když bodovali ve čtrnácti zápasech v řadě a prohráli až v posledním kole. Hořovičtí získali na jaře třicet dva bodů, přesto trenér Berger skončil. Důvodem je velké pracovní vytížení fotbalového internacionála, jenž na lavičce vynikal až pozoruhodným klidem.

Ilustrační foto

Jan Berger skončil, Hořovicko povede trenér Pavel Trávník

Hořovice - Divizní fotbalisté Hořovicka předvedli v jarní části soutěže pod vedením trenéra Jana Bergera nevídanou sérii, když bodovali ve čtrnácti zápasech v řadě a prohráli až v posledním kole. Hořovičtí získali na jaře třicet dva bodů, přesto trenér Berger skončil. Důvodem je velké pracovní vytížení fotbalového internacionála, jenž na lavičce vynikal až pozoruhodným klidem.

Fotbalové utkání Blšan (v tmavém) proti Lounům. Horst Siegl st obchází Slušného a Lazarika

Po letech pádů stoupají Blšany do divize

Blšany /ROZHOVOR/ - Na jaře už se zdálo, že Chmelaři skončí v klidném středu tabulky krajského přeboru, výborný závěr je ale dostal zpět na třetí příčku, která po administrativních změnách v soutěžích znamená postup.