Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Blšany - Roudnice nad Labem.

Roudnice vyhrála v Blšanech a vede

Blšany - Reflektory se pomalu rozsvěcejí, hlasatel už čte sestavy rivalů. Na hřiště rozvážně vkročí Horst Siegl a Radek Čížek, mávají známým.

Ilustrační foto.

Litoměřice na výhru čekají

Litoměřice - Přes dvě stovky diváků se v sobotu přišly podívat na utkání krajského fotbalového přeboru do Litoměřic, kde domácí přivítali velezkušené družstvo Chmelu Blšany v čele s bývalým střelcem Sparty Horstem Sieglem.

Posvícení v Nymburce

Nymburské posvícení: větrné, hudební, komediantské i sexy

Nymburk /FOTOGALERIE, VIDEO/ - Davy lidí, muzika ze všech stran, lepivá cukrová vata, zaplněné hospůdky, drsné atrakce na Špičce, sváteční fotbálek, vyšňořené slečny. Nymburk vzhůru nohama. Jako každý první zářijový víkend. Posvícení!

Ladislav Vízek

Na exhibici do Votic by měl přijet i Pavel Nedvěd

Votice - Fotbalový oddíl SK Marila Votice chystá pro fotbalové labužníky bonbónek. V pátek 28. srpna od 18 hodin se na hřišti představí v exhibičním utkání FC Kozlovna versus SK Marila Votice.

Ze semifinálového utkání poháru ČMFS ve futsalu Benago - Vršovice 12:11pp, středa 10. června 2009

Do Edenu na futsalové finále pražského Poháru ČMFS

Praha - Na fotbal v pátek vyrazí fanoušci tří pražských klubů, ale ani slávisté nemusejí zahálet doma. Od osmi hodin večer je totiž na programu v hale v Edenu finále pražské části futsalového Poháru ČMFS, v němž nově vzniklý tým Slavie změří síly protřelými futsalovými harcovníky, Benagem Zruč nad Sázavou.

Ilustrační foto

Kozlovna míří do Žamberka i se Sieglem

Žamberk - V rámci oslav čtyřicátého výročí založení fotbalového klubu v Žamberku se v sobotu odehraje exibiční zápas, ve kterém nastoupí nováček krajského přeboru 1.FC Žamberk proti výběru Ladislava Vízka.

Kapitán Votic Martin Horváth převzal skleněný pohár za první místo.

Marila Votice zaválela na turnaji v Berouně

Beroun - V sobotu se v Berouně na Tyršově stadionu uskutečnil sedmý ročník fotbalového turnaje o pohár starosty Karla Mencla. Vzhledem k brzkému začátku 1. ligy se letos diváci nedočkali prvoligových celků, přesto byl k vidění kvalitní fotbal v podání čtyř divizních celků. I přes deštivé počasí si na turnaj našlo cestu více než sto diváků.

Domácí výběr Krchleb podlehl týmu hvězd 2:4.

Pro Krchlebské byl fotbalový mač se slavnými svátkem

Krchleby - Slavný fotbalový kanonýr Horst Siegl, opora týmu pražských herců, kteří sehráli zápas s výběrem Krchleb, vzal čtyřmi trefami domácímnaději na výhru. Hercipřed zraky šesti set diváků vyhráli 4:2.

Známý herec Ivan Trojan oslaví po fotbalovém zápase v Krchlebech narozeniny.

Trojan: Na první ligu bych si netroufl

Krchleby /ROZHOVOR/- Herec Ivan Trojan, držitel čtyř Českých lvů, oslaví v sobotu 27. června v Krchlebech u Staňkova svoje pětačtyřicáté narozeniny. Jako kapitán nejprve v 16 hodin přivede na trávník tamního Sokola tým známých osobností, aby se utkal s výběrem místních fotbalistů. Večer v 19 hodin se pak s přáteli chystá na koncert skupiny Psanec Kid a spol. a NightWork, v níž hrají jeho herečtí kolegové.

Známý herec Ivan Trojan oslaví po fotbalovém zápase v Krchlebech narozeniny.

Trojan slaví narozeniny v Krchlebech

Krchleby - Sobota 27. června dá odpověď na otázku, zda čeští herci umějí hrát fotbal. V Krchlebech u Staňkova se od 16.00 hodin odehraje utkání místního výběru s fotbalovým týmem osobností.

Předseda občanských demokratů Mirek Topolánek na lednickém fotbalovém hřišti.

Topolánka zradil sval, porážku sledoval ze střídačky

Břeclavsko - Nebyla to pro Mirka Topolánka zrovna nejšťastnější sobota. Předseda občanských demokratů vyjel na jih Moravy zčásti za odpočinkem, zčásti nasbírat mezi prostým lidem něco popularity do blížících se podzimních voleb.

Ilustrační foto

Fotbalové hvězdy rozzáří Chuderov

Chuderov - Fotbalisté Chuderova mají v sobotu před sebou další těžký zápas. Tentokrát se však proti nim nepostaví soupeř z 1. B třídy, ale hvězdy světové kopané!

Jiří Jarošík

Chuderov čeká příval fotbalových es

Chuderov -Tolik českých fotbalových hvězd se po trávníku v malebné vesničce poblíž Ústí nad Labem ještě neprohánělo. Obyvatele Chuderova v sobotu čeká svátek, který si jen málokdo nechá ujít s čistým svědomím. Zážitek, na který se nezapomíná.

Ilustrační foto

Union si dojel pro tři body do Blšan

Blšany -Pro další tři body do divizní tabulky skupiny B si dojeli fotbalisté čelákovického Unionu do Blšan. Ty potřebují každý bod k záchraně, ale hostující celek byl proti.

Výsledek zápasu Viktoria Plzeň vs. Internacionálové ČSSR nebyl v neděli ve Štruncových sadech tím nejdůležitějším. Výtěžek akce, jejíž součástí byla i tombola, byl věnován na konto onkologického a radioterapeutického oddělení Fakultní nemocnice v Plzni

FOTO: Utkání pro dobrou věc rozhodl v Plzni kanonýr Siegl

Plzeň - Pověst kanonýra potvrdil v neděli v Plzni v dresu fotbalových internacionálů Československa útočník Horst Siegl. Bývalý reprezentant a hráč Sparty, který oblékal i dres Plzně, rozhodl čtyři minuty před koncem o výhře internacionálů 2:1.

Do Malešova zavítala legendární Amfora, neděle 17. května 2009

FOTOGALERIE: Malešov přivítal Amfora klub Praha

Malešov - Pavel Zuna, Jan Rosák, Helena Vondráčková, Horst Siegl, to jsou jména jenom několika hvězd šoubyznysu a sportu, které v neděli zavítaly s již legendárním fotbalovým klubem Amfora do sportovního areálu SK Malešov.

Ilustrační foto - fotbal

Nejen ke srovnání účtu došlo po přestávce

Blšany - Kdo pozorněji sleduje divizi B, velmi dobře věděl, jak důležitý duel se hrál ve 24. kole mezi blšanskými chmelnicemi. Domácí FK hostil loňského vítěze a v současnosti na první místo aspirující SK Viktorii Jirny. Přestože Blšany vedly, nakonec podlehly Viktorii 1:2.

Utkání Blšan (v bílém) s Českou Lípou skončilo bezbrankovou remízou

Ohlasy z večerních Blšan

Blšany - "Byla to zasloužená remíza," shodují se trenéři, kteří vedli své svěřence do bitvy o fotbalové body.

Vladimír Šmicer.

Do Brozan přijel i Vladimír Šmicer

Brozany - Byl to opravdový svátek fotbalu. Exligisty našlapaná sestava FK Chmel Blšany přilákala v neděli k Mlýnské strouze do Brozan rekordní divizní návštěvu – 1080 platících diváků.