Kreativ

ŠTÍTEK: kabelka

Kabelky z Radomyšle.

Pro kabelky do Radomyšle

Radomyšl – Obyvatelky městyse Radomyšl jsou už několik let pravidelnými přispěvatelkami do Kabelkového veletrhu Deníku. A jiné to není ani letos.

Monika Přemilová přinesla retrokabelku i knihy.

Věnovala kabelku z Francie

České Budějovice - Retrokabelku po tetě darovala do Kabelkového veletrhu Deníku Monika Přemilová z Českých Budějovic.

Kabelkový veletrh. Ilustrační foto.

Do kdy vybíráme kabelky?

Strakonice – Kabelky, dětské knihy a bižuterii do 6. Kabelkového veletrhu vybíráme v redakci Strakonického deníku v Lidické 169 do pondělí 2. září. Více informací na tel. 724020786, Petr Škotko. Kabelkový veletrh se uskuteční 4. září v IGY Centru České Budějovice.

Ilustrační foto.

Sbírka kabelek a knih vrcholí

Táborsko – Stejně jako v předešlých pěti letech sbíráme zachovalé kabelky pro bohulibou akci. Přispět můžete také dětskými knihami a bižuterií.

Eva Tomášková z ČeskýchBudějovic

MALÉ I VELKÉ KABELKY

České Budějovice - Poprvé se do Kabelkového veletrhu Deníku zapojila Eva Tomášková z Českých Budějovic. „Už jsem na veletrhu nakupovala, ale zatím jsem nic nepřinesla, tak to napravuji,“ řekla s úsměvem na tváři.

Růžovou kabelku v uplynulých dnech i Jihočeška Julie Kovářová, dvaatřicetiletá bývalá reprezentantka ČR, vítězka Evropské ligy a majitelka šesti mistrovských titulů.

Růžovou přinesla volejbalistka

České Budějovice - Kabelkami, bižuterií a dětskými knihami se pomalu, ale jistě plní všechny redakce jihočeských Deníků.

Dvě kabelky a bižuterii darovala do Kabelkového veletrhu Deníku ředitelka Regionální agrární komory Jihočeského kraje Hanka Šťastná.

Zlaté časy s kabelkou

České Budějovice - Dvě kabelky a bižuterii darovala do Kabelkového veletrhu Deníku ředitelka Regionální agrární komory Jihočeského kraje Hanka Šťastná.

Ilustrační foto.

Sbíráme kabelky pro dobrou věc

Táborsko – Kabelkový veletrh se koná již pošesté. Stejně jako vloni se sbírají nejen kabelky, ale i bižuterii a dětské knihy. Vše, co přes léto vybereme, v září prodáme a získané peníze nadační fond Jihočeské naděje přerozdělí mezi děti a mládež z Jihočeského kraje na rozvoj jejich talentu.

Pravidelnou dárkyní kabelek a dalších věcí je Vlasta Slípková z Loučovic.

Darujte kabelky na dobrou věc. Už je čas!

Českokrumlovsko – Sběr předmětů na charitativní Kabelkový veletrh je v plném proudu! Kdo máte nepotřebné kabelky, dětské knihy či bižuterii připravené, neváhejte a noste je do redakce Českokrumlovského deníku. Předtím ale pro jistotu zavolejte na telefon 602 667 627.

Knihovnice Lenka Vlková s kabelkami.

Mirovická knihovna podporuje Kabelkový veletrh

Mirovice – Mirovické knihovnici Lence Vlkové se podařilo nashromáždit kabelky pro 6. ročník Kabelkového veletrhu Deníku. Ten se uskuteční 4. září v IGY Centru v Českých Budějovicích. Výtěžek rozdělí nadační fond Jihočeské naděje mezi mládež na rozvoj jejich talentu.

Mirovická knihovnice Lenka Vlková vybrala čtyři krabice kabelek, 88 knih, bižuterii a hračky.

Mirovická knihovna podporuje Kabelkový veletrh

Mirovice - Mirovické knihovnici Lence Vlkové se podařilo nashromáždit použité kabelky pro 6. ročník Kabelkového veletrhu, který se uskuteční 4. září v IGY Centru v Českých Budějovicích. Výtěžek bude rozdělen prostřednictvím nadačního fondu Jihočeské naděje mezi děti a mládež na rozvoj jejich talentu.

Ilustrační foto.

Dary od čtenářů Deníku přibývají

Táborsko - Stejně jako v předešlých pěti letech sbíráme zachovalé kabelky pro bohulibou akci. Přispět můžete také dětskými knihami a bižuterií.

Ilustrační foto.

Kabelky, které umějí pomáhat

Strakonice – Na dveře redakce Strakonického deníku zaťukala včera Jana Hybšová ze Strakonic. „Nesu kabelky, jestli můžu. Mám tři. Nejsou nové, ale snad se ještě někomu hodí. Tahle háčkovaná třeba nějaké slečně,“ zmínila se paní, které tímto děkujeme!

Pravidelnou dárkyní pěkných kabelek je Marie Pechová z krumlovského Plešivce.

Kdo máte kabelky připravené, noste je do redakce!

Českokrumlovsko – Sběr předmětů na charitativní Kabelkový veletrh je v plném proudu! Kdo máte nepotřebné kabelky, dětské knihy či bižuterii připravené, neváhejte a noste je do redakce Českokrumlovského deníku. Předtím ale pro jistotu zavolejte na telefon 602 667 627.

Rychlost, dobrosrdečnost a nadšení je základ.

Kabelky přivezou cyklokurýři

České Budějovice – Kurýrní služba Vezemti.to se letos zapojila do Kabelkového veletrhu Deníku, který se uskuteční 4. září v IGY.

Kabelkový veletrh je v plném proudu.

Kabelkový veletrh Deníku

Strakonice – Všem, kteří již podpořili Kabelkový veletrh, děkujeme. Pokud máte i vy doma kabelky, dětské knihy nebo bižuterii, kterou nepotřebujete a mohly by někomu udělat radost, neváhejte a přineste je do redakce Strakonického deníku v Lidické 169 (naproti kinu Svět).

Ilustrační foto.

Darujte kabelky, bižuterii a knihy pro dobrou věc

Táborsko – Stejně jako v pěti předchozích letech v rámci 6. ročníku Kabelkového veletrhu sbíráme nejen kabelky, ale i bižuterii a dětské knihy. Zapojte se také a udělejte tak dobrý skutek. Vše, co přes léto vybereme, v září prodáme a výtěžek poslouží na rozvoj talentu, prostřednictvím nadačního fondu Jihočeské naděje budou finanční prostředky pomáhat tam, kde je třeba, mezi dětmi a mládeží z celého Jihočeského kraje.

Ilustrační foto.

Přinesla jsem kabelky a seženu ještě další

Volyně – „Berete ještě kabelky? Něco jsem přinesla a jestli můžu, obvolám známé a přijdu ještě jednou,“ s těmito slovy přišla do redakce Strakonického deníku Věra Švihovcová ze Strakonic.

Již potřetí založily sběrné místo pro Kabelkový veletrh pracovnice Infocentra města Veselí nad Lužnicí.

Kabelky z Veselí pomohou

Veselí nad Lužnicí - Letos již potřetí vytvořily sběrné místo pro Kabelkový veletrh pracovnice Informačního centra města Veselí nad Lužnicí.

Ilustrační foto.

Kabelky podpoří děti

Táborsko – Kabelkový veletrh se letos uskuteční už po šesté. Stejně jako loni sbíráme nejen kabelky, ale také bižuterii a dětské knihy.

Policisté a hasiči zasahovali u požáru vozidla v Praze 5.

V Praze hořelo auto, policisté zachránili kabelku i okolní vozy

/FOTOGALERIE, VIDEO/ Žena se ocitla v pondělí odpoledne v zoufalé situaci. V Lamačově ulici na pražském Barrandově jí začalo po zaparkování hořet auto. Majitelka vozidla zavolala policisty, kteří se ještě před příjezdem hasičů snažili požár zlikvidovat hasicím přístrojem ze služebního auta.

Sbírka pro Kabelkový veletrh je v plném proudu.

Kdo máte kabelky připravené, noste je do redakce!

Českokrumlovsko – Sběr předmětů na charitativní Kabelkový veletrh je v plném proudu! Kdo máte nepotřebné kabelky, dětské knihy či bižuterii připravené, neváhejte a noste je do redakce Českokrumlovského deníku. Předtím ale pro jistotu zavolejte na telefon 602 667 627.

Prvních čtyřicet kabelek už bylo doručeno z Městského úřadu Prachatice do Prachatického deníku. Na snímku František Tomčány, který se sbírkou pomáhá.

Sbírka kabelek se rozrostla

Prachatice – Městský úřad Prachatice vyzval v rámci firemního dobrovolnictví ke třem letním sbírkám pro sociálně slabé, nadané děti a seniory, osoby se zdravotním postižením.

Centrum sociální pomoci Vodňany opět poslalo kabelky do veletrhu.

Centrum sociální pomoci pomáhá veletrhu roky

Vodňany – Vedoucí centra sociální pomoci Daniela Davidová předala ve středu Strakonickému deníku opět několik kabelek, které v centru pro Kabelkový veletrh jeho pracovnice a obyvatelky vybraly. „Myslím, že se veletrhu účastníme už tři roky. Je to skvělá myšlenka, jak pomoci talentovaným dětem. Byl mezi nimi i Karel Leskovec z Vodňan,“ řekla.