Kreativ

ŠTÍTEK: kabelka

Ilustrační foto.

Seniorky o kabelky nakonec nepřišly

Za mřížemi vazební věznice v Olomouci skončila o víkendu čtyřiatřicetiletá žena ze Zlína. Má na svědomí více než deset krádeží potravin a drogistického zboží z prodejen ve Zlíně, kterých se dopustila od začátku prosince loňského roku.

Ilustrační foto.

Vytrhl seniorce kabelku

Cheb - Až dva roky za mřížemi může skončit cizinec, který si v Chebu počíhal na třiaosmdesátiletou seniorku.

Ilustrační foto

Žena přišla o volně odloženou kabelku

Velké Meziříčí – Do jednoho z podniků v meziříčské Třebíčské ulici v sobotu 26. ledna okolo půl třetí ráno vyjížděli tamní policisté k ohlášené krádeži volně odložené dámské kabelky.

Ilustrační foto.

Neopatrnost stála kabelku

Nezamčené auto přilákalo v pátek v podvečer zloděje. Neopatrná třiapadesátiletá žena nechala v nezajištěném autě na parkovišti u jednoho ze supermarketů kabelku, která se stala kořistí neznámého pachatele.

Ilustrační foto.

Vybral auto u hřbitova

V pátek odpoledne se dosud nezjištěný pachatel vloupal do osobního automobilu zaparkovaného u hřbitova v Nezamyslicích. Zloděje motivovala pánská bunda, viditelně umístěná na zadním sedadle.

Ilustrační foto.

Cizinku v Krumlově někdo okradl na sociálech

Český Krumlov - O peníze přišla cizinka, která si přijela prohlédnout krásy Českého Krumlova. Podle ní se to stalo ve čtvrtek kolem poledne dne 24. ledna na WC v areálu autobusového nádraží v Českém Krumlově.

Poznáte mužích na snímcích? Volejte policii!

Trojice mužů vyděsila prodavačku Na Balkáně

Poděbrady /FOTOGALERIE/ - Krádež peněz z pokladny. To byl cíl trojice mužů, kteří přišli do obchodu v lokalitě Na Balkáně u Poděbrad. Díky duchapřítomnosti prodavačky si však nic neodnesli.

Ilustrační foto

Muž z Hodonínska prohrál, tak kradl a opět prohrál

Hodonínsko – Osmatřicetiletého muže z Hodonínska v uplynulých dnech obvinili z trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku uherskohradišťští kriminalisté. „Loni v prosinci okradl cyklistku,“ informovala v pátek uherskohradišťská policejní mluvčí Milena Šabatová.

Ilustrační foto

Z kabelky vzala peníze a stravenky

Rakovník – Sedmadvacetiletá žena odcizila z prodejny v Plzeňské ulici v nestřeženém okamžiku z neuzamčené kanceláře peníze a jednadvacet stravenek v celkové výši necelé 3 tisíce korun.

Ilustrační fotografie.

Kabelka zmizela rychle

Na svou neopatrnost doplatila devětapadesátiletá žena z Přerova, která v sobotu v dopoledních hodinách odešla od zaparkovaného auta, ve kterém zanechala svoji kabelku.

Ilustrační foto

Jak se připravit na ples, abychom byli za dámy a gentlemany?

FOTOGALERIE/ Plesová sezona 2019 je tu! Jak se na ni připravit, co si obléknout, jak se upravit a další? Redaktor Deníku oslovil několik módních expertů napříč obory a zde jsou některé jejich rady i varování. Buďte in, ciťte se dobře a své plesy si užijte s plnou grácií!

Tohoto muže hledá policie.

Sebral kabelku a zmizel

České Budějovice – Ve středu přišla o kabelku žena před obchodním centrem Globus.

Ilustrační foto.

Kabelce odložené v autě nemohl zloděj odolat

Sadová - Další krádež kabelky z opuštěného auta řeší policisté na Hradecku. O kabelku tentokrát přišla žena z Děčína, která jela se svým přítelem do Jizerských hor na dovolenou a v restauraci v obci Sadová zastavili na oběd.

Znáte tuto ženu? Volejte policejní linku 158.

Kdo to je, není zatím známo

České Budějovice – S totožností ženy na fotografii potřebují policisté pomoc občanů. „Může být svědkem či podezřelou osobou v případu krádeže,“ vysvětluje policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Ilustrační foto

Zloděj ukradl kabelku ze zadního sedadla v autě

Libčany - O koženou kabelku s peněženkou, osobními doklady, kartou k MHD, platební kartou a dioptrickými brýlemi v celkové hodnotě asi šest tisíc korun přišla na Silvestra žena u hřbitova v Libčanech.

Ilustrační foto.

Seniorku muž povalil a kradl

České Budějovice – Ve středu 26. prosince v noci se muž dopustil krádeže na seniorce, z uloupené kabelky se neradoval dlouho.

Ilustrační foto.

Zloděj zneužil ukradenou kartu

Klatovy – Krádež peněženky a následné zneužití platební karty vyšetřují policisté z obvodního oddělení Klatovy.

Ilustrační fotografie.

Policie stále pátrá po násilníkovi z Blatné

Blatná - Strakoničtí kriminalisté společně s policisty Obvodního oddělení Blatná sále pátrají po dosud neznámém pachateli, který 6. prosince po 17. hodině vytrhl ženě kabelku z ruky.

Ilustrační foto

Pozor na zloděje, v těchto dnech mají žně

Předvánoční čas, během kterého lidé nakupují dárky, se stává pro zloděje doslova časem žní. Své o tom ví neopatrná čtyřiašedesátiletá žena, která v úterý dopoledne nakupovala v supermarketu v Uherském Hradišti.

Kabelkový veletrh v Ostravě na Černé louce, neděle 4. listopadu 2018.

Příběh solidarity: Kabelkový veletrh přinesl dětem už milion korun

Co může být krásnějšího než pomoci druhým? Díky kabelkovým veletrhům, které již několik let pořádá Deník v několika českých městech, se podařilo potřebným darovat už více než milion korun. Peníze tradičně putují k talentovaným i handicapovaným dětem či pomáhají nemajetným rodičům zaplatit svým ratolestem obědy. Navíc nejde o obyčejnou charitu: díky této netradiční akci si na své přijdou také všechny milovnice nakupování.  

Ilustrační snímek

Nepozornost stála 19 tisíc

Pelhřimov – Hodně draho vyšla v pondělí 17. prosince kolem poledne nepozornost zákaznici v jednom z pelhřimovských obchodních domů.

Soutěž o L.O.L. Surprise Dekodér s panenkou.

Vánoční soutěž s Deníkem!

Zapojte se s námi do soutěže a vyhrajte jednu ze tří L.O.L. Surprise Dekodér s panenkou – 15 dáírků jako odměna pro všechny akční slečny.

Děti ze 3. základní školy z Kolína společně procházely obchodní centrum Futurum a dohlížely na bezpečnost a prevenci při předvánočních krádežích.

Děti kontrolovaly bezpečnost v obchodním centru

Kolín - Předvánoční čas, přeplněné obchodní centra a hlava plná vánočních dárků i plánů může lákat kapsáře a zloděje ke krádežím nejen z kabelek, ale i ze zaparkovaných aut. Proto se žáci a žákyně ze 3. Základní školy v Kolíně vydali v úterý 18. prosince dopoledne spolu s mluvčí Policie České republiky Martinou Fejfarovou do obchodního centra Futurum.

Ilustrační snímek

Žena přišla o pěněženku

Třebíč – O peněženku přišla žena, která svoji kabelkou nechala bez dozoru v podniku ve Znojemské ulici.