Kreativ

ŠTÍTEK: kabelka

Ilustrační snímek

Žena přišla o pěněženku

Třebíč – O peněženku přišla žena, která svoji kabelkou nechala bez dozoru v podniku ve Znojemské ulici.

Ilustrační foto

Kradla, ale o lup přišla

České Budějovice – Ušetřit skoro 10 000 korun se pokusila 42letá hospodyňka, když se vydala v neděli odpoledne do jednoho z obchodů v krajském městě.

Vánoční atmosféra v obchodním centru Avion Shopping Park, 15.prosince 2018 v Ostravě.

Zloději číhali v obchodech

Zloději okrádající nepozorné nakupující v obchodních centrech dali o sobě znovu vědět. Dvě ženy, které se v těchto vydaly za nákupy do ostravských prodejen, přišly o peníze a věci za bezmála padesát tisíc korun.

Ilustrační foto

Ženy přišly při loupežném přepadení o kabelku

Berounsko - Pepřový sprej nebo jiný ochranný prostředek by si měly zřejmě pořídit ženy, které v berounském regionu nosí kabelku. V prosinci se začala totiž množit loupežná přepadení žen. Berounští kriminalisté nyní řeší dva případy loupežného přepadení, která se odehrála během jednoho týdne. V obou případech se jejich obětí staly ženy.

Bezpečnostní policejní akce v obchodním domě Lidl v Berouně.

Kapsáři číhají v nákupních centrech na nepozorné zákazníky

Beroun /FOTOGALERIE/ - Vánoční svátky se kvapem blíží a lidé nakupují ve velkém jídlo, pití a dárky. Předvánoční nákupní shon každoročně láká zloděje. Lidé mají v peněženkách, a mnozí i po kapsách, hodně peněz, a tak se množí kapesní krádeže.

Přepadení, ilustrační foto.

Oloupil za bílého dne svou známou, pak se za ni vydával

Ze zvlášť závažného zločinu loupeže a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací stíhají hraničtí kriminalisté pětatřicetiletého muže z Lipníku nad Bečvou. Pachateli hrozí trest odnětí svobody od dvou do desíti let.

Buco Boutique na Valdštejnově náměstí v Jičíně láká na příjemné svetry, kožené kabelky...

Buco Boutique zve k návštěvě

Jičín - Obchod s italskou módou. Kvalitní materiály. Dostupné ceny. Buco Boutique na Valdštejnově náměstí v Jičíně láká na příjemné svetry, kožené kabelky, hedvábné šaty a jedinečný design oblečení.

Kapesní krádež. Ilustrační foto.

Vánoční shon je rájem kapsářů

Příbramsko - Nezadržitelně se blíží vánoční svátky, tomu všemu však předchází shon a nakupování, ale ani v tomto svátečním období zloději „nespí“. Nastává jejich čas. V obchodech se vytváří fronty, nakupující u sebe mají větší obnosy peněz. Kapesní krádeže se v tomto období množí.

Vloupání do vozu. Ilustrační foto.

Buďte opatrní, obezřetnost se vždy vyplatí

Strakonice - Na parkovišti v nákupním centru okradl neznámý pachatel muže (75), kterému odcizil pánskou brašnu s peněženkou. Senior měl brašnu zavěšenou na nákupním košíku, a to byla právě příležitost pro lapku.

Kapesní krádež. Ilustrační foto.

Pozor na kapsáře v obchodech při vánočních nákupech, varuje policie

Mělnicko - Blíží se Vánoce; těm však předcházejí vánoční nákupy. Ty nemusí být samy o sobě klidné a mírné - co ale teprve, když vám je naruší kapsář nebo zloděj. Právě obchody plné vánočního zboží, shon, nervozita i více peněz v peněžence je velkým lákadlem pro zloděje, upozorňují policisté.

Kapesní krádež. Ilustrační foto.

Pozor na kapsáře v obchodech při vánočních nákupech, varuje policie

Kolínsko - Blíží se Vánoce; těm však předcházejí vánoční nákupy. Ty nemusí být samy o sobě klidné a mírné - co ale teprve, když vám je naruší kapsář nebo zloděj. Právě obchody plné vánočního zboží, shon, nervozita i více peněz v peněžence je velkým lákadlem pro zloděje, upozorňují policisté.

K incidentu došlo v ulici Tylova.

Přepadení v Blatné! Žena se ubránila, lupič utekl

Blatná – Chvilky, které prožila žena v blatenské ulici Tylova (spojnice mezi tř. T. G. Masaryk a ulicí Palackého), asi nikdy nezapomene. Ve čtvrtek 6. prosince po 17. hodině se stala obětí loupežného přepadení, ale díky své odvaze a reakci lupiče donutila k útěku.

Strážníci radili lidem v obchodě, jak nepřijít o celé jmění.

Strážníci radili lidem v obchodě, jak nepřijít o celé jmění

Kladno /FOTOGALERIE/ - V jednom z nákupních domů v Kročehlavech preventivní akce kladenských strážníků. Ti se zaměřili na opuštěné nákupní vozíky, ve kterých zákazníci zanechali své osobní věci. Právě těchto situací využívají nenechavci, kteří se v době adventu a Vánoc zaměřují právě na kapesní krádeže a krádeže odložených věcí.

Kapesní krádež. Ilustrační foto.

Pozor na kapsáře v obchodech při vánočních nákupech, varuje policie

Mladoboleslavsko - Blíží se Vánoce; těm však předcházejí vánoční nákupy. Ty nemusí být samy o sobě klidné a mírné - co ale teprve, když vám je naruší kapsář nebo zloděj. Právě obchody plné vánočního zboží, shon, nervozita i více peněz v peněžence je velkým lákadlem pro zloděje, upozorňují policisté.

Vánoční trhy ve Vídni.

Vyrážíte na vánoční trhy do Evropy? Dejte si pozor na zloděje a podvodníky

Předvánoční čas láká k výletu za hranice stále více Čechů. Adventní trhy však kromě turistů toužících po nasátí sváteční atmosféry lákají i nepoctivé prodejce a kapsáře. Na co si dávat pozor a jaké jsou nejčastější triky zlodějů a podvodníků ve Vídni či Drážďanech radí Evropské spotřebitelské centrum (ESC).

Dobročinný bazárek pro kočičí útulek Mikeš

OBRAZEM: Koupí věcí na bazárku podpoří kočičí útulek

Havlíčkův Brod – Nákupem oblečení, hraček, kosmetiky, bižuterie nebo třeba pečených čajů mohou lidé podpořit kočičí útulek Mikeš v Havlíčkově Brodě. Dnes (6. prosince) a zítra se v havlíčkobrodské hudebním klubu Oko koná dobročinný bazárek, jehož výtěžek půjde právě na opuštěné kočičky.

Ilustrační foto.

Předvánoční nákupy lákají zloděje

Beroun - Předvánoční řádění kapsářů a zlodějů v supermarketech už začalo. Další žena přišla při nákupu o svoji peněženku. Tentokrát se případ odehrál v obchodním domu Bila v Plzeňské ulici v Berouně. Neznámý pachatel využil chvilkové nepozornosti zákaznice obchodu a z kabelky, kterou měla při nakupování odloženou ve vozíku, ji nepozorovaně vytáhl peněženku.

Ilustrační foto

Za krásami patchworku

Chrudim – Členky volného sdružení Chrpa patchwork klubu Chrudim Pardubice ve spolupráci s Chrudimskou besedou připravily pro předvánoční čas ve Výstavní síni Divadla Karla Pippicha výstavu nazvanou Kouzlo patchworku.

Ilustrační foto.

Zapomenuté kabelky ve vozech přilákaly zloděje

I když se snaží policisté stále připomínat to, že automobil není trezor, najdou se lidé, kteří ponechají cennosti ve voze „napospas osudu“. Hned dva takové případy museli v pátek 30. listopadu řešit policisté v Přerově a Hranicích. Řádění „automobilového fantoma“ se během pátečního večera nevyhnul ani muž z Přerova, který si v kufru svého vozu nechal tašku s notebookem.

Vánoční trhy na Zelném trhu a Moravském náměstí v Brně

Brněnské vánoční trhy? Zloději zkouší vydělat na kelímcích

Brno - Vánoční trhy na brněnských náměstích za sebou mají první týden. Radnice i provozovatelé atrakcí a stánků jsou spokojení. Podle zjištění Brněnského deníku Rovnost se však objevily i problémy. Někteří se pokoušejí například o podvody s vratnými kelímky. Na zálohách mohou vydělat desítky tisíc.

Ilustrační fotografie.

Seniorka přišla o životní úspory

Mělník – Dvaadevadesátiletá seniorka přišla o své životní úspory. Okradly ji dvě ženy, které si vymyslely historku, že dámě vyplatí peníze za nepoužité léky. Podle mělnické policejní mluvčí Markéty Johnové teď oběma zlodějkám hrozí, že stráví ve vězení jeden až pět let.

Ilustrační foto

Dvě nové výstavy návštěvníky potěší i inspirují

Jihlava – Dvě nové výstavy na konec listopadu nachystali v Muzeu Vysočina Jihlava. Od čtvrtka se můžete potěšit milými drobnostmi a historickými kalendáři a od pátku si můžete v malém výstavním sále prohlédnout, co všechno se dá udělat technikou patchwork. Obě výstavy potrvají do 6. ledna.

Padělky v tržnici SAPA.

Padělatelé zboží ze Sapy by způsobili škodu za desítky milionů

Škodu za několik desítek milionů korun by majitelům ochranných známek způsobili padělatelé zboží, které dnes pražští celníci zabavili v tržnici Sapa v pražské Libuši. Našli desítky tisíc kusů oděvů, hodinek, kabelek, obuvi, slunečních brýlí a peněženek, které byly neoprávněně označeny chráněnými logy. Na webu pražského celního úřadu to dnes uvedl jeho mluvčí Miroslav Pokštefl.

Muž podezřelý ze znásilnění a krádeže.

Cizinec si chtěl vynutit sex. Když nepochodil, sebral ženě alespoň kabelku

/VIDEO/ Podezření z trestných činů znásilnění, krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku má na krku dosud neznámý muž, který 17. října kolem třetí hodiny ráno zaútočil na vyhlédnutou ženu. K události došlo v pražském parku Portheimka a policisté požádali veřejnost o pomoc při pátrání.

V nabídce budou desítky originálních ručně šitých tašek.

Na sobotu se opět chystá Kašparovo taškaření

Liberec – Pořídit si originální látkovou tašku a zároveň vykonat dobrý skutek. V Oblastní galerii Liberec se v sobotu koná další ročník akce Kašparovo taškaření. Pořádá ji liberecké Centrum Kašpar, které už řadu let pomáhá lidem s hledáním zaměstnání.

Ilustrační foto.

Přihoďte si! Dražba VIP kabelek a kravat stále běží

Letošní ročník Kabelkového veletrhu se kvapem blíží. Charitativní akce Opavského a hlučínského deníku a OC Breda&Weinstein, jejíž výtěžek tentokrát poputuje na pomoc malému Přemečku Ulmanovi z Uhlířova, vypukne už tento pátek 16. listopadu.

Kabelkový bazar 2018. Velký zájem byl už od deváté hodiny ráno.

FOTO: Pátý ročník Kabelkového bazaru zaútočil na hranici 60 tisíc korun

Liberec – S maminkou desetiletých dvojčat se její manžel rozvedl rok před tím, než onkologicky onemocněla. Otec prvňáka Honzy zůstal zase na péči sám. Chlapec je často nemocný, což se projevuje i na výplatní pásce. Maminka tří dětí musela skončit v práci kvůli těžkému onemocnění mladšího syna. Co mají tyto tři příběhy společného?

Ilustrační foto.

Kabelky luxusních značek můžete v sobotu vydražit za zlomek ceny

Liberec – Kabelky exkluzivních značek jako Prada, Furla nebo Hogan můžete pořídit za zlomek ceny na dražbě, která se koná v rámci Kabelkového bazaru. Už popáté proběhne tuto sobotu, 10. listopadu, v OC Forum. Samotný bazar začne v 9 hodin a potrvá až do 14 hodin.

Ilustrační foto.

Kabelkový veletrh: dražba VIP kravat a kabelek

/ONLINE DRAŽBA - aktualizováno 15:00/ Kabelkový veletrh proběhne v OC Breda&Weinstein v pátek 16. listopadu od 15 hodin. Prodávat se na něm opět budou kabelky, které už nyní lidé nosí na sběrná místa na Opavsku a Bruntálsku.