Kreativ

ŠTÍTEK: levá ruka

Michal Zapletal s vítězem Golemovy ruky Polákem Podgorskim.

Pákař Zapletal urval na Třebíčsku dvě třetí místa

Ždánice – Úspěšnou premiéru v armwrestling klubu Podivín zaznamenal ždánický pákař Michal Zapletal. Ten skončil na pohárové soutěži v Sedleci u Třebíče dvakrát třetí. Z výhry na pravou i levou ruku se radoval Milan Miroš z Hluku, druhý byl jeho oddílový kolega Adam Vrtal.

Mladý hodonínský thaiboxer Dominik Vašek vyhrál desetkrát.

Byl to skvělý večer, zářil hrdina Vašek

Hodonín - Osm zápasů museli diváci čekat, až uvidí v ringu ležet poraženého bojovníka. Radost zaplněná hodonínské hale udělal až domácí borec Dominik Vašek, který v posledním zápase Noci Bojovníků sestřelil Maďara Gábora Perlakyho a zvítězil ve druhém kole K.O.

Mladý hodonínský thaiboxer Dominik Vašek vyhrál desetkrát.

Vašek sestřelil ve druhém kole Maďara Perlakyho

Hodonín - Osm zápasů čekali na ten okamžik. Na konec večera se přece jen dočkali. Hodonínští diváci ve stoje aplaudovali Dominiku Vaškovi. Domácí borec, který v pátek večer hájil barvy Hanumanu Gym Praha, poslal v polovině druhého kola k zemi Gábora Perlakyho. Ten se po tvrdém úderu na bradu už nezvedl. Osmnáctiletý bojovník vyhrál nad maďarským soupeřem K.O.

Sklo strážní budky rozbil rozzuřený mladík

Strážníci dopadli mladíka záhy po činu

Kladno - Poškození strážní budky při vjezdu na kladenskou pěší zónu spustilo poplach. Hlídka, která přijela na místo, zjistila, že je rozbitá skleněná výplň. Na zbytcích skla zjistili strážníci stopy krve.

Ilustrační foto.

Frýdlant skončil v Českém poháru druhý

Valtice – Extraligové stolní tenistky SK Frýdlant nad Ostravicí si vybojovaly účast ve 21. ročníku Českého poháru družstev, který se uskutečnil ve sportovní hale ve Valticích.

Takto dopadl chlapec po ošetření v litoměřické nemocnici.

Dítě přišlo o části prstů, rodiče žalují nemocnici

Litoměřice - Jedním slovem průšvih. Malé dítě po léčbě v Městské nemocnici v Litoměřicích zamířilo domů s odumřelými články dvou prstů. Případem se zabývá policie a rodiči dítěte byla podána žaloba na nemocnici.

Policie pátrá po lupiči, který přepadl banku v Praze 10

Lupič přepadl banku v Praze 10

Praha – Policisté pátrají po lupiči, který 22. listopadu přepadl banku v Praze 10. Pokladníkovi hrozil pistolí, odnesl si několik desítek tisíc korun. Na policejním webu o tom dnes informovala pražská policejní mluvčí Eva Stulíková. Banka nabízí finanční odměnu za informace, které by prokazatelně přispěly k vypátrání pachatele.

.

Policie hledá svědky nehody

Bečváry - Policie hledá svědky nehody, k níž došlo v pátek 18. listopadu v 09:45 hodin v obci Bečváry na silnici č. I/02.

Ilustrační foto.

Při vší smůle nakonec štěstí!

Náchodsko - V sobotu ráno jsem nasedl na bicykl a vyrazil na nákup do města. Hned u baráku jsem se smekl na namrzlém listí. Řidítka mi otočila levou ruku a na ní jsem celou vahou spadl. Ruka byla skoro do pravého úhlu. Jinak se mi nic nestalo, ani oděrka.

Ilustrační foto.

Po Berounsku jezdí sexuální exhibicionista

Cerhovice - V berounském regionu se opět objevil sexuální exhibicionista. Setkání 
s ním vyděsilo osmadvactiletou ženu v Cerhovicích. Žena na muže narazila v ulici Na Blížce.

Ždánický pákař Michal Zapletal.

Pákař Zapletal si životními výkony řekl o pozornost Podivína

Ždánice – Dlouho se rozmýšlel, zda má na druhé kolo extraligy v armwrestlingu vůbec odjet. Měl zdravotní problémy, před soutěží trénoval jenom dvakrát. Nakonec Michal Zapletal do nedalekého Hluku vyrazil a udělal moc dobře. Z Hradištska přivezl ždánický pákař první a třetí místo.

FC Viktoria Plzeň - FC Barcelona

Pavlík: Rozhodčí zkazil zápas

Plzeň - Poté, co se zranil, to vypadalo, že Roman Pavlík je prostě smolařem a Liga mistrů mu zůstane uzavřená. Rychle se ale dal dohromady a včera večer dostal od trenéra Vrby krásný dárek. Naskočil od začátku do zápasu s nejlepším týmem světa Barcelonou.

Radek Motlík

Brankář Motlík si utrhl biceps

Plzeň - Běžela teprve 4. minuta sobotního utkání házenkářů Plzně proti Třeboni a domácí brankář Radek Motlík musel nedobrovolně opustit místo mezi tyčemi. Držel se přitom za levou ruku a s bolestivou grimasou zamířil rovnou do šatny.

Škodu okolo 900.000 korun způsobil dnes požár rodinného domu v Bílčicích na Bruntálsku. Oheň zničil střechu a podkroví starší, nyní rekonstruované stavby.

V Bílčicích shořelo podkroví domu

Bílčice /FOTOGALERIE/ – Popáleninami na ruce odnesla majitelka domu v Bílčicích svůj boj s ohněm o záchranu hořícího domu. Snažila se uhasit požár, než přijeli hasiči.

Interiéry zámku s plátny Epopeje.

SLOUPEK: Když levá ruka neví, co dělá pravá

Příběh Slovanské epopeje nabral zajímavý spád. Do světa unikla informace, že velkoformátová plátna secesního autora Alfonse Muchy mohou najít domov ve Fantově kavárně na hlavním nádraží.

Preventivní prohlídka mateřských znamének trvá opravdu krátce, nebolí a dodá jistotu. Lékárna na Borských polích dnes takovou prohlídku nabízí zdarma

Znaménka? Za chvíli je hotovo

Plzeň - Procházím se obchoďákem. Nakouknu k mobilním telefonům, prohlédnu si nabídku vín, najdu oblíbené sýrové rohlíky. Chci si jich pár vzít, potom si to ale rozmyslím. Až potom. Nejdřív přece zajdu do lékárny a nechám si prohlédnout mateřská znaménka.

Slavnosti Holovouských malináčů.

Slavnosti holovouských malináčů

Holovousy – Obec Holovousy a Výzkumný šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s. r. o. vás zvou na 9. ročník sousedského setkání Slavnosti Holovouských malináčů dnes 1. října.

Ivan Hoffman

Prezidentské nominace

Zatímco u nás občan trne, zda mu jeho poslanci vyberou za příštího prezidenta pana Schwarzenberga, anebo paní Němcovou, v Rusku je rok před volbami vymalováno.

Český cyklista Roman Kreuziger.

Kreuziger o startu na MS v Kodani rozhodne ve čtvrtek

Plzeň – Český cyklista Roman Kreuziger má za sebou další vyšetření levé ruky, která se po zlomenině celkem úspěšně hojí. O tom, zda v neděli pojede silniční závod na mistrovství světa v Kodani, se však rozhodne až ve čtvrtek po tréninku.

Neznámý muž.

Policie nezná identitu mrtvého muže

Jeseník nad Odrou – Po totožnosti neznámého muže pátrají v současné době novojičínští kriminalisté. Tělo bez známek života bylo nalezeno v pondělí 29. srpna v rekreačním areálu Hůrka, v místní části Jeseníku nad Odrou.

Chlapcův prostředníček levé ruky uvízlý v mechanismu sklápění zadního autosedadla.

Hasiči zachránili chlapci prst

Opava – Bizarní nehoda v pátek málem připravila desetiletého chlapce nejen o začátek školního roku, ale hlavně o prostředníček levé ruky. Ten totiž, neznámo jak, skončil uvízlý v mechanismu sklápění zadního autosedadla.

Muzikoterapeutické setkání ve znojemském rodinném centru Maceška

O mé práci se těžko mluví slovy, říká muzikoterapeutka

Muzikoterapii se osmatřicetiletá Hana Konečná naplno věnuje už rok. Začala po té, co jí pomohla ze zdravotních potíží. „Byla jsem chronicky nemocná a doktoři mi pomohli tak z padesáti procent, diety tak ze sedmdesáti, ale pořád to nebylo úplně ono,“ vysvětluje. Začala proto chodit k muzikoterapeutce, která jí po roce terapií nakonec pomohla. Díky ní se tímto způsobem léčby začala více do hloubky zabývat i ona.

Pěší zóna v Lidické ulici v Jablonci

Čeká se, až dlaždice někoho zabije?

Jablonec n. N. – „To byla rána. Jak mi křuplo v hlavě, myslela jsem, že je konec,“ líčila své pocity paní Zdena, které měla při pádu jednoho červencového dopoledne na pěší zóně v Jablonci.