Kreativ

ŠTÍTEK: rum

Ilustrační foto

Dvě nezletilé dívky se zlomily z rumu ve Vrbně

Vrbno pod Pradědem - Do bezvědomí s výpadky paměti provázené silnou dávivou nevolností se propila jedna z dvojice dívek, která vyrazila s kamarády a flaškou rumu do lesíku v Mnichově, místní části Vrbna pod Pradědem.

Ilustrační fotografie.

Ze dvou studentů byl cítit rum

Rožnov pod Radhoštěm - Podivnou přípravu na vyučování si vpondělí zvolili dva studenti jedné rožnovské střední školy. Místo na sbírání vědomostí se soustředili na popíjení alkoholu.

Ilustrační foto.

Ze dvou studentů byl cítit rum

Rožnov pod Radhoštěm - Podivnou přípravu na vyučování si v pondělí zvolili dva studenti jedné rožnovské střední školy. Místo na sbírání vědomostí se soustředili na popíjení alkoholu.

MARIE NAVRÁTILOVÁ z Domažlic při zdobení koláčů.

Navrátilová: Na koláčích nešetřte!

Domažlice /ROZHOVOR, RECEPT/ - Kdo přijel na Chodsko a neochutnal chodský koláč, jako by tu ani nebyl. Recepty na tuto lahůdku si předávají ženy z generace na generaci.

Fruko-Schulz J. Hradec. Ilustrační foto.

Tuzemák chutná i Kanaďanům

Jindřichův Hradec - Rum z Fruka mohou už teď od srpna ochutnat i Kanaďani. Jedna z nejtradičnějších českých lihovin, rum, se díky společnosti Fruko–Schulz Jindřichův Hradec dostala na trh i do Kanady.

Lionel a jeho dcera Joséphine, hlavní postavy filmu 35 panáků rumu

Dlouhá cesta s rumovou rundou k osamělosti otců

Praha /FILMOVÁ RECENZE/ - Jak se odpoutat. I o tom je křehký komorní film Claire Denisové 35 panáků rumu, s nímž se letos objevila na festivalu v Cannes a mimo soutěž běžel i na karlovarském festivalu.

Ilustrační foto.

Po práci si dal rum a sedl za volant

Třeboň - O tom, že alkohol za volant nepatří se přesvědčil muž, který si ve středu zajel po těžké práci do místního marketu pro láhev rumu.

Ilustrační foto.

U spotřebitelů vedou bývalý rum a vodka

Ústí nad Labem - Češi se vrátili k vodce a tuzemákům, tedy tomu, čemu se kdysi v České republice říkalo rum – zní konstatování Unie výrobců lihovin. Mezi tuzemskými rumy přitom vévodil ten, který se vyráběl v Krásném Březně. A špatně si nevede ani současný zdejší tuzemák.

Ilustrační foto

Muž snídal čaj s rumem a pak havaroval

Žďár nad Sázavou - Vydatnou snídani si zřejmě dal šofér opelu. Poté, co dopoledne nedodržel bezpečnou vzdálenost za řidičem peugeotu a narazil do něj, mu policisté naměřili 2,5 promile alkoholu.

Hanspaulka Pror - Rum

Praha - Hanspaulka soutěží o nejvtipnější název týmu. Vyhrajte dresy pro celé mužstvo!

Ilustrační foto.

Zloděje zajímal rum a cigarety

Uherské Hradiště - Začátek týdne vylákal zloděje na kurty i nádraží. V noci z pondělí 26. ledna na úterý 27. ledna šetřili uherskohradišťští policisté dvě vloupání.

Ilustrační foto

Alkohol vás nezahřeje, naopak po něm rychleji prochladnete

Sportování v zimě může být v mnoha ohledech náročnější než v létě. Sníh a mráz zvyšují riziko úrazů, výkyvy počasí zase možnost virovým onemocněním. Mnozí to řeší placatkou rumu nebo svařákem ve frontě u vleku. Svému tělu tím ale jenom škodí.

Regiontour 2008

Otrokovice: Na veletrh Regiontour s rumem

Otrokovice - Netradičně se letos hodlají na Regiontour prezentovat Otrokovice. Na 18.ročníku veletrhu cestovního ruchu, který se bude konat od čtvrtku do neděle, oživí městský stánek námořnice zpřístaviště Baťova kanálu, které budou návštěvníkům rozlévatrum.

Ilustrační foto

Aktualizováno: Řidiči tankovali s benzínem i rum

Jindřichohradecko - O vánočních prázdninách mohou lidé vyrazit na návštěvy nebo výlety za méně peněz. Ceny benzinu klesly například u jindřichohradecké čerpací stanice Tank ONO až na 21,90 a nafty na 23,90 korun.

Ilustrační foto.

Čtyřikrát za noc vypila láhev rumu v obchodě

Brno - V létě Okena, v zimě rum. Alkoholový apetit padesátileté ženy z Brna včera v noci opět dosáhl vrcholu. O prázdninách ji v obchodě přistihli, jak popíjí čistící prostředek. Včera v noci strážníci čtyřikrát za noc řešili, že alkoholička pije v obchodě rum, za který pak nezaplatí.

Opilý řidič, kterého policisté přistihli v Ostravě-Michálkovicích

Řidič s 3,57 promile alkoholu neví, zda vypil litr rumu nebo patnáct piv

Ostrava - Vlastním očím nevěřili ostravští policisté, když tento týden kontrolovali údaj na přístroji ke zjišťování alkoholu v dechu. Na displeji se totiž objevilo číslo 3,57. Tolik promile dokázal nafoukat třiatřicetiletý výtečník, který ve vozidle Citröen kolem půlnoci projížděl poblíž zoologické zahrady ve Slezské Ostravě.

Ilustrační foto

Poberta v domku kradl i popíjel rum

Valašské Meziříčí - Do rodinného domku ve Valašském Meziříčí, části Podlesí, vloupal v uplynulých dnech prozatím neznámý lump.

Ilustrační foto

Děti nakoupí alkohol i cigarety

Opava - Výsledek testu je šokující. Alkohol a cigarety se v centru města podařilo předevčírem koupit čtrnáctileté dívce téměř bez problémů, a to během třiceti minut.

Testovali jsem, zda naší čtrnáctileté figurantce prodají alkohol a cigarety. Tady uspěla jen napůl.

VIDEO: Test Deníku: Rum a sparty, prosím. Pro tatínka, pochopitelně...

Chrudim - Michaele bude v červenci čtrnáct a musíme objektivně přiznat, že vypadá díky nalíčení očí a odbarveným vlasům starší. Ona to děvčata v tomto věku ráda dělají, na což už doplatili mnozí muži. To ale není případ Míši, kterou jsme požádali o to, aby se ve čtvrtek odpoledne stala naší figurantkou a pokusila se v Chrudimi koupit cigarety a alkoholický nápoj.