Kreativ

ŠTÍTEK: srdce

Vánoční vystoupení TC  Z. I. P. Písek.

Zipáci rozdávali dobrou pohodu

Písek - Taneční centrum Z.I.P.Písek mělo v předvánočním čase spoustu akcí a vystoupení. Bavili publikum, kde se dalo. V píseckém divadle organizovali celorepublikový taneční pohár Let´s Dance.

Korunovace švihovských mistrů.

ZŠ Švihov vyhrála Jr. NBA

Klatovsko – Obrovský úspěch mladých basketbalistů a basketbalistek z Klatovska, kteří v barvách New York Knicks reprezentovali Základní školu Švihov ve třetím ročníku školní basketbalové soutěže Jr. NBA.

Pavel Bohun

Koledovat o adventu? Není lepší nápad

Přestože doba adventní ještě není časem určeným pro zpěv koled, poněvadž ten nastává až s příchodem Vánoc po štědrém dnu, moc rád se i s předstihem stávám součástí celorepublikového pěveckého sboru při akci Česko zpívá koledy.

Z oceňování dobročinnosti, pomoci a filantropie v Pardubickém kraji.

Ocenili dobrodince

Pardubický kraj, Orlickoústecko - V Pardubicích se rozdávaly ceny za dobročinnost a filantropii, které jsou udělovány dobrovolníkům, neziskovým organizacím i firmám.

Duo Elise a Marianne Humbert si říká Peljim.

Na koncert v muzeu se chystají sestry z Francie

Pelhřimov – Sesterské francouzské pěvecké duo, které má osobní vztah k Pelhřimovu, vystoupí ve čtvrtek 20. prosince od 17 hodin ve freskovém sále zámku pánů z Říčan v areálu Muzea Vysočiny Pelhřimov.

FC Viktoria Plzeň - AS Řím

Vrba po výhře nad AS Řím: Tolik šancí si nevytvoříme ani v lize

Prokázali sílu, odvahu a statečné srdce. Viktoria Plzeň dokázala porazit římské AS s českým útočníkem Patrikem Schickem na hrotu a zaslouženě si tak prodloužila účinkování v pohárové Evropě. Trenér Pavel Vrba byl po zápase spokojen, potěšil ho zejména počet vytvořených šancí.  

Videosouhrn SPECIÁL: Česko zpívá koledy 2018

Videosouhrn SPECIÁL: Česko zpívalo koledy. Podívejte se

Ve stejnou chvíli zpívalo neuvěřitelných 130 tisíc lidí po celé zemi stejné vánoční koledy. Přinášíme vám speciální vydání videosouhrnu, díky kterému budete moci nasát vánoční atmosféru z mnoha míst najednou.

Koledy s Deníkem se zpívaly i v Čáslavi.

Koledy s Deníkem se zpívaly i v Čáslavi

Čáslav /FOTOGALERIE, VIDEO/ - Také Čáslav se ve středu 12. prosince úderem 18. hodiny rozezněla zpěvem koled. Připojila se tak k celonárodní akci Česko zpívá koledy, pořádané Deníkem.

Chvíle slávy na klinice v Linci.

Malý zázrak sousedů chirurgů

Linec – S úžasnou zprávou přišel úterní deník OÖN. Lékaři kliniky linecké Keplerovy univerzity voperovali – podle jejich informací poprvé na světě – do srdce dítěte několik dnů před narozením malý stent.

Z utkání FK Kolín - Vysoké Mýto (2:2, PK 4:2).

Vysoké Mýto trápí střílení gólů

Vysoké Mýto /ROZHOVOR/ - Nejsou daleko od předních příček divizní tabulky skupiny C (6. místo, 26 bodů). Ale ruku na srdce, tenhle mančaft má fotbalové schopnosti na to, aby se pohyboval na úplném vrcholu.

Senior asistent Deníku Vladislav Hlaváček

Senior se ptá fotografa

Pardubice – Senior asistentem Pardubického deníku se tentokrát stal Vladislav Hlaváček z Pardubic. Pro fotografa Tomáše Kubelku si připravil dvě otázky.

Kanonýr Písku Jan Sýbek patří ve druhé lize k nejproduktivnějším hokejistům soutěže.

Jan Sýbek: Celá naše lajna šlape

Písek /ROZHOVOR/ – Hokejistům Písku se v poslední době daří. V sobotu sice prohráli na ledě Orlové 6:4, doufejme ale, že porážka nenaruší herní pohodu, do které se písecký tým v posledních týdnech dostal.

Hrajeme spolu za Pardubice, 8.12.2018

Basketbalový zápas Pardubice versus Nymburk vyhrála filharmonie

Pardubice - Ačkoliv ulice ještě nejsou zasněženy, vánoční čas pomalu přichází do Pardubic. Důkazem toho je prosincový projekt Hrajeme spolu za Pardubice, který pojí síly pardubického basketbalového klubu BK JIP Pardubice a Komorní filharmonie Pardubice. Jak vypadal letošní pátý ročník, jež se konal tuto sobotu? To přiblíží reportáž spolupracovnice Deníku Terezy Čaladi.

Martin Gniadek - ilustrační foto.

Daleké cestování, přebalování aneb opavský Gniadek v akci

Je doslova k nezastavení. Opavský pivot Martin Gniadek válí na palubovce, lítá i doma, stal se novopečeným tátou dcerky Elen. „Je to mazec, ale krásný. Malá mě před zápasem s Nymburkem docela šetřila, nechala mě i vyspat,“ hlásila opora BK Opava.  

Čtvrtfinále Poháru FAČR ve futsalu 2018. Sparta Praha porazila ve Zruči nad Sázavou Olympik Mělník.

Sladká pomsta Olympiku. V lize si Spartu senzačně podal

Mělník - Futsalový Mělník je na nohou! Hráčům Olympiku se v utkání desátého dějství Varta ligy povedlo zdánlivě nemožné - otočit zápas s pražskou Spartou. Jednoho z nejvážnějších aspirantů na přerušení chrudimské nadvládly domácí porazili před zaplněnou halou 7:5. V tabulce se mu přiblížili na pouhé tři body.

Ilustrační foto.

VETERINÁŘ: Mnohé vánoční dobroty psům neprospívají

Slatiňany – V období Vánoc a přelomu roku dopřávají mnozí více jídla nejen sobě, ale také svým zvířecím mazlíčkům. Jak ale připomíná veterinární lékař Ivan Jeník, jídlo určené lidem ještě nemusí být vhodné pro jejich čtyřnohé kamarády.

Kelti Nové Strašecí.

Kelti si zahrají proti poválečným mistrům

Nové Strašecí - Basketbalový klub Kelti Nové Strašecí vyhrál soutěž k filmu Zlatý podraz o nejlepší basketbalové video a v neděli 9. prosince od 15 hodin si vybere svou odměnu za vítězství.

Ilustrační foto

Žena měla štěstí v neštěstí

Karlovy Vary – Štěstí v neštěstí měla žena, která zkolabovala na ulici Dr. Janatky u polikliniky. Všiml si jí řidič nákladního vozidla, který přivolal záchranku.

Dlouhé řady čekajících vozů v Hovězí se snad už staly minulostí. Ilustrační foto.

Hověžanům spadl kámen ze srdce. Opravy cesty i nový rondel jsou hotové

Práce na významné silniční stavbě v Hovězí, která komplikovala dopravu zejména posledních sedm měsíců, skončily. Stály více než pětadvacet milionů korun. To je jen zlomek z celkové částky 674 milionů korun, které už Ředitelství silnic Zlínského kraje (ŘSZK) za podpory evropských peněz do průtahu celým Horním Vsackem investovalo.

Filip Rada.

Duklu táhne obrana. Je to o pracovitosti, líčí Rada

Jestlipak víte, který tým FORTUNA:LIGY má aktuálně nejneprostupnější obranu? Vedoucí Slavia? Samá voda. Obhájci titulu z Plzně? Kdepak. Mužstvem s nejlepší defenzivou, které neinkasovalo už 274 minut, je předposlední Dukla. Svou sérii se Pražané pokusí protáhnout dnes od 18 hodin, kdy přivítají Příbram.

Filip Rada.

Duklu táhne obrana. Je to o pracovitosti, líčí Rada

Jestlipak víte, který tým FORTUNA:LIGY má aktuálně nejneprostupnější obranu? Vedoucí Slavia? Samá voda. Obhájci titulu z Plzně? Kdepak. Mužstvem s nejlepší defenzivou, které neinkasovalo už 274 minut, je předposlední Dukla. Svou sérii se Pražané pokusí protáhnout dnes od 18 hodin, kdy přivítají Příbram.