Kreativ

ŠTÍTEK: VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Na nákupy s Deníkem.

Deník Extra je plný slevových kuponů. Neváhejte a nakupujte výhodně

V těchto dnech můžete ve schránce najít Deník Extra. V téměř dvou milionech kusů novin, které vydavatelství Vltava Labe Media zdarma distribuuje přímo do vašich schránek, najdete nejenom ty nejzásadnější události, které uplynulý měsíc hýbaly regionem, ale uvnitř listu jsme pro vás připravili také dárek v podobě slevových kuponů na nejrůznější sortiment. A najdete tam také slevovou kartu, jejímž prostřednictvím slevu na dané zboží v konkrétním obchodě uplatníte.

Na nákupy s Deníkem.

Deník Slevový týden? To je akce, která při nákupech šetří vaše peníze

Deník jsou moderní a dynamické noviny, jejichž redaktoři nejenže promítají nejnovější žurnalistické trendy do svých článků, na své weby a na sociální sítě, ale také si velmi váží svých čtenářů. Několikrát do roka tak pro čtenáře chystáme zajímavé bonusy přímo na stránkách našich novin. Tím aktuálním bonusem je akce nazvaná Deník Slevový týden. A aby se pro vás nakupování stalo pohodlným a efektivním, vypracovali jsme pro vás podrobný návod na to, jak si akci pořádně užít.

Na nákupy s Deníkem.

Deník Slevový týden? To je akce, která při nákupech šetří vaše peníze

Deník jsou moderní a dynamické noviny, jejichž redaktoři nejenže promítají nejnovější žurnalistické trendy do svých článků, na své weby a na sociální sítě, ale také si velmi váží svých čtenářů. Několikrát do roka tak pro čtenáře chystáme zajímavé bonusy přímo na stránkách našich novin. Tím aktuálním bonusem je akce nazvaná Deník Slevový týden. A aby se pro vás nakupování stalo pohodlným a efektivním, vypracovali jsme pro vás podrobný návod na to, jak si akci pořádně užít.

Na nákupy s Deníkem.

Nákupní horečka začíná. Užijte si ji s akcí Deník Slevový týden!

Už jen pár dnů a je to tu. Největší nákupní akce jara může začít. Všichni čtenáři Deníku totiž dostanou ideální šanci vyrazit do obchodů a nezruinovat přitom svou peněženku. V pondělí 8. dubna startuje akce Deník Slevový týden, která potrvá až do neděle 14. dubna. 

Ilustrační foto

Tip liga: hraje se také o Anglii!

Kolínsko - Tip liga je nejstarší soutěží regionálních Deníků, trvá už devatenáct let. A hraje se ve všech jednasedmdesáti mutacích vydávaných společností Vltava Labe Media. Založili ji členové jedné z nejmenší mutací Deníku na území republiky, Tachovského deníku.

Ilustrační foto

Tip liga: hraje se také o Anglii!

Rakovnicko - Tip liga je nejstarší soutěží regionálních Deníků, trvá už devatenáct let. A hraje se ve všech jednasedmdesáti mutacích vydávaných společností Vltava Labe Media. Založili ji členové jedné z nejmenší mutací Deníku na území republiky, Tachovského deníku. 

Ilustrační foto

Tip liga: hraje se také o Anglii!

Nymbursko - Tip liga je nejstarší soutěží regionálních Deníků, trvá už devatenáct let. A hraje se ve všech jednasedmdesáti mutacích vydávaných společností Vltava Labe Media. Založili ji členové jedné z nejmenší mutací Deníku na území republiky, Tachovského deníku. 

Ilustrační foto

Tip liga: hraje se také o Anglii!

Benešovsko - Tip liga je nejstarší soutěží regionálních Deníků, trvá už devatenáct let. A hraje se ve všech jednasedmdesáti mutacích vydávaných společností Vltava Labe Media. Založili ji členové jedné z nejmenší mutací Deníku na území republiky, Tachovského deníku.

Ilustrační foto

Jak na problémy s dluhy v Česku? Univerzita Karlova vyjíždí hledat odpovědi

Dluhy a exekucemi zamořené severozápadní oblasti České republiky jsou vážným problémem. Jde o systémovou vadu, chybu zákonodárců, nízkou finanční gramotnost občanů nebo darebné chování lichvářů? Právě na tyto otázky bude už dnes v městském muzeu v Ústí nad Labem hledat odpověď rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima a jeho hosté, například náměstek ministra spravedlnosti Michal Franěk, šéf exekutorské komory Vladimír Plášil či ekonom Michal Mejstřík.

Kategorii „Inovace“ ovládla restaurace Rychta Brandýs nad Labem. Cenu od šéfredaktorky časopisu Gurmet Johany Grohové přebírá Zuzana Řebíčková Minxová

Ceny Vltava Labe Media. Ocenění za nejlepší restauraci získala Bistro Dynamica

Milovníci dobrého jídla mohou do svého seznamu zařadit další tři zajímavé restaurace, které stojí za to navštívit. V rámci 2. ročníku Kongresu for Gastro & Hotel, který se konal na výstavišti PVA EXPO v Praze Letňanech, byly uděleny Ceny vydavatelství Vltava Labe Media (VLM) pro nejzajímavější gastronomické podniky.

Budova Aviatica v Praze. Sídlo Vltava Labe Media.

Vydavatelství Vltava Labe Media skončilo na druhém místě v prestižní Grand Prix

Vydavatelství Vltava Labe Media získalo druhé místo v osmém ročníku prestižní soutěže Grand Prix 2018 Marketingového institutu. Porota podle svých slov ocenila, že vydavatelství získalo stabilnější pozici na trhu a dokázalo obrátit dlouhodobě klesající trend v růst. Nejvyšší ocenění poroty pak získala společnost AXA Assistance.

Nemocnice v Bubenči

Penta koupila nemocnici v pražské Bubenči. V okolí postaví vily

Skupina Penta Hospitals CZ koupila stoprocentní podíl ve společnosti Interna Co., která provozuje soukromou Nemocnici následné a rehabilitační péče v Chittussiho ulici v Praze 6 - Bubenči. Nemocnice má kapacitu zhruba 100 lůžek. Developerské části Penty patří pozemky v okolí nemocnice, na kterých chce postavit vilové domy.  

Nový letoun L-39NG, který Aero Vodochody představilo 12. října ve svém areálu v Odolené Vodě u Prahy. Stroj je nástupcem legendárního cvičného letounu L-39 Albatros. Sériová výroba začne v roce 2020.

Aero slavnostně představilo letoun L-39NG. Díly dodává přes 40 českých firem

/FOTOGALERIE, VIDEO/ Společnost Aero Vodochody při pátečním „roll-outu“ poprvé ukázala finální verzi nového proudového letounu L39NG, který je schopný plnit roli lehkého bitevníku a komplexního letounu pro plnohodnotný výcvik pilotů. Představení se zúčastnil kromě ministra obrany Lubomíra Metnara a zástupců českých i zahraničních firem z leteckého obranného průmyslu i premiér Andrej Babiš.

Ilustrační foto.

Společnost PNS koupila Mediaservis. Chce zlepšit rozvoz novin

Největší tuzemský distributor tisku První novinová společnost podepsal smlouvy o koupi alternativního poštovního operátora Mediaservis. Byl tak ukončen několik měsíců trvající akviziční proces. Již počátkem léta transakci schválil antimonopolní úřad.

Pravidelně ve středečním tištěném vydání vašeho regionálního Deníku budeme postupně představovat prvňáčky a předškoláky ze základních a mateřských škol okresu.

V seriálu Naši prvňáci představíme děti ze ZŠ Orbis-Pictus

Táborsko - V rámci projektu Naši prvňáci vám tentokrát představíme žáky z církevní ZŠ Orbis-Pictus v Táboře. Jejich fotografie najdete v Táborském deníku ve středu 26. září, a to na straně 13. Nezapomeňte si tedy noviny pořídit včas!

Magazín Receptář

Vydavatelství Vltava Labe Media koupilo časopis Receptář

Své stávající portfolio časopiseckých titulů, mezi které patří například Květy, Vlasta nebo Překvapení, rozšířilo vydavatelství Vltava Labe Media (VLM) nově o magazín Receptář. Spolu s ním získává také web iReceptář.cz.

Chyť si letušku Deníku

Karlovarský filmový svátek se blíží: Deník vydává speciální festivalové noviny

Po loňské úspěšné premiéře vydává také letos vydavatelství Vltava Labe Media speciální Festivalový deník u příležitosti 53. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Jeho součástí je opět soutěž „Chyť si letušku Deníku.“ Noviny budou letušky společně s kapitánem distribuovat ZDARMA návštěvníkům festivalu přímo v jeho dějišti.

Věra Marešová (vpravo) u soudu v Praze.

Sestra Marešová chce od médií 35 milionů, dle právníka oprávněně

Zdravotní sestra Věra Marešová, která čelila obžalobě z vražd pacientů v rumburské nemocnici a kterou soudy nakonec osvobodily, zažalovala šest vydavatelství, jejichž novináři podle jejího názoru nerespektovali presumpci neviny. Celkem žádá skoro 35 milionů korun. V minulých týdnech začaly soudy řešit žaloby Marešové proti vydavatelstvím Mafra a Vltava Labe Media (VLM) a TV Nova.