Kreativ

ŠTÍTEK: VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Během celého dne probíhá na Bezva Festu pestrý doprovodný program.

Bezva Fest s Deníkem: Největší rodinný festival míří do Litoměřic

Desítky atrakcí pro děti, kolotoče, skákací hrady i nejdelší nafukovací překážková dráha v Česku. A také game zóna s počítačovou hernou, virtuální realitou, simulátory a herními konzolemi. Nejen to můžete zažít s dětmi na Bezva Festu, největším rodinném festivalu v Česku. Už 24. června zamíří do Litoměřic. A svůj stan tam bude opět mít i náš Deník.

Kombajn New Holland 980 CR.

Pracovní stroje z bazaru: v nabídce najdete kombajny, traktory i bagry

Práce na polích a na stavbách jsou v plném proudu, a tak je občas potřeba pořídit novou nebo aspoň „staronovou“ techniku, která je zrovna potřebná. Jaká je tedy v našich bazarech nabídka pracovních strojů, jako jsou kombajny nebo traktory? To jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Honda PCX 125.

Skútry do 125 ccm. Zjistili jsme, jaká je jejich nabídka a ceny v bazarech

Obliba skútrů stále roste. Jsou totiž svižné a v pohodě se s nimi proplete městským provozem. A také jim hraje do karet, že každý majitel řidičáku na auto skupiny B může řídit právě i motocykl s automatickou převodovkou do 125 kubických centimetrů. Jaká je tedy nabídka těchto skútrů u tuzemských prodejců? To jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Mazda MX-5 1,8 Center-Line

Láká vás letní vyjížďka v kabrioletu? Podívejte se na jejich nabídku v bazarech

Stáhnout střechu a užít si během jízdy sluníčko i vítr ve vlasech. Krásné počasí znamená pro motoristy ideální příležitost pro jízdu v kabrioletu. Pokud právě zvažujete jeho pořízení, stačí se podívat do našich autobazarů. Jaká je nabídka kabrioletů u tuzemských prodejců jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Generální ředitel VLM Vít Nantl

Noviny mají obrovský smysl, říká generální ředitel Vltava Labe Media Vít Nantl

Nechce se mi věřit slovům některých představitelů Fialovy vlády o tom, že význam tištěných novin je v dnešní internetové době zanedbatelný a že se nestane žádná katastrofa, pokud nebudou existovat, říká Vít Nantl, generální ředitel Vltava Labe Media. Tato společnost vydává mimo jiné Deník a provozuje web Denik.cz.

Deník. Ilustrační foto.

Tištěné noviny mají i v elektronické době sílu. Čte je přes polovinu populace

Opravdu jsou tradiční tištěné noviny na okraji zájmu, jak tvrdí členové vlády a někteří další lidé? Data říkají opak. Denní tisk má dle nich stále velký význam a dopad. Každý den si v České republice vezme noviny do ruky přes dva miliony obyvatel. A noviny čtou alespoň několikrát měsíčně dva ze tří dospělých lidí.

BMW R1200 GS Adventure.

Vybíráte motorku? V nabídce bazarů najdete nejčastěji BMW, Hondy či Yamahy

Motorkářská sezóna začala. Každý víkend najdete v kalendáři motoristických akcí několik míst, kde se konají srazy a vyjížďky motorkářů. kteří po zimě vytáhli své stroje z garáží. Někteří se s příchodem jara poohlížejí i po nové „mašině“. Jaká je aktuální nabídka motorek v našich bazarech jsme proto zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Lamborghini Ursus

Nemusí být jen černá, bílá nebo šedá. Nabídka aut v bazarech je pestrobarevná

Nuda a šeď. Takový může být první pohled na aktuální nabídku ojetých aut z pohledu barev. Skutečnost je ale naštěstí mnohem barevnější. Ač prodejům ojetin dominuje bílá a černá, v bazarech sežene i auta modrá, červená, zelená i žlutá. Jaká je nabídka barevných aut, jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Deník Extra

Kde vás čekají dopravní komplikace? To zjistíte v květnovém vydání Deníku Extra

Uzavírky cest, opravy mostů, objížďky a kolony. Řidiče nyní opět čekají na mnoha místech dopravní komplikace, někde očekávají přímo dopravní peklo. Pokud neradi „trčíte“ v kolonách, přečtěte si nejnovější vydání Deníku Extra, který vychází už v sobotu 6. května. V něm se dozvíte, kterým místům ve vašem městě byste se měli raději vyhnout.

Deník Extra

Jak rostou ceny ve zverimexech? To zjistíte v novém vydání Deníku Extra

Krmení pro domácí zvířata zdražuje stejně jako lidem potraviny. Majitelé domácích mazlíčků tak musí počítat s vyššími výdaji, než byly před rokem. Už teď může soužití s kočkou domácí přijít i na tisícovku měsíčně, větší pes pak stojí klidně dvojnásobek a víc. Jak se vyrovnávají s vyššími cenami granulí a dalších doplňků lidé v regionech a jak vidí další vývoj cen majitelé místních zverimexů? Odpověď na tuto otázku najdete v nejnovějším vydání Deníku Extra, který vychází v sobotu 8. dubna.

Prodraží se letos velikonoční nákupy?

Přehled cen na Velikonoce: Pečení beránka i mazance se prodraží, ušetřit ale jde

Velikonoční beránek, malovaná vejce nebo třeba mazanec. Typické pokrmy, které jsou nedílnou součástí nejvýznamnějších křesťanských svátků. Letos ale většině Čechů jejich příprava pořádně provětrá peněženky. Potřebné suroviny totiž meziročně zdražily o třetinu. Vyplývá to analýzy společnosti Česká distribuční, která je největším tuzemským distributorem slevových letáků a monitoruje akční ceny v sedmi největších řetězcích.

Bürstner I 570

Levná obytná auta i luxusní karavany za miliony. Nabídka v bazarech je velká

/TIPY NA OJETÁ AUTA/ V posledních letech jde o velmi žádané zboží. Zájem o obytná auta, karavany a přívěsy vzrostl v době covidu a i dnes je poptávka vysoká. Jaká je tedy nabídka, ceny a výbava těchto aut v našich bazarech? To jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com, který vyhledává a doporučuje auta podle určitých kategorií.

Volkswagen Polo 1,4 TDi.

Hledáte starší auto pro mladé řidiče? Co třeba VW Polo, Škoda Fabia či Fiat 500

/TIPY NA OJETÁ AUTA/ Staré pro mladé – zní to jako protimluv, ale mnoho začínajících řidičů shání na rozježdění menší ojeté auto, se kterým naberou první zkušenosti na našich cestách a při parkování.  V nabídce bazarů na webu TipCars.com najdete velké množství ojetin s cenou do 100 korun, my jsme se tentokrát blíže podívali na čtyři z nich – Volkswagen Polo, Škodu Fabia, Ford Focus a Fiat 500.

Sada nádobí.

Vybavte si domov výhodně se slevovými kupóny. Nákupní týden s Deníkem je tady

Sháníte nový nábytek a z cen v prodejnách se vám protáčejí panenky? Nebo už se ani nemůžete podívat na starou sedačku a do nové se vám nechce investovat? Zanedlouho budete mít jedinečnou možnost pořídit si do domácnosti vše, co potřebujete, o desítky procent levněji. Už 13. března startuje akce Nákupní týden s Deníkem. V Deníku a vybraných časopisech vydavatelství Vltava Labe Media najdete bohatou nabídku slevových kupónů, mezi kterými nebudou chybět slevy v obchodech jako je Sconto, Möbelix, Karcher, Tescoma a celá řada dalších.

Deník Extra

Deník Extra je plný slevových kupónů. Srovnávali jsme i ceny poledního menu

Trápí vás neustále rostoucí ceny veškerého zboží? Pak pro vás máme dobrou zprávu! V březnovém vydání Deníku Extra totiž vychází hned na několika stranách slevové kupóny v rámci akce Nákupní týden Deníku, který poběží od 13. do 19. března. Díky nim můžete ušetřit v desítkách obchodů ve vašem regionu a také na e-shopech z celé republiky.

Těšte se už 13. března na Nákupní týden s Deníkem

Fantastické slevy až 90 %. Těšte se už 13. března na Nákupní týden s Deníkem

Potřebujete po zimně osvěžit šatník? Nebo by změna prospěla vybavení vaší domácnosti? Vše, co potřebujete, budete moct díky bohaté nabídce slevových kuponů už brzy pořídit o desítky procent levněji. Nákupní týden s Deníkem startuje už 13. března a my vám přinášíme přehled největších slev, na které se můžete během akce těšit.

Škoda Fabia 1.0TSi.

Levná a praktická. Podívali jsme se v bazarech po autech Škoda Fabia kombi

/TIPY NA OJETÁ AUTA/ Škoda Fabia patří mezi nejprodávanější ojetá auta na našem trhu. Není se čemu divit. Je velmi praktická, její pořizovací cena není vysoká, a navíc má i nízké provozní náklady. Ve verzi kombi je „fabka“ oblíbená i jako rodinný vůz. V nabídce TipCars jich nyní najdete více než stovku. Vytipovali jsme pro vás tři z nich. Podívejte se.

Deník Extra je jedním z klíčových produktů vydavatelství Vltava Labe Media

Deník Extra: každý měsíc zdarma ve vaší schránce

Líbilo by se vám číst zdarma nejdůležitější zprávy z vašeho regionu, exkluzivní rozhovory se známými osobnostmi a zajímavé články z oblíbených rubrik Deníku? A zároveň si třeba i zasoutěžit o peněžité a věcné výhry? To vše vám v kostce nabízí Deník Extra, který každý měsíc putuje zdarma do dvou milionů poštovních schránek po celém Česku. Znáte ho?

Ilustrační foto

Se slevovými kupony hravě zvládnete jarní nákupní horečku

Už stříháte pomyslný metr do začátku Nákupního týdne s Deníkem? Stačí ještě chvíli vydržet a pak to v obchodech můžete roztočit naplno. Naše oblíbená akce vypukne už 13. března a o výhodné nákupy nebude nouze. Bohatou nabídku slevových kuponů najdete už brzy v Deníku i na našem webu. A věřte, že bude, kde utrácet.

Deník Slevový týden

Kupóny na velké jarní slevy už brzy ve vašem Deníku

Den se pomalu prodlužuje, ze sněhu vykukují první sněženky a v obchodech už dokonce narazíte i na velikonoční dekorace. To znamená jediné – jaro se blíží! A s ním i naše oblíbená akce Nákupní týden s Deníkem. Máme pro vás malou ochutnávku toho, co si díky slevovým kupónům budete moct výhodně nakoupit už od 13. března v e-shopech i v kamenných prodejnách.

Alena Maršalová (vpravo) nejraději tráví čas s rodinou. Na snímku s dcerou Kateřinou.

Alenu trápí velký nádor na mozku. Rodina shání peníze na léčbu v Německu

Návaly nevolnosti, bolesti hlavy, rozostřené vidění, nechutenství, třes rukou. To jsou zdravotní problémy, které trápí Alenu Maršalovou z Loun. Nemoc se začala projevovat loni v lednu. Začátkem letošního roku jí lékaři na základě výsledků magnetické rezonance diagnostikovali nádor na mozku. Bohužel už je v takové fázi, že nejde vyoperovat.

Mnoho Čechů volí nákup vozu v Německu, protože tam seženou často vozy za výhodnější cenu než u nás.

Koupě levné ojetiny v zahraničí: často se vyplatí využít pomoci odborníků

Kurz české koruny je stále vysoko. Je otázka, jak dlouho takový vydrží. Pokud jste se rozhodli pořídit si ojetý vůz, odborníci doporučují využít této situace a poohlédnou se po vhodné ojetině v zahraničí prostřednictvím internetu. Mezi výhody také patří větší výběr automobilů a výhodnější poměr kvalita/cena.

Deník Extra

Zubaři zoufale chybí. Jak problém řeší u vás v kraji, zjistíte v Deníku Extra

Nedostatek zubařů trápí lidi ve všech regionech napříč Českou republikou. Starší stomatologové postupně odcházejí do důchodu a těch mladých, kteří by je měli nahradit, je málo. Navíc si ve svých ordinacích do kartotéky zařazují méně pacientů, než bývalo kdysi zvykem. Chtějí jim totiž věnovat větší čas a tím i lepší péči.

Většina populace v Čechách stále preferuje tištěnou podobu letáků obchodních domů.

Na letáky se těší, díky akcím ušetří dost peněz. Jsem jako Kobra 11, říká senior

/INFOGRAFIKA, CENOVÉ SROVNÁNÍ ZBOŽÍ V AKCI/ Šestašedesátiletý Milan z Železných hor má slušnou penzi, ale nechce všechny peníze utratit za potraviny. Už před časem si našel zvláštního koníčka: nakupuje jen věci, které jsou v akci. Zatímco někteří lidé mají své domovní schránky označeny nápisem Letáky nevhazovat, Milan se těší na každý začátek týdne, kdy vezme do ruky propisku a začne si zaškrtávat zlevněné zboží, které hodlá zakoupit.

BMW X3 X-Line 30xd

Tipy na ojetá auta: vybíráme menší SUV, které se hodí v zimě na hory i do města

Zimní počasí láká k tomu sbalit lyže a vyrazit někam na hory. V takovém případě se může hodit SUV s pohonem 4x4, které vás ani na zasněžených kopcích nenechá ve štychu. S těmi menšími se přitom dá bez problému jezdit i ulicemi města. Jaké auto tedy vybrat, když ho chce využívat na cesty do práce i na výlety do hor?

Ilustrační foto.

Vzpomínkový web Vzpomínej.cz má tištěnou podobu

Vzpomínky na zesnulé rodinné příslušníky, nebo třeba kamarády a blízké, jsou tradičně součástí každých seriózních novin. Stejně tak je tomu i ve vašem oblíbeném Deníku, který patří do velkého vydavatelského domu VLTAVA LABE MEDIA a.s. Součástí tištěné rubriky věnované zesnulým byl donedávna také web Vzpominej.denik.cz. Po desetiletí své existence je však web technologicky zastaralý, proto se vydavatelství rozhodlo jeho fungování v této podobě prozatím ukončit.

Deník Extra

Co důležitého se u vás staví? To zjistíte v lednovém Deníku Extra

Opravy silnic, nové přístroje do nemocnic, moderní vybavení do škol a školek nebo stavba bazénů, sportovních hal či domovů pro seniory. To jsou některé z důležitých investic, které se realizují v regionech napříč Českou republikou. Jaké významné investice se dělají právě ve vašem okrese? To zjistíte v nejnovějším vydání Deníku Extra, který vychází už v sobotu 21. ledna.

Senioři dostali časopisy od vydavatelství Deníku. Dovezl jim je starosta Severní Terasy.

Senioři dostali časopisy od vydavatelství Deníku. Dovezl jim je starosta

Čtení podporuje fantazii, stimuluje mozek a může být velkým pomocníkem v objevování nových nápadů. Vášniví čtenáři ze všech tří domovů pro seniory v Ústí nad Labem na Severní Terase se dočkali pravidelné dávky časopisů, které opět přivezl starosta Jaroslav Šimanovský.

Profesor Tomáš Zima

Deník ani VLM Zimovu kampaň nepodpořili

Mediální skupina Vltava Labe Media odmítá jakoukoliv účast na financování prezidentské kampaně Tomáše Zimy. V tomto týdnu zveřejněná zpráva o financování předvolební prezidentské kampaně obsahuje seznam dárců jednotlivých kandidátů. V ní prezidentský kandidát Tomáš Zima přiznal peněžní plnění 1,5 milionu korun a současně také bezúplatné plnění ve výši 1,5 milionu korun na financování své kampaně.

Udržitelnost - seriál roku 2022 v Deníku

Po většinu loňského roku jsme svým čtenářům v příloze Moje peníze servírovali rozmanitá témata, která se vázala k problematice udržitelnosti. Ve speciálním seriálu jsme vysvětlili, proč a jak může každý člověk či každá společnost pomáhat k lepšímu životu na naší planetě a v naší zemi. Dnes si v novoročním souhrnu připomeňme nejdůležitější z těchto témat.