Kreativ

ŠTÍTEK: VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Na webu nakupy.denik.cz si můžete stáhnout brožuru s kupony ve formátu pdf.

Nový šatník za pár korun? Tady jsou slevy až 50 procent na módu i doplňky

Nákupní týden s Deníkem je tady! A s ním desítky slevových kuponů do e-shopů a kamenných obchodů po celém Česku, které najdete na webu nakupy.denik.cz. Pokud už dlouho pokukujete po něčem na sebe, během akce budete mít možnost pořídit si oblečení módních a sportovních značek i stylové doplňky až o desítky procent levněji.

Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG.

Škoda Superb jako ojetina. V bazarech ji seženete za desítky tisíc i za milion

Automobilka Škoda představila na začátku listopadu čtvrtou generaci modelu Superb. Očekávaná novinka zvedla zájem řidičů, jejich pozornost ale míří i k bazarům na nabídku předchozích tří generací tohoto oblíbeného vozu. V jaké výbavě, s jakými motory a za jakou cenu se prodávají starší Superby? V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.

Slevové kupony najdete i na webu nakupy.denik.cz

Nákupní týden Deníku je tu. Kosmetika a vše pro zdraví se slevou až 50 procent!

Nákupní týden s Deníkem je tady! A opět i na webu nakupy.denik.cz nabízí smršť slevových kuponů do e-shopů a desítek kamenných obchodů po celém Česku. A protože podzimní měsíce jsou ideálním obdobím pro regeneraci a posílení těla i mysli, máte nyní jedinečnou možnost výhodných nákupů exkluzivní kosmetiky, potravinových doplňků nebo zdravé výživy. A třeba se i nechat rozmazlovat v kosmetických salónech za poloviční ceny.

Deník je už poosmé v řadě nejčtenějším zpravodajským deníkem v ČR

Deník je už poosmé v řadě nejčtenější. Posílil o 60 tisíc čtenářů

Deník se opět stal nejčtenějším novinovým titulem v Česku. Prvenství obhájil už poosmé v řadě. Ve čtvrtletním srovnání si dokonce polepšil o bezmála šedesát tisíc čtenářů, což představuje celkem 1 851 000 čtenářů, kteří si alespoň jednou za čtrnáct dní Deník přečetli. Data měření čtenosti zpracoval Media projekt za období posledního čtvrtletí loňského roku až třetího čtvrtletí letošního.

Vánoční dárky. Ilustrační foto.

Novinky letošních vánočních trhů a také slevové kupony najdete v Deníku Extra

Koncerty známých hudebníků, stánky s občerstvením i dárkovými předměty, programy pro děti i dospělé a mnohé další zajímavosti nabídnou v adventním čase vánočním trhy na náměstích napříč všemi okresy v Česku. Kdy se budou rozsvěcovat vánoční stromy ve městech a obcích ve vašem regionu a kdy se uskuteční tradiční akce Česko zpívá koledy s Deníkem? To a mnoho dalšího zjistíte z nového vydání Deníku Extra, který vychází už tuto sobotu 11. listopadu.

Snídaně s Deníkem pro partnery vydavatelství VLM v Praze a Středočeském kraji.

Kampa: Snídaně Deníku se zástupci pražských a středočeských firem se vydařila

Zástupci tří desítek obchodních partnerů - podnikatelé, ředitelé i manažeři - z Prahy a Středočeského kraje se vydali posnídat do příjemného prostředí Werichovy vily na Kampě. V úterním dopoledni se tu setkali se zástupci vydavatelství Vltava Labe Media (VLM), které setkání organizovalo, na neformální Business snídani s Deníkem. Do portfolia VLM spadají právě i regionální Deníky, které měly největší prostor pro prezentaci.

Snídaně s Deníkem v Kroměříži

VIDEO: Pohoštění a informace. Snídani s Deníkem si návštěvníci užili na zámku

FOTOGALERIE/ Návštěvníci eventové akce Snídaně s Deníkem si první listopadový čtvrtek užívali v malebném prostředí zámku v Kroměříži nejen příjemné pohoštění, ale plejádu prezentací se zajímavými informacemi o Deníku a také spoustě dalších titulů, které vydává společnost Vltava Labe Media. A na závěr také jedinečnou prohlídku obrazárny.

Ligier JS 60 Sport Ultimate.

Mikroauta jsou malá, ale šikovná. Podívali jsme se na jejich nabídku v bazarech

Vypadají trochu jako hračky nebo jako malé krabičky na čtyřech kolech. Pro jízdu v dopravně ucpaném městě a na parkování ale můžou být mikroauta šikovným pomocníkem. Některá z nich, která mají nízký výkon a maximální rychlost omezenou na 45 km/h, navíc můžou řídit už i mladí lidé od 15 let s řidičským oprávněním AM. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka mikroaut nebo mopedoaut v našich bazarech.

V restauraci Liberecká výšina se uskutečnila snídaně Deníku s obchodními partnery.

Deník se setkal se zástupci libereckých firem. Pracovní snídaně se vydařila

Zástupci tří desítek obchodních partnerů - podnikatelé, ředitelé i manažeři - z Liberecka se vydali posnídat do příjemného prostředí restaurace Liberecká výšina. Ve čtvrtečním dopoledni se tu setkali se zástupci vydavatelství Vltava Labe Media (VLM), které setkání organizovalo, na neformální Business snídani s Deníkem. Do portfolia VLM spadají právě i regionální Deníky, které měly největší prostor pro prezentaci.

Lynk & Co 01 PHEV.

Čínská auta se objevují už i v bazarech. Největší zájem je o značku MG

Zaujmou především nízkou cenou, ale i rostoucí kvalitou a v poslední době také líbivým designem. Řeč je o vozech, jež vyrábějí čínské automobilky. Ty už u nás navíc neovlivňují jen trh s novými auty, ale čím dál více se hlásí o slovo i u prodeje ojetin. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku čínských aut v našich bazarech.

Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style.

Hyundai i30 zaujme cenou i prostorem. V bazarech jich najdete celou řadu

V podbeskydské obci Nošovice se už patnáct let vyrábí vůz Hyundai i30. Tento model jihokorejské automobilky patří k nejprodávanějším autům u nás, zájem je o něj i na trhu s ojetinami. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.

Snídaně s Deníkem na Špilberku. Její účastníci se dozvěděli zajímavosti o Deníku a dalších titulech vydávaných společností Vltava Labe Media od manažerky obchodního týmu Deníku na jižní Moravě Evy Nohejlové (na snímku) a dalších prezentujících.

Snídaně na Špilberku: Deník představil, co umí

Návštěvníci eventové akce Snídaně s Deníkem si ve středu užívali v kulisách hradu Špilberk nejen příjemné pohoštění, ale i široké spektrum prezentací se zajímavými informacemi o Deníku a dalších titulech vydávaných společností Vltava Labe Media.

Triumph Rocket III Classic.

Harley-Davidson a jiné choppery: v nabídce bazarů najdete opravdu parádní stroje

Silné motory, mnoho stylových úpravy a jedinečný zážitek z jízdy. Motocykly typu chopper mají v oblibě ti, kdo touží po skutečně originálním stroji. A protože počasí stále přeje pohodovým vyjížďkám na jednostopých dopravních prostředcích, podívali jsme se v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com na nabídku těchto krásných motorek.

Návštěva restaurace. Ilustrační snímek

Kde si dá levně a dobře naobědvat? To zjistíte v Deníku Extra

Nejedou na vlně stálého zdražování a drží kvalitu jídla za slušné ceny. Restaurací, které si zaslouží přesně takovou charakteristiku, najdeme v každém okrese několik. V zářijovém vydání Deníku Extra jsme pro vás vytipovali některé zajímavé podniky ve vašem okolí, kde se v současnosti vyplatí jít na oběd.

Peugeot 207 1.4.

Auto pro studenty: podívali jsme se v bazarech na ojeté vozy do 100 tisíc korun

Hodí se třeba pro mladé řidiče, kteří potřebují dojíždět na vysokou školu, nebo jako druhé auto do rodiny na kratší pojížďky po městě a na nákupy. Menší a levnější ojetá auta jsou pro řidičské začátky ideální. Jaká je současná nabídka těchto aut s cenou těsně pod sto tisíc korun jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Volkswagen Golf GTI.

Volkswagen Golf: v bazarech jsou stovky modelů s benzinovým i dieslovým motorem

Je to jedno z nejoblíbenějších aut vůbec. Příští rok bude slavit padesáté výročí od uvedení na automobilový trh. Volkswagen Golf je zkrátka klasika mezi vozy nižší střední třídy a zájem o něj je stále velký. Jaká je nabídka těchto ojetin na našem trhu jsme proto zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Duhový dort, foodstyling Klára Zíková

Jak na dort pro dobrou náladu: Jeho barvy i chuť vás naplní optimismem

Duhový dort hezky vypadá a skvěle chutná. I když jeho obarvení několika barvami si vyžádá trochu času i práce navíc, výsledek vám určitě zlepší náladu. Recept na duhový dort a další opulentní dobroty najdete v nové opravdu povedené knize s názvem Kreativ - 90 dortů. 

Dort Citromáček, foodstyling Klára Zíková.

Jak na lahodný Dort Citromáček: Poznáte z názvu, jaké spojuje chutě?

Makových koláčů znají české země hromady, ale citron k nám historicky nepatří. Lemon Curd je něco jako citronová pomazánka nebo marmeláda, objevte jeho chuť a možnosti při přípravě dortu Citromáček. Recept nejen na tuto opulentní dobrotu najdete v nové opravdu povedené knize s názvem Kreativ - 90 dortů. 

BMW C 650 Sport.

Skútry nad 300 ccm. Podívali jsme se na jejich nabídku a ceny v bazarech

Jsou svižné, proplete se s nimi hladce městským provozem a při výjezdu na výpadovku umí ukázat svou sílu a rychlost. Skútry jsou i u nás stále oblíbenější, a tak jsme se v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com blíže podívali na nabídku těch silnějších, které mají objem motoru nad 300 ccm.

Dort ježek, foodstyling Klára Zíková

Dort, který všem vyvolá úsměv na tváři, zvládne s tímto receptem připravit každý

Upečte si dort s názvem Čokoládová bodlinka. Nemyslete si, že jej ocení jenom děti. Dort s podobou ježka je tak milý, že úsměv na tváři vyvolá každému. A dobrý je samozřejmě taky. Recept nejen na tuto opulentní dobrotu najdete v nové opravdu povedené knize s názvem Kreativ - 90 dortů. Ukázku z knihy, recept na přípravu dortu - ježka, vám přinášíme na denik.cz už nyní.

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

Finále mimořádné soutěže Deníku: Hledá se nejlepší fotbalová adresa v Česku

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

SOUTĚŽ Deníku: Kde leží nejlepší fotbalová adresa? Dolní Kalná ve finále

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

SOUTĚŽ Deníku: Kde leží nejlepší fotbalová adresa? Studenec ve finále!

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

SOUTĚŽ Deníku: Kde leží nejlepší fotbalová adresa? Holice ve finále

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

SOUTĚŽ Deníku: Kde leží nejlepší fotbalová adresa? Hostovice ve finále!

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

Finále mimořádné soutěže Deníku: Hledá se nejlepší fotbalová adresa v Česku

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. A pozor, "pivní prémie" zamíří na více míst, i šestá příčka znamená odměnu!

SOUTĚŽ: Hledá se nejlepší fotbalová adresa

SOUTĚŽ Deníku: Kde leží nejlepší fotbalová adresa? Březiněves ve finále!

Česko je země fotbalu zaslíbená. V takřka každé vesnici je hřiště, na němž se o víkendu sejde parta nadšenců v kopačkách. Kde leží ta nejlepší fotbalová adresa? Deník pro rok 2023 přichystal unikátní soutěžní anketu. Kdo zaktivizuje nejvíce fanoušků, může se těšit na titul a zajímavé ceny. Fanoušky Březiněvse bude zajímat, že právě jejich areál na severním okraji Prahy postoupil do finále. 

Ostravice, starostka obce Pavlína Stankayová. Koláž.

Nepranýřovat. Ostravice stojí za svou starostkou, jde o alkohol za volantem

Skandál starostky Pavlíny Stankayové přistižené za volantem auta pod vlivem alkoholu se stal nejžhavějším tématem v její domovské Ostravici. Spousta oslovených sousedů se však za první ženu obce stavěla. Na internetu se však ozvali i takoví, kteří na starostce nenechají nit suchou. A neváhají při tom zneužít video Deníku.

Ostravice, starostka obce Pavlína Stankayová. Koláž.

Nepranýřovat. Ostravice stojí za svou starostkou, jde o alkohol za volantem

Skandál starostky Pavlíny Stankayové přistižené za volantem auta pod vlivem alkoholu se stal nejžhavějším tématem v její domovské Ostravici. Spousta oslovených sousedů se však za první ženu obce stavěla. Na internetu se však ozvali i takoví, kteří na starostce nenechají nit suchou. A neváhají při tom zneužít video Deníku.

Deník Extra

Kde si dáte tu nejlepší zmrzlinu v okrese? To zjistíte v Deníku Extra

Poctivá, řemeslná, domácí, nebo prostě „jen“ chuťově tak výborná, že se na ni stojí fronty. Zmrzlina neodmyslitelně patří k létu. Stánků či cukráren, kde ji prodávají, stále přibývá, proto jsme se v srpnovém vydání Deníku Extra podívali, které zmrzlinárny jsou nejoblíbenější v každém z našich okresů.

Ilustrační foto.

Deník posílil o téměř 40 tisíc čtenářů. A je opět nejčtenější

Deník je znovu nejčtenějším novinovým titulem v České republice. Prvenství obhájil posedmé v řadě, a dokonce si ve čtvrtletním srovnání polepšil o téměř čtyřicet tisíc čtenářů. Zatímco v minulém období jej alespoň jednou za čtrnáct dní četlo 1 755 000 čtenářů, tentokrát je to 1 791 000. Nejnovější měření čtenosti Media projektu zahrnuje období druhé poloviny loňského a první poloviny letošního roku.

Škoda Octavia Scout.

V bazarech roste zájem o novější ojetiny značek Škoda, Kia nebo Hyundai

Po předchozích letech poklesu se zdá, že automobilový trh znovu ožívá. Odborníci očekávají, že by počet nově registrovaných osobních aut mohl letos dosáhnout 220 tisíc kusů, což je přibližně o 30 tisíc vozů více než loni. Za první pololetí bylo registrováno už 115,5 tisíce osobních aut. Z meziročním srovnání prvního pololetí roku 2022 a 2023 navíc vyplývá, že došlo také k nárůstu zájmu o ojetá auta.

Ford Tourneo Connect 1,6 TDCi.

Auta pro řemeslníky: v bazarech je velká nabídka malých i větších dodávek

Dacia Dokker, Ford Tourneo Connect, Fiat Doblo nebo třeba Peugeot Boxer se sklápěčem. Tyto a mnohé další užitkové vozy vhodné pro řemeslníky a další živnostníky se dají sehnat mezi ojetinami v našich bazarech. Jaká je současná nabídka užitkových aut jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Napište svým blízkým to, co jste jim vždy chtěli říci, ale nikdy jste to neudělali.

Dopis napsal Štefko: Vyznání mamince

Nevím, jak začít, milovaná maminko, abych vystihl podstatu a mohl alespoň zčásti vtěsnat do těch pár řádků mé dnešní pocity z našich vztahů, které jsem Ti za života dost dobře neuměl říct a zřejmě ani jinak vyjádřit tak pravdivě, jak je vidím dnes. Ale věř, že jsem Tě měl moc rád, i když jsem Tě někdy zlobil, jak už to u dětí bývá v jejich touze nespokojit se s dosaženým a jít dál. Nikdy jsem Ti však takto vřele nestačil sdělit, že jsi byla pro mne nejlepším člověkem mého života a já si to tehdy dost hluboce a tak významně neuvědomoval!

Vespa GTS Super 300 Rosso Coraggioso.

Vespa je stylová hvězda mezi skútry. Zajímavé modely najdete i v nabídce bazarů

Tenhle skútr dokáže okouzlit a zlákat k jízdě na motorce i ty, kdo jinak nejsou fanoušci dvoustopých vozidel. Vespa je zkrátka legenda s jedinečným italským designem, která přináší kombinaci retro stylu a moderního zpracování. Někteří proto touží po tom, že si pořídí nejnovější model tohoto skútru, další se zajímají o starší ojeté modely Vespy. Jaká je jejich nabídka v našich bazarech jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Škoda Fabia Style.

Škoda Fabia čtvrté generace: oblíbený vůz už se začíná objevovat také v bazarech

Oblíbená, praktická a s příznivou cenou. Taková je Škoda Fabia, která patří k nejprodávanějším autům v českých bazarech. Na trhu ojetin si navíc drží stabilní cenu, takže při jejím pořízení během let mnoho neztratíte. V nabídce bazarů už se přitom dá sehnat i čtvrtá generace toho vozu, který se však nevyrábí ve verzi kombi. Jaké je tedy nabídka Škody Fabia IV. jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.